2020 Şubat Anneleri

Günaydın canım, contractubex kremini sürebilirsin iz kalmaması için. Açık yaran varsa kapanmasını beklemelisin ama sürmeden önce

Yumurta beyazı sürmcanım

Canım oğlanı ne zaman ayıracaksın yanından ya ben bu sorunu bir türlü çözemiyorum yanında yatsa bebek gelince zornolur mu

Canım oğlanı ne zaman ayıracaksın yanından ya ben bu sorunu bir türlü çözemiyorum yanında yatsa bebek gelince zornolur mu
Aslında ben o sıpayı ayırdım babasıyla odasında uyuyordu ama erzurumdayken. Sonra 2 kere şiddetli şekilde hasta olunca yanıma aldım. Şimdi tokattayım babamız Erzurum’a dönecek mecbur benimle yatıyor. Artık dönünce ayıracağım. Annemde tuvaletini öğretelim diyor doğuma daha var kararsız kaldım hemen öğrenir mi acaba.

of Allah bebeğine sağlık versin cnm sanada ağrıların iyileşir inş tez zamanda da bebek vaktinde gelir, benim de dr demişti ağrılar devam ederse erken doğum olur diye umarım geçer Allah yardımcınız olsun

Canim kac yasindaydi ?

annelerin yanında giyinip soyunmak dert değildi ama gaz çıkarma evet biraz insan çekiniyor ben dışarı çıkın demiştim :)

Aslında yanında destek varken kolay olur tuvalet işi.benimki de ayrı yatıyordu tatilde beraber yatınca düzen bozuldu gitti

Canim kac yasindaydi ?
26 aylık. Bezden rahatsız oluyor pipi değiştir diyor sürekli. Doğumda hasta bezi taktıklarında anlamıştım nasıl terletiyor yazık çocuklara özellikle yazın pişiyordur popoları. Öğrenirse kurtulacak çocuğum.

Benimde.kasilma vs şikayetlerim yok ama artık gerçekten hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor sonra rahatliyor.Doktoruma sordum hiç gerek yok dedi dışardan vitamin vs vermiyor decavit bile birakabilirsin dedi sadece demire çok önem veriyor hemoglobin değerlerim iyi 13 olduğu halde ısrarla demiri içiyorsun demi diye sorup gerisini hiç önemsemiyor beslenmeyle al yürüyüş yap diyor bu zamana kadar kiloyada önem vermiyordu bende kilolu başladım diye 2 kilo aldim ama son kontrolde bu ara kilo almazsan rahat ederiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…