2020 Şubat Anneleri

Bu zamanlarda artik yalanci kasilmalar yasamamiz cok normal ama eger 5 dk da bir en az 30 sn surecek kadarsa bekleme evde canim hastaneye git
Ya bu yalancı kasılma nasıl bişey oluyo ben nerden anlıcam hiç bilmiyorum bazen benimde böyle bebek sanki bi yere toplanmış gibi karnımın belirli bi yeri sertleşiyo o kasılmamı yani ama sanki bebek de hareket ediyo o an etmiyo mu yani aslında birde zaten benim suyum fazla olduğundan karnım hep gergin. Oy ne zormuş bu ilk hamilelik hiç bişey bilmiyoruz

o zaman bende pazartesi gideyim en iyisi :) riske atmayım. valla ben çalışabildiğim kadar çalışıcam 37 e kadar yolu var inşallah sıkıntı olmaz
Bende Pazartesi alacağım çalışabilir raporu benimde sat 4 Mayıs son ana kadar çalışmayı da lanlıyorum nasipse izinlerimi doğumdan sonra kullanmak için inşallah dayanırım

Y
Yok canım aralarda hiç acı yok dalga şeklinde küt bir ağrı gelip bir anda kesiliveriyor saati de o kadar dakik ki, mesela benim 10dk da bir gelmeye başlamıştı o zaman anlamıştım düzenli olduğunu

Yalanci kasilma karin bolgesinde yogunlasirmis canim asil kasilma belden rahme dogru olurmus bugun derste ebe o sekilde anlatmisti bu haftalardan sonra da normal oldugunu,kaslarin kendini doguma hazirladigini soyledi ama tabi takip etmemiz gerekiyo sıklıgını

Bence hazırlayın arkadaşlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben bu haftasonu yıkayıp ütüleyecem. Kendi eşyalarımla yanyana koyarım hazır durur valizde acil birşey olursa alıp çıkarız.
Ben de bugün yıkadım ama eksikler var heralde oğlandan kalanları da çıkardım evrene mesaj vermeyelim canım
Kızlar bu konuşmalardan sonra kalktım dolaplarını sildim
Bide bi posta kıyafet attım makinaya
Ben gazla çalışıyorum
Sizce ütüleyip dolaplara dizmelimiyim yoksa yıkanmış şekilde dolaba hurca koyup bi kaç hafta sonramı ütülemeliyim

Bence hazır el atmışken ütüle koy dolaba canım sonrada çantasını hazırlarsın en güzeli zaman geçtikçe daha da çok ağırlaşıcsz ve canımız hiç bir şey yapmak istemicek

Dolabin kokusu ciktiysa yerlestirebilirsin canim

Ütüle bence. Hiç değilse hastane için yanına alacakların ütülenmiş olmalı ki çantanı hazırlama şansın olsun.
Ben de beyazları yıkadım ütüledim, şuan renkliler kuruyor yarın da onları ütülerim. Beni çok zorlamadı ama sonraki haftalarda ayakta kalmak zorlayabilir , çok ertelememek lazım

Evet ütü işi minicik oldukları için yorucu oluyormuş o yüzden bende halletsem iyi olucak
Az önce bende beyazları attım minik beyaz çorabı yere düşmüş yicektim
Cok şeker ya

birkaç haftaya atma cnm ama birdende yapma yavaş yavaş ütüleyip yerleştir cnm

3 hafta sonra inşallah canım , bu hamılelıgımde 3 haftada 1 cagırdı hep, hoş ilk hamılelıgımdede 3 haftada 1 cagırıyodu ama bız her hafta gidiyoduk dayanamayıp
Sen ne sıklıkta gıdıyosun
Yaa beni de hep 1.5 ayda bi cagiriyo ben dayanamiyorum ama beklemiyodum bu zamana kadar o kadar gidiyodum kendi kafama gore ama bundan sonrada artik bu kadar uzun tutmaz arayi heralde 8. Aya dogru gidiyoruz cunku artik

ütüle bence, dolaba diz. ben öyle yaptım ve üstlerini temiz küçük şeylerle örttüm tozlanmasın diye. hiç bişey olmaz erken yapmakta yarar var. o küçük eşyaları ütülemek çok zor ya bir anda yapma, 2 buçuk saatte zor yaptım sonra bayağı yamuldum.

Ay maşallah babasına düşkün olması cok güzel , ela bana yapısık gece hep benı uyandırıyor , baban gelsın dıyorum "istemıyorum babam horluyor" diyor
Okul konusunda cok haklısın eger okula gitmeyi istemezlerse nasıl davranmalıyız dogumdan önce bunu araştırmamız lazım , birde 2 numaralar bir süre yanımızdaki beşikte yatıcaklar ya onlarda bizim yataga gelmek isterlermi acaba
Böyle çok hıkaye duyuyorum cnku , kardesı olan cocuklar soruyomus "neden 3 nüz aynı odada yatıyosunuz ben neden ayrı odada kalıyorum "diye

Yaa beni de hep 1.5 ayda bi cagiriyo ben dayanamiyorum ama beklemiyodum bu zamana kadar o kadar gidiyodum kendi kafama gore ama bundan sonrada artik bu kadar uzun tutmaz arayi heralde 8. Aya dogru gidiyoruz cunku artik

1,5 ay cok uzun dayanamamakta haklısın vallahı,insan özluyor
Tabı artık daha sık cagırır seni , nst bağlama faslı başlıcak

bana çok düşkündü ama büyüdükçe babaya da çok yanaşmaya başladı. bu akşam ben yattım yanında uyutmak için, döndü sırtını bana güya ağlıyo, babasını özlemiş babası da salonda he

ay yerim ben onu horlamasından rahatsız oluyo demek ki ama büyüdükçe daha babacı olacak bak görürsün.

evet o durum benim de kafamı kurcalıyor. gelmek isterse gece hayır dememek gerek bence. gelsin napalım, gelme dersek dışlanmış hissederler. sepet beşik gibi bizim küçük zaten 5 ay anca yatar, o zamana kadar idare edicez. sonra kendi odasına geçiricem bebişi de. sen de ayrı oda yapacak mısın nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…