Geçmiş olsun cnm sen sakin ol önce. Inşallah durdururlar doğumu.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Bende çok kötü gaz sancıları oluyo, tekrar yaşamaya korkuyo insanŞimdi gaz yapsa da bir şey olmaz Doğumdan sonra sıkıntı
İnşallah zamanında doğar canım sakın panik yapma sakin ol güzel haberlerle gel İnşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Evet çok şükür . Çişini yapmadan önce denk gelmişsinizdir şuan sorun görünmüyor dediİnşallah, çok teşekkür ederim
Ne güzel diimi
Yanlarında fl ac bdp hepsinin hangi hafta ve güne tekabül ettiği de yazar, o uyumluysa sorun yok. Veya doktor ölçerken ekranda da görürsün. Kağıtta küsuratlı yazıyor olabilir boşver.
İdrar torbası boşalmış mı?
Yapıyor tecrübe ile sabit birde yanında yeşil fasulye yemişsen değme keyfine. Gaz kalbime baskı bile yapıyor . Allah’tan hamile kontenjanından yırtıyorumBrokoliyi ben de çok seviyorum ama gaz yapıyor diye yemeye korkuyorum
İnşallah biz de memnun kalırız 3. Sezeryanım olacak benim o yüzden endişeliyim arası da az6 yil onceydi cnm normal dogumdu benim .Ben vok memnun kalmıştım. Çok kolay bir doğum olmuştu.Toplam 2 buçuk saatte doğum gerçekleşti.Esimin kuzeninin bebeği de Mehmet duman da olmuştu osezeryandi.O da memnun kalmisti
Allah yâr ve yardımcınız olsun.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Yaşamadım cnm ya.Kızlar idrara çıkarken yanma değilde içerden ağrılar oluyor belim ve omuzlarımda ağrı var çok az lekelemem oldu sizce sebebi ne olabilir yaşayan var mı böyle bişey doktoruma yazdım ondanda cevap bekliyorum
Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beniKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana normalde suda eritme vermişti onları içemediğimden hap şeklinde olanından istedim magosit isminde 365 mg lık hap kullanıyorum. En son ki muayenemde günde 2 kere kullan demişti ama mg fazla gelirmi acaba? Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz kç mg lık
Senin 1 ve 2 arası epey uzun olmali 6 yıl var mıdır?İnşallah biz de memnun kalırız 3. Sezeryanım olacak benim o yüzden endişeliyim arası da az
İnş.Yaşamadım cnm ya.
Dr un cevabini buraya da yaz lütfen.
İnşallah biseycik yoktur.
Bize de hber ver omuz ağrısı önemli diye biliyorumİnş.Hastaneye çağırdı gidiyoruz şimdi
Dr un nöbetçi miymiş ki bu saatte çok şanslısın eğer öyleyse valla.İnş.Hastaneye çağırdı gidiyoruz şimdi
Omuz ağrısı niye önemliymişBize de hber ver omuz ağrısı önemli diye biliyorum
güle güle kullansın prenses :)Eveet çok heyecanlı
Ben de eksikleri tamamlamakla meşgulum. Bugün beşiğimizi aldık. Bikaç banyo malzemesi,bi de yenidoğan kıyafetleri hep tulumlu setti,ebebekten almıştım. 50 cm yazıyor ama ya küçük doğarsa da üzerinde çuval gibi durursa diye korktum. Kızcağızımın karizması ilk günden olumsuz etkilenmesin dedim ve iki tane de alt üst takım aldım. Büyük gelirse kıvırırırsın falan bari.
Bez olarak ben de molfix deniycem :)
Çok geçmiş olsun Canım güzel haberler al inşallahİnş.Hastaneye çağırdı gidiyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?