2020 Şubat Anneleri

Çarşamba okulda boş günüm
O gün hastane çantamı hazırlıycam artık
İyice ağırlaştım
Ben tüm kıyafetleri hazırladım, bikaç gün içinde çantayı da hazırlıycam.
Bence de tam zamanı artık. Sen de 33.haftayı bitirmişsin. Ağırlaşmasak da her ihtimale karşı hazır olmalı diye düşünüyorum

Duysalardı çok ayıp olurdu cidden
Çok masum ve çok dürüstler ya kuzular

Çok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerim
Hastanede yatan arkadaşlarım nasılsınız merak ettim durumunuzu? Umarım her şey yolundadır.
Çok şükür canım braz daha iyiyim ama bu gece de hastanedeym iyi olalım da sağlıkla inşallah yarın akşama çkarız

Çok çok geçmiş olsun çok sevindim hastaneden çıkmana çok şükür

Çok sevindim iyi olmana. Iyi ki kendini hastaneye atmışsın. Inşallah idrar yolları da tertemiz olur ve sağlıkla geçirirsin kalan günleri. Çok geçmiş olsun canım.

yeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Günde iki defa görüş var ama şuan birine gidiyorum , ağırlarım oluyor Ankara da soğuk ... çıkamıyorum
Çok özlüyorum , her gördüğümde de aşırı duygulanıyorum...

İnşallah çok çok daha iyi olur çok şükür canım Ankara da hangi hastanede

Bugünlerde gelip geçicek canım 3-5 sene sonra hıkaye gibi anlatıcaksın , yeterki sağlık olsun herşey hallolur , sen nekadar pozıtıf olursan iyi olucagına inanırsan herşey daha hızlı iyi olur

çok iyi haberler bunlar çok sevindim canım inşallah tüm sorunlar hallolur ve yarın evine gidersin. bundan sonra kendine çok dikkat et, şu son haftalarımızı hepimiz sağ sağlim atlatalım inşallah.

solunum cihazından çıkması çok çok iyi haber, gerçekten çok güzel gelişmeler günlerce solunum cihazında kalan bebekler olabiliyor, bak senin bebişinin hemen düzelmiş solunumu. çok zor anlayabiliyorum, gerçekten insan çok duygulanır çok hassaslaşır ama onun çok güçlü bir anneye ihtiyacı var evine geldiği zaman. o yüzden güçlü durmaya çalış, bu günler de geçecek emin ol

bu arada adını ne koydunuz?

masallah canim cok.sevindim dikkat et kendine de sancin artmasin zamaninda gelsin bebisler
canim benim oglum hic canimi acımazdı kiz yerimden hoplatiyor ve hic.hos deimis dorusu bosver tatli tatli tekmelesin inan cok acitiyor kiz
yeni nesil ayy nasil güldüm yaa
İyi pazarlar herkese kızım için verdiğimiz siparişler hazırmış nasıl mutlu oldum görünce
gule gule.kullanin canim cok guzeller
Masallah canim ya insalllah en kisa zamanda ordan da cikar evinde buyutursun az daha sabret hersey cok guzel olacak sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…