2020 Şubat Anneleri

Ne görüyorlarsa onu yapıyorlar , özellikle büyüdükçe kızlar annelerini daha çok örnek alıyor valla konustugumuz her kelimeye dikkat etmemız gerekıyor artık ,
Geçen misafir gelicekte elanın bazı oyuncaklarını kaldırdım yapbozları fln dagılıcak şeyleri , çocuk geldi cocuga oyun odasında dıyokı "sen dağıtma diye biz annemle oyuncaklarımı kaldırdık"
Allahtan cocugun anası babası duymadı yoksa rezillik

Kızlar e bebekte bayağı indirim var bazı kıyafetlerde filan yüzde 50 indirim vardı ama geçen sene de bebek alışverişi yaptığım için baktım herşey iki katı pahalanmış neredeyse

G

güzel Ece ismini severim maşallah ☺Bizim hala daha belli değil yaaa birkaç isim dönüyor ama hiçbirinde karar kılamadık

İçine sinmesi önemli tabi , benim ilk kızımın ismini ela koydum , ela da kardeşinin ismini koydu , daha hamile kalmadan kız kardeşim olsun ismi ece olsun diyordu aslında ben hep deniz istedim , eceyide sevdım ama

ya inanmıyoruuuum
ay Ela yerim seni yaaaa
bu çocukların yanında artık dediklerimize çok dikkat etmemiz lazım, iyiki anne baba duymamış cidden ayy düşünemedim şu an

Kızlar e bebekte bayağı indirim var bazı kıyafetlerde filan yüzde 50 indirim vardı ama geçen sene de bebek alışverişi yaptığım için baktım herşey iki katı pahalanmış neredeyse
ya geçen hafta gittim mağazaya bir sürü alışveriş yaptım, bu hafta indirim çıktı işe bak

her şey ve her yer pahalı arkadaşım, yandık biz vallahi

Bilmiyorum benim hoşuma gitti bu isim hatta karnımı severken alişim diye sesleniyorum

Aynen canım valla ben oğlandan kalanları giydireceö kıza hepsini yıkadım hastaneye dışarıya bir kaç takım ayarlayacağım bir de battaniye müslin filan aldım mecburen çünkü ufaklık da kendininkiler kullanıyor işte göğüs pedi ıvır zıvır alındı yine mecburen bir tek yatak ayarlayamadık kıza beşik mi alsak oğlanlara yatak mı bilemedik bu gidişle ben doğurcam kız beşiksiz kalacak

E bebekte oyuncaklarda yuzde15 indirim varmis kizlar biz 6 parca oyuncak aldik. Budi var uyku arkadasim onu aldik buyuklerden mesela bir de tiny love bebek tavsancik aldik. Bu ikisi sesli otekiler sessiz asmalik falan.

Bende yarın sabah gidicem senle günümüz aynı benimkide 2 kg olmuştur tekmelerdende belli güçlendiği zaten
Masallah gözün aydın hep güzel haberlerle gel doktodan
Şeker ne durumda
Seker hastaligi cikmadi deyince cok da bakip keyfimi kacirmiyorum kuzumbide bebek olumsuz etkilenmemis ya oyuzden biraz daha rahat davraniyorumsenn nsl cikti kontrolun vardi

Bni hic nst ye baglamadilar nezman basliyoki acaba servikus uzunluk
Normal dedi oyuzden mi bakmadi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…