2020 Şubat Anneleri

Agrim yok cok sukur bu aralar uyku tutmuyo olmasina ragmen uyuyamiyorum tam daldim derken bi tekme yiyorum hooppp uykum dagiliyo hemen ☹ halbuki uykum var yani uyuyabilmem gerek
Ben de geceleri çok uyanıyorum hareketinden sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, en iyisi o uyurken uyumak benimki de birazdan top oynamaya başlar bari başlamadan ben de uyuyayım, mecbur şimdiden kendimizi onlara göre ayarlamak zorunda kalıyoruz

Oglumla uyku saatlerimiz cok zit o gunduz uyuyo gece ayakta bende gunduz hic uyku sevmem gece karanlikta uyumaya bayilirim ama bu seferde o uyumuyo dogunca boyle seyler yapmaz insaAllah oglusumm seninki de baslamadan once uyu o zaman canim iyi geceler

Uyku problemim olduğunda uyutma müzikleri dinlerim ben de saçma gelebilir belki ama tavsiye ediyim yine de, ben de işe yarıyo çünkü inşallah sende de işe yarar YouTube a 20 dakikada uyutan mucizevi müzik yazıp ilk çıkanı aç kendini uykunun yumuşacıııkkk kollarına bırak inşallah uyursun dinlenirsin iyi gecelerr

Tesekkurler canim

Oğlanında herşeyi duruyor ekstra ikinci çocuk arabası şart bize. Deniz dışarda çok enerjik zapt edemiyoruz. Baya küçülebilen bir araba aldık ve 40 kiloya kadar taşıyor. Seyahatlerde götürebileceğiz inş. Annemde çiş konusunda destek olacakmış hatta ben öğretirim diyor çiş eğitimine başlarsak artık ablamın halılarını yıkatmaya vereceğiz anneme de bir hediye alırız

Canım sen ne yaptın aklım hep sende kaldı inş olumlu gelişmeler vardır.

Ben 1 saatligini dinliyorum cok dinliyom meditasyon muzikleri falan bir kere sabaha kadar acik kalmis uyumusum kac saatlikse telefonum kapanmis

Iyi uykular güzel anneler. Bana uyumak yok. Griptim ama kemiklerim deli gibi ağrıyor. Her yerim dökülüyor. Parol içmiştim etkisi geçti gene dayandım parola. Yarın sabah erkenden acile gideceğim. Iyi dayandim gene. Belki toparlar serum falan. Iyice serumkolik oldum. Ordan da polikliniğe çalışamaz raporu almam gerek. Sıra da almadım son dakika hastanem kapanınca kaldık ortada. Inşallah yarın güzel gün olur hepimiz için.

Dr un nöbetçi miymiş ki bu saatte çok şanslısın eğer öyleyse valla.
Hastane yakın mı evinize?
Merakta bırakma lütfen bizleri.
Allah a emanet meleğin,
Canım hayırlı geceler eve yeni geldik malesef Dr nöbetçi değildi nöbetçi de doğuma girmişti bizde Marmara gittik orda Altan muayne istediler kabul etmedim nts kan idrar ultrason bakıldı iyi dendi ama kabul etmediğim için alttan muayneyi değerlendirme yarım dedi hafta içi kendi Dr gidicem sağolsun Dr ihmal etmemem için hemen hast git dedi

Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beni

bende normalde günde 1 alıyordum ama doktorum Kasılmaları azaltması için 2 ye çıkar dedi

Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beni

bende normalde günde 1 alıyordum ama doktorum Kasılmaları azaltması için 2 ye çıkar dedi

Kızlar hepinize teşekkür ederim sonuçlar iyi çıktı Altan muayneyi kabul etmedim hafta içi kendi Dr gidicem şunu anladım ki hast çantası çok önemli bnm gibi hiçbirşeyi hazır olmayan varsa kesinlikle hazırlasın her an herşey olabiliyor giderken inş. Erken doğum değildir diye dua ettim yarın ne olur bilmiyorum ama kesinlikle hazırlıkları hızlandırıcam

Çok geçmiş olsum cnm kendi doktorun hangi hastanede? Benim doktorumda alttan muayeneyi doğuma kadar tasvip etmiyor.

Geçmiş olsum cnm dikkat et kendine

Günaydın kızlar. Sol el bileğimi yaktım tost makinasında. Acil tavsiyenize ihtiyacım var. Çok kötü Bi cildim var en ufacık yanık yarada iz mutlaka kalıyor. Hemen silverdin sürdüm ama kalacak iz bayağ kötü. Kantaron bile geçirmiyo izlerini. Off canımda çok yanıyo. Mantar kaşıntısı sırt ağrısı yetmiyormuş gibi bide bu çıktı.acayip Bi kötü enerji var başımda allahım beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…