kızlar cahilliğimi mazur görün
sezaryen olunca mı gaz problemi yaşanıyor ve neden yaşanıyor?
ben hiç yaşamadım normal doğumda gazla ilgili sıkıntı.
eskiden 3 kez narkoz almışlığım var ama, ameliyattan bir kaç gün sonra inanılmaz gaz sancım olurdu narkozdan dolayı. ama bu daha başka nedenden sanırım.
Canim sen normal mi sezeryan mi istiyordun bende bugün rapor aldim ama kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidecegim benim doktorumda 3 haftada bir çağırıyorKızlar bugün 32+0da çalışabilir raporu aldım
Tekrar 3 hafta sonra gideceğim
Kilosu 1960 olmuş, boyunu sormayı unuttum
O ortaya doğru toplanma gibi sertleşme kasılmaymış
15 dakikada 3 defa olursa mutlaka gel dedi, erken doğum riski olabilirmiş
Bir de 12 saatte 15 kere hareket etmesi lazım en az dedi, sakın 1 gündür 2 gündür hareket etmiyor diye gelme en istemediğimiz şey o dedi sizin de aklınızda bulunsun
Ama bak ne guzel olmus kizcen olcakkYanlışlıkla oldu
hahaha cidden yaHhaahagüle güle kullan şekerim sütyenin ek kopçasını takarken aklına gelmek ne güzel şey
Bugun eceyi görmeye gittik benım kızlar cok nazlı ya yüzünü göstermedi yine , cok sukur damardan rahat beslenıyormus 1350 kg olmus 39 cm
benim epidural hareketleri kısıtlayacak kadar değildi sadece ağrı azaltıcıydı ya ondan bişey olmadı sanırım. gaz sancısını da bilirim o da çok kötü bir şey yaEvet canım bayag gaz oluyor ben cok yasadım elaya dogumumda hatta bugun doktorlada konustuk epıdural de gaz sancısı daha cok görülür dedi saatlerce belden asagıyı oynatamıyosun ya oyüzden, genel anestezıdede oluyor ama epıdural kadar degıl dedi
Eşim de diyordu ki bari ikiz olsaydıAma bak ne guzel olmus kizcen olcakkboyle yanlisliga can kurbaaannn
Kız yan yüklemişsin boynum koptu
Enfeksiyon mu var sanki biyokimyadaki sonuçlar çok anormal değil kolesteollere takılma hamilelikte yükseliyor zaten
telefonu yan çevirseneKız yan yüklemişsin boynum koptu
Ben un çevirince onlar da yine dönüyortelefonu yan çevirsene
buycuy ben pek anlamam ama sanki değerler aşırı da yüksek değil gibi. doktoruna ulaşman zor mu?
hahaha cidden ya
ayy çok sevindim demekki damarla ilgili problem yok gayet güzel büyüyorbende her kontrolde kordondaki damar yüzünden korkarak bekliyorum gelişim durumunu. az kaldı ha gayret ya, yüzünü bende çok net göremedim boşver sağlıkla gelsinler artık ömür boyu görürüz
benim epidural hareketleri kısıtlayacak kadar değildi sadece ağrı azaltıcıydı ya ondan bişey olmadı sanırım. gaz sancısını da bilirim o da çok kötü bir şey yainşallah en az gazla atlatırız. yani bende daha nasıl doğurucam bilmiyorum. şu an normal gözüküyor ama malum belli olmaz sezaryen de olabilir. artık bir süre bir gaz kütlesi olarak dolaşırız ortalıkta mecbur
Tabi bebekli hayatı hiç tecrübe etmediğimiz için geçinemeyiz yetmez gibi geliyor ama deneemden de bilemeyiz aslındaParayı ücretsiz için biriktirin en azından bir süre çünkü doğum sonu izin çok az bir de arkadaşların dediği gibi görev olur vermeyince kötü olursunuz hiç gerek yok.biz de tek maaşla geçinemeyip sanıyorduk iyi kötü idare ediyoruz keşke diğer oğlumda da alsaymışım ücretsiz
Yapabilirsem, vücudum ve bebek müsaitse normal istiyorum, direk sezeryan diye gün almayacağım, inşallah yapabilirimCanim sen normal mi sezeryan mi istiyordun bende bugün rapor aldim ama kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidecegim benim doktorumda 3 haftada bir çağırıyor
Enfeksiyon için ilaç mı lazım acabaEnfeksiyon mu var sanki biyokimyadaki sonuçlar çok anormal değil kolesteollere takılma hamilelikte yükseliyor zaten
Yok canım yapmıyorlar diye biliyorum ben ucuz kurtulmuşum.oyy en korktuğum şey ya, artık o yöntem kalmadı herhalde di mi? direkt sezaryene alırlar öyle bir durumda.
cidden neler çekmiş eskiden kadınlar kıyamam ya. hem hamilelik hem doğum hem büyütme anlamında onlar çok daha zor şartlar yaşamışlar.
Benim de oğlanda ne ağrı ne sancı hiç bir şeyim olmadı. Bu sefer dediklerinin hepsini yaşıyorum. Oğlum çok sakindi kızım çok çılgın. Eşim bu kızla bizim baya işimiz var korkutuyo şimdiden beni diyoBenimki o yüzdendir bu kadar antrenman yapıyor ama bilmiyor ki anası sezeryan olacakOğlanda hiçbir sancım ağrım yoktu doktor gün verdi gittik aldı. Bu öyle değil hamileliğin herşeyini yaşatıyor bana. Karnım sertleşiyor belim ağrıyor gece uyutmuyor yastık koyuyorum bacak arasına yinede yatamıyorum tuvalete 2 saatte bir kalkıyorum.
Yaa maşallah ne güzel büyümüşHhaahagüle güle kullan şekerim sütyenin ek kopçasını takarken aklına gelmek ne güzel şey
Bugun eceyi görmeye gittik benım kızlar cok nazlı ya yüzünü göstermedi yine , cok sukur damardan rahat beslenıyormus 1350 kg olmus 39 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?