Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece boyu huzursuzdum. Biraz kasıklarımda ağrı vardı. Şuan yataktayım ve hiç kalkmak istemiyorum kahvaltı dahi hazırlıycak halim yok ama acıktım birde midem bulanıyor.
Ogrenebilecek yasta canim sarkilar esliginde 2 3 haftada ogrenebilir istegi olursa eger bebek konusunda tecrubesizim ama 2.5 3 yas araliginda az cok bilgim var ist da cocuk bakiyodum ben bekarken ilk baktigim kiz bezliydi benden ogretmemi istedi annesi ilk baslarda zor oldu ama 3 haftada falan ogrendi halilara cok dikkat ama
Ben annemin yanında yapmıştım yani gelince tutamadım o da kokmuş sanırım sonuçta bağırsaklarla oynanıyor sonra zaman geçti ben yaptım dedim annem de anladım zaten dedi
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece boyu huzursuzdum. Biraz kasıklarımda ağrı vardı. Şuan yataktayım ve hiç kalkmak istemiyorum kahvaltı dahi hazırlıycak halim yok ama acıktım birde midem bulanıyor.
Günaydınn yaaa moralini yüksek tut canımmm böyle olumsuz huzurlanınca inan insan daha başka ruh haline giriyo dayanamıcak kadarmı ağrın bilmiyorum ama yavaşca kalk bi iki lokma bişey ye ilaçlarını iç tekrar yat canım benim ya
Gerçi bende öyleyim ama aklımdan neler geçiyo kendime kızıyorum düşünmek istemiyorum korku heyecan hepsi karışık zaman azaldıkça ama kendimizi üzüyoruz biliyorumda bunu elimizdede değil Allah yardımcımız olsun
Gunaydin kizlar artik 2 aydan az kaldi benim icin 53 gun var doguma korku heyecan oyy oyy hepsi yukseklerde vala 3 subat son günümüz olacak allahin izniyle
Günaydın hanımlar geceleri uyuyamıyorum artık karnım engel oluyor sürekli tuvalete gitmesi de çabası oğlanda yanımda yatıyor o düşecek korkusu derken zombi gibi ayaktayım uykusuz geceler için alıştırma yapıyorum galiba
Gunaydin kizlar artik 2 aydan az kaldi benim icin 53 gun var doguma korku heyecan oyy oyy hepsi yukseklerde vala 3 subat son günümüz olacak allahin izniyle
Bu aya kadar cok cabuk gecti ama sona yaklasinca bana artik zaman gecmiyomus gibi geliyo yaa dondu sanki ilerlemiyo bende artik biran once dogsun istiyorum
Arkadaş yazmış bir de ben hesaplayın dedim ben de heyecanlandım 3 çocuklu ana olacağım benim de kızım olacak sonunda inşallah kukusuna kurban Evdeki erkek hegomonyasına son
Arkadaş yazmış bir de ben hesaplayın dedim ben de heyecanlandım 3 çocuklu ana olacağım benim de kızım olacak sonunda inşallah kukusuna kurban Evdeki erkek hegomonyasına son
İyi cesaret etmissin 2 erkekten sonra 3. Ye benim kucuklugumden beri hayalimdi hep ilk cocugumun kiz olmasi hatta 2 3 tane bile olabilir erkek olmasada olur diyodum Rabbim erkek nasip etti suan bile 2. Yi yapabilir miyim diye dusunuyorum ya da o erkek olursa diye
Oğlanında herşeyi duruyor ekstra ikinci çocuk arabası şart bize. Deniz dışarda çok enerjik zapt edemiyoruz. Baya küçülebilen bir araba aldık ve 40 kiloya kadar taşıyor. Seyahatlerde götürebileceğiz inş. Annemde çiş konusunda destek olacakmış hatta ben öğretirim diyor çiş eğitimine başlarsak artık ablamın halılarını yıkatmaya vereceğiz anneme de bir hediye alırız
İyi cesaret etmissin 2 erkekten sonra 3. Ye benim kucuklugumden beri hayalimdi hep ilk cocugumun kiz olmasi hatta 2 3 tane bile olabilir erkek olmasada olur diyodum Rabbim erkek nasip etti suan bile 2. Yi yapabilir miyim diye dusunuyorum ya da o erkek olursa diye
Kızlar hepinize teşekkür ederim sonuçlar iyi çıktı Altan muayneyi kabul etmedim hafta içi kendi Dr gidicem şunu anladım ki hast çantası çok önemli bnm gibi hiçbirşeyi hazır olmayan varsa kesinlikle hazırlasın her an herşey olabiliyor giderken inş. Erken doğum değildir diye dua ettim yarın ne olur bilmiyorum ama kesinlikle hazırlıkları hızlandırıcam
Günaydınn yaaa moralini yüksek tut canımmm böyle olumsuz huzurlanınca inan insan daha başka ruh haline giriyo dayanamıcak kadarmı ağrın bilmiyorum ama yavaşca kalk bi iki lokma bişey ye ilaçlarını iç tekrar yat canım benim ya
Gerçi bende öyleyim ama aklımdan neler geçiyo kendime kızıyorum düşünmek istemiyorum korku heyecan hepsi karışık zaman azaldıkça ama kendimizi üzüyoruz biliyorumda bunu elimizdede değil Allah yardımcımız olsun