- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
He ben de 20 çift alacaksın sandım o kadar olduysa yapacak birşey yok tabiYa sorma benim aldıklarım ve annemin yolladıkları halanın aldıkları birleşince 20 çift olmuş obolu çok soğuk bir memleket ve dışarı çıkarken falan kesinlikle içine giydirmeyi düşünüyorum külotlu çorapları.
Evde de kaza oluyor canım sürekli yıkamak durumunda kalırsın tabi görsel olarak güzel ona birşey diyemem benim 3.bebk olacağı için mümkün olduğunca pratik olmasına bakıyorumKullan atta aldım. Ancak onu dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Tekstil ürünü olanı ise sadece eve ait. Kumaş olarak kir tutmayan yikanabilen bir ürün. Kullan atları sadece dışarıda mantıklı buluyorum ben taşıması kolay olduğu için.
Tam kar yağışlarının zirve yaptığı bi zamanda dünyaya gelecek nasip olursa. Ben ısınamıyorum o minnacık bedeniyle daha çok üşür dışarı çıktığımızda. Öyle rahatsız edecek şekilde değiller zatenHe ben de 20 çift alacaksın sandım o kadar olduysa yapacak birşey yok tabiKülotlu çorap yerine patikli alt daha iyi olmaz mı sıkılır bebe ya
Canım haklisin sen zaten onunla uğraşamazsın ekstradan kenarda 2 çocuk daha varken ama benim daha birinci olacak inşallahEvde de kaza oluyor canım sürekli yıkamak durumunda kalırsın tabi görsel olarak güzel ona birşey diyemem benim 3.bebk olacağı için mümkün olduğunca pratik olmasına bakıyorum
Benimde tahmini Doğum tarihi 25.02. Bu aralar bulantılarım başladı dün mesela çok fazlaydıGünaydın güzel anneler bu ara benim gibi geceleri ve sabahları bulantı çeken varmı yabaşlarda bu kadar çekmedim neredeyse
Bana da şimdilik normal gibi duruyor ama belli olmaz dedi daha erkenmişCanım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dedi
Aferin verdi doktor oda ne kadar işe yararsaCanım benim de 1 haftaya yakın sürdü elimin kolumun canı yoktu hatta kemiklerim deli gibi ağrıyordu. Acıyordu dokunduğumda. Limon bal karisimi içtim bi müddet. Kendiliğinden geçti o ağrılar. Inşallah sen de toparlarsın. Rapor alma imkanın varsa al canım evde bol istirahat etmelisin.
Bu listeye bakinca kiyafet konusunda benim hic biseyim yokmus onu anladimHerkese iyi akşamlar uzun aradan sonra tekrar ben :) Bu sefer eksiklerimi sormak için aranızdayım. Özellikle tecrübeli anne adaylarına sorum.
Aşağıda aldıklarımı not aldığım bir liste var.
Daha orada yazamadığım izmirden gelecek olan şeyler de var havlu gibi ya da almış olduğum büyük olan spesifik şeyler gibi.
Özellikle giyim kısmında çok karıştı kafam. Zıbın eksiğimiz var mesela onu farkettim ama kaç tane daha kaç aylık almalıyım onu bilemedim. Dış giyim de aynı şekilde yeterli mi yoksa daha kaç adet almalıyım kestiremedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var bayanlar
Bu kısmı tamamen hallettikten sonra çanta hazırlama, yıkama ütüleme yerleştirme kısmına geçeceğim çünkü
Hediyeyse olurCanım haklisin sen zaten onunla uğraşamazsın ekstradan kenarda 2 çocuk daha varken ama benim daha birinci olacak inşallahalt açma minderi teyzemden hediye he o almasaydı ben zaten alacaktım ev için. Dediğim gibi evde o daha mantıklı geliyor
Yeterli bence canım evde yetmezse takviye kolay iş bundan sonrakileri direkt 3 ay olarak alabilirsinBu listeye bakinca kiyafet konusunda benim hic biseyim yokmus onu anladim3 tane 10 lu hastahane çıkışı aldim. 2 tanede 5 li hastahane çıkışı aldim. Yani 0-3 aylıklar. 12 tanede corap aldim. 1 ince battaniye 1 kalin battaniye. 3 tanede tulum aldim. Cabuk büyür diye 0-3 ay icin baska bisey almadim.
Sık sık mı dışarı çıkacaksınız aslında bebekler için en sıcak tutan şey astronot tulum ama ilk zamanlar battaniyeye vs sarılıyorTam kar yağışlarının zirve yaptığı bi zamanda dünyaya gelecek nasip olursa. Ben ısınamıyorum o minnacık bedeniyle daha çok üşür dışarı çıktığımızda. Öyle rahatsız edecek şekilde değiller zaten
Tek merak ettiğim dış giyim olarak daha ne almalıyım ya da almalı mıyım vs.. kafamda deli sorular
Çok iyi canım maşallah bizim tarihler aynı benimki demişmiş Mu dur o kadar daha iki hafta var gitmeyeKızlar bebiş 2.5 kilo olmuş. Çalışabilir raporu da aldım . İnşallah herkesin bebişi sağlıkla büyür kilo alır . Sıkıntısı olanlar acil sağlıklarına kavuşur. Doğum tarihi 10 Şubat görünüyor.
ben daha hazırlıklara başlamadım gripten dolayı
Hastane çıkışlarıyla toplam 6 takım olur , rahat rahat yeter bence , zaten 2. Aydan sonra toparlamaya başlıyorlar 3-6 ayı giydirmeye baslıyosun , ben alma derim canımKizlar ben bebise dogru duzgun kiyafet almadim cunku cogunu annem,arkadaslarim hediye aldi ama alinanlar hep 3-6 , 4-6 , 6-9 , 9-12 aylik cogunlukla da hep 3-6 aylik var benim aldiklarim sadece 0-3 aylik onlarda 4 5 takim falan. 2 adette hastane cikisi var yenidogan icin sizce 4 5 takim yeter mi ilk dogdugunda yoksa daha fazla almali miyim ? Cabuk buyuyo diyolar yenidogan icin fazla alma diyolar ama bana 4 5 takim cok az geliyo bir de kis bebegi olcak kurutucum yok hemen kurumuyo camasirlarsizce ne yapmaliyim siz kac tane aldiniz mesela ?
Doğru söylemişler canım çabuk küçülüyor gerekirse takviye edersinKizlar ben bebise dogru duzgun kiyafet almadim cunku cogunu annem,arkadaslarim hediye aldi ama alinanlar hep 3-6 , 4-6 , 6-9 , 9-12 aylik cogunlukla da hep 3-6 aylik var benim aldiklarim sadece 0-3 aylik onlarda 4 5 takim falan. 2 adette hastane cikisi var yenidogan icin sizce 4 5 takim yeter mi ilk dogdugunda yoksa daha fazla almali miyim ? Cabuk buyuyo diyolar yenidogan icin fazla alma diyolar ama bana 4 5 takim cok az geliyo bir de kis bebegi olcak kurutucum yok hemen kurumuyo camasirlarsizce ne yapmaliyim siz kac tane aldiniz mesela ?
Hastane çıkışlarıyla toplam 6 takım olur , rahat rahat yeter bence , zaten 2. Aydan sonra toparlamaya başlıyorlar 3-6 ayı giydirmeye baslıyosun , ben alma derim canım
Tesekkur ederim kizlarDoğru söylemişler canım çabuk küçülüyor gerekirse takviye edersin
Herkese iyi akşamlar uzun aradan sonra tekrar ben :) Bu sefer eksiklerimi sormak için aranızdayım. Özellikle tecrübeli anne adaylarına sorum.
Aşağıda aldıklarımı not aldığım bir liste var.
Daha orada yazamadığım izmirden gelecek olan şeyler de var havlu gibi ya da almış olduğum büyük olan spesifik şeyler gibi.
Özellikle giyim kısmında çok karıştı kafam. Zıbın eksiğimiz var mesela onu farkettim ama kaç tane daha kaç aylık almalıyım onu bilemedim. Dış giyim de aynı şekilde yeterli mi yoksa daha kaç adet almalıyım kestiremedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var bayanlar
Bu kısmı tamamen hallettikten sonra çanta hazırlama, yıkama ütüleme yerleştirme kısmına geçeceğim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?