- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Ah ah benim dün akşam 190 çıktı Ya bazen aşıyor sınırı ne doktora söyledim haftaya kontrole kadar ölç sonra karar verelim dedi diyetisyene yönlendiririm dedi 1. Saat mi 2. Saatmi ölçüyorsun canım bana 2. Saat ölç dedi ya dikkat etmeye çalıştıkça sanki daha fazla çıkıyor anlamadım yada takıldığım için öyle oluyor .Ya valla sağlıcakla alalım inşallah meleklerimizi kucağımıza bu süreci güzelce bitirelim yaValla açlık 95-100 civarı toklukta yediğim şeye göre değişiyor 120-130-140 gibi 140 ı geçirmiyorum.
Yememem gereken bişey yediğimde 140 gibi cıkıyor
Senin kaç civarı cıkıyor allah bebişlerimizi korusun sağ salim kucagımıza alalım inşallah cidden cok can sıkıcı şeker durumu hiç bişey yiyemediğim için 3 haftadır aynı kilodayım
Benim hiç belli olmuyor kuzu ya bazen sert bazen hiç hissedilmiyor bile anlamadım gitti çok geçmiş olsunKizlAr bebislerinizin tekmeleri cok mu sertlesti artik benimkinin 24. Haftayla ayni asagi yukari sertligi. Ondan acaba agirligi cok artmadi mi diye dusunuyorum. Doktora da pazartesi gidicem malum. Bir de benim kanim 8-9 arasi biri kansizligindan bebeginin gelisiminin geride oldugunu yazmis facebookta o da uzdu beni. 730 gramdi en son kac haftadir gormuyorum da. Dunde arkadasimiz geldi oturmaya 1bucukta kalktilar. 2 bucukta yattim 8de kalktim derken asiri derecede uykusuzum gozlerim kapaniyor. Derslerim arasi dolmusla gidip geliyorum artik araba kullanamiyorum gobegimden rahat. Bugun dolmusta asiri midem bulandi iner inmez istifra ettim sivi bir sekildeozel derste de soyledim chircill yapti kadin bana. Simdi son dersim evde 2.5 saat surcek 5te ogrencim gelcek onu bekliyorum bir uyku bastirdi ki Allaha diyorum son bir guc ver bu ogrencimde uzaktan geliyor iptal edemem hemde sinavina cok az var. 1 saatten fazla yol geliyor ders icin donuste o kadar. 7bucuga kadar dayanirsam sonra uyucam direk.
Benim eskiden gittiğim özeldenücretliydi nstşartlar güzel görünüyor devlet hastanesinde ama bilemedim ki canım yanlış yönlendirmek istememben doktorumdan çok memnun olduğum için o nereye giderse oraya giderdim.
ama anlattığına göre güzel görünüyor. ordaki devlet hastanesini de dışardan görmüştüm, yeni temiz ve güzel bir hastaneye benziyordu ama başka bir fikrim yok canım. iyice bir düşün sen bakalım.
biliyorum canım o yüzden 15 günde bir gel derse 10 gün içinde gidicem dedim zaten
muayeneden sonra diyor bana git aşağı kan idrar ver diye mecbur gidiyorum. her zaman istemiyor tahlil allahtan.
bakalım nst de ücretli mi, eskiden değildi. ondan da alırsalar yuh artık diyeceğim.
her şey çok güzel görünüyor, gözün aydın canım
Bu haftadan sonra biraz daha sık çağrır diye düşünüyorum.KizlAr bebislerinizin tekmeleri cok mu sertlesti artik benimkinin 24. Haftayla ayni asagi yukari sertligi. Ondan acaba agirligi cok artmadi mi diye dusunuyorum. Doktora da pazartesi gidicem malum. Bir de benim kanim 8-9 arasi biri kansizligindan bebeginin gelisiminin geride oldugunu yazmis facebookta o da uzdu beni. 730 gramdi en son kac haftadir gormuyorum da. Dunde arkadasimiz geldi oturmaya 1bucukta kalktilar. 2 bucukta yattim 8de kalktim derken asiri derecede uykusuzum gozlerim kapaniyor. Derslerim arasi dolmusla gidip geliyorum artik araba kullanamiyorum gobegimden rahat. Bugun dolmusta asiri midem bulandi iner inmez istifra ettim sivi bir sekildeozel derste de soyledim chircill yapti kadin bana. Simdi son dersim evde 2.5 saat surcek 5te ogrencim gelcek onu bekliyorum bir uyku bastirdi ki Allaha diyorum son bir guc ver bu ogrencimde uzaktan geliyor iptal edemem hemde sinavina cok az var. 1 saatten fazla yol geliyor ders icin donuste o kadar. 7bucuga kadar dayanirsam sonra uyucam direk.
Aksamlari tutabilene ask olsun geriyo karnimi, tekmeleri mideme calisiyo canim cok yaniyo iceride ittiriyo bildigin o da aci veriyo bazen. Direnc sorunu cikan arkadaslarimizin bile bebislerinin masaAllahi var canim hepimizinki cok guzel bir sekilde kilo alip buyuyo senin minikte buyumustur olumsuz dusunme belki hareketlerinin durusuyla ilgisi vardir almistir kilo annesiKizlAr bebislerinizin tekmeleri cok mu sertlesti artik benimkinin 24. Haftayla ayni asagi yukari sertligi. Ondan acaba agirligi cok artmadi mi diye dusunuyorum. Doktora da pazartesi gidicem malum. Bir de benim kanim 8-9 arasi biri kansizligindan bebeginin gelisiminin geride oldugunu yazmis facebookta o da uzdu beni. 730 gramdi en son kac haftadir gormuyorum da. Dunde arkadasimiz geldi oturmaya 1bucukta kalktilar. 2 bucukta yattim 8de kalktim derken asiri derecede uykusuzum gozlerim kapaniyor. Derslerim arasi dolmusla gidip geliyorum artik araba kullanamiyorum gobegimden rahat. Bugun dolmusta asiri midem bulandi iner inmez istifra ettim sivi bir sekildeozel derste de soyledim chircill yapti kadin bana. Simdi son dersim evde 2.5 saat surcek 5te ogrencim gelcek onu bekliyorum bir uyku bastirdi ki Allaha diyorum son bir guc ver bu ogrencimde uzaktan geliyor iptal edemem hemde sinavina cok az var. 1 saatten fazla yol geliyor ders icin donuste o kadar. 7bucuga kadar dayanirsam sonra uyucam direk.
Tesekkur ederimmm canimmmBenim hiç belli olmuyor kuzu ya bazen sert bazen hiç hissedilmiyor bile anlamadım gitti çok geçmiş olsun
Persembeydi randevumuz doktorun isi varmis. Cuma da esim ayarlayamadi gitmisken o da gorsun istedim pazartesi 10.15 e aldim randevuyu. Ilk defa tam 5 hafta oldu. 24+ 2 de 32 cm 730 gramdi. 29+2 de bakicam pazartesi. Hem kan vb de vericemm. Suana kadar cok risksiz bir gebelik gecirdim cok sukur hersey cok cok normaldi insallah boyle devam ederBu haftadan sonra biraz daha sık çağrır diye düşünüyorum.
Ama senin bi endişen varsa beklemek zorunda değilsin ki istediğinde gidebilirsin,çok belli güne bağlama kendini
Durusuyla ilgili olabilir. Bende hissediyorum cogu zaman ama can yakcak kadar degil :) ve eskisine gore cok daha siddetli de diyemicem. dogum korkum falan da kalmadi valla saglikla buyusun kizim karnimda yeter. Bu kadar ara olmasi cok zor oldu bana. Kan degerlerime de bayadir bakilmiyor kan da vercem pazartesi bakalim keske artmis olsa 10 olsaAksamlari tutabilene ask olsun geriyo karnimi, tekmeleri mideme calisiyo canim cok yaniyo iceride ittiriyo bildigin o da aci veriyo bazen. Direnc sorunu cikan arkadaslarimizin bile bebislerinin masaAllahi var canim hepimizinki cok guzel bir sekilde kilo alip buyuyo senin minikte buyumustur olumsuz dusunme belki hareketlerinin durusuyla ilgisi vardir almistir kilo annesi
Onemli olan hissetmen kuzum can yakmasin bosver aaaa diye ciglik atiyorum esim icerden nolduuuu diye kosarak geliyoDurusuyla ilgili olabilir. Bende hissediyorum cogu zaman ama can yakcak kadar degil :) ve eskisine gore cok daha siddetli de diyemicem. dogum korkum falan da kalmadi valla saglikla buyusun kizim karnimda yeter. Bu kadar ara olmasi cok zor oldu bana. Kan degerlerime de bayadir bakilmiyor kan da vercem pazartesi bakalim keske artmis olsa 10 olsa
Peki ne yemiştin 190 cıktıAh ah benim dün akşam 190 çıktı Ya bazen aşıyor sınırı ne doktora söyledim haftaya kontrole kadar ölç sonra karar verelim dedi diyetisyene yönlendiririm dedi 1. Saat mi 2. Saatmi ölçüyorsun canım bana 2. Saat ölç dedi ya dikkat etmeye çalıştıkça sanki daha fazla çıkıyor anlamadım yada takıldığım için öyle oluyor .Ya valla sağlıcakla alalım inşallah meleklerimizi kucağımıza bu süreci güzelce bitirelim ya
Ya bulgur pilavı yedim yoğurt yedim ve çıkan sonuca şok oldum tabi bendePeki ne yemiştin 190 cıktı
1. Saat ölçüyorum benn.
Valla sağ salim alsak kucagımıza bi
Evet canım aynı gidiyorlar3 ocak a randevu verdi 3 hafta sonraya. Magnezyum verdi. Bakalım ağrılar artarsa rapor verecek ama 32 de izne ayrılıcam öyle gözüküyor.
Cok cıkmış ya bulgurla yoğurtla bu kadar cıkmamalıYa bulgur pilavı yedim yoğurt yedim ve çıkan sonuca şok oldum tabi bendeoff valla ya sağ Salim alalım Allah’ın izniyle böyle strese çok giriliyor ya
Bende onu anlayamadım birde sevindim açlık 95 çıkmıştı sonra tokluğu görünce hüsranCok cıkmış ya bulgurla yoğurtla bu kadar cıkmamalı
Gecmis olsun canimKızlar nasılsınız herkes iyidir umarımgiremedim 2 gündür kayınpederim rahatsızlndı acil ameliyata alındı dün onunla ilgileniyorz. Bizim doktorumuzla aynı hastanede ameliyat oldu gelmişken bebişimizi görelim dedik 1.100 dü geçen cuma 1 haftada 200 gram almış 1.300 olmuş ve başı normal doğum pozisyonuna geçmiş ocak aynda gideceğiz bir daha umarım bi sorun yaşamayız tabi
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız herkes iyidir umarımgiremedim 2 gündür kayınpederim rahatsızlndı acil ameliyata alındı dün onunla ilgileniyorz. Bizim doktorumuzla aynı hastanede ameliyat oldu gelmişken bebişimizi görelim dedik 1.100 dü geçen cuma 1 haftada 200 gram almış 1.300 olmuş ve başı normal doğum pozisyonuna geçmiş ocak aynda gideceğiz bir daha umarım bi sorun yaşamayız tabi
Çok mu yedin acaba canım miktar da önemliBende onu anlayamadım birde sevindim açlık 95 çıkmıştı sonra tokluğu görünce hüsran
Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim kızlar rabbim bütün hastalara şifa versin tez zamandaGeçmiş olsun canım
Evet hep dusuktu ama dogum yaklastikca artmamasi ve biryerde bebegin gelisimini etkiledigini okuduktan sonra ciddiye almaya basladim hic almazdim ciddiye.Onemli olan hissetmen kuzum can yakmasin bosver aaaa diye ciglik atiyorum esim icerden nolduuuu diye kosarak geliyoKanin ilacla cok yukselmiyosa gidadan da almaya calis canim kan yapici seyler ye ekstradan ama senin onceden de dusuktu sanki oyle hatirliyorum.
Bencede ciddiye al canim es gecilecek bir konu degil en basta kendi vucudunun da kana ihtiyaci var. Et, dogal pekmez,badem,kuru uzum,yesil mercimek, ispanak,ciger bunlardan sevdiklerini tuketmeye calis kan yapiminda yardimci olan gidalarEvet hep dusuktu ama dogum yaklastikca artmamasi ve biryerde bebegin gelisimini etkiledigini okuduktan sonra ciddiye almaya basladim hic almazdim ciddiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?