2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarr.

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece boyu huzursuzdum. Biraz kasıklarımda ağrı vardı. Şuan yataktayım ve hiç kalkmak istemiyorum kahvaltı dahi hazırlıycak halim yok ama acıktım birde midem bulanıyor.

Ogrenebilecek yasta canim sarkilar esliginde 2 3 haftada ogrenebilir istegi olursa eger bebek konusunda tecrubesizim ama 2.5 3 yas araliginda az cok bilgim var ist da cocuk bakiyodum ben bekarken ilk baktigim kiz bezliydi benden ogretmemi istedi annesi ilk baslarda zor oldu ama 3 haftada falan ogrendi halilara cok dikkat ama

Günaydınn yaaa moralini yüksek tut canımmm böyle olumsuz huzurlanınca inan insan daha başka ruh haline giriyo dayanamıcak kadarmı ağrın bilmiyorum ama yavaşca kalk bi iki lokma bişey ye ilaçlarını iç tekrar yat canım benim ya
Gerçi bende öyleyim ama aklımdan neler geçiyo kendime kızıyorum düşünmek istemiyorum korku heyecan hepsi karışık zaman azaldıkça ama kendimizi üzüyoruz biliyorumda bunu elimizdede değil Allah yardımcımız olsun

bende aynı durumdayım kız 3 yaşında hala aramızda yatıyor arada tekmede indiriyo karnıma :) bebek dogunca çok zorlanacagız

Arkadaş yazmış bir de ben hesaplayın dedim ben de heyecanlandım 3 çocuklu ana olacağım benim de kızım olacak sonunda inşallah kukusuna kurban Evdeki erkek hegomonyasına son
İyi cesaret etmissin 2 erkekten sonra 3. Ye benim kucuklugumden beri hayalimdi hep ilk cocugumun kiz olmasi hatta 2 3 tane bile olabilir erkek olmasada olur diyodum Rabbim erkek nasip etti suan bile 2. Yi yapabilir miyim diye dusunuyorum ya da o erkek olursa diye

Alisden arabanın markasını ogrenebilirmiyim çok iyiymis 40 kg taşıyana hiç denk gelmemistim bizim tek eksigimiz arabamız kaldı

Yanlışlıkla oldu

Çok geçmiş olsun sonuçlarınn iyi çkmasına sevindm inşallah sorunsuz zamannda gelir miniğin

Mide bulantısı bende de başladı ya

Amin cnm sağol. Kendimi zorlaya zorlaya kalktım kahvaltımı yaptım daha iyi hissediyorum şuan. Sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…