- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Bende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.Ay hazırlamamız lazım ama ya
Ayyyy bende 30. Haftamdayım 8 kg aldımKızlar ben 32. Haftama girdim 9 kilo aldım. Toplam iyi mi
Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil miBende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.
koslanın beyaz ve renkliler için olan sıvısı var ya ben onda beklettim bir saat kadar, bayağı çıktı ama yine çok hafif sarılık kalmıştı. dikkatli bakmadıkça belli olmayacak kadar. zaten çok bişey çıkmadı kızımın kıyafetlerinden.Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil miçıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını
Bana da hiç yazmadı kabızlık var mı magnezyum yazayım mı dedi kabızlığım yok deyince yazmadı ama çorap giyerken arada kramp giriyor ayağıma bu gidişimde söyliyeyim kramplar içinde iyi geliyor değil mi magnezyumKızlar magnezyum konuşmuşsunuz ben hiç içmiyorum yaa çünkü çok şükür kasılma veya kabızlık yaşamıyorum
Doktorumda kendini yordugun günler iç demişti kramplar için falan ama bi keremi ne içtim sadece
Arada içsem iyi olcak aslında
İnşallah canım sürpriz yumurta olursa kız olabilirBenim bir oğlum var buda ikinci erkek. senin yazdıklarını okuyunca bunu doğurmadan üçüncüye cesaretlendim belki bi ihtimal ben de son veririm erkek egemenliğine
Evet artık öğleden sonra 10 dk yemekteyiz programı izlerken gidiyorumKızlar ben artık çok çok yorulmaya başladım ya derse gittim geldim perte çıktım siz de mi öylesiniz
Camım dualarımız seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Heyecanlanmamak korkmamak çok zor biliyorum ama elinizden geldiğince huzurlu olmaya çalışın, bunlar gerçekten tadı çıkarılması gereken günler. tatlı bir bekleyiş ve heyecan tabiiki olacak ama kötü şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın.
doğumla ilgili bir şeyler izlemeyin, okumayın. sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün ❤
son haftalar artık, ağrılarımızın olmaması saçma olur. bel, sırt, kasık ağrıları bunlar olacak, hele son bir kaç hafta çok olacak. doğum sancısı olur anlamam diye korkmayın, onu anlıyor insan. zaten ilk doğumlarda öyle dizilerdeki gibi sancım geldi doğuruyorum diye hastaneye gitmiyorsun :) genelde kontrolde belli oluyor zaten.
benim bu ikinci gebeliğimde doğum korkusu niyeyse hiç yok, tek düşüncem bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek. çok acı çekecek olsam da gerçekten umrumda değil, hiç onları düşünmüyorum. kızımı düşünüyorum, bebeğimi düşünüyorum. kafam hep onlarla meşgul. ağrılarım oluyor benim de ama ağrılarımı dinleyecek fırsat olmuyor ki
ama şunu farkettim, ilkine göre daha hareketliyim mecburen evde çocuk olunca. sanki bu hareket bana daha çok yarıyor. henüz belki son haftalara gelmedim ama yatakta sağa sola dönerken zorlanmıyorum çok, kalkmak eğilmek oturmak şu an çok zorlamıyor aşırı yorulmadığım sürece. sanırım mecburen hareket etmek zorunda kalmak işe yarıyor
ilk hamilelik, ilk çocuk prenseslikmiş resmen kızlar kıymetini bilin, tadını çıkarın
Tatlım bende afedersin ishal olacak olursun da böyle tatsız bir sancı olur ya karnında öyle başladı, sonra küt bir ağrıya döndü ama bahsettiğin gibi sürekli değil dalga dalga düzenli gelen bir ağrı
Şimdi nasılsın?
Yıkanınca koslasız da çıkar ama en kötü ihtimalle onunla çıkar birde rossmanda sprey leke çıkarıcı var o da iyi kargoyla isteyebilirsinBende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.
Etiketin dikişine değmeden kesmsk lazım ama ondada kalıyor biraxKızlar ya kıyafetlerin etiketlerini keserken bazıları sökülüyor :s sizdede oldumu benmi beceremiyorum sinir oldum
Benim yaşı yakın ya herşey duruyor . Onlarda pek leke yok. Ama ablamın verdiklerinde var. Baby me leke çıkarıcı almıştım ondan da sıkabilirim. Bakalım sonuç ne olacak.koslanın beyaz ve renkliler için olan sıvısı var ya ben onda beklettim bir saat kadar, bayağı çıktı ama yine çok hafif sarılık kalmıştı. dikkatli bakmadıkça belli olmayacak kadar. zaten çok bişey çıkmadı kızımın kıyafetlerinden.
Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil miçıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını
Tamam canım yazarım.Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil miçıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını
Etiketi kestim ben hep şimdi hangi ay kaç cm karışıyor. Direk tenine gelmeyenleri kesmeyeceğim.Kızlar ya kıyafetlerin etiketlerini keserken bazıları sökülüyor :s sizdede oldumu benmi beceremiyorum sinir oldum
Tamam aklımda bulunsunİnşallah canım sürpriz yumurta olursa kız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?