Çok geçmiş olsun canım,ben hametan sürmüştüm canım yank çok fena oluyor hamileliğimn başında sıcak suyla elimi yakmıştım soğuk suda buz atıp içinde beklettim ve hametanladm durmadan öyle öyle geçti çok acımıştıGünaydın kızlar. Sol el bileğimi yaktım tost makinasında. Acil tavsiyenize ihtiyacım var. Çok kötü Bi cildim var en ufacık yanık yarada iz mutlaka kalıyor. Hemen silverdin sürdüm ama kalacak iz bayağ kötü. Kantaron bile geçirmiyo izlerini. Off canımda çok yanıyo. Mantar kaşıntısı sırt ağrısı yetmiyormuş gibi bide bu çıktı.acayip Bi kötü enerji var başımda allahım beterinden korusun
Bende hazırlamadım daha merak etme, daha da ufukta görünmüyor hazırlıkBende yerleştim sipariş verdiklerim de geldi
Epey eşyamız oldu Eki Görüntüle 2564292
Kız kardeşim ondan bir sürü şey getirdi
Şu an hazır gibiyiz
2 tane beşik ve bebek arabası gelecek
Hsatane çantası hazırlamadım tek ben miyim
Değilsin sankihamilemiyim sızce konu acmayı beceremedım
Çok bilgim deneyimim yok canım tecrübeli anneler daha iyi bilir ama arkadaşıma sordum makine modellerimiz aynı beyazlarda 30 derece dedi bendede 1 saatlik ve 12. Dk var ama beyazlarda daha iyi olur sanırım bana 15 dk çok az geldiBebişinin kıyafetlerini yıkayan hatunlar kaç derece kaç dklık programda yıkadınız?. Bende normalde haftaya başlayım diyordum ama durumumda ne olur ne olmaz diye korkutuyor beni ütüleyip yerleştiremesemde en azından her ihtimale karşı temiz dursunlar diye biraz daha iyi hissedersem yıkayım diyorum elbiselerini makinemin 30 derece 15 dk lık hızlı programı var orda yıkasam ekstradanda 20 dklık durulma var onu yaptırsam yeterli olurmu? Deterjanda doğal içerikli minoris almıştım
30 derecede, en kısa programda yıkayabilirsin. pis değiller sadece tozlarından arınacaklar. ama mutlaka çift durulama yap canım.Bebişinin kıyafetlerini yıkayan hatunlar kaç derece kaç dklık programda yıkadınız?. Bende normalde haftaya başlayım diyordum ama durumumda ne olur ne olmaz diye korkutuyor beni ütüleyip yerleştiremesemde en azından her ihtimale karşı temiz dursunlar diye biraz daha iyi hissedersem yıkayım diyorum elbiselerini makinemin 30 derece 15 dk lık hızlı programı var orda yıkasam ekstradanda 20 dklık durulma var onu yaptırsam yeterli olurmu? Deterjanda doğal içerikli minoris almıştım
Yoya plus pro olması lazım görseli de aşağıda ürün henüz gelmedi gelince yorum yazarımAlisden arabanın markasını ogrenebilirmiyim çok iyiymis 40 kg taşıyana hiç denk gelmemistim bizim tek eksigimiz arabamız kaldı
Benim bir oğlum var buda ikinci erkek. senin yazdıklarını okuyunca bunu doğurmadan üçüncüye cesaretlendim belki bi ihtimal ben de son veririm erkek egemenliğineArkadaş yazmış bir de ben hesaplayın dedimben de heyecanlandım 3 çocuklu ana olacağım benim de kızım olacak sonunda inşallah kukusuna kurban Evdeki erkek hegomonyasına son
Günaydın kızlar. Sol el bileğimi yaktım tost makinasında. Acil tavsiyenize ihtiyacım var. Çok kötü Bi cildim var en ufacık yanık yarada iz mutlaka kalıyor. Hemen silverdin sürdüm ama kalacak iz bayağ kötü. Kantaron bile geçirmiyo izlerini. Off canımda çok yanıyo. Mantar kaşıntısı sırt ağrısı yetmiyormuş gibi bide bu çıktı.acayip Bi kötü enerji var başımda allahım beterinden korusun
Annem çok Güler yüzlüdür sürekli Güler o korkutmadan kızmadan öğretir bende hassas davranacağım çocuğuma iz bırakmak istemem. Yalnız eğlenceli tuvaleti boşa almış olacağım Erzurum’da kaldıOgrenebilecek yasta canim sarkilar esliginde 2 3 haftada ogrenebilir istegi olursa eger bebek konusunda tecrubesizim ama 2.5 3 yas araliginda az cok bilgim var ist da cocuk bakiyodum ben bekarken ilk baktigim kiz bezliydi benden ogretmemi istedi annesi ilk baslarda zor oldu ama 3 haftada falan ogrendi halilara cok dikkat ama
Büyük konuşmak istemem ama hamilelik artık bana çok uzak geliyor cesaret edemem valla.Benim bir oğlum var buda ikinci erkek. senin yazdıklarını okuyunca bunu doğurmadan üçüncüye cesaretlendim belki bi ihtimal ben de son veririm erkek egemenliğine
Bende oyüzden 15 lık program düşündüm ekstradan 20 dklık durulama sıkma var birde orda durulıcam30 derecede, en kısa programda yıkayabilirsin. pis değiller sadece tozlarından arınacaklar. ama mutlaka çift durulama yap canım.
Bizimki babayla da yatıyor kızın kendi yatağı olacak oğlanı arada idare edeceğiz kıskançlık damarını kabartmamak lazım. Kardeşinin oyuncak getireceğini söylüyor ne getirecek diye sorunca ti(tren) diyor. Yeşil tibende aynı durumdayım kız 3 yaşında hala aramızda yatıyor arada tekmede indiriyo karnıma :) bebek dogunca çok zorlanacagız
2 kilomu aldın sadece süperrBenimde.kasilma vs şikayetlerim yok ama artık gerçekten hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor sonra rahatliyor.Doktoruma sordum hiç gerek yok dedi dışardan vitamin vs vermiyor decavit bile birakabilirsin dedi sadece demire çok önem veriyor hemoglobin değerlerim iyi 13 olduğu halde ısrarla demiri içiyorsun demi diye sorup gerisini hiç önemsemiyor beslenmeyle al yürüyüş yap diyor bu zamana kadar kiloyada önem vermiyordu bende kilolu başladım diye 2 kilo aldim ama son kontrolde bu ara kilo almazsan rahat ederiz dedi
Ay hazırlamamız lazım ama yaBende hazırlamadım daha merak etme, daha da ufukta görünmüyor hazırlık
Tatlım bende afedersin ishal olacak olursun da böyle tatsız bir sancı olur ya karnında öyle başladı, sonra küt bir ağrıya döndü ama bahsettiğin gibi sürekli değil dalga dalga düzenli gelen bir ağrıKızlar bu doğum ağrısı bağırsak ağrısı gibi olmuyor değil mi? Hem karnım bozulmuş gibi ağrıyor, hem de sırtım belim ağrıyor ama o da kemik kas ağrısı gibi. Ama ara ara değil sürekli bir ağrı var dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?