2020 Şubat Anneleri

Ay hazırlamamız lazım ama ya
Bende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.

Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil mi çıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını

Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil mi çıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını
koslanın beyaz ve renkliler için olan sıvısı var ya ben onda beklettim bir saat kadar, bayağı çıktı ama yine çok hafif sarılık kalmıştı. dikkatli bakmadıkça belli olmayacak kadar. zaten çok bişey çıkmadı kızımın kıyafetlerinden.

Bana da hiç yazmadı kabızlık var mı magnezyum yazayım mı dedi kabızlığım yok deyince yazmadı ama çorap giyerken arada kramp giriyor ayağıma bu gidişimde söyliyeyim kramplar içinde iyi geliyor değil mi magnezyum

Kızlar ben artık çok çok yorulmaya başladım ya derse gittim geldim perte çıktım siz de mi öylesiniz
Evet artık öğleden sonra 10 dk yemekteyiz programı izlerken gidiyorum ama 1 saate bedel geliyor o uyku Çorap giymek hele ayak tırnaklarını kesmek çok zor yaaaa deliricem

Camım dualarımız seninle rabbim meleğinle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Hamile kalmadan önce korkardım doğum anından ama şimdi ben de senin gibi hiç korkmuyorum, doğum videoları bol bol izlediğim halde. Gerçekten sağlıklıca gelsinler ve büyüsünler, en büyük endişem bu..

Dediğin gibi sürekli hareketli olmak lazım, ben vücudu prensesliğe alıştırdım valla 2 harekette belim gitti, yapamıyorum hiç bir şey

Kızlar ya kıyafetlerin etiketlerini keserken bazıları sökülüyor :s sizdede oldumu benmi beceremiyorum sinir oldum

Canım çok sağol karnımı bozmuşum ondanmış, akşamına kötüleştim ama şimdi iyiyim ama bel ve sırt ağrısı hala çok kötü devam ediyor, o da bebiş büyüyor diye heralde Dalga dalga geldiğini her şekilde anlıyorsun o zaman sanırım, nasıl oluyor aralarda hiç ağrı hissetmiyormusun? Belki anlamam diye korkup sordum bende burada

Yıkanınca koslasız da çıkar ama en kötü ihtimalle onunla çıkar birde rossmanda sprey leke çıkarıcı var o da iyi kargoyla isteyebilirsin
Yılbaşında izne ayrılıyorum o ara yaparım dedim ama

Benim yaşı yakın ya herşey duruyor . Onlarda pek leke yok. Ama ablamın verdiklerinde var. Baby me leke çıkarıcı almıştım ondan da sıkabilirim. Bakalım sonuç ne olacak.

Rossmanda çok etkili leke sökücüler var, farklı lekeler için ayrı ayrı satılıyorlar. İlk onlarla leke çıkartıp sonra bebek için aldığın deterjanla yıkasan olur mu ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…