evet gördüm lansinoh da var, ama alırsam bunu alırım canım çok teşekkür ederim.ben de almaya cesaret edememiştim ama tanıdık biri övgüyle bahsedince ilk etap için alayım dedim. çok lazım olursa elektrikli alırım diye düşündüm. priz başında beklememek, bebek emerken bi yandan güç sarfetmeden kendi kendine vakumla sağması cezbetti beni.
yalnız aynısından lansinoh markalı da var, vakumlu süt pompası yazınca çıkıyo googleda, 10 lira daha uygun mochiden, ben aldıktan sonra görmüştüm. alırsan aklında bulunsun..
Rabbim minik kuzuya dayanma gücü versin sağ salim kucağına alırsın inşallah .Ablamın bebeği de 1600 gr doğdu sonra 1300 gr a düştü. 55 gün kuvözde kaldı.Enfeksiyon kaptı.orda antibiyotik tedavisi aldı daha neler ...Çok şükür sonunda 2200gr teslim ettiler su an 4 yaşında ve maşallah yaşıtlarından çok saha dilli bir bebekAllah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumundua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
evet gördüm lansinoh da var, ama alırsam bunu alırım canım çok teşekkür ederim.
memnun kalmazsam da üzüleceğim bir para değil diyorum ama bu aralar ona yüz buna elli şuna iki yüz lira derken vallahi battık
31 +3 oluyormu çalışabilir raporu. 32 + olması gerekmiyomu cnmben de cuma çalışabilir raporu aldım, 1980 gr olmuştu oğluş 31+3 de
16 ocak son çalışma tarihim
Valla yaklaşık 1 2 haftadır öyle canım ya karıştırsan da karıştırmasamdq öyle
31 +3 oluyormu çalışabilir raporu. 32 + olması gerekmiyomu cnm
Bende bundan almayı düşünüyorum bidahaki ay alıcam.yebcim işyerinde biri yeni doğum yaptı, ilk çocuktan kalma aventin elektronik pompası olmasına rağmen bunu kullanıyomuş, hem çok pratik hem çok işe yarıyomuş. prize bağlı kalmamak, temizlemesi kullanımı çok pratikmiş diğeriyle uğraşmıyorum diyo. emzirirken boşta kalan memeye takıyomuşsun zaten. her ortamda sağabiliyomuş. çok memnundu ben de o sebeple direk bunu aldım elektronik yerine. ama henüz kendim kullanamadım tabi :)
Gözün aydın cnm maşaAllah bebişineSelam kizlar icim rahatladi. 29+2 deyim 1466 gram 39 cm cikti. Bir dahaki randevumuz 3 hafta sonra. Sonra 2 haftada 1 e doncekmis 32 den sonra.
Gözünaydın cnm. MaşaAllah Boylu bir bebek olucak sanırımBugün kontrolümüz vardı 1750gr 42 cm olmuş bebeğim.Bu ara tuvalete çok sık çıkıyorum.Kafasını tam mesaneme dayamış oğlum ondanmış haftaya da çalışabilir raporu için gidecem..zaman nasıl da hızlı geçti az kaldı kokularını içimize çekmeye
Canm elden hiç birşey gelmiyor ancak dua edebilirim. Rabbim şafi ismi hürmetine acil şifalar versin biran önce kavuş bebeğine içine ferahlık verdin.Allah razı olsun .. dualarınızı bekliyorum
Bebeğimi gördüm az önce yine solunuma bağlamışlar , dün çıkartmışlardı ama tolere edememiş kuzum , ciğerleri çok doluymuş kuzumundua edin ne olur ... 34 hafta dolmadan pek birşey söylemeyecekler
Gözünaydın cnm maşaAllah seninde bebişin kilosu gayet iyiben de cuma çalışabilir raporu aldım, 1980 gr olmuştu oğluş 31+3 de
16 ocak son çalışma tarihim
Gözünaydın cnm. MaşaAllah Boylu bir bebek olucak sanırımbenimde enfeksiyon harici bebeğinde baskı yaptığını düşünüyorum mesaneye
Bende böyle istiyorum taç çok tatlıEvet Lohusa tacımıda yaptımGüzel oldu bence sıfır maliyet ve tamda istediğim gibi oldu
Kendin yapabilirsin canımm çok kolay olduuu ☺Bende böyle istiyorum taç çok tatlı
20 çift çorap fazla bence canımHerkese iyi akşamlar uzun aradan sonra tekrar ben :) Bu sefer eksiklerimi sormak için aranızdayım. Özellikle tecrübeli anne adaylarına sorum.
Daha orada yazamadığım izmirden gelecek olan şeyler de var havlu gibi ya da almış olduğum büyük olan spesifik şeyler.
Özellikle giyim kısmında çok karıştı kafam. Zıbın eksiğimiz var mesela onu farkettim ama kaç tane daha kaç aylık almalıyım onu bilemedim. Dış giyim de aynı şekilde yeterli mi yoksa daha kaç adet almalıyım kestiremedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var bayanlar
Bu kısmı tamamen hallettikten sonra çanta hazırlama, yıkama ütüleme yerleştirme kısmına geçeceğim çünkü
Bir de alt açma minderi ne kadar mantıklı bilmiyorum ben kullan at kullanıyorum çünkü çok kaka ve çiş kazaları oluyorHerkese iyi akşamlar uzun aradan sonra tekrar ben :) Bu sefer eksiklerimi sormak için aranızdayım. Özellikle tecrübeli anne adaylarına sorum.
Daha orada yazamadığım izmirden gelecek olan şeyler de var havlu gibi ya da almış olduğum büyük olan spesifik şeyler.
Özellikle giyim kısmında çok karıştı kafam. Zıbın eksiğimiz var mesela onu farkettim ama kaç tane daha kaç aylık almalıyım onu bilemedim. Dış giyim de aynı şekilde yeterli mi yoksa daha kaç adet almalıyım kestiremedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var bayanlar
Bu kısmı tamamen hallettikten sonra çanta hazırlama, yıkama ütüleme yerleştirme kısmına geçeceğim çünkü
Ya sorma benim aldıklarım ve annemin yolladıkları halanın aldıkları birleşince 20 çift olmuş o20 çift çorap fazla bence canımbir de yeni doğan kilotlu çorap neden
Kullan atta aldım. Ancak onu dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Tekstil ürünü olanı ise sadece eve ait. Kumaş olarak kir tutmayan yikanabilen bir ürün. Kullan atları sadece dışarıda mantıklı buluyorum ben taşıması kolay olduğu için.Bir de alt açma minderi ne kadar mantıklı bilmiyorum ben kullan at kullanıyorum çünkü çok kaka ve çiş kazaları oluyor
Normal dedi canım sormuştum amaHmm istersen bir doktora sor canım , bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?