2020 Şubat Anneleri

P Prensescann utanma duygunu öyle çabuk bırakacaksın ki kenara şaşıracaksın
O vakitte yanına gelen o pirt sesini duymaya hazır olsun zaten
Çok kıymetli o gaz çıkmasa mahveder zaten hastaneden çıkış da yapmıyorlar gaz çıkmadan öyle kıymetli yani doğumdan sonra hurma yiyin sıcak çorba için gaza çok iyi geliyor ben çorbadan sonra çıkarabildim

kan değerin kaç canım? HGB yazan yani? 12 ve üstüyse gerek görmemiştir belki.

ama benim doktorum hiç bakmadan 4. aydan itibaren veriyor tüm vitaminlerimi. kanım zaten düşüktür benim. doğumdan sonra 3 ay daha veriyor hatta demir hapı.

elevit, magnezyum için magosit ve demir için ferrum kullanıyorum. bunlar ilaç değil zaten vitamin. çok iyi besleniyorsan belki gerek yoktur ama bence hamilelikte bebekler bizi çok sömürdüğü için kullanmamız gerek. tabii bu benim fikrim. en iyisini doktorlar bilir, her doktor bu konuda farklı görüşte.

Off benimde şimdi aklıma düştü bu konu kızlar ben asla ama asla biri varken gaz çıkaramam 3 yıllık evliyiz eşim bile diyo nolur bi kere duyayım sesini çok merak ediyorum diye ya herkesi odadan kovucam yada kendimi tuvalete kapatcam başka yolu yok

Sen kan ilacı içmiyo musun? Ferritinin çok düşük ama. Diğer kan değerleri iyi olsa da veriliyor. Doğumda kan kaybedeceksin.
Bana kalırsa bi de iç hastalıkları uzmanına gidip sonuçları göstersen iyi olur.
Demir magnezyum folik asit vs bunlar ilaç sınıfına girmez, takviye diyelim.

Canım hamileliğimin başında 13.3 tü şimdi ki sonucum 11 ama yine de başlatmadı kan ilacına Başka da hiç birşey kullandırmadı ilaca karşı bence benim doktor

Hayır içmiyorum canım ben sidefer vitamin harici başka hiç bişey kullanmadım daha onun da içinde baya vitamin var bak bu şekilde

Eklentiler

• image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım hamileliğimin başında 13.3 tü şimdi ki sonucum 11 ama yine de başlatmadı kan ilacına Başka da hiç birşey kullandırmadı ilaca karşı bence benim doktor
ama bunlar ilaç değil ki
11 benim de hep ve hep kullanıyorum. doğumda kan kaybedicez, daha da düşecek. doğumdan sonra bile bana özellikle belirtmişti kızımda, 3 ay daha kullanacaksın diye.
hadi diğerleri neyse de onu vermemesi bi garip geldi bana.

Çin takvimine göre iki ablamın erkek gelinimizin erkek çocukları oldu. Bende hesaplara göre kız , reelde oğlan takvim bile bana karşı tutmadı bizim

Hayır içmiyorum canım ben sidefer vitamin harici başka hiç bişey kullanmadım daha onun da içinde baya vitamin var bak bu şekilde
Sideferde demir var zaten, kan ve demir değerin iyi ama depoların boşalmış. Şimdi içmesen de doğumdan sonra kesin ihtiyacın olucak.

Etiketi kestim ben hep şimdi hangi ay kaç cm karışıyor. Direk tenine gelmeyenleri kesmeyeceğim.
Ben hemen hemen hepsini netten aldığım için oradan faturalarıma bakarım kaç aylık almışım ordanda görürüm. Ben kendimde kuyafetlerin etşketlerini hep kestiğimden ve beni aşırı rahatsız ettiklerinden bebişinkileride kestim tabi 3-4 tanesi söküldü ama dikcem onları

Kızlar bugün 32+0da çalışabilir raporu aldım
Tekrar 3 hafta sonra gideceğim
Kilosu 1960 olmuş, boyunu sormayı unuttum
O ortaya doğru toplanma gibi sertleşme kasılmaymış
15 dakikada 3 defa olursa mutlaka gel dedi, erken doğum riski olabilirmiş
Bir de 12 saatte 15 kere hareket etmesi lazım en az dedi, sakın 1 gündür 2 gündür hareket etmiyor diye gelme en istemediğimiz şey o dedi sizin de aklınızda bulunsun

bnde aynı senn gbyım 3 yıllık evlıyım bıkez bıle olmadı

Bilmiyorum ki kendi kendime yükseltebileceğime inanıyor demekki zamanında annelerimiz de olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…