2020 Şubat Anneleri

Benimkinide günde 2 ye çıkardı ben kullanıyorum artık cnm. Sende kullan. Karnım sertliği anca sabaha geçiyor

İlk defa böyle bir ağrıyla karşılaştım canım zaten geçincede önemsemedim geçmeseydi giderdim ama bi ara hiç kesilmeden devam etti ağrı bir süre korktum açıkçası

Rabbim yardimcin olsun cnm insallah durur da hemen cikarsin hastaneden

Ah o kasılmalar beni de çok korkutuyor doktorum bana da bol bol dinlen dedi 29. Haftada rapor vereyim 32ye kadar demişti ama ben de kabul etmedim. Öğretmen olduğum için pat diye ayrılamam dedim dersleri toparlayıp yazılılarımı yapıyorum 32de ben de zorunlu ayrılacağım. Sen de hiç yorma kendini canım memursan al raporu gitsin işleri yapan biri bulunur, önemli olan bizim sağlığımız sürekli doğum yapmıyoruz sonuçta haklarımızı kullanalım doğum sonrasında da bir çaresi bulunur.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah durdururlar sancıyı korkmamaya stres yapmamaya çalış ki sancın artmasın.

inşallah dayanabiliriz, kızımda hiç zorlanmamıştım, hatta son ana kadar bile gelebilirdim ama bunda öyle olmadı, nasip bakalım Rabbim dayanma gücü versin
Benimde ilk olacak nasipse kız pazartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek birde grip oldum soğuk havalarda dışarda ve dolmuşlarda zor oluyor hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisini hallederix inşallah

Günaydın
Kızlar dün karın altıma bir ağrı saplandı gaz yada kabızlık diye sandım ama böyle saplanan Ağrı sonra da geçti. Kızım bu aralar bıcır bıcır içimde sanki sıkılmış çıkmak istiyor gibi uyku düzenini bile az çok çözdüm
Doktora sezaryen mı normal doğum mu olur diye soracam acaba belli olur mu bu haftalarda sizce ? Sanki aşağıda başaşağı gibi ama doktor hiç bahsetmedi bu konuda acil olanlara önemsediklerine bakıyor başka bakmıyor çok sıra var hızlı bakıyor
Birde grip olmayı başardım ( hiç ilaç içmiyorum perşembeden beri geçmedi sürekli terliyorum ateşim yok çok şükür acaba bebişime zararı olur mu ? Daha kendime bakamıyorum nasıl bakacam bu miniğe diye korkuyorum((

Canım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dedi

Haklısın canım. İzne ayrılmak hiç aklımda yoktu o yüzden en azından bu hafta işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Allah güç kuvvet versin hepimize
Canım ilkokulda müdür yardımcısıyım ben. Sınıfım olsaydı dayanamazdım rapor alırdım. Bu hafta işlerimi halledeyim duruma göre haftaya rapor alırım.

Canım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dedi
Anladım çok teşekkür ederim beklicez sabırla Pazartesi yazarım sonucu

Evet canm dogru soyliyorsunnn. Artik bu kadar uzun olmasin aralar

iyi pazarlar herkese

arasimmmm citlembik23 P Prensescann sizleri çok merak ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum

herkes iyidir umarım. ben dün artık kendimi çok zorlamamam gerektiğini anladım. azıcık evi silip süpürdüm hemen kasık ağrım başladı, belim de kitleniyor direkt. allahtan dinlenince ertesi güne toparlanıyorum biraz.

gözüme çok batardı eskiden toz vs ama şimdi takmıyorum, gözüme batmıyor da yapmazsam da alerjim var çok fena oluyorum. bu oğlan da iyice ağırlaştı, zorlamaya başladı beni artık.

ay bugün kızıma çok güldüm karnına bebek sokmuş dolanıyo evde, kendi kendine konuşuyor. oyy çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum, belim ağrıyor azıcık iş yapsam. ay artık bi doğsa da rahatlasam, aynen bunları dedi ben tabii şok
benden ne duyduysa aynısını yapıyor güya

Yrim ben o minnoşu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…