2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar. Sağlıkla geçireceğimiz güzel bir hafta olsun inşallah
Listeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr
Biz Gökçe koymaya karar verdik babasına benzerse karaca olabilir diye takılıyorum eşime

çok teşekkür ederim canım. hep olumlu yorumlar gördüm ama insan inanamıyor :) bende düzenli sağmayacağım, dışarı çıkarsam buzlukta biraz bulunsun diye ve sütüm ilk etapta gelmezse pompayla çekeyim diye istiyorum ama işte bu yeterli güçte olur mu onu bilemedim.

Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki

Günaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse

Günaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
Ben bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorum

Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Canım bende henüz araştırma aşamasındayım ama prego bana çok kullanışlı geldi yakından da gördüm benim çoğu isteğime uyuyor özellikleri. Chicco ile kıyasladım bir mağazada yine pregoyu beğendim ama diğer markalara tam bakamadım bir sonraki gidişimde daha detaylı inceleyip vereceğim kararımı

Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumun dua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler

Biz hastane tipi kiraladık , aylık 130 TL , çok rahat oldu şükür ...

Ben bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorum
Ya benimde geçen gece kafamı koyduğum an geldi ve çıkarttım çok kötü oldum eşimde başlarda böyle değildin şimdi ne oldu diyor bana ay o tuvalet sorunu ayrı bir dert zaten

Rabbim yardımcısı olsun inşallah meleğinin bir an önce anneciğine sağlıkla kavuşsun canım

Aaaa yalnız değilmişim mide bulantısı konusunda. Bende özellikle akşam yemeğinden sonra istifra edicek kadar kötü oluyorum kızlar

E bebege gittim geçen hafta canım orda pregonun 1 modeli vardı o yüzden bakamadım yakından chicconun hangi modeline bakmıştın bende izledim videolardan kullanışlı geldi prego karar veremedim eşimde beğendi kullanışlı duruyo gerçekten sen hangi mağzadan bakmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…