hemde coookİşimiz çok zor vallahi
Ben böyle görev gibi düzenli bir işe girişmezdim, amca olarak yapmak istiyorsa eğer biz birikim yapmayı düşünüyoruz bebeğimiz için, size de fikir olsun dedik ilk çeyreği de bizden olsun yeğenimin diyebilir, sonuçta birikim zorunlu değil o niyetleri varsa çeyrek değil de gram yaparlar meselaKızlar size bişey danışmak istiyorum fikirleriniz benim için önemli
Şimdi biz eşimle ikimizde çalışıyoruz ve maaşlarımız ortalamanın üzerinde ilk çocuğumuz olacak ve ona her ay yatırım olması için yarım yada tam altın yapmayı planlıyoruz yalnız eşimin birde erkek kardeşi var ve onlarında 10 ay önce bebekleri oldu Onun eşi hamile kalınca İşi bırakmıştı şu anda da çalışmıyor eşimin kardeşinin maaşıda asgeri ücretten biraz fazla eşim “kardeşimle konuşayım onlar da hiç olmazsa bebekleri için her ay çeyrek altın yapsınlar paranın yarısını da biz verelim” diyor. İlk söylediğinde olabilir gibi gelmişti bana da, eşime de olur veya olmaz diye bişey demedim biraz düşünelim bakarız dedim ama eşim çok hevesli ve benim eltimle aram pekte iyi değil maddi olarak bu parayı vermek bizi zorlamayacak ama ilerleyen zamanlarda kendimce yanlış düşüncelere de dalmak istemiyorum (mesela ben izinlerim bitince işe döneceğim ücretsiz izin almayacağım eltim bebeğiyle kalmaya devam edecek ben bebeğimden ayrılmış olacağım bu beni sinirlendirebilir lohusa kafasıyla) siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz..
Bilmiyorum ki kendi kendime yükseltebileceğime inanıyor demekkizamanında annelerimiz de olduğu gibi
Kimse ilaç kullanmayı sevmez zaten. Sen bilirsin, danıştığın için yardımcı olmak istedik.Doğumdan sonra yine yaptıracak mıyız kan tahlili
Ben ohoo sayısız kerebnde aynı senn gbyım 3 yıllık evlıyım bıkez bıle olmadı
Fazla iyi niyetli düşünüyor eşim maalesef ama söyledikleriniz çok mantıklı bu şekilde anlatırsam sanırım eşimin de aklına yatar teşekkür ediyorumBen böyle görev gibi düzenli bir işe girişmezdim, amca olarak yapmak istiyorsa eğer biz birikim yapmayı düşünüyoruz bebeğimiz için, size de fikir olsun dedik ilk çeyreği de bizden olsun yeğenimin diyebilir, sonuçta birikim zorunlu değil o niyetleri varsa çeyrek değil de gram yaparlar mesela
İyi niyetli ama bir yerden sonra görev gibi olacak, kaç yıl yapacaksınız mesela böyle şeyler yapıldığında güzel yapılmadığında arayı açan olaylar
Kesinlikler sıcak bakma derim bu konuya. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın. Ben şahsen eltime gıcık oluyorum eşim bekarlığında ona kızına dünya kadar yardım yapmış altın almış kıyafet almış. Daha kadın oğluma bir çorap almadı. Biz her gittiğimizde alıyoruz onun kızlarına. Toplu yardım istiyorsanız yapın ama bence her ay saçma olur. Birde insanlar alışınca beklenti içine giriyor vermeyince bozuluyor. Sen çocuğundan ayrı kalıp kazanacaksın o parayı çok ihtiyaçları varsa çalışırdı. Kibar bir dille çocuğunuzun geleceğinden bahsedip bu konuyu kapatmaya bak derim.Kızlar size bişey danışmak istiyorum fikirleriniz benim için önemli
Şimdi biz eşimle ikimizde çalışıyoruz ve maaşlarımız ortalamanın üzerinde ilk çocuğumuz olacak ve ona her ay yatırım olması için yarım yada tam altın yapmayı planlıyoruz yalnız eşimin birde erkek kardeşi var ve onlarında 10 ay önce bebekleri oldu Onun eşi hamile kalınca İşi bırakmıştı şu anda da çalışmıyor eşimin kardeşinin maaşıda asgeri ücretten biraz fazla eşim “kardeşimle konuşayım onlar da hiç olmazsa bebekleri için her ay çeyrek altın yapsınlar paranın yarısını da biz verelim” diyor. İlk söylediğinde olabilir gibi gelmişti bana da, eşime de olur veya olmaz diye bişey demedim biraz düşünelim bakarız dedim ama eşim çok hevesli ve benim eltimle aram pekte iyi değil maddi olarak bu parayı vermek bizi zorlamayacak ama ilerleyen zamanlarda kendimce yanlış düşüncelere de dalmak istemiyorum (mesela ben izinlerim bitince işe döneceğim ücretsiz izin almayacağım eltim bebeğiyle kalmaya devam edecek ben bebeğimden ayrılmış olacağım bu beni sinirlendirebilir lohusa kafasıyla) siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz..
ben olsam böyle bir şey yapmazdım.Kızlar size bişey danışmak istiyorum fikirleriniz benim için önemli
vallahi onu bir de annelerimize sormak lazımBilmiyorum ki kendi kendime yükseltebileceğime inanıyor demekkizamanında annelerimiz de olduğu gibi
Ben şu 30 senelik önrümde 1 kez bile değerlerim ne durumda acaba gidipte bi kan vereyim dememiş insanımKimse ilaç kullanmayı sevmez zaten. Sen bilirsin, danıştığın için yardımcı olmak istedik.
Kan tahlilini normalde de 6 ayda bi yaptırsan iyi olur. Doğum sonrası kontrollerinde yapılacak tabi.
Aynen ya kendimi iyi hissediyorum şimdilik doğuma yakın bi daha baktırırım kanıma olmadı. Kullanmayan da varmış zaten takmıyım şimdilik bu konuyuvallahi onu bir de annelerimize sormak lazım
hep onlar örnek gösteriliyor ama neler çektiklerini de onlara sormak gerek. keşke böyle imkanlar olsa da rahat yaşasalarmış doğumlarını. benim annem kansızlıktan hastanelere düşmüş. şimdi kanı o kadar düşük ki kalçadan iğne oluyor takviye için.
süt kırılması olmuş memesinde kimse anlamamış ateşler içinde yanmış. yani eskiler de neler çekmiş, biz hep büyüklerimiz tarlada doğurup çalışmaya devam etmişler diye dinleriz hikayelerini ama neler çekmişlerdir, ne hasarlar bırakmıştır kim bilir.
sen kendini iyi hissediyorsan ve doktoruna güveniyorsan sorun yok zaten canım ❤
oyy maşallahh umudum olsun oda :) idolum annen
Çok mu. Merak ediyormuş ne tatlı yaOff benimde şimdi aklıma düştü bu konu kızlarben asla ama asla biri varken gaz çıkaramam 3 yıllık evliyiz eşim bile diyo nolur bi kere duyayım sesini çok merak ediyorum diye ya herkesi odadan kovucam yada kendimi tuvalete kapatcam başka yolu yok
Ben de eşimden yana hiç kasmam kendimiBen ohoo sayısız kerene kasacam ya ama rahatsızsam tabi. Durup dururken yaparsam ayıp olur. Birde sezeryan sonrası çok gazlı oldum. Eşim kızınca ameliyatlıyım ben kolay mı diyorum çok arsızım ya
Annem bana hamileyken çok zor şartlarda çalışmış. 40 hafta dolmuş doğumu başlatalım demiş doktor suni sancı vermişler epidural falan yok tabi saatlerce sancıdan sonra doğmayınca vakumla çekmişler. Kadın neler çekmiş. Eşim iyi ki beyninde hasar olmamış diyo.vallahi onu bir de annelerimize sormak lazım
hep onlar örnek gösteriliyor ama neler çektiklerini de onlara sormak gerek. keşke böyle imkanlar olsa da rahat yaşasalarmış doğumlarını. benim annem kansızlıktan hastanelere düşmüş. şimdi kanı o kadar düşük ki kalçadan iğne oluyor takviye için.
süt kırılması olmuş memesinde kimse anlamamış ateşler içinde yanmış. yani eskiler de neler çekmiş, biz hep büyüklerimiz tarlada doğurup çalışmaya devam etmişler diye dinleriz hikayelerini ama neler çekmişlerdir, ne hasarlar bırakmıştır kim bilir.
sen kendini iyi hissediyorsan ve doktoruna güveniyorsan sorun yok zaten canım ❤
oyy en korktuğum şey ya, artık o yöntem kalmadı herhalde di mi? direkt sezaryene alırlar öyle bir durumda.Ben de eşimden yana hiç kasmam kendimiilk doğumda kayınvalidem gaz çıkarmak çok önemli geldiği anda koyver gitsin demişti biraz utanmıştım ama mecburen çıkarmıştım
Annem bana hamileyken çok zor şartlarda çalışmış. 40 hafta dolmuş doğumu başlatalım demiş doktor suni sancı vermişler epidural falan yok tabi saatlerce sancıdan sonra doğmayınca vakumla çekmişler. Kadın neler çekmiş. Eşim iyi ki beyninde hasar olmamış diyo.
Kuzenim vakumla çekildiği için epilepsi hastası,evet sanırım artık yasak. Saçma sapan bişeymiş zaten :Soyy en korktuğum şey ya, artık o yöntem kalmadı herhalde di mi? direkt sezaryene alırlar öyle bir durumda.
cidden neler çekmiş eskiden kadınlar kıyamam ya. hem hamilelik hem doğum hem büyütme anlamında onlar çok daha zor şartlar yaşamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?