Bu mustelanin vitamin barrier 123 yazan kremi pisik onleyici degil mi pisik olmadan once her alt acmada kullanilan?19:30-23:00 arası mi gideceksiniz?
Bugüne özel mi hep mi böyle mesai saatleri dr unun?
Acaba enfeksiyon harici gazdan da olabilir zannimca, dr ne dicek sabirsizlikla bekliyorum haberini canim ♥
Kafan karismasin.
Köpük alma haybeye.
Pompali olani al kâfi.
Pisik kremi olarak da mustelayi alabilirsin.
Onleyici olarak ben hic kullanmadim kizimda o konuda fikir veremicem :)
Ebeleri tanımıyorum canım bir de normal doğumsa zaten hiç bir şey planlı olmuyor ama bir kaç saat içinde olup bitiyor en azından bence kafanı bunlarla yorma eğer sezaryense dönerse o zaman ayarlama yaparızÜniversitesi de normal doğum başlamış ama ebeler doğuruyormuş devlteen gelen onları tanıyor musun canımKirmizi pabuc , @yeb4 canım doktorum çok çok iyi o sadece sezaryan a giriyor bakalım inşallah herşey iyi olur iyi ki varsınız
Tamam canımEbeleri tanımıyorum canım bir de normal doğumsa zaten hiç bir şey planlı olmuyor ama bir kaç saat içinde olup bitiyor en azından bence kafanı bunlarla yorma eğer sezaryense dönerse o zaman ayarlama yaparız
Şimdilerde çok yaygın . İmkanlar ve ihtiyaçlar ölçüsünde düşünülebilir ama şimdiden anlaşman gerekiyor bence sana egzersiz yaptırmaya vs. Başlaması lazım.Kızlar normal doğum yapanlar daha iyi bilir ama hepinize sorayım
Şimdi yeni bir moda var ya doğuma özel ebe geliyor, doula diyorlar hatta, öyle bir şeye gerek var mı sizce
Ben özel hastane olduğu için zaten ebeler o süreçte ilgilenir, yardımcı olur diye düşünüyorum, ama bu doula muhabbeti de çok yaygınlaştı çok da pahalı değil, 500 lira gibi bir şeymiş bir yere sordum
Ne dersin hastanede ebelerle olur mu bu iş sadece
Babayı bende çok arayacağım Ali koş ,Ali denize bak ,Ali düşecek ,Ali çocuk açıktı galiba ,banyo mı yaptırsan acaba diyordum .Ne güzelmiş yaA Alisdendef kolay mi babası gitti çocuğun birkaç gün şımaracak tabi
Aa cok sasirdim, e ne zaman dinleniyor ki bu dr.Gazda olabilir cnm bilmiyorum. Afedersinşz Tuvaletemde gelmiyor gelincede yapamıyorum zatençok zor oluyor. Evet cnm soğanlıktaki muayenesi hep akşamları oluyor 19.30-23.00 arası
Bez bölgesi için komple cilt bakımı: Pişik oluşumunu önler, cildi rahatlatır ve güçlendirmeye yardımcı olur demisler sitesinde.Bu mustelanin vitamin barrier 123 yazan kremi pisik onleyici degil mi pisik olmadan once her alt acmada kullanilan?
Özel ebe geliyormuş doğuma, doğum anından bebek emene kadar kalıyormuş yanında, ama ben özel hastanedeki ebede bütün süreçte yardımcı olur, tekrar dışarıdan birine gerek yok diye düşündüm, bilmediğim bir şey içinde emin olamadım sorayım dedim, pek moda olmuş bu kadınlar arasındaoy ben çok cahil kalmışım hiç duymadım o dediğin şeyi
yani özel hastanede doğurdum ve ebeler çok tatlıydı, çok güzel ilgilendiler benimle.
dediğin şey tam olarak ne bilmiyorum canım ama ne bileyim yani gerek yok bence
arkadaşım 10 ay kullandım dedi 500 ml olanı bayağı yetiyormuş.
sanırım köpük olanı da bu da yenidoğan için uygun.
işte demekki tansiyon zaten düşük olunca bir anda böyle şeyler daha da düşürüyor. diğer insanlara göre daha çabuk etkileniyoruz.
yine de olsun ya yüksek tansiyondan çok daha iyidir, o tehlikeli.
Öyle biri değil sanırım, dışarıdan herkes çağırınca giden biri anladığımCanım o doulayi eğer şuan gittiğin doktorunun sürekli çalıştığı birlikte doğuma girdiği varsa dusunebilirsin bence ama dışardan cagiracaksin belki doğum öncesi daha rahat geçecek ağrı ve nefes egzersizi plates topu vs çalışacaksınız ama zaten hastanenin ebeleride yardımcı olacaktır ben olsam emzirme vs bir problemim olduğunda basvursam daha rahat ederdim sanırım .Hatta benim sağlık ocağındaki ebem eğitim verdi ve tembihledi bir sorun olursa biz burdayiz ben emzirmenizide göreceğim bir sorun yaşarsanız dedi.Birde sağlık müdürlüğünün emzirme gebe okulu var hiç gitmediysen eğitime vs istersen oraya git ben sana bilgilerini atarım
Belki hastaneden hastaneye degisiyodur canim benim gittigim ozelde yok diye biliyorum hic gormedim dr umda yonlendirmedi o yuzden bende devlettekine gidiyorum dun cok eglenceliydi kurs bitimi dogumhaneyi falan gezdikKizlar bu gittigimiz ozel hastanelerin gebelik egitimi oluyor benimkinin var ayda 1 mesela. Ucretli mi acaba? Gerci zaman bulamadigimdan gidemiyorum ama gidenler hep esli gidiyor goruyorum. Egitim cumartesi benimde cumartesi en yogun gunun
Aa cok sasirdim, e ne zaman dinleniyor ki bu dr.
Yorumlarina baktim, Serap hanim gibiymis o da. Memnuniyet acısından yani.
Ben de duruma göre gelebilirim belli mi olur :)
Saatler sahaneymis gercekten. O saatlerde her daim nts ye alinabiliniyor mu gebe?
Seni alacaklar mi bugun mesela?
Bez bölgesi için komple cilt bakımı: Pişik oluşumunu önler, cildi rahatlatır ve güçlendirmeye yardımcı olur demisler sitesinde.
Ben ilk acemilik zamaninda her alt acmada sürerdim, sonra sonra boyle yapmamam gerektiği soylendi ara sira kullan denildi vs.
Ben de hepten salmistim :)
Sadece az pisik olursa o zamanlar kullandim.
Ama surecek olanlara tavsiyem minnacik kullanmamiz, zaten yetiyor yaydirinca.
Canım hayirli olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde eve dönmenizi nasip etsinSelam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Canım hangi ebelermiş bu 500 tl olanlar iyiymiş .Kızlar normal doğum yapanlar daha iyi bilir ama hepinize sorayım
Şimdi yeni bir moda var ya doğuma özel ebe geliyor, doula diyorlar hatta, öyle bir şeye gerek var mı sizce
Ben özel hastane olduğu için zaten ebeler o süreçte ilgilenir, yardımcı olur diye düşünüyorum, ama bu doula muhabbeti de çok yaygınlaştı çok da pahalı değil, 500 lira gibi bir şeymiş bir yere sordum
Ne dersin hastanede ebelerle olur mu bu iş sadece
Bizim evimizinde en soğuk odası yatak odamız. Bi kaç ay sanırım ufo yakıcaz kombiyle beraber gerektikçe.Arkadaşlar aranızda bebeğin bulunduğu odayı ısıtmak için ek ısıtıcı kullanacak olanlar var mı? Yatak odamız çatı katında, yanımızda kalacak bebek ilk başta ve geceleri ısı kaybından çok soğuyor oda. Daha önceden yağlı radyatör tarzı veya bebek için tehlikeli olmayacak bir ek ısıtıcı kullanmışlardan öneri rica edebilirmiyim?
Biz kullandık canım bor sobası gibi birşey üstten üflüyor devrilse de kimseyi yakmaz. Ufo gibi sadece önünü ısıtmıyor termostatı var istediğin ısıya gelince kapanıp açılıyor. Kapanınca hemen soğumuyor . Tavsiye edilir adını hatırlamıyorum Erzurum’da kaldıArkadaşlar aranızda bebeğin bulunduğu odayı ısıtmak için ek ısıtıcı kullanacak olanlar var mı? Yatak odamız çatı katında, yanımızda kalacak bebek ilk başta ve geceleri ısı kaybından çok soğuyor oda. Daha önceden yağlı radyatör tarzı veya bebek için tehlikeli olmayacak bir ek ısıtıcı kullanmışlardan öneri rica edebilirmiyim?
Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Onlar pahalıdır tabi, bu yaşadığımız yerde bizim, gittiğimiz doktora özel indirim varmış falan, uygun ama gerekli mi karar veremedimCanım hangi ebelermiş bu 500 tl olanlar iyiymiş .
Ama instgramdaki gördüğümüz o ünlü ebeler değildir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?