2020 Şubat Anneleri

Bende 9 takim aldim kizlar yeni dogan insalah yeter yetmezse alirim diyorum birde ben kendi cantami ve bebegin cantasini hazrladm eksiklerimi de dun aldm ve bittu şükür her sey icin haziriz bi heyecan basti beni orada olece hazir durunca icim bir tuhaf olmadi desem yalan olur

Bizde anneanne ile hala yetti o yüzden böyle oldu 3 tane 10 lu 2 5li hastahane çıkışı da az değil ama. Bizde de bir 10lu iki 5li var onları yazmayı unutmusum sanırım.
Sanki hiç bir şeyi yetmeyecek gibi geliyor. Çok karmaşıklaştı çözmeye çalıştıkça

kızlar bu müslin battaniyenin olayı nedir? nasıl bir kumaş bu? benim normal ince battaniyelerim ve kızımdan kalan kalın bir battaniyem var. yeterli sanırım.

ben hastane çıkışı sadece bir tane 10lu aldım. gerisi tek parça tulum ya da iki parça ayaklı olanlardan. 0-3 ay toplam 10 tane vardır sanırım. yeterli bence de. ama iç badi uzun kollu ve kısa kollu toplamda 15 tane vardır. kuzenim de vermişti onlar da var. iç badilerde kaka kazaları olabiliyor o yüzden fazla aldım.

bir de tavsiyem sadece alt ayaklılar var onlardan da alın. iki kat giymeleri lazım ya üstten zaten badi üstüne kıyafeti ve gerekirse yeleği. alttan da bacakları üşümesin diye tek parça satılan ayaklı ya da ayaksız altlar var. üçlü şekilde bile satılıyorlar.

eldiveni çok abartmasanız da olur, genelde takımlarda eldiven de oluyor zaten. çok uzun süre eldiven takmıyorlar.

benim bebişin hiç eksiği kalmadı kıyafette. kendime bir tane daha pijama takımı alıcam. ufak tefek bazı şeyler eksik. dışarı çıkabilirsem bi gün alıcam inşallah

ay ben bi de çanta almadım ya. hiç de içimden çanta almak gelmiyo. spor bir orta büyüklükte sırt çantam var onu kullanırım. sevmiyorum bebek çantalarını. gerçi şimdi normal kadın çantaları gibi var ama onlar da pahalı geldi bana ya. vallahi tükendik al al bitmiyor.

Müslin battaniyler çok amaçlı kullanıldığı için övülüyor. Gerek kundak gerek battaniye gerek koruyucu örtü gerek havlu kurulama amaçlı. Bende 3 tane aldım lcwda ucuz 17-20 tl arası cnm

Müslin battaniyler çok amaçlı kullanıldığı için övülüyor. Gerek kundak gerek battaniye gerek koruyucu örtü gerek havlu kurulama amaçlı. Bende 3 tane aldım lcwda ucuz 17-20 tl arası cnm
anladım canım sağolasın. çok görüp duyuyorum bu aralar. ama ihtiyacım yok ya, havlu hiç almadım kızımınkileri hep sakladım. bornozu bile var kızımdan kalan
battaniye de normal pamuk kumaş ince battaniye aldım iki tane daha. kalın battaniyesi de kızımdan. müslin battaniyeye artık gerek yoktur herhalde. ince battaniyeden de güzel kundak oluyor.

Ben kanken kullanıyorum canım çanta olarak gayet iyi şort çantası olarak .müslin de yazın çok kullanıyor terketmiyor hava alan kumaşı var ufklığın vardı ben kıza da aldım kullanılıyor çünkü

Müslinleri çok övdüler diye ben de aldım, banyo yapınca ilk suyunu almak için yumuşak oluyomuş, bi yere gidince pusetine örtmeye vs çok amaçlı anlattı bi kaç arkadaş eksik kalmayım dedim 4 tane aldım

Başka arkadaşım da kumaşçılardan mermerşahi önerdi o da tülbent bezinden biraz kalın müslinden daha yumuşak. Ondan da 6 liradan 4 tane 1er metre kestirdim kenarlarını da 5 er liraya diktirdim. Yani müslin yerine mermerşahi kumaşı da güzel bi alternatif bilginize

Yeterli bence canım evde yetmezse takviye kolay iş bundan sonrakileri direkt 3 ay olarak alabilirsin
Evet bende bundan sonrakileri 3-6 ay alayim diye düşündüm. Çünkü bir cok arkadasimin dedigine göre 0-3 ayda aldıklarını giydiremeden bebisler büyümüş. Bende o yüzden cok almak istemedim.

Sağol canım, yeter ki yaşasın sağlıklı olsun geçer acılar diye avutmuştum kendimi o zamanlar, gerçekten de bir şekilde unutulup geçiyor o kötü anlar

Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki

Canım ebebekte sanırım ayın 24ünde bebek arabalarında %24 indirim olacaktı. Bulunduğun yerde mağazası varsa bir sor istersen indirime girecek modelleri

Güncelliyorum 21 aralıkmış

Son düzenleme:
Bence cok sey almissin benim bundan daha az kiyafetleri. Kayinvalidem annem buna ragmen cok dediler hediye de gelir hemen buyur dediler. Bu yenidogan takimlar hemen kuculuyormus kuzum. Bence birsey alma tekstilde. Bebis dogsun kilosuna fln bak mesela benim esim 4 kg dogmus yenidogan seylerinin cogu olmamis Ihtiyaca gore internetten soyler ya da esine avm den aldirirsin sen lohusayken bile. Bende sen gibi telasa dustum cok sey aldim sonra dedim bebek dogduktan sonra bakaym ihtiyaca gore. Ufak eksiklerim kaldi 7-8 parca sey onlari da toplu alcam simdi karar vermedim de daha atesolcere biberone fln.

Sık sık mı dışarı çıkacaksınız aslında bebekler için en sıcak tutan şey astronot tulum ama ilk zamanlar battaniyeye vs sarılıyor
Astronot düşünüyordum ama ilk aylarda pek tavsiye edilmediğini gördüm astronot tulumların. Asıl onların bebeği bunalttigini söylüyorlar

Ağız bezi de var ben 10 lu almıştım annem de 20li almış yollamış. Toplamda 30 tane ağız bezimiz var
Aynen sen üniden bilirsin buranın ayazini. Insan burada ısınamıyor gerçekten. Şükür ki arabamız var. O da bir nimet.
Ama nisan mayıs burada hala kış malesef nisanda kar yağan bir memleketten bahsediyoruz

Kraftın anne bebek çantası vardı 75 tl ye düşmüştü. Indirimi görünce ben de almıştım. Görünce de iyi ki almışım dedim. Hem sırt hem omuz çantası olarak her türlü kullanabiliyorsun ve yayla gibi içi. Çok büyük. Her türlü idare edebilecek bir çanta. Bulabilirsem linkini atarım bi bakarsın :)

Bebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…