- Emoji Skoru
- 900
- Puanlar
- 53
Senin ilk mi canım olur dahabnde erkek çok istedım ama kzım oldu :)
evet cnm bnm ilk ama yaslandım bn artık okdr genc degilim :)34 oldumSenin ilk mi canım olur dahabak biz 3. De bulduk erkek annesi olmak da bir başka güzel yani insan ne yoksa onu istiyor
Çok kıymetli o gaz çıkmasa mahveder zaten hastaneden çıkış da yapmıyorlar gaz çıkmadan öyle kıymetli yaniP Prensescann utanma duygunu öyle çabuk bırakacaksın ki kenara şaşıracaksın
O vakitte yanına gelen o pirt sesini duymaya hazır olsun zaten
Benim annem son kızını 40 da doğurdu yani daha 6 sene var en az 1 çocuk en fazla 3 çocuk sığarevet cnm bnm ilk ama
evet cnm bnm ilk ama yaslandım bn artık okdr genc degilim :)34 oldum
Ya canım doktoruma attım sonuçları sonuçların çok iyi dediönemsemedi mi acaba yoksa görmedi mi bu adam bana vitamin harici hâlâ bir ilaç vermedi ilaca mı karşı acaba benim gibi
Kızlar hâla hiç kan ilacı kullanmamış olanınız var mı içinizde ?
oyy maşallahh umudum olsun oda :) idolum annenBenim annem son kızını 40 da doğurdu yani daha 6 sene var en az 1 çocuk en fazla 3 çocuk sığar
Off benimde şimdi aklıma düştü bu konu kızlarÇok kıymetli o gaz çıkmasa mahveder zaten hastaneden çıkış da yapmıyorlar gaz çıkmadan öyle kıymetli yanidoğumdan sonra hurma yiyin sıcak çorba için gaza çok iyi geliyor ben çorbadan sonra çıkarabildim
Sen kan ilacı içmiyo musun? Ferritinin çok düşük ama. Diğer kan değerleri iyi olsa da veriliyor. Doğumda kan kaybedeceksin.Ya canım doktoruma attım sonuçları sonuçların çok iyi dediönemsemedi mi acaba yoksa görmedi mi bu adam bana vitamin harici hâlâ bir ilaç vermedi ilaca mı karşı acaba benim gibi
Kızlar hâla hiç kan ilacı kullanmamış olanınız var mı içinizde ?
Canım hamileliğimin başında 13.3 tü şimdi ki sonucum 11 ama yine de başlatmadı kan ilacınakan değerin kaç canım? HGB yazan yani? 12 ve üstüyse gerek görmemiştir belki.
ama benim doktorum hiç bakmadan 4. aydan itibaren veriyor tüm vitaminlerimi. kanım zaten düşüktür benim. doğumdan sonra 3 ay daha veriyor hatta demir hapı.
elevit, magnezyum için magosit ve demir için ferrum kullanıyorum. bunlar ilaç değil zaten vitamin. çok iyi besleniyorsan belki gerek yoktur ama bence hamilelikte bebekler bizi çok sömürdüğü için kullanmamız gerek. tabii bu benim fikrim. en iyisini doktorlar bilir, her doktor bu konuda farklı görüşte.
Hayır içmiyorum canım ben sidefer vitamin harici başka hiç bişey kullanmadım daha onun da içinde baya vitamin var bak bu şekildeSen kan ilacı içmiyo musun? Ferritinin çok düşük ama. Diğer kan değerleri iyi olsa da veriliyor. Doğumda kan kaybedeceksin.
Bana kalırsa bi de iç hastalıkları uzmanına gidip sonuçları göstersen iyi olur.
Demir magnezyum folik asit vs bunlar ilaç sınıfına girmez, takviye diyelim.
ama bunlar ilaç değil kiCanım hamileliğimin başında 13.3 tü şimdi ki sonucum 11 ama yine de başlatmadı kan ilacınaBaşka da hiç birşey kullandırmadı ilaca karşı bence benim doktor
Çin takvimine göre iki ablamın erkek gelinimizin erkek çocukları oldu. Bende hesaplara göre kız , reelde oğlanMerhaba, hanımlar ben uzaktan izleyen annelerdenim zira hamileliğim zor geçiyor, kız isteyen anneler için yazmak istedim ben çin takvimine göre kendimce planladım 30 yaşındayım ve bu sene sadece 2 ay içinde hamile kalırsam kız olacak diyordu ve gerçekten oldu, ne kadar doğrudur bilemem tabi ki ama bende tuttubenimde ilk çocuğum erkek onda planlama yoktu ama çin takvimine göre bakınca onunda cinsiyeti tutuyor.
Sideferde demir var zaten, kan ve demir değerin iyi ama depoların boşalmış. Şimdi içmesen de doğumdan sonra kesin ihtiyacın olucak.Hayır içmiyorum canım ben sidefer vitamin harici başka hiç bişey kullanmadım daha onun da içinde baya vitamin var bak bu şekilde
Ben hemen hemen hepsini netten aldığım için oradan faturalarıma bakarım kaç aylık almışım ordanda görürüm. Ben kendimde kuyafetlerin etşketlerini hep kestiğimden ve beni aşırı rahatsız ettiklerinden bebişinkileride kestim tabi 3-4 tanesi söküldü ama dikcem onlarıEtiketi kestim ben hep şimdi hangi ay kaç cm karışıyor. Direk tenine gelmeyenleri kesmeyeceğim.
bnde aynı senn gbyım 3 yıllık evlıyım bıkez bıle olmadıOff benimde şimdi aklıma düştü bu konu kızlarben asla ama asla biri varken gaz çıkaramam 3 yıllık evliyiz eşim bile diyo nolur bi kere duyayım sesini çok merak ediyorum diye ya herkesi odadan kovucam yada kendimi tuvalete kapatcam başka yolu yok
Bilmiyorum ki kendi kendime yükseltebileceğime inanıyor demekkiama bunlar ilaç değil ki
11 benim de hep ve hep kullanıyorum. doğumda kan kaybedicez, daha da düşecek. doğumdan sonra bile bana özellikle belirtmişti kızımda, 3 ay daha kullanacaksın diye.
hadi diğerleri neyse de onu vermemesi bi garip geldi bana.
Doğumdan sonra yine yaptıracak mıyız kan tahliliSideferde demir var zaten, kan ve demir değerin iyi ama depoların boşalmış. Şimdi içmesen de doğumdan sonra kesin ihtiyacın olucak.
İşimiz çok zor vallahibnde aynı senn gbyım 3 yıllık evlıyım bıkez bıle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?