Son 2 güne göre daha iyiyim cnm. Aslında biraz daha iyi olurdumda yerimde duramadım eşim çalışamaz raporumu almaya gidecekti benle onla dışarı çıkmak istedim az hava alayım diye arabada olsun gittiğimiz yerlerde olsun oturdum sürekli yürümedim ama yinede yorucu oluyor. Yrn hiç bişey yapmayacam tüm gün dinlenicem inşallahTeşekkür ederiz, sürekli kaburga altında sancısı olanlar da tedbiren doktoruna görünsün o zaman. Sen nasıl oldun?
Ben aslında şeker kontrolümün ve testimin çok doğru yapıldığını düşünmüyorum 50 mg yapılmıştı sadece 1 kere oda yükleme sorası değerime bakılmıştı. Birde 2 hafta önce açlık kan testinde bakıldı oda normaldi. Eğer gerçekten yoksa iyi yaniSenin yerinde olsam hergun kek ve hamur isi yerdim canim ben.
Aramizda buyuk bir fark var sen ye yee hatta benim yerime de ye
Oyy maşallah ponçiğe çok sevindim cnmm. 3 hafta sora 35 olcaz dimi acaba görecekmiyMerhabalar kızlar bende sabah doktordaydım :)
32+1 iz bugun.
1900 gr cıktı minik erkekim:)
Fl ölçüsünü bi kaç kez ölçtü kaç çıktıgını göremedim ama uzun ve ince bi yapısı var bacak ölçümü 34 hafta gibi cıkıyor dedi
Karın cevresi 31 haftayla uyumlu yani 1 hafta gibi geri ama normal dedi.
Suyun kilosu vs normal şekerden etkilenme yok şuan dedi.
Zaten dikkat ediyorum olabildiğince
Başkaaa
Nst istedi kalp elektrosuna bakıcaz bebeğin dedi nst de güzel çıktı sancı va yok çok şükür.
Artık her geldiğinde nst yapcaz dedi.
Bi daha 35 te cağırdı 3 hafta sonra
Gelirken tam kan sayımı ve troid baktırıp öyle gel dedi doğum yaklaştı bi kan değerlerine bakalım dedi.
Şeker Diyetini yine yap ama sağlıklı olan şeylerden kısma ye dedi.
Normal doğum pozisyonunada dönmüşüz çok şükür :)
Bu kadar :)
KizlAr bebislerinizin tekmeleri cok mu sertlesti artik benimkinin 24. Haftayla ayni asagi yukari sertligi. Ondan acaba agirligi cok artmadi mi diye dusunuyorum. Doktora da pazartesi gidicem malum. Bir de benim kanim 8-9 arasi biri kansizligindan bebeginin gelisiminin geride oldugunu yazmis facebookta o da uzdu beni. 730 gramdi en son kac haftadir gormuyorum da. Dunde arkadasimiz geldi oturmaya 1bucukta kalktilar. 2 bucukta yattim 8de kalktim derken asiri derecede uykusuzum gozlerim kapaniyor. Derslerim arasi dolmusla gidip geliyorum artik araba kullanamiyorum gobegimden rahat. Bugun dolmusta asiri midem bulandi iner inmez istifra ettim sivi bir sekildeozel derste de soyledim chircill yapti kadin bana. Simdi son dersim evde 2.5 saat surcek 5te ogrencim gelcek onu bekliyorum bir uyku bastirdi ki Allaha diyorum son bir guc ver bu ogrencimde uzaktan geliyor iptal edemem hemde sinavina cok az var. 1 saatten fazla yol geliyor ders icin donuste o kadar. 7bucuga kadar dayanirsam sonra uyucam direk.
Listeden son regl tarihine baktım sen böyle sorunca canım 10/05 miş 30+ larda sanırım
doğum pozisyonunda olması riskli bir durum değilki yani olması gerektiği gibi duruyor tam olarak :)Aynen öyleBide artık kontroller sıklaşması lazım en ufak bir farklı ayrıntıda mutlaka haber ver dedi dr bana.15 günde bir çağrıyor bidaki ay her hafta dedi benimde çok aşağıda bebek ve doğum pozisyonunda bende bu yüzden korkuyorım o böle duyunca.inşallah zmanaında gelsin hepsi yaaaa
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinKızlar nasılsınız herkes iyidir umarımgiremedim 2 gündür kayınpederim rahatsızlndı acil ameliyata alındı dün onunla ilgileniyorz. Bizim doktorumuzla aynı hastanede ameliyat oldu gelmişken bebişimizi görelim dedik 1.100 dü geçen cuma 1 haftada 200 gram almış 1.300 olmuş ve başı normal doğum pozisyonuna geçmiş ocak aynda gideceğiz bir daha umarım bi sorun yaşamayız tabi
Çok geçmiş olsun cnm. Endişelenme banada doktorum çok rahatsızlık hissedersen gel serum bağlatalım dedi. Rahatlatır demiştş doktorun önlemleri alacaktır.Kızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Geçiyor olması iyi birşey eğer ağrı geçmiyorsa ozmn sıkıntı cnmYa kızlar benimde saat 9 dan beri karnıma bıçak saplanıyor sanki bi acı hissi var uzandım biraz geçti arada bi oluyor yine ama belimle sırtıma da vurdu yaşayan varmı daha önce
Evet ama aşağıda ya zorluyoriyi gelmiş aklına canım, evet öyle olması lazım o zaman. allah yardımcısı olsun inşallah
doğum pozisyonunda olması riskli bir durum değilki yani olması gerektiği gibi duruyor tam olarak :)
ama tabii doktorunun dediklerini ihmal etme, hiç birimiz ihmal etmeyelim. inşallah hepimiz zamanında alıcaz kucağımıza bebişlerimizi ❤
Bgn sadece sağdan bkaç kere ağrı acı hssettm ama kötüde değildm eşmle kalan ekskleri almya çkmştm çok karnm sert olunca dktra yazaym dedm özellkle yemekten snra çok gergnleşti snra kndmi hstanede yatışta buldumYaa çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler yavrucukSertleşme dışında bişey oldumu bi belirti ?
Endişe etme hemen gitmişsin bak dr um bana farklı bişe olursa hemen gelirsen engelleriz dedi zamanında gitmişsin sende sakin ol dua edelimBgn sadece sağdan bkaç kere ağrı acı hssettm ama kötüde değildm eşmle kalan ekskleri almya çkmştm çok karnm sert olunca dktra yazaym dedm özellkle yemekten snra çok gergnleşti snra kndmi hstanede yatışta buldum
Allah raZı olsun canım inşallah sabaha gzel hberler veririmah canım benim stres yapmamaya çalış dua et, rahatlamaya çalış elinden geldiğince. dualarım seninle inşallah bir şey olmayacakkaçıncı haftandasın?
Evet . Bunlar eşimle evde kendi çektiklerimiz orjinallerini alamadım daha . Ben Ankara’ya geldim fotolar Hatay dan alınacaktı falan filan. İnş elime geçince koyarım buraya. Eşimle bu aralar pek zaman geçiremiyoruz hatıra kalsın istedim hamileliktenMaşallah çok güzeldış çekim mi kuzum
Ben ilaç ve aşı tedavisi görüyorum cnm sancım çol olursa serum bağlarız demişti doktorum. Ama serum hiç bağlatmadım. Benim erken doğum riskim var ilaçlarla ertelemeye zamanını doldurmaya çalışıyoruz bir yandanda enfeksiyonun iyileşmesi için tedavi uyguluyor doktorumHepinize çok teşekkürler güzel anneler,inşallah yarın doktorm muyane ettiğinde güzel haberler alırım
YEKTA61 cnm sennde sanırım sancılarn çkıyordu bir sorun oluşturdumu sende tedavi grdnmü serumla ilaç vs alıyormsn
Magnezyum kullanıyormusun canm magnezyum ilacına dikkat et düzenli kullan o rahatlatıyorHepinize çok teşekkürler güzel anneler,inşallah yarın doktorm muyane ettiğinde güzel haberler alırım
YEKTA61 cnm sennde sanırım sancılarn çkıyordu bir sorun oluşturdumu sende tedavi grdnmü serumla ilaç vs alıyormsn
Çok geçmş olsun canım Allah şifanı versnBen ilaç ve aşı tedavisi görüyorum cnm sancım çol olursa serum bağlarız demişti doktorum. Ama serum hiç bağlatmadım. Benim erken doğum riskim var ilaçlarla ertelemeye zamanını doldurmaya çalışıyoruz bir yandanda enfeksiyonun iyileşmesi için tedavi uyguluyor doktorum
Çok uzun süredr magnezyum kullnyrm cnm iki ay olmştr belki iki buçuk baya erkn vermşti dktr ama anlamyrm neden byle olduMagnezyum kullanıyormusun canm magnezyum ilacına dikkat et düzenli kullan o rahatlatıyor
Hayırlısı ile eve dön inşallah canımKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
İnşallah canımHayırlısı ile eve dön inşallah canım
Cnm nst ölçümlerinden bende anlamıyorum ama ilk nstde doğuöa girecek kadar sancın var demişti doktorum birde dün çektirdiğimede yine sancın var dedi. Magnezyumu bana daha 4-4,5 aylıkken felan vermişti ben kullanmıyordum bacak kasılması vs diye sanıyordum önemini son yaşadığım olaylarda anladım. Karnımı rahatlatıyor.Çok geçmş olsun canım Allah şifanı versnNst de sancn kaç çkıyrdu cnm ebe bna 3 dedi çokmu acaba bnde hç anlmıyrm ağrı fln çok bşy yaşamadm
Sende baya sancı korku çekmşsn canımCnm nst ölçümlerinden bende anlamıyorum ama ilk nstde doğuöa girecek kadar sancın var demişti doktorum birde dün çektirdiğimede yine sancın var dedi. Magnezyumu bana daha 4-4,5 aylıkken felan vermişti ben kullanmıyordum bacak kasılması vs diye sanıyordum önemini son yaşadığım olaylarda anladım. Karnımı rahatlatıyor.
Cnm yorma okadar kendini sabaha iyi hissedersin ama bidaha iyi hissedip yorma kendini artık kendimizi kollamamız lazmBen de dolap içlerine girdim akşam akşam annem buradayken kadın çağıracağım hazır olsun dedim ve kendi kendime ettim yatakta dönecek halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?