Bugün kontrolümüz vardı 1750gr 42 cm olmuş bebeğim.Bu ara tuvalete çok sık çıkıyorum.Kafasını tam mesaneme dayamış oğlum ondanmış haftaya da çalışabilir raporu için gidecem..zaman nasıl da hızlı geçti az kaldı kokularını içimize çekmeye
PPrensescann
canım çok geçmiş olsun yeni gördüm ama tehlikeli haftaları atlattık artık, stres yapma bebiş çabucak toparlanıp gelir yanına yakın zamanda umuyorum ki :) ben de ankara'dayım yapabileceğim bişey varsa çekinme söyle..
yebcim işyerinde biri yeni doğum yaptı, ilk çocuktan kalma aventin elektronik pompası olmasına rağmen bunu kullanıyomuş, hem çok pratik hem çok işe yarıyomuş. prize bağlı kalmamak, temizlemesi kullanımı çok pratikmiş diğeriyle uğraşmıyorum diyo. emzirirken boşta kalan memeye takıyomuşsun zaten. her ortamda sağabiliyomuş. çok memnundu ben de o sebeple direk bunu aldım elektronik yerine. ama henüz kendim kullanamadım tabi :)
çok teşekkür ederim canım. hep olumlu yorumlar gördüm ama insan inanamıyor :) bende düzenli sağmayacağım, dışarı çıkarsam buzlukta biraz bulunsun diye ve sütüm ilk etapta gelmezse pompayla çekeyim diye istiyorum ama işte bu yeterli güçte olur mu onu bilemedim.
Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Ben bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorum
Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Canım bende henüz araştırma aşamasındayım ama prego bana çok kullanışlı geldi yakından da gördüm benim çoğu isteğime uyuyor özellikleri. Chicco ile kıyasladım bir mağazada yine pregoyu beğendim ama diğer markalara tam bakamadım bir sonraki gidişimde daha detaylı inceleyip vereceğim kararımı
PPrensescann
canım çok geçmiş olsun yeni gördüm ama tehlikeli haftaları atlattık artık, stres yapma bebiş çabucak toparlanıp gelir yanına yakın zamanda umuyorum ki :) ben de ankara'dayım yapabileceğim bişey varsa çekinme söyle..
Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumun dua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
kızlar şu pompayı alan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı? kuzenim gönderecek makinesini ama eski bir şey, zaten ben evde olacağım için çok iyi bir şey lazım değil ama yine de olması lazım.
herkes çok güzel yorumlar yapmış. fiyatı da 100 lira. acaba alsam mı bilemedim karar veremedim ya.
Ben bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorum
Ya benimde geçen gece kafamı koyduğum an geldi ve çıkarttım çok kötü oldum eşimde başlarda böyle değildin şimdi ne oldu diyor bana ay o tuvalet sorunu ayrı bir dert zaten
Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumun dua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
Canım bende henüz araştırma aşamasındayım ama prego bana çok kullanışlı geldi yakından da gördüm benim çoğu isteğime uyuyor özellikleri. Chicco ile kıyasladım bir mağazada yine pregoyu beğendim ama diğer markalara tam bakamadım bir sonraki gidişimde daha detaylı inceleyip vereceğim kararımı
E bebege gittim geçen hafta canım orda pregonun 1 modeli vardı o yüzden bakamadım yakından chicconun hangi modeline bakmıştın bende izledim videolardan kullanışlı geldi prego karar veremedim eşimde beğendi kullanışlı duruyo gerçekten sen hangi mağzadan bakmıştın
Ya benimde geçen gece kafamı koyduğum an geldi ve çıkarttım çok kötü oldum eşimde başlarda böyle değildin şimdi ne oldu diyor bana ay o tuvalet sorunu ayrı bir dert zaten