2020 Şubat Anneleri

Kayınvalıdesını kıskanan ilk seni gördüm valla
Kreşe gidene kadar mecbur canım banada fenalık gelıyodu oyun oynamaktan çok iyi anlıyorum seni

Kızlar gene başladı ataklarım. Böbreğim, karnımı ve sağ göğsümü sıkıştırıyor şuan ağrı. Beni yatırmıyor kaldırmıyor delirtiyor. Oysa acilde parol buscopan ve serum yedim. Doktorum 38 i görebileceğimi söyledi o zaman sezeryan tarihi verdi ben şok oldum. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. Sağlıkla alalım kuzularımızı gunl3r çabuk çabuk geçsin.

Çocuk psikiyatr doktorumuz kesin bi dille yasaklamisti canim bize. 2 yastan sonra az izleyebilir normalde bunu okumuştum.
Lakin Bahar in dr u 5 dk bile ekran acilmayacak demisti. Izledigimiz cizgi filmler aynimiydi senle bilmiyorum
Tom ve jery,hayalet casper,red kit,tazmanya canavari,şirinler. Hey gidi günler hey.
Bizde bir zamanlar bebektik,cocuktuk yaa.
Aynen kontrollü olmazsa zaten b.ku çıkar bu işin. Ilk cocukta cogu kisi ayni davranmistir bence 2.ler daha rahat büyüyecek :)))
Ben en cok Bahar in kardesine olan temaslarini merak ediyorum. Inşallah hoyrat davranmaz kedileri gorunce disarda deliriyor. Dokunuyor seviyor ama bıraksak sıka sıka sevecek.
Oglani da oyle severse
Benim kv nin kulaginin biri tam degil ama %80 duymuyor. Ilk zamanlar zor oluyordu ama alistim artik yuksek ses konusmaya.
Telde rahat iletisim kuruyoruz duyuyor da yuz yuze fiskos yapamiyoruz birileri rahat duyar
Ve mutemadiyen birseyi 3 kez tekrarlarim.
Ama benim esimde de var isitme kaybi bir kulakta. Kv bir rahatsizlik sonucu , esimse tamamen yillarca kulaklikla film muzik dinlemekten kaynakli yasiyorlar bu sorunu.
Esimden dolayi yuksek ses konusmaya alışınca, disarda ya da baskasina da ayni tonda konusuyorum ve karsi taraf haliyle noluyoozz oluyor :)
Benimde kulaklar tam tersi acaip duyarli, yattigim odada saat sesi petek sesi varsa hayatta uyuyamam.

Canim benim kizim seneye anca hazir olur wc olayina. Şimdilik sadece anlatiyorum. Wc ye her gittigimde ayyy cişim geldi , kaka wc ye yapilir bak ben wc ye yapiyorum gibi gibi.
Bu oturdu artik, onceden aglardi alt degistirirken,simdilerde onu da astik. Yavas ilerliyoruz ama seneye bez olayi biter, e bitsin de 3 yas olacak hahaha.

Kiz şok oldum mesajini okuyunca, neden kaldırırsın o bazayi. Ben hamile degilken bile kaldirmam asla, ne kadar tehlikeli bi hareket o minnoş hatunlar icin. Bir daha sakin yapma emi, Allah korusun hamilelikte hele.

Arkadaşlar ben bu forumda artık yorum yapmayacağım rahat olabilirsiniz. Lütfen bu konuyu kapatın diğer arkadaşların bundan etkilenmesini istemiyorum. Hepinize hayırlı doğumlar herşey gönlünüzce olsun.
Gencleerr anneleerr hamisslerrr sakitt olunn lutfeenn biz burda birbirimizi hic tanimiyoruz tek ortak noktamiz ayni tarihlerde dogum yapacak olmamiz ve ona ragmen cogu seyimizi paylasiyoruz konusuyoruz yeri geliyo baska konulara sapiyoruz hepimiz arada espiriler yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan filan hepimiz hamisiz hepimiz alinganiz hepimizin hayatinda hassas oldugu noktalar var kendine gore bunlari guzel bir dille soyleyebiliriz ama bu sekilde olmasin yaa ben bu grubu seviyorum kimse kimseyi tanimiyo ama hepimiz birbirimize yeri geliyo fikir veriyo, tecrubeli anneler bize yardimci oluyo,yeri geliyo birbirimize dualar ediyoruz destek oluyoruz. Bu sekilde tatsizliklar cikmasin bu grupta insanlar bazen soyledikleri seyi saka olarak soyler ama su yazi dili,mesaj maalesef insanin mimiklerini gosteremedigi icin soylediklerimiz farkli anlamlara cikabiliyo karsimizdaki o an yaptigimiz sakayi yanlis anlayabiliyo lutfen konu tatliya baglansin yazmicam etmicem muhabbeti olmasinn

A Alisdendef canim ya bende merakla senin arabani bekliyorum pusuda yatmis bir sekilde oglum 4 yasinda ama malesef hala yanima arabasini alanlardanim yurumeyi sevmiyor saolsun kizim ve oglumu ayni arabaya atabilirsem agirlik olarak cok mutlu olurim hemde kuculmesi cok hosuma gitti dorusu insallaj sagladir benim oglum azcik tombis

A Alisdendef , bende ağır işitiyorum . Çocukken geçirdiğim bir ameliyat neticesi sol kulakta işitme kaybı oluştu . Tabi çok şükür öyle iletişim kurmak için bağırıp çağırmadan anlayabiliyorm insanları da. Benim bu konuya değinme sebebim birazda kişiseldi. Anlatabildim mi ? Yoksa sen KV ni seversin sevmezsin bilmem. Sonuçta ben konuşurum uzaktan sanaldayım. O yanında olur ayrı mesele. Sana bunu sorma amacım eleştirel değildi. Benim hakkımda da böyle mi konuşuluyor acaba diye kendi kendime içerlemiş olabilirim .

Katiliyorum sana canim burda muhabbet ediyoruz yani konyaliyim ama konyada da cok insan var anlatsan roman olur yani hele trafiği berbat asla sana yol.vermezler yola atlamadigin surece

Katiliyorum sana canim burda muhabbet ediyoruz yani konyaliyim ama konyada da cok insan var anlatsan roman olur yani hele trafiği berbat asla sana yol.vermezler yola atlamadigin surece
Her yorede var oyle insanlar kuzum bunu ankara istanbul van mus erzurum konya diye genellemek cok yanlis olur her yorenin iyisi de kotusu de var grubumuzun huzuru kacmasin ya burasi wp arkadas grubu gibi benim cok hosuma gidiyo bu olaylar cok uzucu oluyo

Kizz ne yaptin sen oyle bende yerimde duramam evde surekli hareket ve is halindeyim ama boyle tehlikeli seylerde yapmam suan hamilesin dikkat et kendine esim benim bazayi actigimi duysa kafami sıkıstırır valla bazanin arasina cok kiziyoo

YEKTA61 Kendini yormuşsun yine canım gittin mi doktora merak ettim

Ben çok tez canlıyım kendime hakim olamadım delice yaptım:s

Doktordon şimdi geldim valla yürüyemiyorum kızlar okadar alt tarafta bası ve ağrı var. Kültür sonucumda kontrolü yapılan tüm antibiyotiklere direnç çıktı. Ne yazıcam sana dedi doktorum. Daha önce kullanmış olduğum bi antibiyotiği geçen hafta geçici yazmıştı denenenlerin arasında o yoktu ona devam et dedi test yaptırmıştım d ve b12 vitaminim eksikti 5günlük B12 iğnesi verdi 2 tane 1 hafta arayla bebek için prolutan depot tutunması için iğne verdi
Munoral suda eritme ilaç verdi antibiyotiğe destekleyici birde pıyeloseptyl isimli bi kapsül oda enfeksiyonun atılımını hızlandırıyor. Nst ye bağlandım sonucu mesaisi bittiği için whatsaptan attım ona daha yorum yapmadı. Birde dediki nidicard isimli ilaç var kullandığım eğer süreci atlatırsak 37-38. Haftalarda nidicardı kesince 2-3 gün için de normal doğum gerçekleşiyor beklenimiz bu yönde. Ama Nidicard kesildiğinde eğer doğum olmuyorsa genelde 40 haftayı buluyor ama doğum bir türlü gerçekleşmiyor ozmnda çatı darlığı vs olduğundan olmuyor bunlar hep sezeryan oluyor. Şimdiye kadar öyle gözlemledim dedi.

birde kaburgamın altındakiacıyı ben bebeğin başı diye düşünürken sancı olduğunu öğrendim

Kayınvalıdesını kıskanan ilk seni gördüm valla
Kreşe gidene kadar mecbur canım banada fenalık gelıyodu oyun oynamaktan çok iyi anlıyorum seni
Tek hayalim 2.ye cok iyi bir abla olup onunla oyunlar oynayacak ve ben de yemek bulasik temizlik rahat rahat yapabilecegim
Cok mu utopik oldu ki

Benim kv disardan sert görünür, yuksek sesle konuştuğu icin de bazi insanlar kv min bagirdigini sanip alinirlar dahi.
Ama görüntüsünün aksine pamuktur.
Ben cok severim kv mi.
Zamaninda cok cekmis kv sinden,
Anlatır bazen gözleri yaşarır kiyamam.
Annem vefat edeli 16 ay oldu
Annem sagken boyle kiskanclik duygum yoktu.
Cunku bizde annemle hergun konuşur yazisirdik.
Arkadasa kimseye ihtiyacim olmazdi annem yeterdi bana. Ama o yok ve benim kimsem de yok iste
Demek istedigim kv mi ben cok sevdigim icin, ee annem de artik yasamadigi için beni de arasin kizi gibi diye sacma sapan triplerle kendi kendime küsüp kendi kendime de barışıyorum onun haberi olmadan :)
Kiskaniyorum derken de iyi kalpli olarak kiskaniyorum fesatca değil:)))

Evet cnm her yerde var malesef

Bende yarın sabah gidicem senle günümüz aynı benimkide 2 kg olmuştur tekmelerdende belli güçlendiği zaten
Masallah gözün aydın hep güzel haberlerle gel doktodan
Şeker ne durumda

Kaburgasının altında benim gibi ağrı hisseden arkadaşta temkinli olsun. Onun doktoru normal demişti ama ne olur ne olmaz.
Buarada bebişimin kilosu 2060 gr olmuş ve keyfi yerinde çok sevimliydi tombik yanaklı. 200 aşağı yukarı oynayabilir dedi kilosu

Canım çok zor durumum Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin meleğin inşallah

Geçmiş olsun canım ya. Ağrılar olunca keyif alınmıyor seni anlıyorum ama gene de sen kendini yorma. Anladığım kadarıyla çok yoruyorsun kendini bırak esin geldiğinde yardim etsin sana o açsın bazayi falan. Allah korusun kendimizi korumamız lazım yoksa pişman oluruz kendi hatamız olursa. Bundan sonra biraz tembellik yap artık hakediyoruz haftamız gereği. Bu arada ben de nidicart içtim az önce. Doktorum çok önceden kasılmalar için vermişti aşağıya baskı oluyor dediğimde yazmıştı. Bugün ben de kasildiigmi hissediyorum o yüzden içtim. Sen her gün mu kullanıyorsun nidicarti ve gün-de kaç kere kullanıyorsun? Ilacın üzerinde 3 defa tok karnına diye yazılmış.

Canim sen yaşamında cok antibiyotik kullandin mi?
Nasil boyle direnç gosteriyor ki bunyen.
Enfeksiyon azalsa em azindan yürüyene engel olmasa.
Verdigi ilaclari zamaninda kullan, ihmal etme.
Nts de insallah iyidir, sonraki kontrol 2 hafta sonra mi?
Genel olarak iyi gecmis kontrolun ama.
Beyazid in boy kilosu gelisimi icin ne dedi?

Maşallah canim ne guzel duygular besliyorsun inan imrendim sana anneni kaybetmen ayri uzucu kv sevgin cok guzel rabbim sana guc kuvvet versin kv hic sevgisini görmedim hic kavgam da olmadi 7 yildir ama gel gor ki o beni cekemio ve hep arkamdan konustuklari gelir kulagima ben de hic duymamis gibi yapar mesafeli bir sekilde görüşürüm sevgi yok ama saygiliyimdir

Gecmis olsun canim.ya bi daha kaldirma sen bisey kendine hakim ol bebisini düşün yakin olsaydin beraber kaldirirdik bazayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…