Günaydın kızlar. Sol el bileğimi yaktım tost makinasında. Acil tavsiyenize ihtiyacım var. Çok kötü Bi cildim var en ufacık yanık yarada iz mutlaka kalıyor. Hemen silverdin sürdüm ama kalacak iz bayağ kötü. Kantaron bile geçirmiyo izlerini. Off canımda çok yanıyo. Mantar kaşıntısı sırt ağrısı yetmiyormuş gibi bide bu çıktı.acayip Bi kötü enerji var başımda allahım beterinden korusun
Günaydın kızlar. Sol el bileğimi yaktım tost makinasında. Acil tavsiyenize ihtiyacım var. Çok kötü Bi cildim var en ufacık yanık yarada iz mutlaka kalıyor. Hemen silverdin sürdüm ama kalacak iz bayağ kötü. Kantaron bile geçirmiyo izlerini. Off canımda çok yanıyo. Mantar kaşıntısı sırt ağrısı yetmiyormuş gibi bide bu çıktı.acayip Bi kötü enerji var başımda allahım beterinden korusun
Günaydın hanımlar geceleri uyuyamıyorum artık karnım engel oluyor sürekli tuvalete gitmesi de çabası oğlanda yanımda yatıyor o düşecek korkusu derken zombi gibi ayaktayım uykusuz geceler için alıştırma yapıyorum galiba
Günaydın hanımlar geceleri uyuyamıyorum artık karnım engel oluyor sürekli tuvalete gitmesi de çabası oğlanda yanımda yatıyor o düşecek korkusu derken zombi gibi ayaktayım uykusuz geceler için alıştırma yapıyorum galiba
Aslında ben o sıpayı ayırdım babasıyla odasında uyuyordu ama erzurumdayken. Sonra 2 kere şiddetli şekilde hasta olunca yanıma aldım. Şimdi tokattayım babamız Erzurum’a dönecek mecbur benimle yatıyor. Artık dönünce ayıracağım. Annemde tuvaletini öğretelim diyor doğuma daha var kararsız kaldım hemen öğrenir mi acaba.
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
of Allah bebeğine sağlık versin cnm sanada ağrıların iyileşir inş tez zamanda da bebek vaktinde gelir, benim de dr demişti ağrılar devam ederse erken doğum olur diye umarım geçer Allah yardımcınız olsun
Aslında ben o sıpayı ayırdım babasıyla odasında uyuyordu ama erzurumdayken. Sonra 2 kere şiddetli şekilde hasta olunca yanıma aldım. Şimdi tokattayım babamız Erzurum’a dönecek mecbur benimle yatıyor. Artık dönünce ayıracağım. Annemde tuvaletini öğretelim diyor doğuma daha var kararsız kaldım hemen öğrenir mi acaba.
Tecrübeli anneler
Sezeryan olacağım ilk doğumum
Ameliyathaneden odayabçıktıpkmda odada insanlar olacak , yakınlar yani ,
Nasıl yaptınız ? Çık demedikten sonra çıkmıyorlar
Üst giyecem emzirecem gaz çıkarmaya çalışacam vs vs
Nasıl yaptınız siz ? Bana çok boğucu geliyor aslında kimseyi istemiyorum ama eşim hem beni hem bebeği idare edemez , em yakınlar da illa ki gelmek ister
Şimdiden bunaldım ben
Kızlar magnezyum konuşmuşsunuz ben hiç içmiyorum yaa çünkü çok şükür kasılma veya kabızlık yaşamıyorum
Doktorumda kendini yordugun günler iç demişti kramplar için falan ama bi keremi ne içtim sadece
Arada içsem iyi olcak aslında
Benimde.kasilma vs şikayetlerim yok ama artık gerçekten hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor sonra rahatliyor.Doktoruma sordum hiç gerek yok dedi dışardan vitamin vs vermiyor decavit bile birakabilirsin dedi sadece demire çok önem veriyor hemoglobin değerlerim iyi 13 olduğu halde ısrarla demiri içiyorsun demi diye sorup gerisini hiç önemsemiyor beslenmeyle al yürüyüş yap diyor bu zamana kadar kiloyada önem vermiyordu bende kilolu başladım diye 2 kilo aldim ama son kontrolde bu ara kilo almazsan rahat ederiz dedi