2020 Şubat Anneleri

Evet canım bayag gaz oluyor ben cok yasadım elaya dogumumda hatta bugun doktorlada konustuk epıdural de gaz sancısı daha cok görülür dedi saatlerce belden asagıyı oynatamıyosun ya oyüzden, genel anestezıdede oluyor ama epıdural kadar degıl dedi

Canim sen normal mi sezeryan mi istiyordun bende bugün rapor aldim ama kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidecegim benim doktorumda 3 haftada bir çağırıyor

Eklentiler

• IMG_20191212_164805.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20191212_164743.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20191212_164724.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 52
hahaha cidden ya

ayy çok sevindim demekki damarla ilgili problem yok gayet güzel büyüyor bende her kontrolde kordondaki damar yüzünden korkarak bekliyorum gelişim durumunu. az kaldı ha gayret ya, yüzünü bende çok net göremedim boşver sağlıkla gelsinler artık ömür boyu görürüz

benim epidural hareketleri kısıtlayacak kadar değildi sadece ağrı azaltıcıydı ya ondan bişey olmadı sanırım. gaz sancısını da bilirim o da çok kötü bir şey ya inşallah en az gazla atlatırız. yani bende daha nasıl doğurucam bilmiyorum. şu an normal gözüküyor ama malum belli olmaz sezaryen de olabilir. artık bir süre bir gaz kütlesi olarak dolaşırız ortalıkta mecbur

İnşallah ikinciyide normal dogurursun canım hiç ugrasmazsın dikişti gazdı .
Ela bugun ilk defa okulla sinemaya gitti ,Ogretmenı az önce fotoları göndermıs nasıl mutlu ya bakarken oturdum ağladım , hormonlar iyice zıvanadan çıkarttı beni

Tabi bebekli hayatı hiç tecrübe etmediğimiz için geçinemeyiz yetmez gibi geliyor ama deneemden de bilemeyiz aslında Belki bebek doğunca yanından ayrılmak istemeyip ücretsiz izne de çıkabilirim Her ihtimali düşünmek gerek. Teşekkür ederim cevap için

mermermermer ben boyle her ay duzenli olarak size verelim demek yerine o ay eger butcen ona da artacak kadar ise bir ihtiyaclarina yardimci olmayi bez ya da islak mendil vb almayi tercih ederdim. Yarin bugun yapamazsiniz bu sefer kotu olursunuz. Insanlar alisir. Ve sonucta kendisi de calisabilir sen bebegini birakip calisacaksan o da calisip biriktirebilir. Mesela benim eltimde evlenmeden once surekli is degistirse de kisa sureli calisirdi. Eslerimizin isi ayni. Iki is yapiyorlardi tek ise dusurduler maddi olarak yari yariya gelirleri azaldi bu aydan itibaren. Ben 7 aylik hamileyim hala daha calisiyorum dogumdan sonra da calisirim. O benden hem daha kucuk 4 yas hemde bebek durumu yok calismiyor. Kendi tercihi. Ben sadece durumu musait olup calismayanlari anlamiyorum. Hamile olursun ya da kucuk bebegin olur anlarim ya da cocuguna bakcak yoktur kres
Parasi maasindan geriye birsey birakmiyordur anlarim ama bence bir taraf fedakarlik yapabiliyorsa diger tarafta yapabilir. Bence sen hic boyle birseye girme cunku yarin bugun sende calismak istemezsin ya da masraflariniz artabilir. Bir arkadasin soyledigi gibi ceyrek degil gram yapsinlar yarim gram yapsinlar her ay 200 tl atsinlar hesaba hersey yapabilirler. Sen calisiyorsun her ay 500 biriktirin onlar 200 biriktirsin.

Kizlar bu arada bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var. ferritinim demirim ve b12 degerim iyi olmasina ragmen kanim 8-9 arasi. Hamilelikten once de 10-11 di. Sidefer iciyorum demiri cok yuksek 4 aydir ona ragmen artmadi ondan once de maltofer iciyordum. Haldizligim falan yok ama hic. Hgb degerim dusuk tek. Doktor kan serumu verebiliriz artmazsa dogumdan sonrasi zor olur cunku dedi dun biri de yazmis ozel hastanede kan serumu alicam 750 tl dediler diye. Cok uzulurum o kadarsa yaa cok pahali

Yok canım yapmıyorlar diye biliyorum ben ucuz kurtulmuşum.
Benim de oğlanda ne ağrı ne sancı hiç bir şeyim olmadı. Bu sefer dediklerinin hepsini yaşıyorum. Oğlum çok sakindi kızım çok çılgın. Eşim bu kızla bizim baya işimiz var korkutuyo şimdiden beni diyo
Yaa maşallah ne güzel büyümüş Benimki de hemen hemen aynıdır sanırım bizim randevu yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…