Ben tüm kıyafetleri hazırladım, bikaç gün içinde çantayı da hazırlıycam.Çarşamba okulda boş günüm
O gün hastane çantamı hazırlıycam artık
İyice ağırlaştım
Aynen canımBen tüm kıyafetleri hazırladım, bikaç gün içinde çantayı da hazırlıycam.
Bence de tam zamanı artık. Sen de 33.haftayı bitirmişsin. Ağırlaşmasak da her ihtimale karşı hazır olmalı diye düşünüyorum
ya inanmıyoruuuum
ay Ela yerim seni yaaaa
bu çocukların yanında artık dediklerimize çok dikkat etmemiz lazım, iyiki anne baba duymamış cidden ayy düşünemedim şu an
ya geçen hafta gittim mağazaya bir sürü alışveriş yaptım, bu hafta indirim çıktı işe bak
her şey ve her yer pahalı arkadaşım, yandık biz vallahi
Çok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerimiyi pazarlar herkese
arasimmmm @citlembik23 P Prensescann sizleri çok merak ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum
herkes iyidir umarım. ben dün artık kendimi çok zorlamamam gerektiğini anladım. azıcık evi silip süpürdüm hemen kasık ağrım başladı, belim de kitleniyor direkt. allahtan dinlenince ertesi güne toparlanıyorum biraz.
gözüme çok batardı eskiden toz vs ama şimdi takmıyorum, gözüme batmıyor da yapmazsam da alerjim var çok fena oluyorum. bu oğlan da iyice ağırlaştı, zorlamaya başladı beni artık.
ay bugün kızıma çok güldümkarnına bebek sokmuş dolanıyo evde, kendi kendine konuşuyor. oyy çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum, belim ağrıyor azıcık iş yapsam. ay artık bi doğsa da rahatlasam, aynen bunları dedi ben tabii şok
benden ne duyduysa aynısını yapıyor güya
Çok şükür canım braz daha iyiyim ama bu gece de hastanedeymHastanede yatan arkadaşlarım nasılsınız merak ettim durumunuzu? Umarım her şey yolundadır.
Çok çok geçmiş olsun çok sevindim hastaneden çıkmana çok şükürÇok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerim
Çok şükür canım braz daha iyiyim ama bu gece de hastanedeymiyi olalım da sağlıkla inşallah yarın akşama çkarız
Çok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerim
Çok şükür canım braz daha iyiyim ama bu gece de hastanedeymiyi olalım da sağlıkla inşallah yarın akşama çkarız
Yok cnm dha çkmadım bugün ikinci günüm malesef ,iyi olursam yarın akşm çkartrm dedi doktrm ama daha iyiyim şükürÇok çok geçmiş olsun çok sevindim hastaneden çıkmana çok şükür
Sağolasın canım inşallah idrar yollarımda temzlenir sancılar da ağrılarda tamamen geçerÇok sevindim iyi olmana. Iyi ki kendini hastaneye atmışsın. Inşallah idrar yolları da tertemiz olur ve sağlıkla geçirirsin kalan günleri. Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah çok çok daha iyi olur çok şükür canımyeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Günde iki defa görüş var ama şuan birine gidiyorum , ağırlarım oluyor Ankara da soğuk ... çıkamıyorum
Çok özlüyorum , her gördüğümde de aşırı duygulanıyorum...
Medicana , sen de mi Ankara’dasınİnşallah çok çok daha iyi olur çok şükür canımAnkara da hangi hastanede
Ankara nın en iyi hastanelerinden çok çok iyi bakarlar bebişineMedicana , sen de mi Ankara’dasın
yeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Günde iki defa görüş var ama şuan birine gidiyorum , ağırlarım oluyor Ankara da soğuk ... çıkamıyorum
Benimde normal kuzum ama 32. Haftadan sonra rutin her kontrolde nst bağlıyomuş benim doktorum.Bni hic nst ye baglamadilar nezman basliyoki acaba servikus uzunluk
Normal dedi oyuzden mi bakmadi acaba
Ah bir durabilsem yerimde ama ben de senin gibiyim duramam yerimdeCnm yorma okadar kendini sabaha iyi hissedersin ama bidaha iyi hissedip yorma kendini artık kendimizi kollamamız lazm
çok iyi haberler bunlar çok sevindim canımÇok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerim
solunum cihazından çıkması çok çok iyi haber, gerçekten çok güzel gelişmeleryeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
masallah canim cok.sevindim dikkat et kendine de sancin artmasin zamaninda gelsin bebislerKızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)
42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.
Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.
Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.
Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.
canim benim oglum hic canimi acımazdı kiz yerimden hoplatiyor ve hic.hos deimis dorusu bosver tatli tatli tekmelesin inan cok acitiyor kizKizlAr bebislerinizin tekmeleri cok mu sertlesti artik benimkinin 24. Haftayla ayni asagi yukari sertligi. Ondan acaba agirligi cok artmadi mi diye dusunuyorum. Doktora da pazartesi gidicem malum. Bir de benim kanim 8-9 arasi biri kansizligindan bebeginin gelisiminin geride oldugunu yazmis facebookta o da uzdu beni. 730 gramdi en son kac haftadir gormuyorum da. Dunde arkadasimiz geldi oturmaya 1bucukta kalktilar. 2 bucukta yattim 8de kalktim derken asiri derecede uykusuzum gozlerim kapaniyor. Derslerim arasi dolmusla gidip geliyorum artik araba kullanamiyorum gobegimden rahat. Bugun dolmusta asiri midem bulandi iner inmez istifra ettim sivi bir sekildeozel derste de soyledim chircill yapti kadin bana. Simdi son dersim evde 2.5 saat surcek 5te ogrencim gelcek onu bekliyorum bir uyku bastirdi ki Allaha diyorum son bir guc ver bu ogrencimde uzaktan geliyor iptal edemem hemde sinavina cok az var. 1 saatten fazla yol geliyor ders icin donuste o kadar. 7bucuga kadar dayanirsam sonra uyucam direk.
yeni nesil ayy nasil güldüm yaaiyi pazarlar herkese ❤
arasimmmm @citlembik23 P Prensescann sizleri çok merak ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum ❤
herkes iyidir umarım. ben dün artık kendimi çok zorlamamam gerektiğini anladım. azıcık evi silip süpürdüm hemen kasık ağrım başladı, belim de kitleniyor direkt. allahtan dinlenince ertesi güne toparlanıyorum biraz.
gözüme çok batardı eskiden toz vs ama şimdi takmıyorum, gözüme batmıyor da yapmazsam da alerjim var çok fena oluyorum. bu oğlan da iyice ağırlaştı, zorlamaya başladı beni artık.
ay bugün kızıma çok güldümkarnına bebek sokmuş dolanıyo evde, kendi kendine konuşuyor. oyy çok ağırlaştı artık taşıyamıyorum, belim ağrıyor azıcık iş yapsam. ay artık bi doğsa da rahatlasam, aynen bunları dedi ben tabii şok
benden ne duyduysa aynısını yapıyor güya
gule gule.kullanin canim cok guzellerİyi pazarlar herkesekızım için verdiğimiz siparişler hazırmış nasıl mutlu oldum görünce
Masallah canim ya insalllah en kisa zamanda ordan da cikar evinde buyutursun az daha sabret hersey cok guzel olacak sizin icinyeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Seneye bir sürü ali dünyaya gelecek anlasilanBİzden de bir AliFırat Ali . Fırat ne Fırat kim ne alaka diyorum . Babası tutturdu Fırat Ali diye . Tmam dedim senin gönlün olsun . Çağatay istemiştim ben ama Fırat Ali Yi de sevdim
Duysalardı çok ayıp olurdu cidden
Çok masum ve çok dürüstler ya kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?