2020 Şubat Anneleri

Maşallah maşallah benim kızım 5 gün kaldı yoğun bakımda o kadar iyi anlıyorum ki seni
O çıkana kadar sen de toprlsncsksın daha iyi bakabileceksin bu u düşün

İnşallah rabbim sağlık versin kuzuma , öyle küçük ki
Mahir koyduk adını

Ay Rabbim daha iyi etsin inşallah şifa versin canım tez zamanda yanına gelsin bebişinde

Tam kac haftalik dogdu kuzum kac hafta kac gun

İnşalllahh , Allah razı olsun
Karnımda ne rahatmış kuzum

Geçmiş olsun cnm

P Prensescann ne güzel kendi nefes alıyor anne sütü alıyor bunlar çok güzel
Dikkat et kendine o bunları hatırlamayacak bile sen de çok yıpratma kendini çok da ağlama kederli süt verme mahirine
Görünce çok duygulanıyorum ya
Süt sağarken onun koşup oynadığını hayal ediyorum ...
Şükür geliyo süt ona yetecek kadar

Listeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr

Umut koycaz biz de adını sağlıkla gelsin de oğluşum

Kv çok istiyor kocasının adı olsun diye allah var daha sesli ifade etmedi ama eşime söyledim göbek adını babalarımızın adlarımı koyalım diye ona bike hayır dedi e gğnah benden gitti

Şekeri çok düşüktü doğduğunda 40 a düşmüştü beyin hücreleri zarar görür demişlerdi.
38+3de doğmuştu gebelik şekeri vardı bemde
Yaa şuandada varmı canım gebelik şekerin bu şeker ne illet birşeymiş ya bendede var

çok iyi haberler bunlar çok sevindim canım inşallah tüm sorunlar hallolur ve yarın evine gidersin. bundan sonra kendine çok dikkat et, şu son haftalarımızı hepimiz sağ sağlim atlatalım inşallah.
Amin canım inşallah inşallah hastaneden sıkıldım evimde rahatça yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…