2020 Şubat Anneleri

Bu mustelanin vitamin barrier 123 yazan kremi pisik onleyici degil mi pisik olmadan once her alt acmada kullanilan?

Ebeleri tanımıyorum canım bir de normal doğumsa zaten hiç bir şey planlı olmuyor ama bir kaç saat içinde olup bitiyor en azından bence kafanı bunlarla yorma eğer sezaryense dönerse o zaman ayarlama yaparız

Şimdilerde çok yaygın . İmkanlar ve ihtiyaçlar ölçüsünde düşünülebilir ama şimdiden anlaşman gerekiyor bence sana egzersiz yaptırmaya vs. Başlaması lazım.

Gazda olabilir cnm bilmiyorum. Afedersinşz Tuvaletemde gelmiyor gelincede yapamıyorum zatençok zor oluyor. Evet cnm soğanlıktaki muayenesi hep akşamları oluyor 19.30-23.00 arası
Aa cok sasirdim, e ne zaman dinleniyor ki bu dr.
Yorumlarina baktim, Serap hanim gibiymis o da. Memnuniyet acısından yani.
Ben de duruma göre gelebilirim belli mi olur :)
Saatler sahaneymis gercekten. O saatlerde her daim nts ye alinabiliniyor mu gebe?
Seni alacaklar mi bugun mesela?

Bu mustelanin vitamin barrier 123 yazan kremi pisik onleyici degil mi pisik olmadan once her alt acmada kullanilan?
Bez bölgesi için komple cilt bakımı: Pişik oluşumunu önler, cildi rahatlatır ve güçlendirmeye yardımcı olur demisler sitesinde.
Ben ilk acemilik zamaninda her alt acmada sürerdim, sonra sonra boyle yapmamam gerektiği soylendi ara sira kullan denildi vs.
Ben de hepten salmistim :)
Sadece az pisik olursa o zamanlar kullandim.
Ama surecek olanlara tavsiyem minnacik kullanmamiz, zaten yetiyor yaydirinca.

Özel ebe geliyormuş doğuma, doğum anından bebek emene kadar kalıyormuş yanında, ama ben özel hastanedeki ebede bütün süreçte yardımcı olur, tekrar dışarıdan birine gerek yok diye düşündüm, bilmediğim bir şey içinde emin olamadım sorayım dedim, pek moda olmuş bu kadınlar arasında

Öyle biri değil sanırım, dışarıdan herkes çağırınca giden biri anladığım
Belediyenin gebelik okuluna gittim bir şeyler öğrendik baya güzeldi ama öyle ıkınma falan çalışılmadı
Sağlık müdürlüğünün içeriği nasıldı atar mısın bana bir bakayım olmadı ona giderim
Özel gebelik okulu varmış haftasonu başka yerde ama ona da para vermek gereksiz geliyor daha önce eğitim aldığım için

Kizlar bu gittigimiz ozel hastanelerin gebelik egitimi oluyor benimkinin var ayda 1 mesela. Ucretli mi acaba? Gerci zaman bulamadigimdan gidemiyorum ama gidenler hep esli gidiyor goruyorum. Egitim cumartesi benimde cumartesi en yogun gunun

Kizlar bu gittigimiz ozel hastanelerin gebelik egitimi oluyor benimkinin var ayda 1 mesela. Ucretli mi acaba? Gerci zaman bulamadigimdan gidemiyorum ama gidenler hep esli gidiyor goruyorum. Egitim cumartesi benimde cumartesi en yogun gunun
Belki hastaneden hastaneye degisiyodur canim benim gittigim ozelde yok diye biliyorum hic gormedim dr umda yonlendirmedi o yuzden bende devlettekine gidiyorum dun cok eglenceliydi kurs bitimi dogumhaneyi falan gezdik

ne zaman dinleniyor bende bilmiyorum sanırım hastaneyle anlaşması olduğu için o şekilde geliyor. Gündüzleride üsküdar unutmaz tıp merkezinde ters istikamette . Bu akşamda nst yapcakmı bilmiyorum. Nst odası üst katta ordaki hemşirelere bağlıyor 2 akşam gittiğimde de kimse yoktu odada 2 yatak var. Perdeyle ayırılmış eşim yanılda girdi hep. Normalde 36 dan önce nst istemezmiş öyle söylemişti ama elle muayenesinde karnın iyi görünmüyor çok sert demişti öyle nst istedi

Canım hangi ebelermiş bu 500 tl olanlar iyiymiş .
Ama instgramdaki gördüğümüz o ünlü ebeler değildir heralde

Merve2407 benim gittiğim hastanede de var ücretsiz ama ben katılmayı düşünmüyorum 3 günlük bir kurs ona zaman ayıramam
Belki ara tatilde kafa dağıtmak için gideriz doğumdan 1 hafta önce

Bizim evimizinde en soğuk odası yatak odamız. Bi kaç ay sanırım ufo yakıcaz kombiyle beraber gerektikçe.
Mesela odaya yatırmadan gece biraz ısıtıp öyle geçebiliriz odaya bakalım yapcaz artık bişeyler

Kızlar bime lava nin dokum tenceresi gelmis bugun.
Kv bana almis, 140 tl ymis fiyati 22 cm.
Normalde fiyati pahali, dusunen varsa kaçırmasın diye paylasmak istedim.
Bende 25 cm lik olani vardi, yemek dokumde daha lezzetli oluyor hem de daha saglikli ama tek kötü tarafı cok agirrrrrr.
Pilav tenceresi de indirime girse keske.

Biz kullandık canım bor sobası gibi birşey üstten üflüyor devrilse de kimseyi yakmaz. Ufo gibi sadece önünü ısıtmıyor termostatı var istediğin ısıya gelince kapanıp açılıyor. Kapanınca hemen soğumuyor . Tavsiye edilir adını hatırlamıyorum Erzurum’da kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…