Biz Ali Eymen düşünüyoruzListeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr
İsimliğimiz bile hazırListeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr
iyi pazarlar herkese ❤
@arasimmmm @citlembik23 @Prensescann sizleri çok merak ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum ❤
herkes iyidir umarım. ben dün artık kendimi çok zorlamamam gerektiğini anladım. azıcık evi silip süpürdüm hemen kasık ağrım başladı, belim de kitleniyor direkt. allahtan dinlenince ertesi güne toparlanıyorum biraz.
gözüme çok batardı eskiden toz vs ama şimdi takmıyorum, gözüme batmıyor da yapmazsam da alerjim var çok fena oluyorum. bu oğlan da iyice ağırlaştı, zorlamaya başladı beni artık.
ay bugün kızıma çok güldümkarnına bebek sokmuş dolanıyo evde, kendi kendine konuşuyor. oyy çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum, belim ağrıyor azıcık iş yapsam. ay artık bi doğsa da rahatlasam, aynen bunları dedi ben tabii şok
benden ne duyduysa aynısını yapıyor güya
Amin çok teşekkür ederim canımCok tatli gule gule kullanmak nasip olsun saglicakla canim
Aaaa gerçekten miiiiiş eşimde ilham gemiş gibi birkaç gündğr Ali Eymen diyor normaldr çok karışmaz isimlere ama taktı bu isme yaaa oğlum da Enes Kaan buda Ali Eymen olaun diyor ben bi isimlere ısınamadımBiz Ali Eymen düşünüyoruz
güzel Ece ismini severim maşallahİsimliğimiz bile hazırsen ne koyucaksın
G
güzel Ece ismini severim maşallah ☺Bizim hala daha belli değil yaaa birkaç isim dönüyor ama hiçbirinde karar kılamadık
ya inanmıyoruuuumNe görüyorlarsa onu yapıyorlar , özellikle büyüdükçe kızlar annelerini daha çok örnek alıyor valla konustugumuz her kelimeye dikkat etmemız gerekıyor artık ,
Geçen misafir gelicekte elanın bazı oyuncaklarını kaldırdım yapbozları fln dagılıcak şeyleri , çocuk geldi cocuga oyun odasında dıyokı "sen dağıtma diye biz annemle oyuncaklarımı kaldırdık"
Allahtan cocugun anası babası duymadı yoksa rezillik
ya geçen hafta gittim mağazaya bir sürü alışveriş yaptım, bu hafta indirim çıktı işe bakKızlar e bebekte bayağı indirim var bazı kıyafetlerde filan yüzde 50 indirim vardı ama geçen sene de bebek alışverişi yaptığım için baktım herşey iki katı pahalanmış neredeyse
Bilmiyorum benim hoşuma gitti bu isim hatta karnımı severken alişim diye sesleniyorumAaaa gerçekten miiiiiş eşimde ilham gemiş gibi birkaç gündğr Ali Eymen diyor normaldr çok karışmaz isimlere ama taktı bu isme yaaa oğlum da Enes Kaan buda Ali Eymen olaun diyor ben bi isimlere ısınamadım☺
Bİzden de bir AliBilmiyorum benim hoşuma gitti bu isim hatta karnımı severken alişim diye sesleniyorum
Bizde de bir Ali takıntısı var ama bakalım yanına yöresine ne gelir bilmiyorumBİzden de bir AliFırat Ali . Fırat ne Fırat kim ne alaka diyorum . Babası tutturdu Fırat Ali diye . Tmam dedim senin gönlün olsun . Çağatay istemiştim ben ama Fırat Ali Yi de sevdim
Aynen canım valla ben oğlandan kalanları giydireceö kıza hepsini yıkadım hastaneye dışarıya bir kaç takım ayarlayacağım bir de battaniye müslin filan aldım mecburen çünkü ufaklık da kendininkiler kullanıyor işte göğüs pedi ıvır zıvır alındı yine mecburen bir tek yatak ayarlayamadık kıza beşik mi alsak oğlanlara yatak mı bilemedik bu gidişle ben doğurcam kız beşiksiz kalacakya inanmıyoruuuum
ay Ela yerim seni yaaaa
bu çocukların yanında artık dediklerimize çok dikkat etmemiz lazım, iyiki anne baba duymamış cidden ayy düşünemedim şu an
ya geçen hafta gittim mağazaya bir sürü alışveriş yaptım, bu hafta indirim çıktı işe bak
her şey ve her yer pahalı arkadaşım, yandık biz vallahi
Seker hastaligi cikmadi deyince cok da bakip keyfimi kacirmiyorum kuzumBende yarın sabah gidicem senle günümüz aynı benimkide 2 kg olmuştur tekmelerdende belli güçlendiği zaten
Masallah gözün aydın hep güzel haberlerle gel doktodan
Şeker ne durumda
Evet millet kapış kapış oyuncak alıyorduE bebekte oyuncaklarda yuzde15 indirim varmis kizlar biz 6 parca oyuncak aldik. Budi var uyku arkadasim onu aldik buyuklerden mesela bir de tiny love bebek tavsancik aldik. Bu ikisi sesli otekiler sessiz asmalik falan.
Bni hic nst ye baglamadilar nezman basliyoki acaba servikus uzunlukMerhabalar kızlar bende sabah doktordaydım :)
32+1 iz bugun.
1900 gr cıktı minik erkekim:)
Fl ölçüsünü bi kaç kez ölçtü kaç çıktıgını göremedim ama uzun ve ince bi yapısı var bacak ölçümü 34 hafta gibi cıkıyor dedi
Karın cevresi 31 haftayla uyumlu yani 1 hafta gibi geri ama normal dedi.
Suyun kilosu vs normal şekerden etkilenme yok şuan dedi.
Zaten dikkat ediyorum olabildiğince
Başkaaa
Nst istedi kalp elektrosuna bakıcaz bebeğin dedi nst de güzel çıktı sancı va yok çok şükür.
Artık her geldiğinde nst yapcaz dedi.
Bi daha 35 te cağırdı 3 hafta sonra
Gelirken tam kan sayımı ve troid baktırıp öyle gel dedi doğum yaklaştı bi kan değerlerine bakalım dedi.
Şeker Diyetini yine yap ama sağlıklı olan şeylerden kısma ye dedi.
Normal doğum pozisyonunada dönmüşüz çok şükür :)
Bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?