Biz Gökçe koymaya karar verdikListeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr
yebcim işyerinde biri yeni doğum yaptı, ilk çocuktan kalma aventin elektronik pompası olmasına rağmen bunu kullanıyomuş, hem çok pratik hem çok işe yarıyomuş. prize bağlı kalmamak, temizlemesi kullanımı çok pratikmiş diğeriyle uğraşmıyorum diyo. emzirirken boşta kalan memeye takıyomuşsun zaten. her ortamda sağabiliyomuş. çok memnundu ben de o sebeple direk bunu aldım elektronik yerine. ama henüz kendim kullanamadım tabi :)
Ben bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorumGünaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
Canım bende henüz araştırma aşamasındayım ama prego bana çok kullanışlı geldi yakından da gördüm benim çoğu isteğime uyuyor özellikleri. Chicco ile kıyasladım bir mağazada yine pregoyu beğendim ama diğer markalara tam bakamadım bir sonraki gidişimde daha detaylı inceleyip vereceğim kararımıArkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorumP Prensescann canım çok geçmiş olsun yeni gördüm ama tehlikeli haftaları atlattık artık, stres yapma bebiş çabucak toparlanıp gelir yanına yakın zamanda umuyorum ki :) ben de ankara'dayım yapabileceğim bişey varsa çekinme söyle..
Biz hastane tipi kiraladık , aylık 130 TL , çok rahat oldu şükür ...kızlar şu pompayı alan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı? kuzenim gönderecek makinesini ama eski bir şey, zaten ben evde olacağım için çok iyi bir şey lazım değil ama yine de olması lazım.
herkes çok güzel yorumlar yapmış. fiyatı da 100 lira. acaba alsam mı bilemedim karar veremedim ya.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ya benimde geçen gece kafamı koyduğum an geldi ve çıkarttım çok kötü oldum eşimde başlarda böyle değildin şimdi ne oldu diyor banaBen bu sabah istifra ettim gecende istifra etmistim cnm. Ben gece 2 de tatipnsabah 8 de kalkmama ragmen 4 kere tuvalete gittim. Her gece en az 3-4 kere gidiyorum
Rabbim yardımcısı olsun inşallah meleğinin bir an önce anneciğine sağlıkla kavuşsun canımAllah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumundua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
E bebege gittim geçen hafta canım orda pregonun 1 modeli vardı o yüzden bakamadım yakından chicconun hangi modeline bakmıştın bende izledim videolardan kullanışlı geldi prego karar veremedim eşimde beğendi kullanışlı duruyo gerçekten sen hangi mağzadan bakmıştınCanım bende henüz araştırma aşamasındayım ama prego bana çok kullanışlı geldi yakından da gördüm benim çoğu isteğime uyuyor özellikleri. Chicco ile kıyasladım bir mağazada yine pregoyu beğendim ama diğer markalara tam bakamadım bir sonraki gidişimde daha detaylı inceleyip vereceğim kararımı
Gece 3 te ilk kez uyanip tuvalete gittim tuvaletten geldim uykuya dalamadan gene gittim mesela.Ya benimde geçen gece kafamı koyduğum an geldi ve çıkarttım çok kötü oldum eşimde başlarda böyle değildin şimdi ne oldu diyor banaay o tuvalet sorunu ayrı bir dert zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?