- Emoji Skoru
- 3.005
- Puanlar
- 133
Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunumP Prensescann bebiş nasıl sen nasılsın
Bize bişey alan yok.Kızlar bime lava nin dokum tenceresi gelmis bugun.
Kv bana almis, 140 tl ymis fiyati 22 cm.
Normalde fiyati pahali, dusunen varsa kaçırmasın diye paylasmak istedim.
Bende 25 cm lik olani vardi, yemek dokumde daha lezzetli oluyor hem de daha saglikli ama tek kötü tarafı cok agirrrrrr.
Pilav tenceresi de indirime girse keske.
Özel hastaneye gidiyoruz aslında ekstra pra vermek mantıksız olur yaaa inşallah iyi ebelere denk geliriz ilgiliOnlar pahalıdır tabi, bu yaşadığımız yerde bizim, gittiğimiz doktora özel indirim varmış falan, uygun ama gerekli mi karar veremedim
Öncelikle hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benim arkadaşımın bebişi de 33. hafta da doğdu ve 1.300 gr doğmuştu. 50 gün küvezde kaldı şimdi maşallah sapasağlam turp gibi..İçini ferah tut... Rabbim , melekler korur onuBen bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Bebeğim de yoğun bakımda iyi diyorlar
tamamdır pompalı olanı alıcam sağol canımKafan karismasin.
Köpük alma haybeye.
Pompali olani al kâfi.
Pisik kremi olarak da mustelayi alabilirsin.
Onleyici olarak ben hic kullanmadim kizimda o konuda fikir veremicem :)
Özel ebe geliyormuş doğuma, doğum anından bebek emene kadar kalıyormuş yanında, ama ben özel hastanedeki ebede bütün süreçte yardımcı olur, tekrar dışarıdan birine gerek yok diye düşündüm, bilmediğim bir şey içinde emin olamadım sorayım dedim, pek moda olmuş bu kadınlar arasında
Moralini yuksek tutmaya calis canim oglun Allahin izniyle daha da iyi olacak. Dr ne zaman cikar dedi bir bilgi verdi mi tahmini de olsa ?Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Benim yularda canım DÖNMEZ sanırım genelde dönmüyor benim bebiiler bildiğin rajim ağzını tekmeliyor sankiKızlar selam ,
Nasılsınız , bayadır giremiyorum. Bebeğinin başı halen yukarıda olan var mı ? Benim ufaklık dönmedi daha :) Doktorumuz da son dakika bile dönebilir dedi ama bilemedim. Otururken çok rahatsız ediyor bu şekilde...
Emin ol bas asagi donunce daha cok zorlanacaksin. Basi surekli idrar torbana baski yapiyo bu sekilde ve wc den cikamiyosun ayaklari desen midende geziyo bi tekme yiyosun nefesin kesiliyoKızlar selam ,
Nasılsınız , bayadır giremiyorum. Bebeğinin başı halen yukarıda olan var mı ? Benim ufaklık dönmedi daha :) Doktorumuz da son dakika bile dönebilir dedi ama bilemedim. Otururken çok rahatsız ediyor bu şekilde...
inşallah dayanabiliriz, kızımda hiç zorlanmamıştım, hatta son ana kadar bile gelebilirdim ama bunda öyle olmadı, nasip bakalım Rabbim dayanma gücü versinBende Pazartesi alacağım çalışabilir raporu benimde sat 4 Mayıs son ana kadar çalışmayı da lanlıyorum nasipse izinlerimi doğumdan sonra kullanmak için inşallah dayanırım
Dönenlerde rahatsız ediyor oğlan makat gelişti hiç dönmedi böyle tekme yemedim .kız baş aşağı canımı çıkarıyor. Karnımı oyuyor sürekli.Kızlar selam ,
Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Sütün geldi mi hemşireler istedi mi. Sanırım sen daha göremedin. Ablamda sandalye ile görmeye gitmişti. Süt sağıp götürdü .Yoğun bakımı inletiyordu acayip cadıydı hemşireler acıkınca zapt edemiyoruz diye takılıyordu ablama. 10 gün sonra eve çıktı. Onun gelişimi durmuştu baya aç kalmıştı. Kontrolde anlaşıldı kanaması bile olmadı. O yüzden baya inceledi hastane. Seninki eminim daha çabuk toparlayacak.Ben bebişi düşünmekten aşırı yorgunum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunbuycuy bizde doğumu ebeler yaptırıyormuş zor doğuma veya müdahaleye doktor geliyormuş normal doğuma özel oda yokmuş sezeryan da boş olursa yardımcı oluruz dediler ama normal de olsa sezeryan da olsa sen haber et gündüz saatlerinde arkadaşımı gönderirim sana
selam arkadaşım bende de var taşıyıcılık benim 9.8 /10 civarı böyle devam edecek dedi demir hapını çok yüklenme olmaması için hafta 3 kez içiyorum, gebelikten sonra düzelir demişti bana amaKizlar bu arada bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var. ferritinim demirim ve b12 degerim iyi olmasina ragmen kanim 8-9 arasi. Hamilelikten once de 10-11 di. Sidefer iciyorum demiri cok yuksek 4 aydir ona ragmen artmadi ondan once de maltofer iciyordum. Haldizligim falan yok ama hic. Hgb degerim dusuk tek. Doktor kan serumu verebiliriz artmazsa dogumdan sonrasi zor olur cunku dedi dun biri de yazmis ozel hastanede kan serumu alicam 750 tl dediler diye. Cok uzulurum o kadarsa yaa cok pahali
:) çok doğru tespit sürekli kahve telvesi yesem bana mısın demicekKansızlığı olanlar bu şekilde kahve telvesi hatta kum toprak yermiş
ah senin şu erzurum maceraların
hastanenin eve yakın olması çok güzel, bizim de 5 dk bile sürmüyo arabayla.
aynen öyle canım hele bu bir numaralar çok fena, ben ikincilere üzülüyorum. aman kıskanmasın aman incinmesin diyerek hep ikinciler daha çok ezilecek o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?