Başta hiç olmadı ama 20hsftadan bu yana çok kustum okulu yönü o zamana kadar 10 kilo almıştımGünaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
Chicco best friend ile kıyasladım canım prego nirvana daha kullanışlı geldi bana. İzmirde şirin bebe diye baya büyük bi bebek mağazası var oradan baktım. Bir çok marka var orada ama gittiğim gün acelemiz vardı bakamadım diğerlerine. Prego hem hafif olduğundan hem yatma pozisyonu kolaylığından birde çift yönlü kullanımı faln olması baya hoşuma gitti benim. Chicco da da var bu özellikler ama o yatar pozisyondayken ayak kısmı düz durmuyo öyle olmasını beğenmedim yukarıda duruyo çocuk uyurken ayak kısmıE bebege gittim geçen hafta canım orda pregonun 1 modeli vardı o yüzden bakamadım yakından chicconun hangi modeline bakmıştın bende izledim videolardan kullanışlı geldi prego karar veremedim eşimde beğendi kullanışlı duruyo gerçekten sen hangi mağzadan bakmıştın
Allah razı olsunRabbim yardımcısı olsun inşallah meleğinin bir an önce anneciğine sağlıkla kavuşsun canım
Bende araştırıyım iyice o zaman canım teşekkür ederim gidip bakmadım tam olarak iyice bakıyım farklarına falanChicco best friend ile kıyasladım canım prego nirvana daha kullanışlı geldi bana. İzmirde şirin bebe diye baya büyük bi bebek mağazası var oradan baktım. Bir çok marka var orada ama gittiğim gün acelemiz vardı bakamadım diğerlerine. Prego hem hafif olduğundan hem yatma pozisyonu kolaylığından birde çift yönlü kullanımı faln olması baya hoşuma gitti benim. Chicco da da var bu özellikler ama o yatar pozisyondayken ayak kısmı düz durmuyo öyle olmasını beğenmedim yukarıda duruyo çocuk uyurken ayak kısmı
Aynen canlı incelemek daha avantajlı bence rica ederim canımBende araştırıyım iyice o zaman canım teşekkür ederim gidip bakmadım tam olarak iyice bakıyım farklarına falan
Ay valla çok fena ama yaaAaaa yalnız değilmişim mide bulantısı konusunda. Bende özellikle akşam yemeğinden sonra istifra edicek kadar kötü oluyorum kızlar
Aynı aynı bende öyle uykuya da dalamıyoruz ki rahatlaGece 3 te ilk kez uyanip tuvalete gittim tuvaletten geldim uykuya dalamadan gene gittim mesela.
Başta bende çok yaşamadım ama şimdi şimdi yaşıyorum amsBaşta hiç olmadı ama 20hsftadan bu yana çok kustum okulu yönü o zamana kadar 10 kilo almıştım
Sonrasında ben 2kg verdim çocuk aldı
Toplamda 8 kg aldım bugüne kadar
Kızımda 24 kg almıştım
canım benim dualarımızdasınız. ama korkma 600-700 gr doğan bebekler var, çok şükür kilosu da iyi 37. haftaya kadar küvezde kalabilir çok normal, 24-25 haftalık doğan bebekler var hiç sıkma canını sonu güzel olacak inşallahAllah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumundua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
çok teşekkür ederim canım. hep olumlu yorumlar gördüm ama insan inanamıyor :) bende düzenli sağmayacağım, dışarı çıkarsam buzlukta biraz bulunsun diye ve sütüm ilk etapta gelmezse pompayla çekeyim diye istiyorum ama işte bu yeterli güçte olur mu onu bilemedim.
Çokk güzel bir isimGünaydın kızlar. Sağlıkla geçireceğimiz güzel bir hafta olsun inşallah
Biz Gökçe koymaya karar verdikbabasına benzerse karaca olabilir diye takılıyorum eşime
Selam kizlar icim rahatladi. 29+2 deyim 1466 gram 39 cm cikti. Bir dahaki randevumuz 3 hafta sonra. Sonra 2 haftada 1 e doncekmis 32 den sonra.
Günaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
onu yenı teknolıyle omurrılık ıcın yapmıslar cnm bna da tuhaf gelmıstı ama omurılık saglıgı ıcın kan akısı ıcın bu sekılde uretıldı dedı adam bızde onu aldıkChicco best friend ile kıyasladım canım prego nirvana daha kullanışlı geldi bana. İzmirde şirin bebe diye baya büyük bi bebek mağazası var oradan baktım. Bir çok marka var orada ama gittiğim gün acelemiz vardı bakamadım diğerlerine. Prego hem hafif olduğundan hem yatma pozisyonu kolaylığından birde çift yönlü kullanımı faln olması baya hoşuma gitti benim. Chicco da da var bu özellikler ama o yatar pozisyondayken ayak kısmı düz durmuyo öyle olmasını beğenmedim yukarıda duruyo çocuk uyurken ayak kısmı
Bize de o tarz bişeyler dediler sanki ama bana mantıksız geldi. Alışmışız ya normale sanki rahat olmuycakmış gibi. Yan tarafına dönmek istese çocuk nasıl olucakki öyleonu yenı teknolıyle omurrılık ıcın yapmıslar cnm bna da tuhaf gelmıstı ama omurılık saglıgı ıcın kan akısı ıcın bu sekılde uretıldı dedı adam bızde onu aldık
Yedigim cikolatalar nereye gitti belliMaşallah tospik çıktı senın kız
Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumundua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
Valla yaklaşık 1 2 haftadır öyle canım ya karıştırsan da karıştırmasamdq öyleDün bütün aksam ve gece benımde bulantım oldu ama dün biraz karıştırdım yemekleri tatlıları ondan heralde dedim,
Senın kaç gündür öyleki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?