2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm sen sakin ol önce. Inşallah durdururlar doğumu.

İnşallah zamanında doğar canım sakın panik yapma sakin ol güzel haberlerle gel İnşallah

Evet çok şükür . Çişini yapmadan önce denk gelmişsinizdir şuan sorun görünmüyor dedi

Kızlar idrara çıkarken yanma değilde içerden ağrılar oluyor belim ve omuzlarımda ağrı var çok az lekelemem oldu sizce sebebi ne olabilir yaşayan var mı böyle bişey doktoruma yazdım ondanda cevap bekliyorum

İnşallah biz de memnun kalırız 3. Sezeryanım olacak benim o yüzden endişeliyim arası da az

Allah yâr ve yardımcınız olsun.
Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Stres ve üzüntü tetikler, zor olsada sakin olmaya çalış bedenini rahatlatmalisin

Yaşamadım cnm ya.
Dr un cevabini buraya da yaz lütfen.
İnşallah biseycik yoktur.

Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beni

Bende yerleştim sipariş verdiklerim de geldi
Epey eşyamız oldu
Kız kardeşim ondan bir sürü şey getirdi
Şu an hazır gibiyiz
2 tane beşik ve bebek arabası gelecek
Hsatane çantası hazırlamadım tek ben miyim

Sorun yaşayan annelerimiz allahın izniyle inşallah bir sıkıntı olmadan evinize döneceksiniz ben inanıyorum

hamileliğin son haftalarında böyle sıkıntılar yaşayanlar olabiliyor ama büyük çoğunluğu bir sorun olmadan alıyor bebişlerini kucağına bu haftalardan sonra zaten artık en kötü ihtimal doğum olsa bile çok büyük oranda bir sorun yaşamaz bebekler, azıcık minik olurlar belki o kadar. ama tabiiki hepsi zamanında gelsin dileğimiz

güle güle kullansın prenses :)
alt üst takım da çok kullanışlı neden hep tulum aldın? iyi yapmışsın onlar bana daha kullanışlı geliyor. sadece ayaklı ya da ayaksız altlar da satılıyor iki kat giydirirsen diye. kış bebeleri ya bacakları üşür kuzucukların :)

molfix umarım hayallerimi yıkmaz, prima çok pahalı

her şey o kadar pahalı ki ya. bugün emzirme yastığı alacaktım 75 liraydı, dedim boşver sonra alırım, ya da küçük yastık kullanırım. vallahi kıyamadım ya. paraları ver ver bitmiyo

sonra akşam evde eşimle miles&smiles millerimiz ne kadar birikmiş bakalım dedik, orda biriken millerle alışveriş yapıyosun. sonra bi baktım aynı emzirme yastığı var, tam da o kadar milim varmış şansa bak dedim aldım evren sitemli mesajımı almış olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…