- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Yaaa canım çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce zamanında sağ Salim kavuşursun meleğineKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Canım dualarımız seninle inş sancın durur ve zamanında sağlıkla gelir bebişinKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Serum fayda saglar insaAllah canim gecmis olsunKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
hematplojiye bende mi gitsem napiyorlarİnş iyidir canım gönlünü ferah tut, benimkinde çok şükür bir gerilik yok şimdilik, aylardır 9,5 kanım daha da düştüğü oldu. Demir kullanıyorum o alacağını alıyor bana kalmıyor galiba. Ben de önceden kansızdım genetik bizde de, hematolojiye de gidiyorum pzt benim de randevum.
Gözünaydın cnm maşaAllah bebişineKizimin teyzeleri biz dr den geldik 1973gr olmus fl 60.54 gbi biseydi dr 42 dedi boyuna haftasiyla uyumlu dedi herseyi doğduğunda 48 50 cm olck artk mrk etme yeter rahat birak cocugu dedisuyum ve servikus uzunlukta normal dedi 2hafta sonra yine cagrdi
Yaa çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler yavrucukKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Dualarım seninle canım inşallah durur sancın zamanında da gelir yavrunKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Bende de oluyor bazen bi yere toplanıyor sert bir şekilde eben bebek bi yere toplanıyor falan sanıyordumBu karın sertleşmesi hepinizde olmuyor mu kızlarben çok yaşıyorum mesela uzun zamandır
Bende olmuyo canim hic olmadi bu zamana kadarBu karın sertleşmesi hepinizde olmuyor mu kızlarben çok yaşıyorum mesela uzun zamandır
Benimse sert bayadır ama o sertlik başka türlümü bilemedim pazartesi gitmiştim sancım çıkmamıştı normal demişti bakınca ama dahada sertleşiyo gibiBu karın sertleşmesi hepinizde olmuyor mu kızlarben çok yaşıyorum mesela uzun zamandır
Bende öyle beş gündür taş gibi semsert karnım. Geçen gece acile gittik nst ye bağladılar. Bi sıkıntı yok diyim gönderdiler. Kadın doğumcu diğil acil doktoru baktı. Kendi doktoruma cuma kontrolüm. Bende korkmalımıyım ya. Bazende Bi tarafı yumru gibi oluyo. Genelde heryeri taş gibi amaBu karın sertleşmesi hepinizde olmuyor mu kızlarben çok yaşıyorum mesela uzun zamandır
Günaydın kızlar. Dün kontrole gittik 1291 g 39 cm olmuş Gökçe'mizo sertleşmeleri anlattım hatta doktorun yanında da oldu karnımın bir yerinde yumurta gibi bir kabarma ve semsert oluyor. Evet kasılma dedi hatta rapor yazayım 3 hafta 32 de izne ayıralım seni dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama mecbur ayrılcam bu gidişle. Raporu şimdilik istemedim masabaşındayım zaten 1 hafta daha gözlemleyelim düzenli olursa 20 dk da bir gibi hemen beni ara dedi. Alttan muayene etti bi sorun yok rahim boyu iyi dedi.
ah canım benim stres yapmamaya çalış dua et, rahatlamaya çalış elinden geldiğince. dualarım seninle inşallah bir şey olmayacakKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
sana katılıyorum, ilkinde de öyle karnımın bir yerinde toplanır ve taş gibi olurdu bazen özellikle son haftalarda. ama hiç sancı çıkmadı, sorun yaşamadım.Yani bu ikinci gebeliğim ilkinde de sertleşirdi böle nefes alması bile değişir insanın aadece tek sertleşme sebep değildir bence.bunda biraz daha fazla yaşıyorum mesela ama hiç dr a sölemedim bile normaldir yani
Listeden son regl tarihine baktım sen böyle sorunca canım 10/05 miş 30+ larda sanırımah canım benim stres yapmamaya çalış dua et, rahatlamaya çalış elinden geldiğince. dualarım seninle inşallah bir şey olmayacakkaçıncı haftandasın?
Aynen öylesana katılıyorum, ilkinde de öyle karnımın bir yerinde toplanır ve taş gibi olurdu bazen özellikle son haftalarda. ama hiç sancı çıkmadı, sorun yaşamadım.
bunda belki olmuştur bir kaç kez ama hiç dikkat etmedim. bence de tek sebep karnın sertleşmesi değil sancı çıkması için. yani sertleşince illaki sancı demek değil bana göre de ama son zamanlarda da bunu yaşayan oldu bir kaç kişi, o yüzden yine dikkat etmek lazım. bende kontrolde sorucam doktoruma merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?