Kızlar sağ kasığımdan rahmime doğru ağrı var dkda 1 vuruyor böyle balon şişmesi gibi oluyor sönüyor. Vajinadada baskı ve ağrı hissediyorum. Kasılma ağrısımı bu? Yarım saat kadardır var geçmedi
Kızlar sağ kasığımdan rahmime doğru ağrı var dkda 1 vuruyor böyle balon şişmesi gibi oluyor sönüyor. Vajinadada baskı ve ağrı hissediyorum. Kasılma ağrısımı bu? Yarım saat kadardır var geçmedi
Canım panik yapma sakın. Crp iltihap demek kanda. Ama alçalıp yükselebiliyor doktorun değerlendirsin ama moral vereyim benim sonucumu gor korkma diye atıyorum. 222 çıkmıştı geçen hafta. Bugün 40 lara düşmüş doktora söyledim çok iyi dedi. Ben 40 a sevindim bugün. Doktorun genel bir değerlendirme yapar içini rahatlatır.
Ben daha hiç bişey yapmadım
Yarın dolabını silip eşyaları yıkasammı diyom sonrada erken mi acaba diyorum ama bi yandanda bebişlerin işi belli olmuyor hazır olsun diyorum böyle düşünürken hiç bişi yapamıyorum
Yarın dolabını silip eşyaları yıkasammı diyom sonrada erken mi acaba diyorum ama bi yandanda bebişlerin işi belli olmuyor hazır olsun diyorum böyle düşünürken hiç bişi yapamıyorum
Benim de daha hazır değil üstelik eksiklerim var evdekileri yıkadım ama ütülemedim .acilen alışverişe çıkmam lazım sayım yapmam lazım ne eksik bilmiyorum
Benim de daha hazır değil üstelik eksiklerim var evdekileri yıkadım ama ütülemedim .acilen alışverişe çıkmam lazım sayım yapmam lazım ne eksik bilmiyorum
Bence artik zamani 9. Ayi saymiyorum zaten hazirlik icin cunku son ay hareketlerimiz cok kisitli olacak suan yaptik yaptik bi de erken dogum olasiligi olabiliyo arkadaslardan da goruyoruz ben heran her seye hazirlikli olma taraftariyim zaten dogumada cok bir sey kalmadi surda
Çok dayanılmaz olursa hastaneye gitcem ama bu geceyi atlatma çalışcam normal muayenem yrn akşam. İnşaAllah sorunsuz geçer. Eşimede baktırdım oda karnın sertleşmiş diyor. Belki yoruldum bugün. Oyüzden böyle oldu
Çok dayanılmaz olursa hastaneye gitcem ama bu geceyi atlatma çalışcam normal muayenem yrn akşam. İnşaAllah sorunsuz geçer. Eşimede baktırdım oda karnın sertleşmiş diyor. Belki yoruldum bugün. Oyüzden böyle oldu
Uyku yarı ölüm hali sonuçta bilemem de benimkinin uykusu o kadar ağır ki ayağından tutup sürüklesen duymaz onu nerden duycak Ay hiç unutmuyorum hamileliğimin başında bi gece aniden mide bulantısıyla uyanıp kusmuştum onu bile duymamıştı sinir olmuştum o gece duymadı diye
Bence hazırlayın arkadaşlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben bu haftasonu yıkayıp ütüleyecem. Kendi eşyalarımla yanyana koyarım hazır durur valizde acil birşey olursa alıp çıkarız.