2020 Şubat Anneleri

Sorma Erzurum macerası bitmez bende. Bu arada Erzurum’u bir yıl uzattı sevgili kocacığım. Normalde bu yıl tayin isteyip gidebiliyorduk adam burda hayat basit sende çalışmayacaksın kalalım dedi. İzinde Ankara’yı Konya’yı görünce vazgeçti.

bu akşam 7.5 -11 arası gitcez cnm. Yataktan kalkasım gelmiyor hala ayakta durunca ağrım oluyor. Ama gece yatarken karnım davul gibiydi hem çok sert hem şiş sabah lavaboya kalkmıştım şişliği inmiş
enfeksiyondan mı bu kadar ağrın oluyor acaba ya. aman dinlen sakın kendini yorma canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

erzurum olmazsa neresi olacaktı belli miydi? eşin sana fikrini sormadan mı yaptı böyle bişey

Kıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
diğeri de yenidoğan köpük şampuan diyor, kafam karıştı.

Kesinlikle hepsine katılıyorum canım
Eğer zorunlu olursa amenna ama keyfi sezeryan olmıcam:)

Hep aynı kafalar ne iş yapıyordu senin koca biz De Kars da 5 sene kaldık

Sordu canım Tokat Amasya Samsun Konya Ankara İstanbul İzmir Bursa Antalya Afyon Denizli vardı . Eşim tayin istersem beni Ocak gibi Ankara’ya çekebilirler yada istanbula verebilirler dedi. İyi düşünelim ev iş yeri 10 dakika her yer yakın evimiz güzel ısınıyor dedi. Ayrıca burda bir yıl uzatırsa gittiğimiz yerde bir daha tayin görmeden emekli olabiliyor. Bunları hesap ettik tabi böyle bir karar verdik. Ben Amasya istiyordum annemlere 1.5 saat tayin istiyorsun ama onlar istediği yere verebiliyor.

Ben ilk olarak yenidogan köpük konak onleyiciyi aldım bu çok kolay durulaniyormus ve kullaniliyormus
köpük olanı vücut için kullanılmıyor ama sanırım değil mi?
genelde hem saç hem vücut kullanılır ya benek şampuanları. karar veremedim ya.

o zaman mantıklı olanı yapmışsınız canım. bir sene çok uzun bir süre değil, çabuk geçiyor zaman zaten. sonra rahat rahat karar verir artık temelli yerleşirsiniz.

istanbul ankara vs gibi çok büyük şehirleri bende tercih etmem. istanbulda doğup büyümüş olmama rağmen, ailem de orda ama gerçekten tercih etmem. yaşanacak gibi değil asla.

Evet kendimi bildim bileli düşük. Şimdi ölçtüm 10-6 çıktı genelde böyle ya da 9-5 çıkıyor.

Deniz babası gitti gideli yapıştı bana. Sürekli yanında oturtuyor sıcak bir çay içirmiyor. krem peyniri yüzüne sürmeye çalıştı az önce normal krem sandı. Sürekli tv. Kanalı değiştirtiyor. Ablamın büfe vitrin ne varsa kurcalıyor. Zaman böyle nasıl geçecek bilmiyorum . Bir dakika yerinde oturmuyor. Kanepede zıplıyor. Çocuğumdan şikayetim yok tabi. Ama eşimi çok özleyeceğim

Evet kendimi bildim bileli düşük. Şimdi ölçtüm 10-6 çıktı genelde böyle ya da 9-5 çıkıyor.
evet benim de kendimi bildim bileli böyle. peki sen sık bayılır mısın? yani bilinç tamamen kapanacak şekilde bayılıyor musun?

bende oluyor bu durum, bayağı da araştırıldı ama işte bazı insanların tansiyonu daha düşük olurmuş ve aniden daha da düştüğü durumlarda böyle bayılmalar olabilirmiş.

Bende köpük olanı aldım, ilk zaman durulması kolay olsun, köpük daha kullanışlı olur kafasını çok ovalamayız diye düşündüm
Vücuduna süngerle sabun gibi bir şey sürülebilir belki ayrıca6

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Canimm oncelikle gozunaydin Rabbim hizla toparlanip kucagina verilecek gunu nasip etsin

Kızlar normal doğum yapanlar daha iyi bilir ama hepinize sorayım
Şimdi yeni bir moda var ya doğuma özel ebe geliyor, doula diyorlar hatta, öyle bir şeye gerek var mı sizce
Ben özel hastane olduğu için zaten ebeler o süreçte ilgilenir, yardımcı olur diye düşünüyorum, ama bu doula muhabbeti de çok yaygınlaştı çok da pahalı değil, 500 lira gibi bir şeymiş bir yere sordum
Ne dersin hastanede ebelerle olur mu bu iş sadece

Benimde kafamı karıştırdın milimleri Farklı 150 ml köpük olduğu için ne kadar yeter acaba . Ben normal alıp oğlanı da yıkarım belki
büyük olanını arkadaşım 10 ay falan kullanmış bayağı uzun gidiyormuş.
bende ilk etapta yenidoğan olanı alayım o zaman ya, ay bilmiyorum toptan kafamız karıştı

zaten onların saçında vücudunda ne kadar kir olacak ki
dışarı çıkınca eczacıma bi danışıcam bunu, internetle aynı fiyattaysa hatta oradan alırım direkt çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…