2020 Şubat Anneleri

Bize bişey alan yok. güle güle kullan canım.

Onlar pahalıdır tabi, bu yaşadığımız yerde bizim, gittiğimiz doktora özel indirim varmış falan, uygun ama gerekli mi karar veremedim
Özel hastaneye gidiyoruz aslında ekstra pra vermek mantıksız olur yaaa inşallah iyi ebelere denk geliriz ilgili

Çok dertliyimmmmm yarın eşimin halası gelicek eşimin üzerinde çok emeği var biliyorum amaa zerre sevmiyorum eşim çok ısrar etti beni görmemiş hamileyken ne diye gelicek hiç bilmiyorum bişeyde hazırlamıcam eşim hazırlamana gerek yok dışrdan söyleriz dedi canıma minnet
Ama nasıl katlanıcam bilmiyorum hiç tahamül edemiyorum konuşunca benimde öyle bi huyum var yaa 8 aydır görmüyodum ne güzel ama eşime kıyamadımm umarım stressiz sinir olmadan geçiririm günü

Kızlar selam ,

Nasılsınız , bayadır giremiyorum. Bebeğinin başı halen yukarıda olan var mı ? Benim ufaklık dönmedi daha :) Doktorumuz da son dakika bile dönebilir dedi ama bilemedim. Otururken çok rahatsız ediyor bu şekilde...

Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Bebeğim de yoğun bakımda iyi diyorlar
Öncelikle hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benim arkadaşımın bebişi de 33. hafta da doğdu ve 1.300 gr doğmuştu. 50 gün küvezde kaldı şimdi maşallah sapasağlam turp gibi..İçini ferah tut... Rabbim , melekler korur onu

Kafan karismasin.
Köpük alma haybeye.
Pompali olani al kâfi.
Pisik kremi olarak da mustelayi alabilirsin.
Onleyici olarak ben hic kullanmadim kizimda o konuda fikir veremicem :)
tamamdır pompalı olanı alıcam sağol canım
sudocrem aldım ben ama senin gibi bende her altını açtığımda pişik önleyici kullanmıyorum. biraz kızaracak gibiyse sudocrem sürüyorum. çok pişik olursa diye de yine mustelanın alırım pişik kremini dursun bir kenarda.

canım bir araştır, bak bakalım nedir ne değildir. çok istiyorsan yap ama ben olsam düşünmezdim. ama sen bana da bakma yani ben biraz bu konularda eski kafalıyım. özel hastanelerin ebeleri ilgileniyor, emzirme konusunda da çok ilgileniyorlar. taburcu olduktan sonra da zaten asm’nin ebesi de ilgileniyor. eve gelip emzirme için yardım edeni bile duydum.

ben hastane süslemesi, fotoğraf çekimi vs de yaptırmayacağım, yani bu konularda gerçekten biraz eski kafalıyım
odamızı hafif süslemiştik kızımda kendimiz, fotoğrafları da kendimiz çektik. hatta telefonu doğumhanede bi hemşireye verdik doğumdan sonra kucağıma aldığım ilk anları hep çekmişti. çok da güzel olmuştu. oğlumda da öyle yapıcam inşallah.

Benim yularda canım DÖNMEZ sanırım genelde dönmüyor benim bebiiler bildiğin rajim ağzını tekmeliyor sanki

Emin ol bas asagi donunce daha cok zorlanacaksin. Basi surekli idrar torbana baski yapiyo bu sekilde ve wc den cikamiyosun ayaklari desen midende geziyo bi tekme yiyosun nefesin kesiliyo

Bende Pazartesi alacağım çalışabilir raporu benimde sat 4 Mayıs son ana kadar çalışmayı da lanlıyorum nasipse izinlerimi doğumdan sonra kullanmak için inşallah dayanırım
inşallah dayanabiliriz, kızımda hiç zorlanmamıştım, hatta son ana kadar bile gelebilirdim ama bunda öyle olmadı, nasip bakalım Rabbim dayanma gücü versin

Dönenlerde rahatsız ediyor oğlan makat gelişti hiç dönmedi böyle tekme yemedim .kız baş aşağı canımı çıkarıyor. Karnımı oyuyor sürekli.

Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Bebeğim de yoğun bakımda iyi diyorlar
Sütün geldi mi hemşireler istedi mi. Sanırım sen daha göremedin. Ablamda sandalye ile görmeye gitmişti. Süt sağıp götürdü .Yoğun bakımı inletiyordu acayip cadıydı hemşireler acıkınca zapt edemiyoruz diye takılıyordu ablama. 10 gün sonra eve çıktı. Onun gelişimi durmuştu baya aç kalmıştı. Kontrolde anlaşıldı kanaması bile olmadı. O yüzden baya inceledi hastane. Seninki eminim daha çabuk toparlayacak.

buycuy bizde doğumu ebeler yaptırıyormuş zor doğuma veya müdahaleye doktor geliyormuş normal doğuma özel oda yokmuş sezeryan da boş olursa yardımcı oluruz dediler ama normal de olsa sezeryan da olsa sen haber et gündüz saatlerinde arkadaşımı gönderirim sana

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

selam arkadaşım bende de var taşıyıcılık benim 9.8 /10 civarı böyle devam edecek dedi demir hapını çok yüklenme olmaması için hafta 3 kez içiyorum, gebelikten sonra düzelir demişti bana ama

Doğanın düzeni bu yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…