Wbc neu kolestrol vs hamilelikte yüksek çıkabilir, bi sorun olduğu anlamına gelmez.
Pardon yanlış gördüm demir bağlama kapasitesiymiş o. Sorun ykmuş demir yükaek değil.
Canım oy maşallah Ece hanım sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişlerHhaahagüle güle kullan şekerim sütyenin ek kopçasını takarken aklına gelmek ne güzel şey
Bugun eceyi görmeye gittik benım kızlar cok nazlı ya yüzünü göstermedi yine , cok sukur damardan rahat beslenıyormus 1350 kg olmus 39 cm
Teşekkür ederimPardon yanlış gördüm demir bağlama kapasitesiymiş o. Sorun ykmuş demir yükaek değil.
Aynen canım çok doğru söyledin bende artık netim bu konuda eşimle tekrar konuştuğumda bu şekilde söyleyeceğim eminim ona da mantıklı gelecektir bunlarmermermermer ben boyle her ay duzenli olarak size verelim demek yerine o ay eger butcen ona da artacak kadar ise bir ihtiyaclarina yardimci olmayi bez ya da islak mendil vb almayi tercih ederdim. Yarin bugun yapamazsiniz bu sefer kotu olursunuz. Insanlar alisir. Ve sonucta kendisi de calisabilir sen bebegini birakip calisacaksan o da calisip biriktirebilir. Mesela benim eltimde evlenmeden once surekli is degistirse de kisa sureli calisirdi. Eslerimizin isi ayni. Iki is yapiyorlardi tek ise dusurduler maddi olarak yari yariya gelirleri azaldi bu aydan itibaren. Ben 7 aylik hamileyim hala daha calisiyorum dogumdan sonra da calisirim. O benden hem daha kucuk 4 yas hemde bebek durumu yok calismiyor. Kendi tercihi. Ben sadece durumu musait olup calismayanlari anlamiyorum. Hamile olursun ya da kucuk bebegin olur anlarim ya da cocuguna bakcak yoktur kres
Parasi maasindan geriye birsey birakmiyordur anlarim ama bence bir taraf fedakarlik yapabiliyorsa diger tarafta yapabilir. Bence sen hic boyle birseye girme cunku yarin bugun sende calismak istemezsin ya da masraflariniz artabilir. Bir arkadasin soyledigi gibi ceyrek degil gram yapsinlar yarim gram yapsinlar her ay 200 tl atsinlar hesaba hersey yapabilirler. Sen calisiyorsun her ay 500 biriktirin onlar 200 biriktirsin.
Gerçekten çok pahalıymış acaba devlet hastanelerinde yapılmıyormu orayada bi sor bence ama gerekli bişey hamilelik ve sonrasındaki süt üretimi vücudu yoran durumlarKizlar bu arada bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var. ferritinim demirim ve b12 degerim iyi olmasina ragmen kanim 8-9 arasi. Hamilelikten once de 10-11 di. Sidefer iciyorum demiri cok yuksek 4 aydir ona ragmen artmadi ondan once de maltofer iciyordum. Haldizligim falan yok ama hic. Hgb degerim dusuk tek. Doktor kan serumu verebiliriz artmazsa dogumdan sonrasi zor olur cunku dedi dun biri de yazmis ozel hastanede kan serumu alicam 750 tl dediler diye. Cok uzulurum o kadarsa yaa cok pahali
Allah'tan el tırnaklarına göre daha yavaş uzuyolarda fazla kesmemize gerek kalmıyorEvet artık öğleden sonra 10 dk yemekteyiz programı izlerken gidiyorumama 1 saate bedel geliyor o uyku ☺ Çorap giymek hele ayak tırnaklarını kesmek çok zor yaaaa deliricem
Canan_Ela benimde doktor bugun yokmus dun arayip randevumu cuma 11bucuga aldilar yarin gorcem kizimi. Cok merak ediyorum. Demek 1350 olmus masallah
Yok canım yapmıyorlar diye biliyorum ben ucuz kurtulmuşum.
Benim de oğlanda ne ağrı ne sancı hiç bir şeyim olmadı. Bu sefer dediklerinin hepsini yaşıyorum. Oğlum çok sakindi kızım çok çılgın. Eşim bu kızla bizim baya işimiz var korkutuyo şimdiden beni diyo
Yaa maşallah ne güzel büyümüşBenimki de hemen hemen aynıdır sanırım bizim randevu yarın
Sagol kuzumm aminCanım oy maşallah Ece hanım sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler
Çok mu. Merak ediyormuş ne tatlı yanasıl tuttun kız o kadar içinde ama doğum sonu sakın kasma kendini sezaryen olursa. Yani normal çıkarken bile zor oluyor bir de çıkaramazsan daha zor olur bu normal birşey
Erkekler daha rahat tabi de sende hiç mi kaçırmadın kardeş uykuda filankendisi çok rahat olduğu için bu konularda benimkini 3 senede bir kez bile duymamış olması meraka düşürdü onu o da öyle acayip bişey ki birileri varken gelir ben herkesi odadan çıkartırım bekle bekle gelmez inşllh normal doğururum ya sezaryenden korkuyorum zaten
Aynen canım zor durumda olsa yardım edilir de şu sizin durum da artık kendinizi düşünün bebek masraflı ve uzun vadeli bir işTabi bebekli hayatı hiç tecrübe etmediğimiz için geçinemeyiz yetmez gibi geliyor ama deneemden de bilemeyiz aslındaBelki bebek doğunca yanından ayrılmak istemeyip ücretsiz izne de çıkabilirim☺ Her ihtimali düşünmek gerek. Teşekkür ederim cevap için❤
İnşallah ikinciyide normal dogurursun canım hiç ugrasmazsın dikişti gazdı .
Ela bugun ilk defa okulla sinemaya gitti ,Ogretmenı az önce fotoları göndermıs nasıl mutlu ya bakarken oturdum ağladım , hormonlar iyice zıvanadan çıkarttı beni
inşallah canım. en sağlıklısı en risksizi hangisi olacaksa olsun diye dua ediyorum artık. normal doğumda da malum çoğu doktor kesiyor, alt takım bir süre fena oluyor o da zorama tabii yine ameliyat gibi olmaz, o daha zor. inşallah hepimiz en az acıyla atlatır, çabucak toparlarız
ay her şeyin ilki çok acayip oluyor değil mihele şimdi dediğin gibi hormonlar da coşmuş durumda
benim de doğum yaklaştıkça kızımı ihmal etme korkusu sardı içimi. doğduktan sonra ya içten içe incinirse, onunla yeterince ilgilenemezsem vs. doğuma giderken onu nasıl bırakıcam diye düşünmeye bile başladım. inşallah o okuldayken giderim doğuma, bunu bile düşünmeye başladım ya. sana da oluyor mu bunlar
umarım tatlım ya. bizim kızlar gibi ikinciler de kolik çıkarsa yandıkOlmazmı canım en çok onu düşünuyorum zaten , ne ikinciyi ne kendımı düşündüğüm yok , oyüzden biranönce toparlayıp iyileşmemiz lazım ,fazla yatma lüksümüz yok malesef çnku ne anane ne babanne hiçkimse bir çocukla annesi gibi ilgilenemez diye düşünuyorum
İnşallah ikinciler sakin uysal cocuklar olurlarda bizi zorlamazlar
Sagol kuzumm amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?