2020 Şubat Anneleri

Amin canım inşallah inşallah hastaneden sıkıldım evimde rahatça yatmak istiyorum

Ben de ne zaman dayanamayacağım ağrıları yaşasam keşke hastanede kalan zamanları geçirsem bana baksalar ağrılarımı dindirseler, hafta kazandırsalar diyorum. Ama hastanede olmak da zor. En güzeli evinde sağlıkla geçirmek kalan zamanları. Allahım hepimize sağlıklı geçirmeyi nasip etsin kalan zamanımızı

Bu gebeliğimde yükleme yaptırmadım tokluk da 136 falan çıkıyor zaten sürekli bulantım olduğu için pek yiyemiyorum da bakalım
Anladım canım bende açlık tokluk bakıyorum yükleme yapmadık ama yüksek çıkıyor sağlıcakla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah

33 hafta daha dayanmissin.3-4 hafta daha dayancaksin ve mutlu son kuzuummm. Hamilelikten sonra belki dogim vucudunu yenilemene yardim eder ve bu hastalikta cok hafifler sendeki belki. Oyle seyler olabiliyor dogumdan sonraa.

kızlar şu pompayı alan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı? kuzenim gönderecek makinesini ama eski bir şey, zaten ben evde olacağım için çok iyi bir şey lazım değil ama yine de olması lazım.

herkes çok güzel yorumlar yapmış. fiyatı da 100 lira. acaba alsam mı bilemedim karar veremedim ya.

33 hafta daha dayanmissin.3-4 hafta daha dayancaksin ve mutlu son kuzuummm. Hamilelikten sonra belki dogim vucudunu yenilemene yardim eder ve bu hastalikta cok hafifler sendeki belki. Oyle seyler olabiliyor dogumdan sonraa.

Ben de, eşim de ailem de hep öyle umut ediyoruz. Kuzumuz bana inşallah sifasiyla gelecek belki de. Inşallah. Şuan bile bir mucize resmen bu kadar acıya dayanıyor olması içimde bir canlının büyümeye çalışması. Çok çok şükür. 32 bitti nasıl bitti geriye dönüp notlarıma bakıyorum gün gün yazıyorum ben. Diyorum neler neler yaşamışım. Inşallah dediğin gibi son haftalar. Çoğu bitti çok azı kaldı

Senin de işin çok çok zor canım Allah yardımcın olsunah bu otoimmum hastalıklar bitiriyor insanı ama fmf hastalığınn ağrısı çok zor lupusta da ağrı tutulma oluyor ama en azndn ilaçla benm bacak ve eklem ağrılarım haffledi dayanılmaz derece de değil şükür ama işte devamlı crp yüksek devamlı byle byerim iltihaplanıyor Allah korusun da lupus da tutulma olmazsa ,halsizlk ve haff ağrı byle iltihap yapıyor aşırı ağrıyı tutulma olursa yapıyor inşallah hiç karşılaşmam

Hastane iyileşmek ağrılrı dndirmej için güzelde insan evinn rahatlığını özlüyor her türlü evini özlüyor inş yarına gderiz eve iyi olurm da...inşallah sende hep iyi olursun cnm hastanede yatmana hiççç gerrk olmasn kalan gnlerimizi evimizde huzurla geçirelim hepimizSağlıkla doğumlarımız olsun inşallah

Ah canım ah. Sen de baya çekiyorsun. Kolay değil gerçekten hamilelik üzerine bunları yaşamak. Inşallah asiri tutulma olmaz canım. Allah korusun düşünmeyelim biz öyle bir ihtimali. Ağrılar acılar bebeğimizle daha da dinsin inşallah.

Bugün hastaneden taburcu oluyorsun Allahım izniyle inşallah. Bizi haber et. Inşallah sıcacık evinde rahat rahat geçireceksin kalan günleri

Allah yardımcın olsun canım, seni az da olsa anlayabiliyorum. Temmuz sonu bacağımı ve bileğimi 4 yerden kırmıştım bende, ameliyata kadar 3 gün her hareketimde oynayan kırıklarla bekletmişlerdi ve ameliyattada 7 tane çivi ile kemiklerimi delerek sabitlemişlerdi kırıkları. Bir insanın normalde morfin türevi ilaçlarla geçireceği bir 15-20 günü sadece 6 saatte bir alabildiğim parolla geçirebilmiştim, hergün her saat uyumadan ağladım bu kadar gün kabus gibiydi. Şimdi üstünden neredeyse 5 ay geçti, hatırlayamıyorum o acı dolu zamanları. Seninde sağlıkla kucağına yavrunu alınca umarım atakların azalır ya da daha güçlü ağrı kesiciler alabilerek unutursun inşallah bu ağrı zamanlarını. Doktorların gebelik sürecinde mi arttığını söyledi ağrılarının?

Ayyy kıyamam sana ne kadar zor olmuş öyle. Hatırlıyorum buraya yazdığını. Gerçekten çok çok güçlüymüşsün kolay mi bunları yaşamak. Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah. Değil hamilelikte normal zamanda basa gelse zor dayanilan ağrılara katlanmışsın resmen. Gerçekten sabrına ve gücüne hayran kaldım. Normalde doktorumun dediği Fmf gibi otoimmun rahatsizliklari genelde hamilelik ile baskilanir. Kaç tane hastam oldu hamilelikte ağrısı olmadi dedi. Senin tam tersi oldu azalacağı yerde arttı dedi. Vücudum kabul etmek istemedi sanırım. Facebook grubu var orda da baktım benim gibi olan var mı diye varmış. Ataksız geçen haftası olmayanlar var benim gibi. Sonunda kucaklarina zor da olsa almışlar. Kimi doktorların dediği gibi hiiiiç geçirmemiş. Ne diyelim sonu güzel olsun da ben de geriye bakınca hemen unuturum. Zaten bir kaç gün iyi oluyorum o zaman nasıl mutlu oluyor insan. Hemen unutuveriyorum. Inşallah doğumla beraber Allahın vereceği güç ile daha sağlıklı olurum sağlıklı annesi olur kuzumun.

Geçmiyor bir türlü şu grip ilaç da kullanılmıyor rapor alacağım sanırım bu halde çalışmak daha kötüleştirebilir beni

Canım benim de 1 haftaya yakın sürdü elimin kolumun canı yoktu hatta kemiklerim deli gibi ağrıyordu. Acıyordu dokunduğumda. Limon bal karisimi içtim bi müddet. Kendiliğinden geçti o ağrılar. Inşallah sen de toparlarsın. Rapor alma imkanın varsa al canım evde bol istirahat etmelisin.

Anladım canım, benimkisi dediğin gibi kötü zamanlardı ama unutuldu gitti, umarım dediğin gibi olur, ağrıların bir an önce geçer seninde

İnşallah canım olmaz bebeklerimiz bize şifa getirrler iyileştirrler bizi

İnşallah canım hep olumlu düşünüyorm bgn çıkıckmışım gbi düşünüyorm hep inşallah da öyle olurHaber ederm tabi ki canım,hepimizin kalan gnleri çok gzel sağlıkla geçsin inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşalm yavrularımıza

Günaydın Anneler ve yavruları
Rüyamda doğurduğumu görüyodum gerçek gibiydi hala etkisindeyimmm
Kontrole gidiyorum doğuma alıyolar kimse yok yanımda belime iğne yapıyolar ben duramıyorum ayaklanıyorum ayaklarım uyuşmaya başlıyo yere yatıyorum falan ameliyatı görmedim nede doktor erkek bi doktordu sonradan soruyorum kendi doktorumu görüyorum beni doğuma aldılar acil ama ne olduğunu söylemiyolar dedim
bebegi gördüm getirdiler ama hastalık bulaşmış bulamadık ne olduğunu 2 ameliyat geçirdi diyolar yüzünü falan net gördüm bende gribim biraz geniz akıntım var gripmi geçmiş diyorum
hayrolsun inşallah biraz evham yapmaya başladım sanırım ama gerçek gibiydi rüyamda bide hiçbişeyim hazır değil nasıl kıyafet getiricekler falan diyede düşünüyorum bi yandan kimse yok yanımda ayyy gerçek gibiydi

yebcim işyerinde biri yeni doğum yaptı, ilk çocuktan kalma aventin elektronik pompası olmasına rağmen bunu kullanıyomuş, hem çok pratik hem çok işe yarıyomuş. prize bağlı kalmamak, temizlemesi kullanımı çok pratikmiş diğeriyle uğraşmıyorum diyo. emzirirken boşta kalan memeye takıyomuşsun zaten. her ortamda sağabiliyomuş. çok memnundu ben de o sebeple direk bunu aldım elektronik yerine. ama henüz kendim kullanamadım tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…