2020 Şubat Anneleri

Maşallah canım gözün Aydın sağlıcakla gelsin meleğin inşallah

Yok şu an gynederon kullanıyorum da merak ettim
Daha çok doğal demir takviyelerinde oluyo,gynoferonda sorun olmaz sanıyorum. Ben de kan ilacımı her gün içiyorum kan değerlerim normal.
En son ne zaman kan verdin? Sonuçlar nasıldı?

Ya kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu benim şişiyor özellikle sol ayak bileğim e bizim yürümemiz gerekmiyormu ya ben az ayakta durup yürüyünce böyle oluyor anlamadım gitti

Süt pompası ile az az sağıyorum , yoğun bakıma veriyoruz

durumunun düzelmesine sevindim cnm yeterki sorunsuz olsun

Kızlar yaa ben yine duramadım yerimde puff :s
Çok afedersiniz eşim balık alayım dedi. Canı istiyordu bende itiraz edemedim. Bebeğin kıyafetleri odada asılıydı dedim şimdi bunlara koku felan siner en iyisi toplayayıp katlıyım e nereye koysam hurçlara. Hurçlar nerde bazanın altında. Açsammı açmasammı napsam derken bazamda ağır baya kaldırdım elbiseleride kaldırdım ama şuan aşağıdan çok ağrım var ayaklarımı yükselttim dinleniyorum:s daha eşim gelcek yemeği pişircem yicezde doktora gitcez

Ya kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu benim şişiyor özellikle sol ayak bileğim e bizim yürümemiz gerekmiyormu ya ben az ayakta durup yürüyünce böyle oluyor anlamadım gitti

Benimde 5 ay önce kırılan sol ayak bileğim nerdeyse kırıldığı zamanki kadar şişmeye başladı ayakta kalınca, hiç bu kadar şişmiyordu neden anlamadım diğer ayak bileğim hiç şişmiyor ama işin ilginci.. şişince acıyor mu peki senin de?

Bizim evimizinde en soğuk odası yatak odamız. Bi kaç ay sanırım ufo yakıcaz kombiyle beraber gerektikçe.
Mesela odaya yatırmadan gece biraz ısıtıp öyle geçebiliriz odaya bakalım yapcaz artık bişeyler
Aslında çok sıcak da iyi değil biz bu oturduğumuz eve yeni taşındık, yatak odasına küçücük petek koymuşlar eyvah dedim nasıl ısınıcaz kombiyi açınca nasıl olduysa en sıcak oda yatak odası oldu şimdi kapattım odanın peteğini çünkü gece uyunmuyor ısısı 25 derece çok güzel oldu bebekler gibi uyuyoruz

Yok canım acı yok benimde sol dizimde menisküs yurtdışı filan vardı daha önce de çok çektim bu dizimden ama şimdide direk o şişiyor

Selam arkadaşlar
Doğum yaptım ben
Saat yedide
Kanama ile geldik ve Dr um doğumu uygun gördü
Oğlum yoğun bakımda, 2000 kg ...
Dualarınızı bekliyorum
Gözün aydın canım, çok şükür oğlunun kilosu iyiymiş kısa zamanda çıkar yoğunbakımdan inşallah. Bol bol su iç ve uyumaya çalış sütün olsun, şu an oğlun için yapacağın en önemli şey bunlar. Ben de oğlumu 33 haftalık doğum yaptım uzun süren sarılık dışında başka sıkıntımız olmamıştı. Kısa sürede de toparlamıştı gelişimi, senin bebişin de kısa sürede hepimizinkini geçecek göreceksin hep birlikte sağlıkla evinize kavuşun inşallah sakın kendini üzme herşey düzelecek sadece biraz zaman

Benimki de makat gelişti son kontrolde, ben de uzun süre oturunca rahatsız oluyorum tekmeleri de genelde alt tarafa atıyor ve acıtıyor minik yaramaz

Aman dikkat et demo ayakta kalmamaya çalış, ilaç da içmiyoruz ağrı yapıp zorlaması seni, uzandığında ayağını kafa seviyesinden yükseğe kaldırabilirsin

Aman dikkat et demo ayakta kalmamaya çalış, ilaç da içmiyoruz ağrı yapıp zorlaması seni, uzandığında ayağını kafa seviyesinden yükseğe kaldırabilirsin

Aynen kaldırıyorum ama inmesi için en az 5-6 saat yatmam gerekiyor son bir haftadır bu kadar şişiyor ama daha da ihtiyaçlar, temizlikler, çamaşırlar derken ayakta kalmam lazım.

Aynen kaldırıyorum ama inmesi için en az 5-6 saat yatmam gerekiyor son bir haftadır bu kadar şişiyor ama daha da ihtiyaçlar, temizlikler, çamaşırlar derken ayakta kalmam lazım.
Baya uzun sürüyormuş doktoruna danış canım önerebileceğiniz krem vardır belki

Benim kirada oldugum ev isinmadigi icin ufo yakmisdim hep canim kendi evim iyi durumda ama yatak odasi nedense serin biraz orada gene ufo takviyesi yapacağım

Bende de sisme var canim ama en cok canimi acitan sey karnimin gerim gerim gerilmesi sanki etim cekiliyo yemeklerden sonra agrim oluyo uyurken agrim oluyo anlamadim cikolata kistim var sag yumurtaligimda o da tetikliyormus agriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…