2020 Şubat Anneleri

evet gördüm lansinoh da var, ama alırsam bunu alırım canım çok teşekkür ederim.

memnun kalmazsam da üzüleceğim bir para değil diyorum ama bu aralar ona yüz buna elli şuna iki yüz lira derken vallahi battık

Rabbim minik kuzuya dayanma gücü versin sağ salim kucağına alırsın inşallah .Ablamın bebeği de 1600 gr doğdu sonra 1300 gr a düştü. 55 gün kuvözde kaldı.Enfeksiyon kaptı.orda antibiyotik tedavisi aldı daha neler ...Çok şükür sonunda 2200gr teslim ettiler su an 4 yaşında ve maşallah yaşıtlarından çok saha dilli bir bebek

sorma yaa cidden battık aynen ben de çok üzülmem, en kötü ihtimal için dursun elimin altında dedim o kadar övünce arkadaş :)

Bende bundan almayı düşünüyorum bidahaki ay alıcam.
Selam kizlar icim rahatladi. 29+2 deyim 1466 gram 39 cm cikti. Bir dahaki randevumuz 3 hafta sonra. Sonra 2 haftada 1 e doncekmis 32 den sonra.
Gözün aydın cnm maşaAllah bebişine
Gözünaydın cnm. MaşaAllah Boylu bir bebek olucak sanırım benimde enfeksiyon harici bebeğinde baskı yaptığını düşünüyorum mesaneye
Canm elden hiç birşey gelmiyor ancak dua edebilirim. Rabbim şafi ismi hürmetine acil şifalar versin biran önce kavuş bebeğine içine ferahlık verdin.
ben de cuma çalışabilir raporu aldım, 1980 gr olmuştu oğluş 31+3 de
16 ocak son çalışma tarihim
Gözünaydın cnm maşaAllah seninde bebişin kilosu gayet iyi

Herkese iyi akşamlar uzun aradan sonra tekrar ben :) Bu sefer eksiklerimi sormak için aranızdayım. Özellikle tecrübeli anne adaylarına sorum.
Aşağıda aldıklarımı not aldığım bir liste var.
Daha orada yazamadığım izmirden gelecek olan şeyler de var havlu gibi ya da almış olduğum büyük olan spesifik şeyler gibi.
Özellikle giyim kısmında çok karıştı kafam. Zıbın eksiğimiz var mesela onu farkettim ama kaç tane daha kaç aylık almalıyım onu bilemedim. Dış giyim de aynı şekilde yeterli mi yoksa daha kaç adet almalıyım kestiremedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var bayanlar
Bu kısmı tamamen hallettikten sonra çanta hazırlama, yıkama ütüleme yerleştirme kısmına geçeceğim çünkü

Eklentiler

• 1576504910866352166313.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 100
20 çift çorap fazla bence canım bir de yeni doğan kilotlu çorap neden

Bir de alt açma minderi ne kadar mantıklı bilmiyorum ben kullan at kullanıyorum çünkü çok kaka ve çiş kazaları oluyor

20 çift çorap fazla bence canım bir de yeni doğan kilotlu çorap neden
Ya sorma benim aldıklarım ve annemin yolladıkları halanın aldıkları birleşince 20 çift olmuş o bolu çok soğuk bir memleket ve dışarı çıkarken falan kesinlikle içine giydirmeyi düşünüyorum külotlu çorapları.

Bir de alt açma minderi ne kadar mantıklı bilmiyorum ben kullan at kullanıyorum çünkü çok kaka ve çiş kazaları oluyor
Kullan atta aldım. Ancak onu dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Tekstil ürünü olanı ise sadece eve ait. Kumaş olarak kir tutmayan yikanabilen bir ürün. Kullan atları sadece dışarıda mantıklı buluyorum ben taşıması kolay olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…