2020 Şubat Anneleri

Bir de benim demirim iyi, ferritin b12 vb hersey iyi hgb dusuk. Normalde hgb dusuklugunun 3 sebebi ya demir eksikligi, ya ferritin ya b12 eksikligiymis. Eksik olana gore tedavi uygulanirmis. Bunlari netten ogrendim. Ama neden hgb dusuk. O yuzden ictigim ilaclar arttirmiyor bence. Hematolojiye fln mi gitsem acaba yarin doktorla konusup. Yarinda kan vereyim bir tum degerlerime baksinlar. Ben o yuzden demir serumununda faydasi olcagini sanmiyorum cunku demirim demir baglamam hersey iyiydi

Canım oy maşallah Ece hanım sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler

Aynen canım çok doğru söyledin bende artık netim bu konuda eşimle tekrar konuştuğumda bu şekilde söyleyeceğim eminim ona da mantıklı gelecektir bunlar
Gerçekten çok pahalıymış acaba devlet hastanelerinde yapılmıyormu orayada bi sor bence ama gerekli bişey hamilelik ve sonrasındaki süt üretimi vücudu yoran durumlar

Evet artık öğleden sonra 10 dk yemekteyiz programı izlerken gidiyorum ama 1 saate bedel geliyor o uyku ☺ Çorap giymek hele ayak tırnaklarını kesmek çok zor yaaaa deliricem
Allah'tan el tırnaklarına göre daha yavaş uzuyolarda fazla kesmemize gerek kalmıyor mesela ben ayda bir filan keserim ayak tırnaklarımı hesaplarıma göre de iki defa daha kesicem doğuma kadar yapıcak bişey yok artık, ojeye mojeye de elveda artık

Canan_Ela benimde doktor bugun yokmus dun arayip randevumu cuma 11bucuga aldilar yarin gorcem kizimi. Cok merak ediyorum. Demek 1350 olmus masallah

Evet evet benim tek damarda direnc varya ondan biraz endişeliydim cok sukur hersey yolunda , senınkıde büyümüştür , gittigin zaman yazarsın bana

İnşallah sende güzel haberler verirsin canım

Çok mu. Merak ediyormuş ne tatlı ya nasıl tuttun kız o kadar içinde ama doğum sonu sakın kasma kendini sezaryen olursa. Yani normal çıkarken bile zor oluyor bir de çıkaramazsan daha zor olur bu normal birşey
kendisi çok rahat olduğu için bu konularda benimkini 3 senede bir kez bile duymamış olması meraka düşürdü onu o da öyle acayip bişey ki birileri varken gelir ben herkesi odadan çıkartırım bekle bekle gelmez inşllh normal doğururum ya sezaryenden korkuyorum zaten

Erkekler daha rahat tabi de sende hiç mi kaçırmadın kardeş uykuda filan

Kizlar mesajlar birikmis hepsini okuyamadim erken dogum riski olan arkadaslardan haber var mi acaba

Aynen canım zor durumda olsa yardım edilir de şu sizin durum da artık kendinizi düşünün bebek masraflı ve uzun vadeli bir iş

inşallah canım. en sağlıklısı en risksizi hangisi olacaksa olsun diye dua ediyorum artık. normal doğumda da malum çoğu doktor kesiyor, alt takım bir süre fena oluyor o da zor ama tabii yine ameliyat gibi olmaz, o daha zor. inşallah hepimiz en az acıyla atlatır, çabucak toparlarız

ay her şeyin ilki çok acayip oluyor değil mi hele şimdi dediğin gibi hormonlar da coşmuş durumda

benim de doğum yaklaştıkça kızımı ihmal etme korkusu sardı içimi. doğduktan sonra ya içten içe incinirse, onunla yeterince ilgilenemezsem vs. doğuma giderken onu nasıl bırakıcam diye düşünmeye bile başladım. inşallah o okuldayken giderim doğuma, bunu bile düşünmeye başladım ya. sana da oluyor mu bunlar

Olmazmı canım en çok onu düşünuyorum zaten , ne ikinciyi ne kendımı düşündüğüm yok , oyüzden biranönce toparlayıp iyileşmemiz lazım ,fazla yatma lüksümüz yok malesef çnku ne anane ne babanne hiçkimse bir çocukla annesi gibi ilgilenemez diye düşünuyorum
İnşallah ikinciler sakin uysal cocuklar olurlarda bizi zorlamazlar

umarım tatlım ya. bizim kızlar gibi ikinciler de kolik çıkarsa yandık
dediğin gibi babaanne anneanne ne kadar ilgilense de anne gibi olamaz. onlar ev işlerini yapsın yeter ben kızımla ilgilenirim tabii bebiş izin verirse.

bir de okulu reddetme eğilimi olabilirmiş doğumdan sonra. gitmek istemeyebilirmiş yani. bu durumda bir süre gitmemesine izin versek sonra tamamen bunu kullanıp hiç gitmek istemezse diye de düşünüyor insan. araştırmak lazım bunları aslında. anneyle kardeşini evde yalnız bırakıp okula gitmek istemeyen çok abla abi oluyormuş çünkü.

öyle bir his ki bu annelik vallahi delilik ya. Begüm bazen gece uyanıyor her zaman olmasa da. gelir beni uyandırır anne beni uyutur musun derdi. geçenlerde babası dedi ki kızım annen çok zor kalkıyor artık sen beni uyandır diye. babasıyla uyumaya da bayılır yani tamam dedi seve seve, onu uyandırıyor şimdi. onlar açısından sorun yok ama benim ağlayasım geliyor ya. çok saçma belki ama hamileyim diye babasının yanına gidiyor ve ben bu yüzden onu ihmal etmiş gibi hissediyorum. aslında alakası yok, babası da uyutuyordu eskiden de. işte bize hüzünlenecek neden olsun bu hormonlar cidden çok acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…