2020 Şubat Anneleri

Çok mu yedin acaba canım miktar da önemli
Yemiş olabilirim canım ya açken sanırım kendimi kaybediyorumçarşamba kontrol var bakalım inşallah düzene sokayım sokamazsam da diyetisyen şart en kötü insülin dediler ya

İlk hamileliğimde kramp çok oluyordu uykumda. Bunda kramp pek olmadı ama kasılmam çok. Bi de oğlum aşırı hareketli değildi karnımda sakindi doğduktan sonra da öyle oldu hep. Bu kız fena çok çılgın hareketleri var korkuyorum valla

Aynı ağrı bendede zaman zaman oluyor özellikle geceleri yazmıştım burdada bugün çömelme hareketi yaptım açıdikca rahatladim dogrumu yaptım bilmem
Çok ama çok hareketli su 3 gündür özellikle gece hiç bilmezdim uyurdu benle birlikte şimdi her kalktığımda oda kalkıyor yıkıyor geçen deprem için hissetmedinmi dediler nasıl hissedeyim zaten heran öyle sarsiliyorum titretiyor hoplatıyor resmen
Bugün ilk defa hıçkırık tuttugunu hissettim ne güzel bir şeymiş anlayamicam zannediyordum siz söyledikçe nasıl ritmik hareket

Şartları nekadar güzelmiş hemde devlet hastanesi eğer doktorları da iyiyse düşünülebilir bence birde gittiğin özel hastanenin yeni doğan yoğun bakımı olmaması kötü olmuş tabi Allah korusun ihtiyaç olmasın ama başımıza herşey gelebilir o yüzden bana önemli geliyor böyle şeyler iyice düşünüp karar vermek lazım sonradan pişman olmamak için canım

Yenidogani var ama kapsamli degil canim yeterli gerecleri yok dr umdan gercekten cok memnunun ama dedigim gibi is gercekten sadece dr la bitmiyo sonucta o hastanede dogum yapacagim dr ne kadar iyiyse hastaneninde sartlari o kadar iyi olmali bende seninle ayni dusuncedeyim. Aksi bir durumla karsilasinca bebegimle 2 farkli hastanelerde kalmak istemem

Benim de kan değerim seninki gibi canım dr lar çok düşük bulmuyor merak etme, sadece doğumdan önce kan verilebilirmiş.
Evet canm bana da dedi kan veririz diye. Biri facebookta kan degerim 9 bebegim 1 hafta geriden geliyormus gelisimi yavasmis kanim az oldugundan falan yazmis bende dertlendimm kizimi da 5haftadir goremedigimden pazartesi olsun artik diyorum

Evet canm bana da dedi kan veririz diye. Biri facebookta kan degerim 9 bebegim 1 hafta geriden geliyormus gelisimi yavasmis kanim az oldugundan falan yazmis bende dertlendimm kizimi da 5haftadir goremedigimden pazartesi olsun artik diyorum
İnş iyidir canım gönlünü ferah tut, benimkinde çok şükür bir gerilik yok şimdilik, aylardır 9,5 kanım daha da düştüğü oldu. Demir kullanıyorum o alacağını alıyor bana kalmıyor galiba. Ben de önceden kansızdım genetik bizde de, hematolojiye de gidiyorum pzt benim de randevum.

Rabbim yardım etsin canım olumlu düşün dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…