2020 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
Başta hiç olmadı ama 20hsftadan bu yana çok kustum okulu yönü o zamana kadar 10 kilo almıştım
Sonrasında ben 2kg verdim çocuk aldı
Toplamda 8 kg aldım bugüne kadar
Kızımda 24 kg almıştım

Chicco best friend ile kıyasladım canım prego nirvana daha kullanışlı geldi bana. İzmirde şirin bebe diye baya büyük bi bebek mağazası var oradan baktım. Bir çok marka var orada ama gittiğim gün acelemiz vardı bakamadım diğerlerine. Prego hem hafif olduğundan hem yatma pozisyonu kolaylığından birde çift yönlü kullanımı faln olması baya hoşuma gitti benim. Chicco da da var bu özellikler ama o yatar pozisyondayken ayak kısmı düz durmuyo öyle olmasını beğenmedim yukarıda duruyo çocuk uyurken ayak kısmı

Bende araştırıyım iyice o zaman canım teşekkür ederim gidip bakmadım tam olarak iyice bakıyım farklarına falan

Başta hiç olmadı ama 20hsftadan bu yana çok kustum okulu yönü o zamana kadar 10 kilo almıştım
Sonrasında ben 2kg verdim çocuk aldı
Toplamda 8 kg aldım bugüne kadar
Kızımda 24 kg almıştım
Başta bende çok yaşamadım ama şimdi şimdi yaşıyorum ams

canım benim dualarımızdasınız. ama korkma 600-700 gr doğan bebekler var, çok şükür kilosu da iyi 37. haftaya kadar küvezde kalabilir çok normal, 24-25 haftalık doğan bebekler var hiç sıkma canını sonu güzel olacak inşallah

ben de almaya cesaret edememiştim ama tanıdık biri övgüyle bahsedince ilk etap için alayım dedim. çok lazım olursa elektrikli alırım diye düşündüm. priz başında beklememek, bebek emerken bi yandan güç sarfetmeden kendi kendine vakumla sağması cezbetti beni.

yalnız aynısından lansinoh markalı da var, vakumlu süt pompası yazınca çıkıyo googleda, 10 lira daha uygun mochiden, ben aldıktan sonra görmüştüm. alırsan aklında bulunsun..

Günaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse

Dün bütün aksam ve gece benımde bulantım oldu ama dün biraz karıştırdım yemekleri tatlıları ondan heralde dedim,
Senın kaç gündür öyleki

onu yenı teknolıyle omurrılık ıcın yapmıslar cnm bna da tuhaf gelmıstı ama omurılık saglıgı ıcın kan akısı ıcın bu sekılde uretıldı dedı adam bızde onu aldık

onu yenı teknolıyle omurrılık ıcın yapmıslar cnm bna da tuhaf gelmıstı ama omurılık saglıgı ıcın kan akısı ıcın bu sekılde uretıldı dedı adam bızde onu aldık
Bize de o tarz bişeyler dediler sanki ama bana mantıksız geldi. Alışmışız ya normale sanki rahat olmuycakmış gibi. Yan tarafına dönmek istese çocuk nasıl olucakki öyle

Canım her ne kadar moralini bozma desek de deseler de bunlar sana etki etmeyecek. 1 gün yoğun bakımda kalan bebeklerin annesi bile kötü olurken seni şuan içinde bulunduğun durumu anlıyorum, anlamaya çalışıyorum. Hiç kolay değildir. Ben inanıyorum yakın zamanda çok daha iyi olacak sağlığı. Günden güne bir mucizeye tanıklık edeceksin Allahım çok büyük. Sen nolur gücünü kaybetme. Bize burdan güzel haberler vereceğin gün yakın çok inanıyorum buna.

Yeğenim de doğduktan 1 ay sonra yoğun bakımda yattı 1 aya yakın. Her gün o yoğun bakım odası kapısının orda ne halde olduğumuzu bir biz bir Allah biliyor. Ama miniklerimiz çok güçlü. Güzel Sonunu düşünüp moral ver kendine sutun olsun bol bol. Nolur kendini güçlü tut. Her şey çok yakında güzel olacak

Dün bütün aksam ve gece benımde bulantım oldu ama dün biraz karıştırdım yemekleri tatlıları ondan heralde dedim,
Senın kaç gündür öyleki
Valla yaklaşık 1 2 haftadır öyle canım ya karıştırsan da karıştırmasamdq öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…