Kizimin teyzeleri biz dr den geldik 1973gr olmus fl 60.54 gbi biseydi dr 42 dedi boyuna haftasiyla uyumlu dedi herseyi doğduğunda 48 50 cm olck artk mrk etme yeter rahat birak cocugu dedi suyum ve servikus uzunlukta normal dedi 2hafta sonra yine cagrdi
Daha çok doğal demir takviyelerinde oluyo,gynoferonda sorun olmaz sanıyorum. Ben de kan ilacımı her gün içiyorum kan değerlerim normal.
En son ne zaman kan verdin? Sonuçlar nasıldı?
Ya kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu benim şişiyor özellikle sol ayak bileğim e bizim yürümemiz gerekmiyormu ya ben az ayakta durup yürüyünce böyle oluyor anlamadım gitti
Sütün geldi mi hemşireler istedi mi. Sanırım sen daha göremedin. Ablamda sandalye ile görmeye gitmişti. Süt sağıp götürdü .Yoğun bakımı inletiyordu acayip cadıydı hemşireler acıkınca zapt edemiyoruz diye takılıyordu ablama. 10 gün sonra eve çıktı. Onun gelişimi durmuştu baya aç kalmıştı. Kontrolde anlaşıldı kanaması bile olmadı. O yüzden baya inceledi hastane. Seninki eminim daha çabuk toparlayacak.
Ben de saman kağıt yerdim. Allahım nasıl bir lezzet! Bikere öyle iştahla yemişim ki bi arkadaşım merak edip yemişti
Çocukken toprak da yemişim ama ben bu ayrıntıyı hatırlamıyorum
Gunlerdir yaşadığım sıkıntı sanki uctu gitti,
Hani kucukken olurdu sizlere de olmustur illaki, disciye ya da bi dr a gidilecegi zaman hemen iyilesir biseyimiz kalmamis gibi olurduk ya aynen oyle oldum ya bugun.
Nts de sanci cikmazsa resmen yalanci olacagim dr un gozunde. Ama yeminle kac gundur yaşadıklarım cok gercekti. Bugum normal sadece hareketleri oluyor arada. O sık kasilmalar gecmeyen karin sertlikleri rahme vuran sanci uctu gitti.
Saskinim biraz ama tabi mutluyum da.
Kızlar yaa ben yine duramadım yerimde puff :s
Çok afedersiniz eşim balık alayım dedi. Canı istiyordu bende itiraz edemedim. Bebeğin kıyafetleri odada asılıydı dedim şimdi bunlara koku felan siner en iyisi toplayayıp katlıyım e nereye koysam hurçlara. Hurçlar nerde bazanın altında. Açsammı açmasammı napsam derken bazamda ağır baya kaldırdım elbiseleride kaldırdım ama şuan aşağıdan çok ağrım var ayaklarımı yükselttim dinleniyorum:s daha eşim gelcek yemeği pişircem yicezde doktora gitcez
Ya kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu benim şişiyor özellikle sol ayak bileğim e bizim yürümemiz gerekmiyormu ya ben az ayakta durup yürüyünce böyle oluyor anlamadım gitti
Benimde 5 ay önce kırılan sol ayak bileğim nerdeyse kırıldığı zamanki kadar şişmeye başladı ayakta kalınca, hiç bu kadar şişmiyordu neden anlamadım diğer ayak bileğim hiç şişmiyor ama işin ilginci.. şişince acıyor mu peki senin de?
Bizim evimizinde en soğuk odası yatak odamız. Bi kaç ay sanırım ufo yakıcaz kombiyle beraber gerektikçe.
Mesela odaya yatırmadan gece biraz ısıtıp öyle geçebiliriz odaya bakalım yapcaz artık bişeyler
Aslında çok sıcak da iyi değil biz bu oturduğumuz eve yeni taşındık, yatak odasına küçücük petek koymuşlar eyvah dedim nasıl ısınıcaz kombiyi açınca nasıl olduysa en sıcak oda yatak odası oldu şimdi kapattım odanın peteğini çünkü gece uyunmuyor ısısı 25 derece çok güzel oldu bebekler gibi uyuyoruz
Benimde 5 ay önce kırılan sol ayak bileğim nerdeyse kırıldığı zamanki kadar şişmeye başladı ayakta kalınca, hiç bu kadar şişmiyordu neden anlamadım diğer ayak bileğim hiç şişmiyor ama işin ilginci.. şişince acıyor mu peki senin de?
Gözün aydın canım, çok şükür oğlunun kilosu iyiymiş kısa zamanda çıkar yoğunbakımdan inşallah. Bol bol su iç ve uyumaya çalış sütün olsun, şu an oğlun için yapacağın en önemli şey bunlar. Ben de oğlumu 33 haftalık doğum yaptım uzun süren sarılık dışında başka sıkıntımız olmamıştı. Kısa sürede de toparlamıştı gelişimi, senin bebişin de kısa sürede hepimizinkini geçecek göreceksin hep birlikte sağlıkla evinize kavuşun inşallah sakın kendini üzme herşey düzelecek sadece biraz zaman
Nasılsınız , bayadır giremiyorum. Bebeğinin başı halen yukarıda olan var mı ? Benim ufaklık dönmedi daha :) Doktorumuz da son dakika bile dönebilir dedi ama bilemedim. Otururken çok rahatsız ediyor bu şekilde...
Aynen kaldırıyorum ama inmesi için en az 5-6 saat yatmam gerekiyor son bir haftadır bu kadar şişiyor ama daha da ihtiyaçlar, temizlikler, çamaşırlar derken ayakta kalmam lazım.
Aynen kaldırıyorum ama inmesi için en az 5-6 saat yatmam gerekiyor son bir haftadır bu kadar şişiyor ama daha da ihtiyaçlar, temizlikler, çamaşırlar derken ayakta kalmam lazım.
Arkadaşlar aranızda bebeğin bulunduğu odayı ısıtmak için ek ısıtıcı kullanacak olanlar var mı? Yatak odamız çatı katında, yanımızda kalacak bebek ilk başta ve geceleri ısı kaybından çok soğuyor oda. Daha önceden yağlı radyatör tarzı veya bebek için tehlikeli olmayacak bir ek ısıtıcı kullanmışlardan öneri rica edebilirmiyim?
Benim kirada oldugum ev isinmadigi icin ufo yakmisdim hep canim kendi evim iyi durumda ama yatak odasi nedense serin biraz orada gene ufo takviyesi yapacağım
Bende de sisme var canim ama en cok canimi acitan sey karnimin gerim gerim gerilmesi sanki etim cekiliyo yemeklerden sonra agrim oluyo uyurken agrim oluyo anlamadim cikolata kistim var sag yumurtaligimda o da tetikliyormus agriyi