2020 Şubat Anneleri

He ben de 20 çift alacaksın sandım o kadar olduysa yapacak birşey yok tabi Külotlu çorap yerine patikli alt daha iyi olmaz mı sıkılır bebe ya

Evde de kaza oluyor canım sürekli yıkamak durumunda kalırsın tabi görsel olarak güzel ona birşey diyemem benim 3.bebk olacağı için mümkün olduğunca pratik olmasına bakıyorum

He ben de 20 çift alacaksın sandım o kadar olduysa yapacak birşey yok tabi Külotlu çorap yerine patikli alt daha iyi olmaz mı sıkılır bebe ya
Tam kar yağışlarının zirve yaptığı bi zamanda dünyaya gelecek nasip olursa. Ben ısınamıyorum o minnacık bedeniyle daha çok üşür dışarı çıktığımızda. Öyle rahatsız edecek şekilde değiller zaten
Tek merak ettiğim dış giyim olarak daha ne almalıyım ya da almalı mıyım vs.. kafamda deli sorular

Evde de kaza oluyor canım sürekli yıkamak durumunda kalırsın tabi görsel olarak güzel ona birşey diyemem benim 3.bebk olacağı için mümkün olduğunca pratik olmasına bakıyorum
Canım haklisin sen zaten onunla uğraşamazsın ekstradan kenarda 2 çocuk daha varken ama benim daha birinci olacak inşallah alt açma minderi teyzemden hediye he o almasaydı ben zaten alacaktım ev için. Dediğim gibi evde o daha mantıklı geliyor

Canım ben bu hafta içi doktora gittiğimde sordum bu haftalarda belli oluyor mu dedim. Normal mi sezaryan mı diye dedi şuan öakat duruşu duruyor normal doğum olmaz ama daha döner dedi
Bana da şimdilik normal gibi duruyor ama belli olmaz dedi daha erkenmiş

Aferin verdi doktor oda ne kadar işe yararsa
Rapor da almadım hatta çalışabilir raporu aldım . Evde durdukça daha hasta oluyorum sanki

Kızlar bebiş 2.5 kilo olmuş . Çalışabilir raporu da aldım . İnşallah herkesin bebişi sağlıkla büyür kilo alır . Sıkıntısı olanlar acil sağlıklarına kavuşur. Doğum tarihi 10 Şubat görünüyor.
ben daha hazırlıklara başlamadım gripten dolayı

Kizlar ben bebise dogru duzgun kiyafet almadim cunku cogunu annem,arkadaslarim hediye aldi ama alinanlar hep 3-6 , 4-6 , 6-9 , 9-12 aylik cogunlukla da hep 3-6 aylik var benim aldiklarim sadece 0-3 aylik onlarda 4 5 takim falan. 2 adette hastane cikisi var yenidogan icin sizce 4 5 takim yeter mi ilk dogdugunda yoksa daha fazla almali miyim ? Cabuk buyuyo diyolar yenidogan icin fazla alma diyolar ama bana 4 5 takim cok az geliyo bir de kis bebegi olcak kurutucum yok hemen kurumuyo camasirlar sizce ne yapmaliyim siz kac tane aldiniz mesela ?

Bu listeye bakinca kiyafet konusunda benim hic biseyim yokmus onu anladim 3 tane 10 lu hastahane çıkışı aldim. 2 tanede 5 li hastahane çıkışı aldim. Yani 0-3 aylıklar. 12 tanede corap aldim. 1 ince battaniye 1 kalin battaniye. 3 tanede tulum aldim. Cabuk büyür diye 0-3 ay icin baska bisey almadim.

merhaba 2019 şubat annesiyim, tam kendi konumuzdan çıkmıştım ki nostalji olsun diye şubat 2020 annelerine bir bakayım dedim. hepinize hayırlı ve kolay doğumlar dilerim. geçmişte alışveriş listesi yapmıştım, bazı gereksiz şeyleri de almışım, bakmak isteyen olursa diye linkini bırakıyorum.

Hediyeyse olur ben bile hayır demem beleşe

Yeterli bence canım evde yetmezse takviye kolay iş bundan sonrakileri direkt 3 ay olarak alabilirsin

Sık sık mı dışarı çıkacaksınız aslında bebekler için en sıcak tutan şey astronot tulum ama ilk zamanlar battaniyeye vs sarılıyor

Çok iyi canım maşallah bizim tarihler aynı benimki demişmiş Mu dur o kadar daha iki hafta var gitmeye

Hastane çıkışlarıyla toplam 6 takım olur , rahat rahat yeter bence , zaten 2. Aydan sonra toparlamaya başlıyorlar 3-6 ayı giydirmeye baslıyosun , ben alma derim canım

Doğru söylemişler canım çabuk küçülüyor gerekirse takviye edersin

Benimde listem bu şekilde kızlar Henüz annelerle olan alışverişe çıkmadım ama, bu hafta gideyim diyordum kayınpederim rahatsızlanınca kaldı. İyileşince hazırlıkları hızlandırcam artık

Eklentiler

• 075E0EF5-6499-40C3-871F-FDCBDD92E22F.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 05BE6D1E-ABD4-47FF-9769-C94BF5CF39A2.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 75

Ağız bezi alabılırsın emzirirken kıyafetine bulaşmasın, birde uzun kollu çıtçıtlı iç atlet , eldiven ve bere ,
Bolunun sogununu iyi bilirim malum 4 sene orda okudum
Zaten ilk 40 cıkana kadar senın toparlanman cocugun toparlanması gelen giden cok fazla dısarı cıkamazsınız, doktordan doktora ancak, sonrada nisan mayıs geliyor biraz daha havalar yumusar, arabanızda varsa çok dert etme bence , elaya astronot tulum almıstım ama çok bunalmıstı hiç sevmedi onlar gercekten çok korumalı ama yenıdogan bebek içinde cok bunalıyor oyüzden al diyemem , hm deki peluş tulumlar + kalın battaniyeyle idare edilebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…