2020 Şubat Anneleri

Teşekkür ederiz, sürekli kaburga altında sancısı olanlar da tedbiren doktoruna görünsün o zaman. Sen nasıl oldun?
Son 2 güne göre daha iyiyim cnm. Aslında biraz daha iyi olurdumda yerimde duramadım eşim çalışamaz raporumu almaya gidecekti benle onla dışarı çıkmak istedim az hava alayım diye arabada olsun gittiğimiz yerlerde olsun oturdum sürekli yürümedim ama yinede yorucu oluyor. Yrn hiç bişey yapmayacam tüm gün dinlenicem inşallah
Senin yerinde olsam hergun kek ve hamur isi yerdim canim ben.
Aramizda buyuk bir fark var sen ye yee hatta benim yerime de ye
Ben aslında şeker kontrolümün ve testimin çok doğru yapıldığını düşünmüyorum 50 mg yapılmıştı sadece 1 kere oda yükleme sorası değerime bakılmıştı. Birde 2 hafta önce açlık kan testinde bakıldı oda normaldi. Eğer gerçekten yoksa iyi yani
Oyy maşallah ponçiğe çok sevindim cnmm. 3 hafta sora 35 olcaz dimi acaba görecekmiy

Cnm kendini okadr harap etme dikkat et birde bida doktor geç çağırsada sen okadr ara verme ya ona git ona gidemesende başka doktoragit kontrole sora bi aksilik çıkar Allah korusun farkedilmemiş olur. Nolur ne olmaz.

Listeden son regl tarihine baktım sen böyle sorunca canım 10/05 miş 30+ larda sanırım

iyi gelmiş aklına canım, evet öyle olması lazım o zaman. allah yardımcısı olsun inşallah

doğum pozisyonunda olması riskli bir durum değilki yani olması gerektiği gibi duruyor tam olarak :)
ama tabii doktorunun dediklerini ihmal etme, hiç birimiz ihmal etmeyelim. inşallah hepimiz zamanında alıcaz kucağımıza bebişlerimizi

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun cnm. Endişelenme banada doktorum çok rahatsızlık hissedersen gel serum bağlatalım dedi. Rahatlatır demiştş doktorun önlemleri alacaktır.
Ya kızlar benimde saat 9 dan beri karnıma bıçak saplanıyor sanki bi acı hissi var uzandım biraz geçti arada bi oluyor yine ama belimle sırtıma da vurdu yaşayan varmı daha önce
Geçiyor olması iyi birşey eğer ağrı geçmiyorsa ozmn sıkıntı cnm

Evet ama aşağıda ya zorluyor birde sezeryan ya sancı gelmesin istemiyorum sancıdan korkuyorum

Yaa çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler yavrucuk Sertleşme dışında bişey oldumu bi belirti ?
Bgn sadece sağdan bkaç kere ağrı acı hssettm ama kötüde değildm eşmle kalan ekskleri almya çkmştm çok karnm sert olunca dktra yazaym dedm özellkle yemekten snra çok gergnleşti snra kndmi hstanede yatışta buldum

Endişe etme hemen gitmişsin bak dr um bana farklı bişe olursa hemen gelirsen engelleriz dedi zamanında gitmişsin sende sakin ol dua edelim

Hepinize çok teşekkürler güzel anneler,inşallah yarın doktorm muyane ettiğinde güzel haberler alırım

YEKTA61 cnm sennde sanırım sancılarn çkıyordu bir sorun oluşturdumu sende tedavi grdnmü serumla ilaç vs alıyormsn

Maşallah çok güzel dış çekim mi kuzum
Evet . Bunlar eşimle evde kendi çektiklerimiz orjinallerini alamadım daha . Ben Ankara’ya geldim fotolar Hatay dan alınacaktı falan filan. İnş elime geçince koyarım buraya. Eşimle bu aralar pek zaman geçiremiyoruz hatıra kalsın istedim hamilelikten

Ben ilaç ve aşı tedavisi görüyorum cnm sancım çol olursa serum bağlarız demişti doktorum. Ama serum hiç bağlatmadım. Benim erken doğum riskim var ilaçlarla ertelemeye zamanını doldurmaya çalışıyoruz bir yandanda enfeksiyonun iyileşmesi için tedavi uyguluyor doktorum

Magnezyum kullanıyormusun canm magnezyum ilacına dikkat et düzenli kullan o rahatlatıyor

Çok geçmş olsun canım Allah şifanı versnNst de sancn kaç çkıyrdu cnm ebe bna 3 dedi çokmu acaba bnde hç anlmıyrm ağrı fln çok bşy yaşamadm

Çok geçmş olsun canım Allah şifanı versnNst de sancn kaç çkıyrdu cnm ebe bna 3 dedi çokmu acaba bnde hç anlmıyrm ağrı fln çok bşy yaşamadm
Cnm nst ölçümlerinden bende anlamıyorum ama ilk nstde doğuöa girecek kadar sancın var demişti doktorum birde dün çektirdiğimede yine sancın var dedi. Magnezyumu bana daha 4-4,5 aylıkken felan vermişti ben kullanmıyordum bacak kasılması vs diye sanıyordum önemini son yaşadığım olaylarda anladım. Karnımı rahatlatıyor.

Sende baya sancı korku çekmşsn canım inşallah sorunsuz şeklde düzelir bu durumumz şmdi karnınn taş gbi sertleşmesi geçtmi canım? Bna da hstane de frklı br magnezyum da verdlr bgn kndi ilacımı kullnmadım. Bnde çok dkkt ediyrm ihmal etmyrm cnm aslnda ama dktr iki kez kulln dedi sabahlrı kullnmyı hep unutuyordum

Ben de dolap içlerine girdim akşam akşam annem buradayken kadın çağıracağım hazır olsun dedim ve kendi kendime ettim yatakta dönecek halim yok
Cnm yorma okadar kendini sabaha iyi hissedersin ama bidaha iyi hissedip yorma kendini artık kendimizi kollamamız lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…