2020 Şubat Anneleri

Ah ah benim dün akşam 190 çıktı Ya bazen aşıyor sınırı ne doktora söyledim haftaya kontrole kadar ölç sonra karar verelim dedi diyetisyene yönlendiririm dedi 1. Saat mi 2. Saatmi ölçüyorsun canım bana 2. Saat ölç dedi ya dikkat etmeye çalıştıkça sanki daha fazla çıkıyor anlamadım yada takıldığım için öyle oluyor .Ya valla sağlıcakla alalım inşallah meleklerimizi kucağımıza bu süreci güzelce bitirelim ya

Benim hiç belli olmuyor kuzu ya bazen sert bazen hiç hissedilmiyor bile anlamadım gitti çok geçmiş olsun

Benim eskiden gittiğim özeldenücretliydi nst Şimdi ben de bilmiyorum tahlilleri de sağlık ocağında devlete yaptırıyorum siz işaretleyin ben hakkederim diyorum para gökten yağmıyor zaten yeterince sömürülüyoeuz

Bu haftadan sonra biraz daha sık çağrır diye düşünüyorum.
Ama senin bi endişen varsa beklemek zorunda değilsin ki istediğinde gidebilirsin,çok belli güne bağlama kendini

Aksamlari tutabilene ask olsun geriyo karnimi, tekmeleri mideme calisiyo canim cok yaniyo iceride ittiriyo bildigin o da aci veriyo bazen. Direnc sorunu cikan arkadaslarimizin bile bebislerinin masaAllahi var canim hepimizinki cok guzel bir sekilde kilo alip buyuyo senin minikte buyumustur olumsuz dusunme belki hareketlerinin durusuyla ilgisi vardir almistir kilo annesi

Benim hiç belli olmuyor kuzu ya bazen sert bazen hiç hissedilmiyor bile anlamadım gitti çok geçmiş olsun
Tesekkur ederimmm canimmm
Bu haftadan sonra biraz daha sık çağrır diye düşünüyorum.
Ama senin bi endişen varsa beklemek zorunda değilsin ki istediğinde gidebilirsin,çok belli güne bağlama kendini
Persembeydi randevumuz doktorun isi varmis. Cuma da esim ayarlayamadi gitmisken o da gorsun istedim pazartesi 10.15 e aldim randevuyu. Ilk defa tam 5 hafta oldu. 24+ 2 de 32 cm 730 gramdi. 29+2 de bakicam pazartesi. Hem kan vb de vericemm. Suana kadar cok risksiz bir gebelik gecirdim cok sukur hersey cok cok normaldi insallah boyle devam eder

Durusuyla ilgili olabilir. Bende hissediyorum cogu zaman ama can yakcak kadar degil :) ve eskisine gore cok daha siddetli de diyemicem. dogum korkum falan da kalmadi valla saglikla buyusun kizim karnimda yeter. Bu kadar ara olmasi cok zor oldu bana. Kan degerlerime de bayadir bakilmiyor kan da vercem pazartesi bakalim keske artmis olsa 10 olsa

Onemli olan hissetmen kuzum can yakmasin bosver aaaa diye ciglik atiyorum esim icerden nolduuuu diye kosarak geliyo Kanin ilacla cok yukselmiyosa gidadan da almaya calis canim kan yapici seyler ye ekstradan ama senin onceden de dusuktu sanki oyle hatirliyorum.

Peki ne yemiştin 190 cıktı
1. Saat ölçüyorum benn.
Valla sağ salim alsak kucagımıza bi

Peki ne yemiştin 190 cıktı
1. Saat ölçüyorum benn.
Valla sağ salim alsak kucagımıza bi
Ya bulgur pilavı yedim yoğurt yedim ve çıkan sonuca şok oldum tabi bende off valla ya sağ Salim alalım Allah’ın izniyle böyle strese çok giriliyor ya

Evet canım aynı gidiyorlar 3 ocak a randevu verdi 3 hafta sonraya. Magnezyum verdi. Bakalım ağrılar artarsa rapor verecek ama 32 de izne ayrılıcam öyle gözüküyor.

Bende 3 hafta sonra gidicem tam 32. Haftamız oluyor zaten,magnezyuma başlayalı bayag oldu benım , ona ragmen dün gece cok kötü kasıldı bacagım , bu hamılelıgımın başından beri 3. Kasılma ,3 de aynı yerde oldu ,tam uyku arasında oluyor birde , demekkı magnezyum içmesem daha cok olucak

Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım giremedim 2 gündür kayınpederim rahatsızlndı acil ameliyata alındı dün onunla ilgileniyorz. Bizim doktorumuzla aynı hastanede ameliyat oldu gelmişken bebişimizi görelim dedik 1.100 dü geçen cuma 1 haftada 200 gram almış 1.300 olmuş ve başı normal doğum pozisyonuna geçmiş ocak aynda gideceğiz bir daha umarım bi sorun yaşamayız tabi

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım

Evet hep dusuktu ama dogum yaklastikca artmamasi ve biryerde bebegin gelisimini etkiledigini okuduktan sonra ciddiye almaya basladim hic almazdim ciddiye.

Evet hep dusuktu ama dogum yaklastikca artmamasi ve biryerde bebegin gelisimini etkiledigini okuduktan sonra ciddiye almaya basladim hic almazdim ciddiye.
Bencede ciddiye al canim es gecilecek bir konu degil en basta kendi vucudunun da kana ihtiyaci var. Et, dogal pekmez,badem,kuru uzum,yesil mercimek, ispanak,ciger bunlardan sevdiklerini tuketmeye calis kan yapiminda yardimci olan gidalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…