Canım mesela Nuray diye bir doktor varmış onun sürekli çalıştığı var bu kişi tabikide her gebeye çağırınca gidiyor ama benim demek istediğim yani senin doktorun o doulayla daha önce tanismismi mesela benim sahsi doktorum doğum anında şuan eminimki mevcut ebelerle daha iyi iletişimde olur daha önce hiç görmediği bir ebedense ama tabikide sen doğum öncesi ve emzirme döneminde eminim yanında biri olduğu için daha rahat edebilirsin.Benim ihtiyacım olmayacak kendi yengem ebe bir sıkıntım olursa ondan destek alırım diye düşünüyorumÖyle biri değil sanırım, dışarıdan herkes çağırınca giden biri anladığım
Belediyenin gebelik okuluna gittim bir şeyler öğrendik baya güzeldi ama öyle ıkınma falan çalışılmadı
Sağlık müdürlüğünün içeriği nasıldı atar mısın bana bir bakayım olmadı ona giderim
Özel gebelik okulu varmış haftasonu başka yerde ama ona da para vermek gereksiz geliyor daha önce eğitim aldığım için
Bende de sisme var canim ama en cok canimi acitan sey karnimin gerim gerim gerilmesi sanki etim cekiliyo yemeklerden sonra agrim oluyo uyurken agrim oluyo anlamadim cikolata kistim var sag yumurtaligimda o da tetikliyormus agriyi
Ben bir sağlık durumundan bahsediyorum kadının tutum ve davranışlarından bahsetsem bence daha kötü görünürdü. Çünkü onun davranışları benim algıma göre iyi veya kötü olabilir. Davranışları hakkında konuşsam o zaman dedikodusunu yapmış olurdum bence. Ayrıca konu açıldıkça bunu dile getirdim durup dururken konu açmadım. Benim annemde ağır işitse bunu söylerdim. Ayrıca annem oğlum doğduğunda psikoloji ilaçları kullanıyordu içerse uyuyup kalıyordu diye bu sayfada bahsetmiştim. Bunu senin yadırgamanı da ben yadırgadım o kadar eşinin ailesinden dertlendin ki. Ayrıca beni tanımıyorsun hangi duygu ve düşünce ile yazdım bilmiyorsun. Kv.sevip sevmediğimi bile bilmiyorsun. Haddimizi bilelim bence. Ayrıca bu kadar açıklama bence gereksizdi ama duramadım.A Alisdendef dikkatimi çekti . Neden sürekli KV için duymuyor ağır işitiyor deyip duruyorsun. Başlarda komik gelmişti ama görüyorm ki bunu sürekli yazıyorsun. Bende KV hakkında birşeyler yazıyorum ama bana davranışları ile ilgili veya bebekle ilgili tutumlarını yazdım hep. Çok hoş karşılamadım. Kendi annen için , rahatsızlığından dolayı böyle konuşabilir miydin merak ediyorum
Bende aldığın şeylerde farkettim bizde çok arastiririz didikleriz oyuzden araba konusunda size guveniyorum heleki ikinci çocuk olunca aldığınız araba gelsin diye merakla bekliyorumEşim çoğu şeyi araştırır hemde derinlemesine . Ufo kumtel türü ısıtıcılar bana tehlikeli geliyor.
Haddimizi bilelim derken ? Had bildirilecek bir durum mu var ortada . Hayırdır niye bu kadar atar yaptın . Ben dikkatimi çeken birşey sordum sende cevap verdin . Uzatmak gereksiz. Senin kadar yazmayacağım. Tmm ben dedikoducu olayım . Sorun yokBen bir sağlık durumundan bahsediyorum kadının tutum ve davranışlarından bahsetsem bence daha kötü görünürdü. Çünkü onun davranışları benim algıma göre iyi veya kötü olabilir. Davranışları hakkında konuşsam o zaman dedikodusunu yapmış olurdum bence. Ayrıca konu açıldıkça bunu dile getirdim durup dururken konu açmadım. Benim annemde ağır işitse bunu söylerdim. Ayrıca annem oğlum doğduğunda psikoloji ilaçları kullanıyordu içerse uyuyup kalıyordu diye bu sayfada bahsetmiştim. Bunu senin yadırgamanı da ben yadırgadım o kadar eşinin ailesinden dertlendin ki. Ayrıca beni tanımıyorsun hangi duygu ve düşünce ile yazdım bilmiyorsun. Kv.sevip sevmediğimi bile bilmiyorsun. Haddimizi bilelim bence. Ayrıca bu kadar açıklama bence gereksizdi ama duramadım.
Araba Pazartesi gelecek İnan aklımdasın hatta eşime hangi menşeili bu marka diye soracaktım yolculuk telaşından soramadım. İnstagramdan iletişim kurduk biz. Rusya ve Ukrayna’ya gönderiyorlarmış daha çok onlar bu tarzı çok tercih ediyor dedi satıcı. Biz pierre cardin alacaktık ama taşıma kapasitesi az geldi. Oğlan arabada bazen çıldırabiliyor. Baston arabaları hiç sevmiyor içine gömülüyor. Cabin boy aradık hep. İki araba bir süre bagajda olacağı için.hatta yeni gelene kızı koymayı düşünüyoruz. İnş. Araba iyi çıkar instagramda olumlu yorumlar vardı.Bende aldığın şeylerde farkettim bizde çok arastiririz didikleriz oyuzden araba konusunda size guveniyorum heleki ikinci çocuk olunca aldığınız araba gelsin diye merakla bekliyorumbende bir an önce yorumuna göre alacağım yanlız yoya nere üretimi onu bulamadım
Benim kirada oldugum ev isinmadigi icin ufo yakmisdim hep canim kendi evim iyi durumda ama yatak odasi nedense serin biraz orada gene ufo takviyesi yapacağım
Kıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
diğeri de yenidoğan köpük şampuan diyor, kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2564769
Eki Görüntüle 2564770
Bu konunun senin dikkatini çekmesi de benim garibime gitti. Burda kayınvalidesiyle hergün konuşmak isteyen bir arkadaşın lafına istinaden söyledim. Kv. Ağır işitiyor eşim bile bazen iletişim kuramıyor çünkü gürültülü ortamda konuşmaya çalışıyor evleri kalabalık bende hamile halimle bağırmak istemiyorum çünkü zorlanıyorum nefesim nefesime zor yetiyor. O zamanda konuşmaya çalışmak işkenceye dönüşüyor. Böyle açıklama yapmam gerekiyordu sanırım. Ayrıca ben burda yorum yapıyorum kimseyi yargılamaya çalışmıyorum saygı duyuyorum çünkü haddim değil .Haddimizi bilelim derken ? Had bildirilecek bir durum mu var ortada . Hayırdır niye bu kadar atar yaptın . Ben dikkatimi çeken birşey sordum sende cevap verdin . Uzatmak gereksiz. Senin kadar yazmayacağım. Tmm ben dedikoducu olayım . Sorun yok
Ben size artık birşey demiyorum espri ile yapılmış yorumlara ne kadar içerlemişsiniz. Hayatı bu kadar kasıntı yaşamayın bence. Artık yazmayacağım.A Alisdendef in yazdığı birkaç mesaja ben de içerledim açıkçası..benim eşim erzurumlu ailesini çok severim en ufak bir kötülüklerini görmedim hatta yeri geldi ailemin bana yapamadığını yaptılar yapıyorlar..erzurumlular hakkında çok fazla olumsuz şey yazıp çok genelleme yaptı bu durum canımı sıkmadı değil.en son üçüncü çocuk muhabbeti yaptık " millet kız derdine düşmüş" şeklinde bir ifade kullandı bu da üzdü beni açıkçası..hepimiz hamileyiz şurda bazı konularda çok hassasız belki de gereğinden çok..O yüzden yazdıklarımızın ucu nereye dokunur düşünmek ,dikkat etmek lazım diye düşünüyorum
Erzurumlularla ilgili genellemeler için ben şakayla karışık karşılık vermiştim, evet rahatsız edici, sana katılıyorum. Rahatsız olduğumuzu dile getirelim;kırmadan tabi. Bu birinin kendini düzeltmesine sebep olursa çok kıymetlidir. Eleştiriden öte gidemezse de çok kıymetsizdir.A Alisdendef in yazdığı birkaç mesaja ben de içerledim açıkçası..benim eşim erzurumlu ailesini çok severim en ufak bir kötülüklerini görmedim hatta yeri geldi ailemin bana yapamadığını yaptılar yapıyorlar..erzurumlular hakkında çok fazla olumsuz şey yazıp çok genelleme yaptı bu durum canımı sıkmadı değil.en son üçüncü çocuk muhabbeti yaptık " millet kız derdine düşmüş" şeklinde bir ifade kullandı bu da üzdü beni açıkçası..hepimiz hamileyiz şurda bazı konularda çok hassasız belki de gereğinden çok..O yüzden yazdıklarımızın ucu nereye dokunur düşünmek ,dikkat etmek lazım diye düşünüyorum
Her insanın hassas olduğu değer verdiği noktalar vardır bunlardan ikisini yazdım sadece..tekrar söylüyorum hamileyiz bizi yine en çok biz anlarız..kızmaya gerek yok kasıntı değilim ayrıca ömrümün hiçbir döneminde de olmadım sadece hassasım hasassın hassasızBen size artık birşey demiyorum espri ile yapılmış yorumlara ne kadar içerlemişsiniz. Hayatı bu kadar kasıntı yaşamayın bence. Artık yazmayacağım.
Çok ayakta kslmaktan oluyor benimde şişiyorYa kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu benim şişiyor özellikle sol ayak bileğim e bizim yürümemiz gerekmiyormu ya ben az ayakta durup yürüyünce böyle oluyor anlamadım gitti
Ya biliyorum canım fazla kalınca şişiyorda anlamadığım şu yürümemiz gerekmiyormu bizim yürüyüncede hemen şişiyor benim bu sol ayağımda var zaten ne varsa yaÇok ayakta kslmaktan oluyor benimde şişiyor
Geçen hafta 1 hafta rapor alıp yattım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?