2020 Şubat Anneleri

Herkes altın biriktirmiyor sonuçta onlarda altın biriktirmeyiversin ayrıca o kadar paranız varsa ücretsize ayrılın

Çok mu. Merak ediyormuş ne tatlı ya nasıl tuttun kız o kadar içinde ama doğum sonu sakın kasma kendini sezaryen olursa. Yani normal çıkarken bile zor oluyor bir de çıkaramazsan daha zor olur bu normal birşey
kızlar cahilliğimi mazur görün
sezaryen olunca mı gaz problemi yaşanıyor ve neden yaşanıyor?
ben hiç yaşamadım normal doğumda gazla ilgili sıkıntı.

eskiden 3 kez narkoz almışlığım var ama, ameliyattan bir kaç gün sonra inanılmaz gaz sancım olurdu narkozdan dolayı. ama bu daha başka nedenden sanırım.

Ben ohoo sayısız kere ne kasacam ya ama rahatsızsam tabi. Durup dururken yaparsam ayıp olur. Birde sezeryan sonrası çok gazlı oldum. Eşim kızınca ameliyatlıyım ben kolay mı diyorum çok arsızım ya
Of benim çok kötü bir anım var ya ilk hamilelikte çok kramp oluuordu ama dakikalarca geçmeyen eşim uyanıp masaj yapıyordu bacağımı filan havaya kaldırıyordu ve bir gece olan oldu

Kuzenim vakumla çekildiği için epilepsi hastası,evet sanırım artık yasak. Saçma sapan bişeymiş zaten :S
çok kötü ya yazık vallahi bir doktor yüzünden hayatı boyunca zor bir hastalık taşıyacak.
cidden nasıl bir mantık insanın aklı hayali almıyor.

ay iyiki o zamanlarda doğurmuyomuşuz

Çünkü karnını açıp bağırsaklarınla oynuyorlar kaba tabirle oralar biraz karman çorman oluyor bunlar sana gaz ve gaita çıkışında sıkıntı olarak geri dönüyor

maşallah bayağı büyümüş
canım karnın ortasının sertleşmesini biraz tarif edebilir misin?
bebek kendini geriyor ya bazen karnın yırtılacak gibi oluyor, o değil di mi? bu daha farklı bir şey mi? bebek hareketinden olan bir şey mi yoksa durduk yere karnın sertleşmesi mi?

merhaba hatunlar,bende şubat annesi olacağım inşallah. benim 4 boyutlu ultrasonda bebek üstte eşi altta dediler,bu durum devam ederse normal doğum yapamazmışım ama dönme ihtimali de varmış.var mı bu konuda bilgi veya tecrübeniz?

Valla sizden de bunları duydum ya iyice rahatladım eşimele de bu konı tekrar açıldığında bu şekilde konuşacağım sonuçta biz de herzaman bu desteği veremeyebiliriz sonradan verememek daha kötü. Umarım eşimde beni yanlış anlayıp eltimle pek anlaşamadığımdan dolayı vermiyelim dediğimi düşünmez

kızlar merak etmişsiniz beni hepinize teşekkür ederim hala hastanedeyim üni hastanesi olduğu için çok bilgi de vermiyorlar ama sabah ve öğle nts iyi çıktı ağrım da yok ama usg de bakilmadi tekrar . 6 gündür kabızlık problemim var onu biraz taktılar ve şeker yüksek çıkıyor. Bugün ciğer geliştirici ikinci dozu vuruldu bir de sürekli sancı önleyici ilaç veriliyor bekliyorum yani

Herkes altın biriktirmiyor sonuçta onlarda altın biriktirmeyiversin ayrıca o kadar paranız varsa ücretsize ayrılın
Eşimin vermeyi düşündüğü miktar çeyrek altının yarısı yani vermesek bile ücretsiz izne ayrılamam ayrıca ben ücretsiz izne ayrılırsam birçok şeyden fedakarlık etmemiz gerekir ve tek maaşla geçinemiyiz sanırım

Bende bunu merak ediyorum mesela benim karnımın ortası da sertleşiyor elimi üstünde gezdirdiğimde altında bebeğin bir uzvu varmış gibi geliyor ve bir süre sonra çekiyor gibi geliyor en son doktora gittiğimde ultrasonda orda ayağı vat demişti bana bende ayağıdır diye düşünüyordum

Ortalamanın içinde dedi boyuna kilosuna sevindim bende sağolasın
Ben ortada toplanıyor gibi oluyor, karnım sertleşiyor diye tarif ettim doktora, o dedi toplanma değil aslında kasılma diye
Bazen bebek sanki tam göbek deliğimize doğru toplanıyor, semsert oluyor ya, gergin, kısa sürüp geçiyor ondan bahsediyorum
Yaklaşık 15 saniye sürer, 30 haftadan sonra başlar günde 6 ya da 10 kere olabilir gibi bir şey dedi, vücudun kendini doğuma hazırlama şekliymiş, bütün sancıyı bir günde yaşamamamız için bu şekilde haftalara bölünüyormuş

Yok o uzuv geçmesi bende de oluyor o değil de bütün karnın sertleşmesi gibi bir şey

merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
benim öyle bir problemim vardı en başta, 5. ayda plasentam çekildi rahim ağzından. şu an yukarda. doktor en geç 30. haftaya kadar yukarı çıkabilir demişti.
çıkmazsa normal doğum yapamıyorsun, yani tam rahim ağzını kapatmışsa eğer.
bu kadar biliyorum bu konuda, doktorunuz açıklamadı mı ayrıntılarıyla?

önceki gebeliğimde oluyor muydu acaba hiç hatırlamıyorum
çok teşekkürler aklımızda olsun o zaman. şu ana kadar öyle bir şey yaşamadım, ya da yaşadım da farkında değilim
yalancı kasılma dediğimiz şey bu demekki.

çok sevindim çok merak etmiştim gerçekten.
güzel gelişmeler bence bunlar, muhtemelen de bir daha sancın olmayacaktır bence. her şey yoluna girince de taburcu ederler inşallah ve beklersin bebişini evinde

Parayı ücretsiz için biriktirin en azından bir süre çünkü doğum sonu izin çok az bir de arkadaşların dediği gibi görev olur vermeyince kötü olursunuz hiç gerek yok.biz de tek maaşla geçinemeyip sanıyorduk iyi kötü idare ediyoruz keşke diğer oğlumda da alsaymışım ücretsiz

Benimki o yüzdendir bu kadar antrenman yapıyor ama bilmiyor ki anası sezeryan olacak Oğlanda hiçbir sancım ağrım yoktu doktor gün verdi gittik aldı. Bu öyle değil hamileliğin herşeyini yaşatıyor bana. Karnım sertleşiyor belim ağrıyor gece uyutmuyor yastık koyuyorum bacak arasına yinede yatamıyorum tuvalete 2 saatte bir kalkıyorum.

Yoya plus pro olması lazım görseli de aşağıda ürün henüz gelmedi gelince yorum yazarım
Gerçekten ilginç katlanincada bastonlar gibi gayet küçük sanırım hiç bu kadar hafif olup bu kadar yük taşıma kapasitesi olan görmemiştim.Bu konuda sana güveniyorum Alisden merakla bekliyorum yorumlarını memnun kalirsan bende almak istiyorum .Nerdeyse baston kadar yer kaplıyor katlanincada sanırım.Nerenin ürünü acaba

Hhaaha güle güle kullan şekerim sütyenin ek kopçasını takarken aklına gelmek ne güzel şey
Bugun eceyi görmeye gittik benım kızlar cok nazlı ya yüzünü göstermedi yine , cok sukur damardan rahat beslenıyormus 1350 kg olmus 39 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…