- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Yemiş olabilirim canım ya açken sanırım kendimi kaybediyorumÇok mu yedin acaba canım miktar da önemli
Benim de kan değerim seninki gibi canım dr lar çok düşük bulmuyor merak etme, sadece doğumdan önce kan verilebilirmiş.Evet hep dusuktu ama dogum yaklastikca artmamasi ve biryerde bebegin gelisimini etkiledigini okuduktan sonra ciddiye almaya basladim hic almazdim ciddiye.
O kadar aç kalma o zaman canım ara öğün yap diyetisyen en iyisiYemiş olabilirim canım ya açken sanırım kendimi kaybediyorumçarşamba kontrol var bakalım inşallah düzene sokayım sokamazsam da diyetisyen şart en kötü insülin dediler ya
Ay bir an bebek fotosu sandımBi maşallahınızı alırız teyzeleri . Bu da bizim mini çalışmamız
İlk hamileliğimde kramp çok oluyordu uykumda. Bunda kramp pek olmadı ama kasılmam çok. Bi de oğlum aşırı hareketli değildi karnımda sakindi doğduktan sonra da öyle oldu hep. Bu kız fena çok çılgın hareketleri var korkuyorum vallaBende 3 hafta sonra gidicem tam 32. Haftamız oluyor zaten,magnezyuma başlayalı bayag oldu benım , ona ragmen dün gece cok kötü kasıldı bacagım , bu hamılelıgımın başından beri 3. Kasılma ,3 de aynı yerde oldu ,tam uyku arasında oluyor birde , demekkı magnezyum içmesem daha cok olucak
Öyle yapıcam canım şimdide 188 çıktı gelde yeme kafayı yaO kadar aç kalma o zaman canım ara öğün yap diyetisyen en iyisi
Ya ne güzel maşallahBi maşallahınızı alırız teyzeleri . Bu da bizim mini çalışmamız
Şartları nekadar güzelmiş hemde devlet hastanesi eğer doktorları da iyiyse düşünülebilir bence birde gittiğin özel hastanenin yeni doğan yoğun bakımı olmaması kötü olmuş tabi Allah korusun ihtiyaç olmasın ama başımıza herşey gelebilir o yüzden bana önemli geliyor böyle şeyler iyice düşünüp karar vermek lazım sonradan pişman olmamak için canımCanim bu hastane olayindan bende cok muzdaribim ya hala karar vermis degilim kafamda deli sorular var dogum hakkinda. Şar buradaki tek ozel hastane sgk ya muayene ucreti 100 tl arti idrar kan icinde ekstradan para alinmiyo. Muhasebeyle daha dogum ucretini konusmadigimiz icin onun fiyatini bilmiyorum ama suanlik Rize gibi Turkiye nin en pahali sehri olan bir yere gore cok uygun bu hastanenin fiyati ama asm deki hemsireme ben ozele gidiyorum dogum icin hangi hastaneyi onerirsiniz ben buranin yabancisiyim hic bir fikrim yok diye sordugumda bana kesinlikle devlet dedi. Arastirma hastanesi hakkinda asiri kotu yorumlar ve haberler var dogum konusunda Allah oraya dusurmesin diye dua ediyorum. Şar tek ozel hastane ama onunda sartlari su yonden kotu yenidogan sıkıntılı kuvozleri vs yetersiz ve bebekte bir sorun olursa direk ya devlete ya da arastirmaya nakil ediyolar. Bu durum benim kafami cok karistiriyo. Devletin gebelik kursuna basladigimi soylemistim persembe gunu ders cikisi dogumhaneyi ve odalari gezdik. Sistemi tamamen degistirmisler ve icime cok sindi. Soyle ki 10 tane falan ayri tek kisilik odalar var, yaninda sadece 1 kisi refakatci kaliyo. Sancini tek kisilik odanda cekiyosun ve benim hep istedigim bir olay vardi sanci sirasinda dusa sicak suyun altina girip belden asagimi yikayabilmek bu hem sancilarin azalmasini sagliyo hemde rahmi kisa surede aciyo sen daha iyi bilirsin bunu cunku daha onceden dogum yaptin ve bu her hastanede cogunlukla ozelde olmadigi surece munkun olmuyodu ama bu hastanede artik bu mumkunmus. Sonra acilman 10 cm e geldiginde refakatcini disari aliyolar yattigin yatagini catal sekline getirip dogum baslatiliyo, dogumdan sonra bebek farkli bir odaya asla goturulmuyo ten temasindan sonra bebegin muayenesi bakimi giydirilmesi hepsi yattigin yataginin yani basinda ayni oda icerisinde yapiliyo hepsini izleyebiliyosun bebek icin gerekli aletlerin hepsi oda icerisinde mevcut isiticisindan solunum cihazina kadar sonra da emzirmek icin bebegini sana veriyolar catal olan yatagi eski haline getiriyolar ve 1 odanin icinde hem sancini cekmis hem dogumunu yapmis hemde yer degistirmeden tekrar yatagina yatmis oluyosun bu psikolojikmanda bana cok iyi geldi annemle kendimi hayal ettim sadece odada ve 1 oda icerisinde her sey gerceklesip bitiyo. Kizlar siz bu sartlar altinda hangisine karar verirdiniz ? Ozeldeki dr umdan cok memnunum ama hastane sartlari yetersiz maalesef ki Allah korusun bebegimde bir sorun olursa ben baska hastanede o baska hastanede kalmis olucaz ve bu cok kotu bir durum. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Yenidogani var ama kapsamli degil canim yeterli gerecleri yok dr umdan gercekten cok memnunun ama dedigim gibi is gercekten sadece dr la bitmiyo sonucta o hastanede dogum yapacagim dr ne kadar iyiyse hastaneninde sartlari o kadar iyi olmali bende seninle ayni dusuncedeyim. Aksi bir durumla karsilasinca bebegimle 2 farkli hastanelerde kalmak istememŞartları nekadar güzelmiş hemde devlet hastanesi eğer doktorları da iyiyse düşünülebilir bence birde gittiğin özel hastanenin yeni doğan yoğun bakımı olmaması kötü olmuş tabi Allah korusun ihtiyaç olmasın ama başımıza herşey gelebilir o yüzden bana önemli geliyor böyle şeyler iyice düşünüp karar vermek lazım sonradan pişman olmamak için canım
Evet canm bana da dedi kan veririz diye. Biri facebookta kan degerim 9 bebegim 1 hafta geriden geliyormus gelisimi yavasmis kanim az oldugundan falan yazmis bende dertlendimmBenim de kan değerim seninki gibi canım dr lar çok düşük bulmuyor merak etme, sadece doğumdan önce kan verilebilirmiş.
Ay bir an bebek fotosu sandım
Maşallah çok güzelBi maşallahınızı alırız teyzeleri . Bu da bizim mini çalışmamız
İlk hamileliğimde kramp çok oluyordu uykumda. Bunda kramp pek olmadı ama kasılmam çok. Bi de oğlum aşırı hareketli değildi karnımda sakindi doğduktan sonra da öyle oldu hep. Bu kız fena çok çılgın hareketleri var korkuyorum valla
İnş iyidir canım gönlünü ferah tut, benimkinde çok şükür bir gerilik yok şimdilik, aylardır 9,5 kanım daha da düştüğü oldu. Demir kullanıyorum o alacağını alıyor bana kalmıyor galiba. Ben de önceden kansızdım genetik bizde de, hematolojiye de gidiyorum pzt benim de randevum.Evet canm bana da dedi kan veririz diye. Biri facebookta kan degerim 9 bebegim 1 hafta geriden geliyormus gelisimi yavasmis kanim az oldugundan falan yazmis bende dertlendimmkizimi da 5haftadir goremedigimden pazartesi olsun artik diyorum
Rabbim yardım etsin canım olumlu düşün dua etKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?