Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Yanlarında fl ac bdp hepsinin hangi hafta ve güne tekabül ettiği de yazar, o uyumluysa sorun yok. Veya doktor ölçerken ekranda da görürsün. Kağıtta küsuratlı yazıyor olabilir boşver.
İdrar torbası boşalmış mı?
Kızlar idrara çıkarken yanma değilde içerden ağrılar oluyor belim ve omuzlarımda ağrı var çok az lekelemem oldu sizce sebebi ne olabilir yaşayan var mı böyle bişey doktoruma yazdım ondanda cevap bekliyorum
Yapıyor tecrübe ile sabit birde yanında yeşil fasulye yemişsen değme keyfine. Gaz kalbime baskı bile yapıyor . Allah’tan hamile kontenjanından yırtıyorum yalnız kalıyorum
Kizlar ya brokoli gaz mi yapio ben o yuzden mi cok karnim aciyor bu aksam yedim hemde ole bole deil gaz cikdikca rahatliom ama onun gaz yapacani hic dusunmemistim dorusu ilk defa duyuyorum ya oyy nerelere gidem
6 yil onceydi cnm normal dogumdu benim .Ben vok memnun kalmıştım. Çok kolay bir doğum olmuştu.Toplam 2 buçuk saatte doğum gerçekleşti.Esimin kuzeninin bebeği de Mehmet duman da olmuştu osezeryandi.O da memnun kalmisti
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Stres ve üzüntü tetikler, zor olsada sakin olmaya çalış bedenini rahatlatmalisin
Kızlar idrara çıkarken yanma değilde içerden ağrılar oluyor belim ve omuzlarımda ağrı var çok az lekelemem oldu sizce sebebi ne olabilir yaşayan var mı böyle bişey doktoruma yazdım ondanda cevap bekliyorum
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
Bende yerleştim sipariş verdiklerim de geldi
Epey eşyamız oldu
Kız kardeşim ondan bir sürü şey getirdi
Şu an hazır gibiyiz
2 tane beşik ve bebek arabası gelecek
Hsatane çantası hazırlamadım tek ben miyim
Sorun yaşayan annelerimiz allahın izniyle inşallah bir sıkıntı olmadan evinize döneceksiniz ben inanıyorum
hamileliğin son haftalarında böyle sıkıntılar yaşayanlar olabiliyor ama büyük çoğunluğu bir sorun olmadan alıyor bebişlerini kucağına bu haftalardan sonra zaten artık en kötü ihtimal doğum olsa bile çok büyük oranda bir sorun yaşamaz bebekler, azıcık minik olurlar belki o kadar. ama tabiiki hepsi zamanında gelsin dileğimiz
Eveet çok heyecanlı
Ben de eksikleri tamamlamakla meşgulum. Bugün beşiğimizi aldık. Bikaç banyo malzemesi,bi de yenidoğan kıyafetleri hep tulumlu setti,ebebekten almıştım. 50 cm yazıyor ama ya küçük doğarsa da üzerinde çuval gibi durursa diye korktum. Kızcağızımın karizması ilk günden olumsuz etkilenmesin dedim ve iki tane de alt üst takım aldım. Büyük gelirse kıvırırırsın falan bari.
Bez olarak ben de molfix deniycem :)
güle güle kullansın prenses :)
alt üst takım da çok kullanışlı neden hep tulum aldın? iyi yapmışsın onlar bana daha kullanışlı geliyor. sadece ayaklı ya da ayaksız altlar da satılıyor iki kat giydirirsen diye. kış bebeleri ya bacakları üşür kuzucukların :)
molfix umarım hayallerimi yıkmaz, prima çok pahalı
her şey o kadar pahalı ki ya. bugün emzirme yastığı alacaktım 75 liraydı, dedim boşver sonra alırım, ya da küçük yastık kullanırım. vallahi kıyamadım ya. paraları ver ver bitmiyo
sonra akşam evde eşimle miles&smiles millerimiz ne kadar birikmiş bakalım dedik, orda biriken millerle alışveriş yapıyosun. sonra bi baktım aynı emzirme yastığı var, tam da o kadar milim varmış şansa bak dedim aldım evren sitemli mesajımı almış olmalı