2020 Şubat Anneleri

Hayırlısı olsun canım

Yok canım bayılma normalde olmuyor ama kan aşırı etkiliyor beni. Kan aldırmaktan korkmuyorum ama görünce ve kokusunu duyunca gözlerim kararıyor hemen.

Kendi evinde daha iyi olur tabi hiç kötü düşünme arkadaşım da sezeryan olmuştu ama .normal doğumu ebeler yaptırıyor bildiğim kadarıyla

Küçük olanda 4/5 ay gidiyormuş ama iki çocuklu olanlar diğerini alıp ikisinede kullanabilir.Arkadaslarim köpük olani vucudada kullanıyoruz dediler ama bilemiyorum ben hiç sabun vs almadım onu kullanırım diye
Birde baby me köpük şampuanı aldım bununla ayni icerik uygun fiyati baktım olmuyor onuda heryerine sürerim olmadı

oy ben çok cahil kalmışım hiç duymadım o dediğin şeyi
yani özel hastanede doğurdum ve ebeler çok tatlıydı, çok güzel ilgilendiler benimle.
dediğin şey tam olarak ne bilmiyorum canım ama ne bileyim yani gerek yok bence

Canım yenidoğan setinde çıkan şampuan olarak alt görseldekiydi. Bir kaç ay yettiği yazılmış ilk bunu kullanacağım bende.
arkadaşım 10 ay kullandım dedi 500 ml olanı bayağı yetiyormuş.
sanırım köpük olanı da bu da yenidoğan için uygun.

Yok canım bayılma normalde olmuyor ama kan aşırı etkiliyor beni. Kan aldırmaktan korkmuyorum ama görünce ve kokusunu duyunca gözlerim kararıyor hemen.
işte demekki tansiyon zaten düşük olunca bir anda böyle şeyler daha da düşürüyor. diğer insanlara göre daha çabuk etkileniyoruz.
yine de olsun ya yüksek tansiyondan çok daha iyidir, o tehlikeli.

baby me ebebeğin markasıydı di mi canım? gördüm bende 10 küsür liraydı uygundu bayağı.
ay her şeyi aldım da şu şampuan ve pişik kremi aklımı karıştırdı ya vallahi gidicem klasik dalin alıcam en sonunda

buycuy Karsta seni takip eden doktorundan memnun değil misin? yoksa hastaneden mi?

üzülme bence evde olman çok daha iyi. inanki baba evi de olsa insanın evi gibi olmuyor, doğumdan sonra insan evinde olmak istiyor.

Canım o doulayi eğer şuan gittiğin doktorunun sürekli çalıştığı birlikte doğuma girdiği varsa dusunebilirsin bence ama dışardan cagiracaksin belki doğum öncesi daha rahat geçecek ağrı ve nefes egzersizi plates topu vs çalışacaksınız ama zaten hastanenin ebeleride yardımcı olacaktır ben olsam emzirme vs bir problemim olduğunda basvursam daha rahat ederdim sanırım .Hatta benim sağlık ocağındaki ebem eğitim verdi ve tembihledi bir sorun olursa biz burdayiz ben emzirmenizide göreceğim bir sorun yaşarsanız dedi.Birde sağlık müdürlüğünün emzirme gebe okulu var hiç gitmediysen eğitime vs istersen oraya git ben sana bilgilerini atarım

Normal doğum da yok canım sezaryen da doktorun ayarlayabiliyormonu sorarız sekretere ama üni ti bilmiyorum
Kendi evinde daha iyi olur tabi hiç kötü düşünme arkadaşım da sezeryan olmuştu ama .normal doğumu ebeler yaptırıyor bildiğim kadarıyla
buycuy Karsta seni takip eden doktorundan memnun değil misin? yoksa hastaneden mi?

üzülme bence evde olman çok daha iyi. inanki baba evi de olsa insanın evi gibi olmuyor, doğumdan sonra insan evinde olmak istiyor.
Üniversitesi de normal doğum başlamış ama ebeler doğuruyormuş devlteen gelen onları tanıyor musun canım Kirmizi pabuc , yeb4 canım doktorum çok çok iyi o sadece sezaryan a giriyor bakalım inşallah herşey iyi olur iyi ki varsınız

bu akşam 7.5 -11 arası gitcez cnm. Yataktan kalkasım gelmiyor hala ayakta durunca ağrım oluyor. Ama gece yatarken karnım davul gibiydi hem çok sert hem şiş sabah lavaboya kalkmıştım şişliği inmiş
19:30-23:00 arası mi gideceksiniz?
Bugüne özel mi hep mi böyle mesai saatleri dr unun?
Acaba enfeksiyon harici gazdan da olabilir zannimca, dr ne dicek sabirsizlikla bekliyorum haberini canim
Kafan karismasin.
Köpük alma haybeye.
Pompali olani al kâfi.
Pisik kremi olarak da mustelayi alabilirsin.
Onleyici olarak ben hic kullanmadim kizimda o konuda fikir veremicem :)

Gazda olabilir cnm bilmiyorum. Afedersinşz Tuvaletemde gelmiyor gelincede yapamıyorum zatençok zor oluyor. Evet cnm soğanlıktaki muayenesi hep akşamları oluyor 19.30-23.00 arası

Hayırdır Kars’ta mı devam etmeyi düşünüyorsun. Valla beni gör örnek al bir iyiysem bir şikayet ediyorum evi gibi olmuyor insanın. Bu yola çıktım bir şekilde geri de dönemedim.

Arkadaşlar aranızda bebeğin bulunduğu odayı ısıtmak için ek ısıtıcı kullanacak olanlar var mı? Yatak odamız çatı katında, yanımızda kalacak bebek ilk başta ve geceleri ısı kaybından çok soğuyor oda. Daha önceden yağlı radyatör tarzı veya bebek için tehlikeli olmayacak bir ek ısıtıcı kullanmışlardan öneri rica edebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…