2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım,ben hametan sürmüştüm canım yank çok fena oluyor hamileliğimn başında sıcak suyla elimi yakmıştım soğuk suda buz atıp içinde beklettim ve hametanladm durmadan öyle öyle geçti çok acımıştı

citlembik23 çok geçmiş olsun canım inşallah bu durumun en kısa sürede düzelir ve sağlıkla vaktinde gelir bebeğin Dualarımız sennle Allah yardımcın olsun

Bende hazırlamadım daha merak etme, daha da ufukta görünmüyor hazırlık

Bebişinin kıyafetlerini yıkayan hatunlar kaç derece kaç dklık programda yıkadınız?. Bende normalde haftaya başlayım diyordum ama durumumda ne olur ne olmaz diye korkutuyor beni ütüleyip yerleştiremesemde en azından her ihtimale karşı temiz dursunlar diye biraz daha iyi hissedersem yıkayım diyorum elbiselerini makinemin 30 derece 15 dk lık hızlı programı var orda yıkasam ekstradanda 20 dklık durulma var onu yaptırsam yeterli olurmu? Deterjanda doğal içerikli minoris almıştım

Heyecanlanmamak korkmamak çok zor biliyorum ama elinizden geldiğince huzurlu olmaya çalışın, bunlar gerçekten tadı çıkarılması gereken günler. tatlı bir bekleyiş ve heyecan tabiiki olacak ama kötü şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın.

doğumla ilgili bir şeyler izlemeyin, okumayın. sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün
son haftalar artık, ağrılarımızın olmaması saçma olur. bel, sırt, kasık ağrıları bunlar olacak, hele son bir kaç hafta çok olacak. doğum sancısı olur anlamam diye korkmayın, onu anlıyor insan. zaten ilk doğumlarda öyle dizilerdeki gibi sancım geldi doğuruyorum diye hastaneye gitmiyorsun :) genelde kontrolde belli oluyor zaten.

benim bu ikinci gebeliğimde doğum korkusu niyeyse hiç yok, tek düşüncem bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek. çok acı çekecek olsam da gerçekten umrumda değil, hiç onları düşünmüyorum. kızımı düşünüyorum, bebeğimi düşünüyorum. kafam hep onlarla meşgul. ağrılarım oluyor benim de ama ağrılarımı dinleyecek fırsat olmuyor ki

ama şunu farkettim, ilkine göre daha hareketliyim mecburen evde çocuk olunca. sanki bu hareket bana daha çok yarıyor. henüz belki son haftalara gelmedim ama yatakta sağa sola dönerken zorlanmıyorum çok, kalkmak eğilmek oturmak şu an çok zorlamıyor aşırı yorulmadığım sürece. sanırım mecburen hareket etmek zorunda kalmak işe yarıyor

ilk hamilelik, ilk çocuk prenseslikmiş resmen kızlar kıymetini bilin, tadını çıkarın

Çok bilgim deneyimim yok canım tecrübeli anneler daha iyi bilir ama arkadaşıma sordum makine modellerimiz aynı beyazlarda 30 derece dedi bendede 1 saatlik ve 12. Dk var ama beyazlarda daha iyi olur sanırım bana 15 dk çok az geldi
Bende dalan aldım ama ne kadar koyucağımı bilmiyorum haftaya başlıcam hazır tutmak en iyisi gerçekten

30 derecede, en kısa programda yıkayabilirsin. pis değiller sadece tozlarından arınacaklar. ama mutlaka çift durulama yap canım.

Alisden arabanın markasını ogrenebilirmiyim çok iyiymis 40 kg taşıyana hiç denk gelmemistim bizim tek eksigimiz arabamız kaldı
Yoya plus pro olması lazım görseli de aşağıda ürün henüz gelmedi gelince yorum yazarım

Eklentiler

• 5463F065-9F4E-4293-B73D-F0462D8BD707.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaş yazmış bir de ben hesaplayın dedim ben de heyecanlandım 3 çocuklu ana olacağım benim de kızım olacak sonunda inşallah kukusuna kurban Evdeki erkek hegomonyasına son
Benim bir oğlum var buda ikinci erkek. senin yazdıklarını okuyunca bunu doğurmadan üçüncüye cesaretlendim belki bi ihtimal ben de son veririm erkek egemenliğine

Yanığa en iyi fito krem geliyor, evde herzaman bulundururum

Annem çok Güler yüzlüdür sürekli Güler o korkutmadan kızmadan öğretir bende hassas davranacağım çocuğuma iz bırakmak istemem. Yalnız eğlenceli tuvaleti boşa almış olacağım Erzurum’da kaldı tabi alıştırma külotları da .naylon bağlamalı bezler kesin çözümmüş ondan da alırız . İnş. Öğrenir kuzum

30 derecede, en kısa programda yıkayabilirsin. pis değiller sadece tozlarından arınacaklar. ama mutlaka çift durulama yap canım.
Bende oyüzden 15 lık program düşündüm ekstradan 20 dklık durulama sıkma var birde orda durulıcam

bende aynı durumdayım kız 3 yaşında hala aramızda yatıyor arada tekmede indiriyo karnıma :) bebek dogunca çok zorlanacagız
Bizimki babayla da yatıyor kızın kendi yatağı olacak oğlanı arada idare edeceğiz kıskançlık damarını kabartmamak lazım. Kardeşinin oyuncak getireceğini söylüyor ne getirecek diye sorunca ti(tren) diyor. Yeşil ti

2 kilomu aldın sadece süperr
Doktordadaha ne istiyor canım

Tatlım bende afedersin ishal olacak olursun da böyle tatsız bir sancı olur ya karnında öyle başladı, sonra küt bir ağrıya döndü ama bahsettiğin gibi sürekli değil dalga dalga düzenli gelen bir ağrı
Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…