- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Sorma Erzurum macerası bitmez bende. Bu arada Erzurum’u bir yıl uzattı sevgili kocacığım. Normalde bu yıl tayin isteyip gidebiliyorduk adam burda hayat basit sende çalışmayacaksın kalalım dedi. İzinde Ankara’yı Konya’yı görünce vazgeçti.ah senin şu erzurum maceraların
hastanenin eve yakın olması çok güzel, bizim de 5 dk bile sürmüyo arabayla.
aynen öyle canım hele bu bir numaralar çok fena, ben ikincilere üzülüyorum. aman kıskanmasın aman incinmesin diyerek hep ikinciler daha çok ezilecek o kesin
enfeksiyondan mı bu kadar ağrın oluyor acaba ya. aman dinlen sakın kendini yorma canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.bu akşam 7.5 -11 arası gitcez cnm. Yataktan kalkasım gelmiyor hala ayakta durunca ağrım oluyor. Ama gece yatarken karnım davul gibiydi hem çok sert hem şiş sabah lavaboya kalkmıştım şişliği inmiş
erzurum olmazsa neresi olacaktı belli miydi? eşin sana fikrini sormadan mı yaptı böyle bişeySorma Erzurum macerası bitmez bende. Bu arada Erzurum’u bir yıl uzattı sevgili kocacığım. Normalde bu yıl tayin isteyip gidebiliyorduk adam burda hayat basit sende çalışmayacaksın kalalım dedi. İzinde Ankara’yı Konya’yı görünce vazgeçti.
Kesinlikle hepsine katılıyorum canımİyi yapiyosun canim beynine hangisini empoze edersen bedeninde o sekilde tepki verir zorunlu durumlar disinda bencede sezaryen olunmamali. Dun dersteki ebemiz zorunlu sezaryen olmak zorunda kalmis ama siddetle normal dogumu tavsiye ediyo (eger gercekten bir sorun yoksa) cunku dogumun normali vajinaldir ve yuzyillardir insanlar bu sekilde dogumunu gerceklestirmistir korkmaniza hic gerek yok dogum vucudun yapisina uygun bir sey tabikide kolay olmuyo ama dogumdan sonra hemen eski yasantina geri donebiliyosun sezaryendeki gibi olmuyo cunku o bir ameliyat cesidi dogum cesidi degil dedi cokta hakli banada nedense vajinal dogum daha kolay geliyo sezaryene kiyasla eger sadece korkunuzdan dolayi sezaryen istiyorsaniz bir kere daha dusunun derim
Ben ilk olarak yenidogan köpük konak onleyiciyi aldım bu çok kolay durulaniyormus ve kullaniliyormusKıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
diğeri de yenidoğan köpük şampuan diyor, kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2564769
Eki Görüntüle 2564770
Hep aynı kafalar ne iş yapıyordu senin koca biz De Kars da 5 sene kaldıkSorma Erzurum macerası bitmez bende. Bu arada Erzurum’u bir yıl uzattı sevgili kocacığım. Normalde bu yıl tayin isteyip gidebiliyorduk adam burda hayat basit sende çalışmayacaksın kalalım dedi. İzinde Ankara’yı Konya’yı görünce vazgeçti.
Sordu canım Tokat Amasya Samsun Konya Ankara İstanbul İzmir Bursa Antalya Afyon Denizli vardı . Eşim tayin istersem beni Ocak gibi Ankara’ya çekebilirler yada istanbula verebilirler dedi. İyi düşünelim ev iş yeri 10 dakika her yer yakın evimiz güzel ısınıyor dedi. Ayrıca burda bir yıl uzatırsa gittiğimiz yerde bir daha tayin görmeden emekli olabiliyor. Bunları hesap ettik tabi böyle bir karar verdik. Ben Amasya istiyordum annemlere 1.5 saatenfeksiyondan mı bu kadar ağrın oluyor acaba ya. aman dinlen sakın kendini yorma canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.
erzurum olmazsa neresi olacaktı belli miydi? eşin sana fikrini sormadan mı yaptı böyle bişey
köpük olanı vücut için kullanılmıyor ama sanırım değil mi?Ben ilk olarak yenidogan köpük konak onleyiciyi aldım bu çok kolay durulaniyormus ve kullaniliyormus
o zaman mantıklı olanı yapmışsınız canım. bir sene çok uzun bir süre değil, çabuk geçiyor zaman zaten. sonra rahat rahat karar verir artık temelli yerleşirsiniz.Sordu canım Tokat Amasya Samsun Konya Ankara İstanbul İzmir Bursa Antalya Afyon Denizli vardı . Eşim tayin istersem beni Ocak gibi Ankara’ya çekebilirler yada istanbula verebilirler dedi. İyi düşünelim ev iş yeri 10 dakika her yer yakın evimiz güzel ısınıyor dedi. Ayrıca burda bir yıl uzatırsa gittiğimiz yerde bir daha tayin görmeden emekli olabiliyor. Bunları hesap ettik tabi böyle bir karar verdik. Ben Amasya istiyordum annemlere 1.5 saattayin istiyorsun ama onlar istediği yere verebiliyor.
Evet kendimi bildim bileli düşük. Şimdi ölçtüm 10-6 çıktı genelde böyle ya da 9-5 çıkıyor.benim de tansiyonum düşük çıkıyor hep, genelde hep 10-6 çıkıyor. ama hamilelikten önce de öyleydi. senin kaç çıkıyor?
doktor arada ölçtür dedi takipte ol, tansiyonun yüksek çıkmasın dedi. demek ki yüksek çıkması daha tehlikeli. düşük tansiyon baş dönmesi vs yapıyor işte ama yüksekten iyidir canım.
Asker benim kocaHep aynı kafalar ne iş yapıyordu senin koca biz De Kars da 5 sene kaldık
evet benim de kendimi bildim bileli böyle. peki sen sık bayılır mısın? yani bilinç tamamen kapanacak şekilde bayılıyor musun?Evet kendimi bildim bileli düşük. Şimdi ölçtüm 10-6 çıktı genelde böyle ya da 9-5 çıkıyor.
Benimde kafamı karıştırdınKıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
Eki Görüntüle 2564769
Eki Görüntüle 2564770
Bende köpük olanı aldım, ilk zaman durulması kolay olsun, köpük daha kullanışlı olur kafasını çok ovalamayız diye düşündümKıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
Eki Görüntüle 2564769
Eki Görüntüle 2564770
Canimm oncelikle gozunaydin Rabbim hizla toparlanip kucagina verilecek gunu nasip etsinSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Bilmiyorum valla azi beni kesmiyorrrSen niye birşeyleri aşırı yapmayı seviyorsun söyle bakıyım. Çok çikolata yemek aşırı yürümek şimdi de kahve sonunu iyi görmüyorum
büyük olanını arkadaşım 10 ay falan kullanmış bayağı uzun gidiyormuş.Benimde kafamı karıştırdınmilimleri Farklı 150 ml köpük olduğu için ne kadar yeter acaba . Ben normal alıp oğlanı da yıkarım belki
Bende köpük olanı aldım, ilk zaman durulması kolay olsun, köpük daha kullanışlı olur kafasını çok ovalamayız diye düşündüm
Vücuduna süngerle sabun gibi bir şey sürülebilir belki ayrıca6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?