Ya bu yalancı kasılma nasıl bişey oluyo ben nerden anlıcam hiç bilmiyorumBu zamanlarda artik yalanci kasilmalar yasamamiz cok normal ama eger 5 dk da bir en az 30 sn surecek kadarsa bekleme evde canim hastaneye git
Bende Pazartesi alacağım çalışabilir raporu benimde sat 4 Mayıs son ana kadar çalışmayı da lanlıyorum nasipse izinlerimi doğumdan sonra kullanmak için inşallah dayanırımo zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmaz
Ben de bugün yıkadım ama eksikler var heralde oğlandan kalanları da çıkardım evrene mesaj vermeyelim canımValla bizdeki bu rahatlık nerden ben anlamadım
Yıkıycam canım hedefim yarın yıkamak inşallah yaparım
Yok canım aralarda hiç acı yok dalga şeklinde küt bir ağrı gelip bir anda kesiliveriyor saati de o kadar dakik ki, mesela benim 10dk da bir gelmeye başlamıştı o zaman anlamıştım düzenli olduğunuCanım çok sağol karnımı bozmuşum ondanmış, akşamına kötüleştim ama şimdi iyiyim ama bel ve sırt ağrısı hala çok kötü devam ediyor, o da bebiş büyüyor diye heraldeDalga dalga geldiğini her şekilde anlıyorsun o zaman sanırım, nasıl oluyor aralarda hiç ağrı hissetmiyormusun? Belki anlamam diye korkup sordum bende burada
Yalanci kasilma karin bolgesinde yogunlasirmis canim asil kasilma belden rahme dogru olurmus bugun derste ebe o sekilde anlatmisti bu haftalardan sonra da normal oldugunu,kaslarin kendini doguma hazirladigini soyledi ama tabi takip etmemiz gerekiyo sıklıgınıYa bu yalancı kasılma nasıl bişey oluyo ben nerden anlıcam hiç bilmiyorumbazen benimde böyle bebek sanki bi yere toplanmış gibi karnımın belirli bi yeri sertleşiyo o kasılmamı yani ama sanki bebek de hareket ediyo o an etmiyo mu yani aslında birde zaten benim suyum fazla olduğundan karnım hep gergin. Oy ne zormuş bu ilk hamilelik hiç bişey bilmiyoruz
Bence hazırlayın arkadaşlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben bu haftasonu yıkayıp ütüleyecem. Kendi eşyalarımla yanyana koyarım hazır durur valizde acil birşey olursa alıp çıkarız.
Kızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildimBen de bugün yıkadım ama eksikler var heralde oğlandan kalanları da çıkardım evrene mesaj vermeyelim canım
Bence hazır el atmışken ütüle koy dolaba canım sonrada çantasını hazırlarsın en güzeli zaman geçtikçe daha da çok ağırlaşıcsz ve canımız hiç bir şey yapmak istemicekKızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Bide bi posta kıyafet attım makinaya
Ben gazla çalışıyorum
Sizce ütüleyip dolaplara dizmelimiyim yoksa yıkanmış şekilde dolaba hurca koyup bi kaç hafta sonramı ütülemeliyim
Dolabin kokusu ciktiysa yerlestirebilirsin canimKızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Ben gazla çalışıyorum
Sizce ütüleyip dolaplara dizmelimiyim yoksa yıkanmış şekilde dolaba hurca koyup bi kaç hafta sonramı ütülemeliyim
Ütüle bence. Hiç değilse hastane için yanına alacakların ütülenmiş olmalı ki çantanı hazırlama şansın olsun.Kızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Ben gazla çalışıyorum
Bence hazır el atmışken ütüle koy dolaba canım sonrada çantasını hazırlarsın en güzeli zaman geçtikçe daha da çok ağırlaşıcsz ve canımız hiç bir şey yapmak istemicek
Tamam kızlar kurutup ütüleyince dizerim en iyisiDolabin kokusu ciktiysa yerlestirebilirsin canim
Evet ütü işi minicik oldukları için yorucu oluyormuş o yüzden bende halletsem iyi olucakÜtüle bence. Hiç değilse hastane için yanına alacakların ütülenmiş olmalı ki çantanı hazırlama şansın olsun.
Ben de beyazları yıkadım ütüledim, şuan renkliler kuruyor yarın da onları ütülerim. Beni çok zorlamadı ama sonraki haftalarda ayakta kalmak zorlayabilir , çok ertelememek lazım
Kızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Ben gazla çalışıyorum
Ütüle çıksın aradan canımKızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Ben gazla çalışıyorum
Amin canım ne zaman gideceksin birdaha
Yaa beni de hep 1.5 ayda bi cagiriyo ben dayanamiyorum ama beklemiyodum bu zamana kadar o kadar gidiyodum kendi kafama gore ama bundan sonrada artik bu kadar uzun tutmaz arayi heralde 8. Aya dogru gidiyoruz cunku artik3 hafta sonra inşallah canım , bu hamılelıgımde 3 haftada 1 cagırdı hep, hoş ilk hamılelıgımdede 3 haftada 1 cagırıyodu ama bız her hafta gidiyoduk dayanamayıp
Sen ne sıklıkta gıdıyosun
Kızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Ben gazla çalışıyorum
umarım tatlım ya. bizim kızlar gibi ikinciler de kolik çıkarsa yandık
dediğin gibi babaanne anneanne ne kadar ilgilense de anne gibi olamaz. onlar ev işlerini yapsın yeter ben kızımla ilgilenirimtabii bebiş izin verirse.
bir de okulu reddetme eğilimi olabilirmiş doğumdan sonra. gitmek istemeyebilirmiş yani. bu durumda bir süre gitmemesine izin versek sonra tamamen bunu kullanıp hiç gitmek istemezse diye de düşünüyor insan. araştırmak lazım bunları aslında. anneyle kardeşini evde yalnız bırakıp okula gitmek istemeyen çok abla abi oluyormuş çünkü.
öyle bir his ki bu annelik vallahi delilik ya. Begüm bazen gece uyanıyor her zaman olmasa da. gelir beni uyandırır anne beni uyutur musun derdi. geçenlerde babası dedi ki kızım annen çok zor kalkıyor artık sen beni uyandır diye. babasıyla uyumaya da bayılır yani tamam dedi seve seve, onu uyandırıyor şimdi. onlar açısından sorun yok ama benim ağlayasım geliyor ya. çok saçma belki ama hamileyim diye babasının yanına gidiyor ve ben bu yüzden onu ihmal etmiş gibi hissediyorum. aslında alakası yok, babası da uyutuyordu eskiden de. işte bize hüzünlenecek neden olsunbu hormonlar cidden çok acayip
inşallah ciddi bir şey yoktur güzel haberlerle gelEki Görüntüle 2564580
Eşim gelince doktorumun olduğu hastaneye gitcez
selozy Kirmizi pabuc ne kadar kötü
Yaa beni de hep 1.5 ayda bi cagiriyo ben dayanamiyorum ama beklemiyodum bu zamana kadar o kadar gidiyodum kendi kafama gore ama bundan sonrada artik bu kadar uzun tutmaz arayi heralde 8. Aya dogru gidiyoruz cunku artik
bana çok düşkündü ama büyüdükçe babaya da çok yanaşmaya başladı. bu akşam ben yattım yanında uyutmak için, döndü sırtını bana güya ağlıyo, babasını özlemişAy maşallah babasına düşkün olması cok güzel , ela bana yapısık gece hep benı uyandırıyor , baban gelsın dıyorum "istemıyorum babam horluyor" diyor
Okul konusunda cok haklısın eger okula gitmeyi istemezlerse nasıl davranmalıyız dogumdan önce bunu araştırmamız lazım , birde 2 numaralar bir süre yanımızdaki beşikte yatıcaklar ya onlarda bizim yataga gelmek isterlermi acaba
Böyle çok hıkaye duyuyorum cnku , kardesı olan cocuklar soruyomus "neden 3 nüz aynı odada yatıyosunuz ben neden ayrı odada kalıyorum "diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?