Cok teşekkür ederim canım.Bize bişey alan yok.güle güle kullan canım.
canım Bahar şu an tam 2 buçuk yaşında değil mi?Cok teşekkür ederim canım.
Bu dunyada bi esimden yana yüzüm güldü sadece. Kv kp gorumcem kaynim ve akrabalari Allah a şükür 4.5 senedir o anlamda huzurumuz yerinde. Karşılıklı sevip sayiyoruz ama ben kv mi kıskanıyorum ve kendi kendime kusuyorum ona, onun haberi olmuyor bu durumdan :) küsme sebebim: kiziyla hergün konusmalari,benle de hergun konussun istiyorum ama Bahar hanimdan dolayi anca kaçak yazismalarimiz oluyor.
Ilerde iki bebe beraber oynar biz de kari koca izleriz otururuz diye hayaller kuruyorum.
Insallah bu hayaller gercek olur.
Oyun oynamaktan biktim ben
yaa ben sana dedim yorgunluktandırGunlerdir yaşadığım sıkıntı sanki uctu gitti,
Hani kucukken olurdu sizlere de olmustur illaki, disciye ya da bi dr a gidilecegi zaman hemen iyilesir biseyimiz kalmamis gibi olurduk ya aynen oyle oldum ya bugun.
Nts de sanci cikmazsa resmen yalanci olacagim dr un gozunde. Ama yeminle kac gundur yaşadıklarım cok gercekti. Bugum normal sadece hareketleri oluyor arada. O sık kasilmalar gecmeyen karin sertlikleri rahme vuran sanci uctu gitti.
Saskinim biraz ama tabi mutluyum da.
Benim dedigim gunluk canim cumartesi denk geldigi icin gidemedim hic. Eslerle beraber nefes teknikleri emzirme sanci geldiginde eslere yapabilcekleri bel masaji fln gosteriliyor sanirim fotograflardan anladigim kadari ile. Ama ben gidemiyorum ctesi gunune koyuyolar hepMerve2407 benim gittiğim hastanede de var ücretsiz ama ben katılmayı düşünmüyorum 3 günlük bir kurs ona zaman ayıramam
Belki ara tatilde kafa dağıtmak için gideriz doğumdan 1 hafta önce
Benim hergun icmeme ragmen 8.9 dan cikmadi iki ay boyunca. Simdi de kasik kasik kahve yemek istyorum telve gene mi dustu acaba. Haftaya kan verip ogrenecegimselam arkadaşım bende de var taşıyıcılık benim 9.8 /10 civarı böyle devam edecek dedi demir hapını çok yüklenme olmaması için hafta 3 kez içiyorum, gebelikten sonra düzelir demişti bana ama
Oyum kurup oynamaya basladi ama illaki bende olacagim. Tek oymamiyor henuz. 2.5 yasinda evet. Ama troide bagli 6 ay geriden gelme durumu halen devam ediyor mu onu kestiremiyorum. 2-2.5 yas yinede. Wc ye bile beraber gidiyoruz. Yazarken cok utaniyorum ama tv aciyorum artikcanım Bahar şu an tam 2 buçuk yaşında değil mi?
şimdi zor zamanları ama az kaldı dayan. şu an kendi kendine oyun kurup oynamaya yavaş yavaş başlayabilir. 3 yaşından itibaren kızım oyun kurup tek başına oynuyordu. süreler kısa oluyor tabii önce ama sonra git gide uzuyor. onun yaşına uygun, elini oyalayabilecek oyuncaklar alabilirsin.
tv konusunda neden utanacaksın ki sınırlı oldukça tabiiki izleyecek. 2 yaşına kadar izletmemek gerek sadece.Oyum kurup oynamaya basladi ama illaki bende olacagim. Tek oymamiyor henuz. 2.5 yasinda evet. Ama troide bagli 6 ay geriden gelme durumu halen devam ediyor mu onu kestiremiyorum. 2-2.5 yas yinede. Wc ye bile beraber gidiyoruz. Yazarken cok utaniyorum ama tv aciyorum artik
Ara sira cizgi film acip izletiyorum o arada bende dinleniyorum. Ama cok degilsede kotu hissediyorum kendimi. Gelisimi acısından korkuyorum geriler diye.
Ote yandan cok da mutlu oluyorum onu gulerken gorunce. Cizgi film izlerken nasil mutlu:) sar sar makarayi diye bir sarki varya, onu taklit ediyor ayaklariyla yere vurmalar rap rap vs.
Bana dr hergün vermedi demir depoları aşırı yüklenir dedi, pekmez tüketBenim hergun icmeme ragmen 8.9 dan cikmadi iki ay boyunca. Simdi de kasik kasik kahve yemek istyorum telve gene mi dustu acaba. Haftaya kan verip ogrenecegim
Demir takviyesi aşırı demir yüklemesine neden olabiliyo ; ben solgar gentle iron kullanmıştım neredeyse demir zehirlenmesi geçirecektim. Ama kan ilacını (feramat) 5.aydan beri her gün içiyorum, demir ferritin ya da hgb hiç aşırı yükselmedi,ideal değerlerde.Bana dr hergün vermedi demir depoları aşırı yüklenir dedi, pekmez tüket
bana demir hapını hergün tüketme dedi , bende önce hafta 2 tükettim sonra 3 e çıkardım başka kan hapı falan vermedi, demir hapı için fazla tüketirsen aşırı yüklenme olur dediDemir takviyesi aşırı demir yüklemesine neden olabiliyo ; ben solgar gentle iron kullanmıştım neredeyse demir zehirlenmesi geçirecektim. Ama kan ilacını (feramat) 5.aydan beri her gün içiyorum, demir ferritin ya da hgb hiç aşırı yükselmedi,ideal değerlerde.
Sana ne verdi de yüklenme olur dedi acaba merak ettim? Duruma göre ben de bi sorayım
Ben de saman kağıt yerdim. Allahım nasıl bir lezzet! Bikere öyle iştahla yemişim ki bi arkadaşım merak edip yemiştiBenim hergun icmeme ragmen 8.9 dan cikmadi iki ay boyunca. Simdi de kasik kasik kahve yemek istyorum telve gene mi dustu acaba. Haftaya kan verip ogrenecegim
Demir takviyesi olarak ne kullanıyosun peki , onu merak ettimbana demir hapını hergün tüketme dedi , bende önce hafta 2 tükettim sonra 3 e çıkardım başka kan hapı falan vermedi, demir hapı için fazla tüketirsen aşırı yüklenme olur dedi
Ben haftada bir zorla konuşuyorum kadın duymuyor ama herşeyi merak edip soruyor . Bende alçak sesle konuşurum genelde zor bir iletişimimiz oluyordu. Ama artık bende bağırmaya başladım eşimde bağırarak konuşuyor çünkü ondan bulaştıCok teşekkür ederim canım.
Bu dunyada bi esimden yana yüzüm güldü sadece. Kv kp gorumcem kaynim ve akrabalari Allah a şükür 4.5 senedir o anlamda huzurumuz yerinde. Karşılıklı sevip sayiyoruz ama ben kv mi kıskanıyorum ve kendi kendime kusuyorum ona, onun haberi olmuyor bu durumdan :) küsme sebebim: kiziyla hergün konusmalari,benle de hergun konussun istiyorum ama Bahar hanimdan dolayi anca kaçak yazismalarimiz oluyor.
Ilerde iki bebe beraber oynar biz de kari koca izleriz otururuz diye hayaller kuruyorum.
Insallah bu hayaller gercek olur.
Oyun oynamaktan biktim ben
Bizim evimizinde en soğuk odası yatak odamız. Bi kaç ay sanırım ufo yakıcaz kombiyle beraber gerektikçe.
Mesela odaya yatırmadan gece biraz ısıtıp öyle geçebiliriz odaya bakalım yapcaz artık bişeyler
Biz kullandık canım bor sobası gibi birşey üstten üflüyor devrilse de kimseyi yakmaz. Ufo gibi sadece önünü ısıtmıyor termostatı var istediğin ısıya gelince kapanıp açılıyor. Kapanınca hemen soğumuyor . Tavsiye edilir adını hatırlamıyorum Erzurum’da kaldı
bana demir hapını hergün tüketme dedi , bende önce hafta 2 tükettim sonra 3 e çıkardım başka kan hapı falan vermedi, demir hapı için fazla tüketirsen aşırı yüklenme olur dedi
Eşim çoğu şeyi araştırır hemde derinlemesine . Ufo kumtel türü ısıtıcılar bana tehlikeli geliyor.Anladım canım, daha önce ufonuz varsa mantıklı ama bizde kedi köpek olunca kesin çarpıp devirirler hiç o işe giremiyorum :) elektrikli radyatörlerden bakacağım ilk ama ondada yorumlar çok karışık bazıları hiç ısıtamıyormuş odayı..
Hiç duymamıştım, teşekkürler canım araştırayım bir. Erzurumda odayı ısıtabiliyorsa zaten iyi ısıtıcıdır heralde :)
Bende 6 ay falan kullandım ama bişey olmadı nasıl anlaşılıyorDemir takviyesi aşırı demir yüklemesine neden olabiliyo ; ben solgar gentle iron kullanmıştım neredeyse demir zehirlenmesi geçirecektim. Ama kan ilacını (feramat) 5.aydan beri her gün içiyorum, demir ferritin ya da hgb hiç aşırı yükselmedi,ideal değerlerde.
Sana ne verdi de yüklenme olur dedi acaba merak ettim? Duruma göre ben de bi sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?