Ben de bu hamileliğimde ilkine göre daha çok zorlandım ama sonrakinin kız olacağını bilsem hiç beklememBüyük konuşmak istemem ama hamilelik artık bana çok uzak geliyor cesaret edemem valla.
Öyle duyduklarım hep iki oğlan sonrası kız olmuşlarTamam aklımda bulunsunbenim iki oğlum da planlı oldu üçüncüyü yaparsam plansız olsun belki keramet plansız olmasındadır
Ben kesmiyorum zaten yumuşak oluyor etiketlerEtiketi kestim ben hep şimdi hangi ay kaç cm karışıyor. Direk tenine gelmeyenleri kesmeyeceğim.
Ben de iki erkekten sonra doğmuşum üçüncüyü yaparım ben bu gidişleÖyle duyduklarım hep iki oğlan sonrası kız olmuşlar
Teori doğru demek kiBen de iki erkekten sonra doğmuşum üçüncüyü yaparım ben bu gidişle
Güle güle giysin inşallahTeori doğru demek kibenim de içim de hep bir kızım olacak umudum vardı düşün eşim 8 sene önce oğluma diye gidip kız Mevlüt takımı almıştı hiç atmadım hep sakladım kızıma giydiririm diye
Üst komşunun iki oğlu var. Eşime kız olduğunu duyunca hadi yine iyisin diye takılmış. Millet şimdi kız çocuğu derdine düştüÖyle duyduklarım hep iki oğlan sonrası kız olmuşlar
Ya canım doktoruma attım sonuçları sonuçların çok iyi dediKanla ilgili bi değer. Demir depolarının boş olduğu anlamına geliyor.
bn cnm hc kullanmadımYa canım doktoruma attım sonuçları sonuçların çok iyi dediönemsemedi mi acaba yoksa görmedi mi bu adam bana vitamin harici hâlâ bir ilaç vermedi ilaca mı karşı acaba benim gibi
Kızlar hâla hiç kan ilacı kullanmamış olanınız var mı içinizde ?
O zamn endişelenmiyim demekki vermicekbn cnm hc kullanmadım
bncede bn vıtamın vınalac kullanıyorum magnezyum ve demır kullanıyorumO zamn endişelenmiyim demekki vermicek
bnm yarın 3 de kontrolum var calışabilir raporu almaya gdıcem boyunu falan cok mrk edıyorum yaabncede bn vıtamın vınalac kullanıyorum magnezyum ve demır kullanıyorum
Ben sadece sidefer gb diye bi vitamin kullanıyorum birde kabızım dedim diye dupalac vermişti onu da içmedim hiç başkada birşey kullanmadım hiçbncede bn vıtamın vınalac kullanıyorum magnezyum ve demır kullanıyorum
demek gerek gormedı cnm hıc korkma ilaç ıyı degil ztn bosver:)Ben sadece sidefer gb diye bi vitamin kullanıyorum birde kabızım dedim diye dupalac vermişti onu da içmedim hiç başkada birşey kullanmadım hiç
Aslında ilk gün kimse gelmiceknya , eşim ben ve bebek !!doğrusu o aslında
Aynen evet bende zaten ilaç içmeyi seven biri değilim doktorumda gerek görmediyse sorun yokdemek gerek gormedı cnm hıc korkma ilaç ıyı degil ztn bosver:)
İnsan onu da tatmak istiyor anneye yoldaş olur babasının kıymetlisi olurÜst komşunun iki oğlu var. Eşime kız olduğunu duyunca hadi yine iyisin diye takılmış. Millet şimdi kız çocuğu derdine düştü
bnde erkek çok istedım ama kzım oldu :)İnsan onu da tatmak istiyor anneye yoldaş olur babasının kıymetlisi olur
Evet benim de 3 çocuğumda da tutuyor Çin takvimiMerhaba, hanımlar ben uzaktan izleyen annelerdenim zira hamileliğim zor geçiyor, kız isteyen anneler için yazmak istedim ben çin takvimine göre kendimce planladım 30 yaşındayım ve bu sene sadece 2 ay içinde hamile kalırsam kız olacak diyordu ve gerçekten oldu, ne kadar doğrudur bilemem tabi ki ama bende tuttubenimde ilk çocuğum erkek onda planlama yoktu ama çin takvimine göre bakınca onunda cinsiyeti tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?