2020 Şubat Anneleri

Yaaa canım çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce zamanında sağ Salim kavuşursun meleğine

Canım dualarımız seninle inş sancın durur ve zamanında sağlıkla gelir bebişin

Bend
hematplojiye bende mi gitsem napiyorlar

Gözünaydın cnm maşaAllah bebişine

Yaa çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler yavrucuk Sertleşme dışında bişey oldumu bi belirti ?

Dualarım seninle canım inşallah durur sancın zamanında da gelir yavrun

Mide yanması başldı kızımda da bu haftalarda başlamıştı onda
Lansoprol vermişti doktorum
Giden oldu mu ne veriyorlar gaviscon verdi ama içemiyorum onu

Bu karın sertleşmesi hepinizde olmuyor mu kızlar ben çok yaşıyorum mesela uzun zamandır
Bende öyle beş gündür taş gibi semsert karnım. Geçen gece acile gittik nst ye bağladılar. Bi sıkıntı yok diyim gönderdiler. Kadın doğumcu diğil acil doktoru baktı. Kendi doktoruma cuma kontrolüm. Bende korkmalımıyım ya. Bazende Bi tarafı yumru gibi oluyo. Genelde heryeri taş gibi ama

Yani bu ikinci gebeliğim ilkinde de sertleşirdi böle nefes alması bile değişir insanın aadece tek sertleşme sebep değildir bence.bunda biraz daha fazla yaşıyorum mesela ama hiç dr a sölemedim bile normaldir yani

cnm doktorun rapor yazayımm demişken neden çalışmayı istedin daha haftan benden bile erken bk ben dikkat etmedim şuan durumum kritik. Bende masa başı çalışıyorum ağır işim olmamasına rağmen işe gidip gelmek uzanamamak bile sıkıntı. Kan dolaşımın rahat olmuyor masa başında. Yerinde olsam raporu alırım sorasında eğer iyi olurdam zaten 32. Haftadan sora çalışır raporu alırdım . Ama eğer kötü olursan pişmanlık duyarsın.

ah canım benim stres yapmamaya çalış dua et, rahatlamaya çalış elinden geldiğince. dualarım seninle inşallah bir şey olmayacak kaçıncı haftandasın?

Ya kızlar benimde saat 9 dan beri karnıma bıçak saplanıyor sanki bi acı hissi var uzandım biraz geçti arada bi oluyor yine ama belimle sırtıma da vurdu yaşayan varmı daha önce

Yani bu ikinci gebeliğim ilkinde de sertleşirdi böle nefes alması bile değişir insanın aadece tek sertleşme sebep değildir bence.bunda biraz daha fazla yaşıyorum mesela ama hiç dr a sölemedim bile normaldir yani
sana katılıyorum, ilkinde de öyle karnımın bir yerinde toplanır ve taş gibi olurdu bazen özellikle son haftalarda. ama hiç sancı çıkmadı, sorun yaşamadım.

bunda belki olmuştur bir kaç kez ama hiç dikkat etmedim. bence de tek sebep karnın sertleşmesi değil sancı çıkması için. yani sertleşince illaki sancı demek değil bana göre de ama son zamanlarda da bunu yaşayan oldu bir kaç kişi, o yüzden yine dikkat etmek lazım. bende kontrolde sorucam doktoruma merak ettim.

ah canım benim stres yapmamaya çalış dua et, rahatlamaya çalış elinden geldiğince. dualarım seninle inşallah bir şey olmayacak kaçıncı haftandasın?
Listeden son regl tarihine baktım sen böyle sorunca canım 10/05 miş 30+ larda sanırım

Aynen öyle Bide artık kontroller sıklaşması lazım en ufak bir farklı ayrıntıda mutlaka haber ver dedi dr bana.15 günde bir çağrıyor bidaki ay her hafta dedi benimde çok aşağıda bebek ve doğum pozisyonunda bende bu yüzden korkuyorım o böle duyunca.inşallah zmanaında gelsin hepsi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…