Benimkinide günde 2 ye çıkardı ben kullanıyorum artık cnm. Sende kullan. Karnım sertliği anca sabaha geçiyorSende baya sancı korku çekmşsn canıminşallah sorunsuz şeklde düzelir bu durumumz şmdi karnınn taş gbi sertleşmesi geçtmi canım? Bna da hstane de frklı br magnezyum da verdlr bgn kndi ilacımı kullnmadım. Bnde çok dkkt ediyrm ihmal etmyrm cnm aslnda ama dktr iki kez kulln dedi sabahlrı kullnmyı hep unutuyordum
İlk defa böyle bir ağrıyla karşılaştım canım zaten geçincede önemsemedim geçmeseydi giderdim ama bi ara hiç kesilmeden devam etti ağrı bir süre korktum açıkçasıGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun cnm. Endişelenme banada doktorum çok rahatsızlık hissedersen gel serum bağlatalım dedi. Rahatlatır demiştş doktorun önlemleri alacaktır.
Geçiyor olması iyi birşey eğer ağrı geçmiyorsa ozmn sıkıntı cnm
Tamam canım artk bende gnde iki kullanıcam ihmal etmem artk şifa olsunBenimkinide günde 2 ye çıkardı ben kullanıyorum artık cnm. Sende kullan. Karnım sertliği anca sabaha geçiyor
Rabbim yardimcin olsun cnm insallah durur da hemen cikarsin hastanedenKızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Ah o kasılmalar beni de çok korkutuyor doktorum bana da bol bol dinlen dedi 29. Haftada rapor vereyim 32ye kadar demişti ama ben de kabul etmedim. Öğretmen olduğum için pat diye ayrılamam dedim dersleri toparlayıp yazılılarımı yapıyorum 32de ben de zorunlu ayrılacağım. Sen de hiç yorma kendini canım memursan al raporu gitsin işleri yapan biri bulunur, önemli olan bizim sağlığımız sürekli doğum yapmıyoruz sonuçta haklarımızı kullanalım doğum sonrasında da bir çaresi bulunur.Günaydın kızlar. Dün kontrole gittik 1291 g 39 cm olmuş Gökçe'mizo sertleşmeleri anlattım hatta doktorun yanında da oldu karnımın bir yerinde yumurta gibi bir kabarma ve semsert oluyor. Evet kasılma dedi hatta rapor yazayım 3 hafta 32 de izne ayıralım seni dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama mecbur ayrılcam bu gidişle. Raporu şimdilik istemedim masabaşındayım zaten 1 hafta daha gözlemleyelim düzenli olursa 20 dk da bir gibi hemen beni ara dedi. Alttan muayene etti bi sorun yok rahim boyu iyi dedi.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah durdururlar sancıyı korkmamaya stres yapmamaya çalış ki sancın artmasın.Kızlar dualarınıza ihtycm var aniden karnım taş gbi oldu bnde dktra genede yazayım dye dşndm iyi ki de yazmşm nst de sancm çktı hastaneye yattım serum tedavsi göryrminşallah sancım durur dgum olmaz çok korkuyrm
Benimde ilk olacak nasipse kız pazartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek birde grip oldum soğuk havalarda dışarda ve dolmuşlarda zor oluyor hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisini hallederix inşallahinşallah dayanabiliriz, kızımda hiç zorlanmamıştım, hatta son ana kadar bile gelebilirdim ama bunda öyle olmadı, nasip bakalım Rabbim dayanma gücü versin
Geçmiş olsun cnmBgn sadece sağdan bkaç kere ağrı acı hssettm ama kötüde değildm eşmle kalan ekskleri almya çkmştm çok karnm sert olunca dktra yazaym dedm özellkle yemekten snra çok gergnleşti snra kndmi hstanede yatışta buldum
Canım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dediGünaydın
Kızlar dün karın altıma bir ağrı saplandı gaz yada kabızlık diye sandım ama böyle saplanan Ağrı sonra da geçti. Kızım bu aralar bıcır bıcır içimde sanki sıkılmış çıkmak istiyor gibi uyku düzenini bile az çok çözdüm
Doktora sezaryen mı normal doğum mu olur diye soracam acaba belli olur mu bu haftalarda sizce ? Sanki aşağıda başaşağı gibi ama doktor hiç bahsetmedi bu konuda acil olanlara önemsediklerine bakıyor başka bakmıyor çok sıra var hızlı bakıyor
Birde grip olmayı başardım( hiç ilaç içmiyorum perşembeden beri geçmedi sürekli terliyorum ateşim yok çok şükür acaba bebişime zararı olur mu ? Daha kendime bakamıyorum nasıl bakacam bu miniğe diye korkuyorum ((
Haklısın canım. İzne ayrılmak hiç aklımda yoktu o yüzden en azından bu hafta işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Allah güç kuvvet versin hepimizecnm doktorun rapor yazayımm demişken neden çalışmayı istedin daha haftan benden bile erken bk ben dikkat etmedim şuan durumum kritik. Bende masa başı çalışıyorum ağır işim olmamasına rağmen işe gidip gelmek uzanamamak bile sıkıntı. Kan dolaşımın rahat olmuyor masa başında. Yerinde olsam raporu alırım sorasında eğer iyi olurdam zaten 32. Haftadan sora çalışır raporu alırdım . Ama eğer kötü olursan pişmanlık duyarsın.
Canım ilkokulda müdür yardımcısıyım ben. Sınıfım olsaydı dayanamazdım rapor alırdım. Bu hafta işlerimi halledeyim duruma göre haftaya rapor alırım.Ah o kasılmalar beni de çok korkutuyor doktorum bana da bol bol dinlen dedi 29. Haftada rapor vereyim 32ye kadar demişti ama ben de kabul etmedim. Öğretmen olduğum için pat diye ayrılamam dedim dersleri toparlayıp yazılılarımı yapıyorum 32de ben de zorunlu ayrılacağım. Sen de hiç yorma kendini canım memursan al raporu gitsin işleri yapan biri bulunur, önemli olan bizim sağlığımız sürekli doğum yapmıyoruz sonuçta haklarımızı kullanalım doğum sonrasında da bir çaresi bulunur.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah durdururlar sancıyı korkmamaya stres yapmamaya çalış ki sancın artmasın.
Anladım çok teşekkür ederim beklicez sabırla Pazartesi yazarım sonucuCanım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dedi
Evet canm dogru soyliyorsunnn. Artik bu kadar uzun olmasin aralarSon 2 güne göre daha iyiyim cnm. Aslında biraz daha iyi olurdumda yerimde duramadım eşim çalışamaz raporumu almaya gidecekti benle onla dışarı çıkmak istedim az hava alayım diye arabada olsun gittiğimiz yerlerde olsun oturdum sürekli yürümedim ama yinede yorucu oluyor. Yrn hiç bişey yapmayacam tüm gün dinlenicem inşallah
Ben aslında şeker kontrolümün ve testimin çok doğru yapıldığını düşünmüyorum 50 mg yapılmıştı sadece 1 kere oda yükleme sorası değerime bakılmıştı. Birde 2 hafta önce açlık kan testinde bakıldı oda normaldi. Eğer gerçekten yoksa iyi yani
Oyy maşallah ponçiğe çok sevindim cnmm. 3 hafta sora 35 olcaz dimi acaba görecekmiy
Cnm kendini okadr harap etme dikkat et birde bida doktor geç çağırsada sen okadr ara verme ya ona git ona gidemesende başka doktoragit kontrole sora bi aksilik çıkar Allah korusun farkedilmemiş olur. Nolur ne olmaz.
Cok tatli gule gule kullanmak nasip olsun saglicakla canimİyi pazarlar herkesekızım için verdiğimiz siparişler hazırmış nasıl mutlu oldum görünce
Yrim ben o minnoşu yaaiyi pazarlar herkese ❤
arasimmmm citlembik23 P Prensescann sizleri çok merak ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum ❤
herkes iyidir umarım. ben dün artık kendimi çok zorlamamam gerektiğini anladım. azıcık evi silip süpürdüm hemen kasık ağrım başladı, belim de kitleniyor direkt. allahtan dinlenince ertesi güne toparlanıyorum biraz.
gözüme çok batardı eskiden toz vs ama şimdi takmıyorum, gözüme batmıyor da yapmazsam da alerjim var çok fena oluyorum. bu oğlan da iyice ağırlaştı, zorlamaya başladı beni artık.
ay bugün kızıma çok güldümkarnına bebek sokmuş dolanıyo evde, kendi kendine konuşuyor. oyy çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum, belim ağrıyor azıcık iş yapsam. ay artık bi doğsa da rahatlasam, aynen bunları dedi ben tabii şok
benden ne duyduysa aynısını yapıyor güya
Benim günde iki demir hapına rağmen kanım yükselmeyince mecburen gittim canım...Bend
hematplojiye bende mi gitsem napiyorlar
Yrim ben o minnoşu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?