2020 Şubat Anneleri

Tecrübeli anneler
Sezeryan olacağım ilk doğumum
Ameliyathaneden odayabçıktıpkmda odada insanlar olacak , yakınlar yani ,
Nasıl yaptınız ? Çık demedikten sonra çıkmıyorlar
Üst giyecem emzirecem gaz çıkarmaya çalışacam vs vs
Nasıl yaptınız siz ? Bana çok boğucu geliyor aslında kimseyi istemiyorum ama eşim hem beni hem bebeği idare edemez , em yakınlar da illa ki gelmek ister
Şimdiden bunaldım ben

Ustunu hemsireler giydiriyor cnm zaten eger istemezsen ailenden birisi giydirir emzirme zamanlarindada odadan cikarlar gaz konusuna gelince ben tam cikarcam biri gelmisdi tam cikio derken biri giriodu deli olmustum cikmayincada bana cok kotu aci veriodu gaz sancisi en son herkes gidince az bisey cikardm da onunla rahatlamisdim en kotusu gaz olayi ya digerleri o kadar onemli deil

Bende artık harcama yapmaya korkuyorum herşeyin fiyatını soruyorum gerçekten herşey çok pahalı oğlanda bez ve ıslak mendil bizi batırdı valla 5 kutu 42lik Prima bezi bitirince çişe başlıcam. Eşim kıza uygun bez almaya yanaşmıyor. Hazır totosu kaliteyi bilmiyorken diyorum yok diyor benim kızım değersiz mi demeye başlıyor . Daha şampuan seti almadık kapı süsü duruyor bugün birde cabin boy bebek arabası sipariş ettik kredi kartı ekstresi çıkınca söylenmeye başlar valla bizde eşim kontrolü kaybediyor.

Magnesium diasporal granül kullanıyorm gnde iki kez dedi bna da doktorum ama ben akşamları içiyorm bazen gndüzleri de kullanıyorm cnm.

Canım hemşireler çıkartıyordu odadan çünkü üzerine gecelik Giydiriyorlar altına da bez bağlıyorlar. Ben gaz çıkardım mı hatırlamıyorum. Ayaklarım açılınca yataktan inmek zor oldu tabi dolaştım biraz çorba getirdiler onu içtim. Elin yüzün şişiyor ablam makyaj yapmıştı daha iyi görünmüştüm. Emzirmek ilk etapta olmayabiliyor hemen tutamıyor biraz uğraşıyorsun o zaman çıkarlar yada çıkartır bir yakının diye düşünüyorum ablam kaşıkla vermişti ilk sütü . Umarım seninki çok daha kolay olur.

Bana efermag 365 mg kullanıyorum suda çözülen günde 2 kere

Ablan hariç kim vardı odada

evet bez konusunda benim eşim de aynısını dedi, neden ikinciye prima kullanmıcakmışız onun nesi eksikmiş onun bişeyi eksik değil de bu gidişle bizden eksile eksile bişey kalmıcak
deneyeceğim dedim sadece, memnun kalmazsak yine prima alırız napalım.

siz bir de hiç ara vermeden bez almaya devam edeceksiniz o da çok zorlar. ben büyük eşya olarak hiç bir şey almadım hep kızımın eskileri. odası, küçük beşiği, arabası vs hep vardı. bir de onlar olsa yandık herhalde.

gerçekten eskisi gibi değil ama, ülkede her şeyde olduğu gibi anne bebek ürünlerine de inanılmaz zam gelmiş. hatta en çok bu sektöre gelmiş.

Sana kalmıyor hemşireler kovalıyor bizim arkadaşlarımız vardı yanımızda sigara içmeye diye eşimde indirmişti
İnşallah anlayışlı misafirlerimiz olur çok durmazlar

Dün iki üç defa benim de oldu canım ama bugün yaşamadım, Belim ve omuzlarım çok ağrıdı bugün ama lekelenme olmadı hiç, çok takmadım ben, kötü bişey yoktur inşallah sen gönlünü ferah tut canım

Kızlar benimde karnım dünden beri semsert taş gibi. Hatta bugün hiç yumuşadı bile diyebilirim. Korkmalımıyım
Koltuğa sırtını yaslayıp kontrol etmek gerekyrmuş gnde 3 4 den fazla olmamalıymış bnm dr um öyle dedi olursa bna syle rahim uzunluğunu ölçelim dedi inşallah kalan haftalarımızı sağlıkla atlarz hepimiz

Kızlar bazen aramızda sohbet ediyor gibi yazıyoruz da o yazılan yiyecekleri yapmayı bilmeyen yapacak durumu olmayan ya da benim gibi hasta olup su bile içemezken canı ondan isteyenler de oluyor aman dikkat
Süt yapan 3 şey var kesinlikle benim tükettiğim ki kızımda çok sütüm olmadı bunlar sayeainde emzirdim 21 ay öğrenmek isteyen mesaj atsın yazarım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…