Amin canım benim inşallah Rabbim korusunçok çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın aminn
Gözün Aydın canım çok sevindim bundan sonra sağlıcakla bekler vaktini meleğin inşallahKızlar ben hastaneden taburcu oldum çok şükürDr um ilaç verdi evde devam edicem cmrtsi de kontlrm var inşallah herşey yolunda olur artk sadece doğumda hastanede kalırım
Bizimki objektifleri seviyorr. Cinsiyet icin gittigimizde doktor ultrasonu bakar bakmaz gormustu esimde hemen gordugu icin erkek sanmisti. Pipisini gordu tabi diye. Cinsiyet partisinde Balonu patlatinca sok olmustuMaşallah ne kadar da net
Ben cok dogum hikayesi dinledim kotu gecen dogumlari. Hatta sirf bebek dogurmamak icin evlenmek istemiyordum esimi 6sene oyaladiktan sonra mecbur evlendim.Kontrolden çıktım şimdi doktorun nöbet günlerni değerlendiriyorum resmen eşimle gitmek için
2200 gram olmuşuz biz vajinal baktı rahim ağzı uzunluğu iyi erken doğum şüphesi yok nst normal çok şükür
Ayşegül doğurursun sen dedi normal bende yapamam dedim zorlamam seni deneriz falan dedi bekleyelim dedim belki erken gelmek ister dbaşlarsa sancım normal deneriz dedim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺
Maşallah valla bizimkinin hep surat kaplı ellerle çok uğraşıyor doktor ama açmıyor cinsiyeti de ilk erkek demişti zaten doktor meğer kordonmuşBizimki objektifleri seviyorr. Cinsiyet icin gittigimizde doktor ultrasonu bakar bakmaz gormustu esimde hemen gordugu icin erkek sanmisti. Pipisini gordu tabi diye. Cinsiyet partisinde Balonu patlatinca sok olmustu
buarada emzirme sutyeni almamakta israrliyim. Bunu soyledim trendyolda indirimde. Askilarini cikarcam emzirirken insallah :) gelsin bedeni rahatsa beyazini ve siyahini soylerim.
Bende 3 emzirme atleti aldim ama kullanmadim daha kullanmicam ceyizlik gibi bebisten sonra :) simdilik eski atletlerimleMaşallah valla bizimkinin hep surat kaplı ellerle çok uğraşıyor doktor ama açmıyor cinsiyeti de ilk erkek demişti zaten doktor meğer kordonmuşben aldım canım 1 atlet 1 de sütyen ama şuan kullanmak için aldığım LCW dan sporcu atleti gibi var sırtı çarpraz aşırı rahat askılarını çıkarp kullanabiliyorsan süper valla ben kullanamıyorum ya düşüyor gibi hissediyorum Ah yine başladı benim bulantılar açım ama şeker çıkçak diye korkudan birşeyde yiyemiyorum zaten yoğurtla idare ediyorum
korku mu ne çözemedim kendimi hep sezeryana adapte ettim ama normal doğumuda düşüneceğim artık bende çok okuyorum hala etkilenmiyorum aslında ama bilemediğim korku var yenicem inşallah onuda dimi dimi ya yeneriz inşallah Rabbim sabrınıda verir bizeBen cok dogum hikayesi dinledim kotu gecen dogumlari. Hatta sirf bebek dogurmamak icin evlenmek istemiyordum esimi 6sene oyaladiktan sonra mecbur evlendim.sonra dogumdan korktugum icin yine hic bebek dusunmedim surpriz hamile kaldim bana kalsa 2 sene daha beklerdimmm. Ama simdi insallah normal olur normal dogururum diyorumm. Herkesin dogumu farkli. Belki seninki cok kolay olcak. Suan epidural falan eskiye gore cok daha kolay dogumlar. Yine en iyisini sen bilirsin ama sirf dogum korkusundansa normali dene bence kimler kimler doguruyor biraz aciya dayaniriz yaaa
Benimde oyle canimmmkorku mu ne çözemedim kendimi hep sezeryana adapte ettim ama normal doğumuda düşüneceğim artık bende çok okuyorum hala etkilenmiyorum aslında ama bilemediğim korku var yenicem inşallah onuda dimi dimi ya yeneriz inşallah Rabbim sabrınıda verir bize
Benim eşimde çocukluk aşkım 2007 den beri hayatımda 1 sene 3 aylık evliyiz benimde süpriz oldu bende hep 2 sene dedim soranlara bi odam boştu bebek odası yaparsın diyolardı istemiyorum istemiyorum falan diyodum hep bebek odası yaptım oraya şimdihayırlısı böyleymiş demekki iyiki süpriz olmuşlar bize diyelim ☺
Nasıl bir şey alınabilir ki acaba? Neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık ev 2+1 oluncaBende alicam bizim kirli kiyafetlerimizle ayni yerde olmasini istemem sahsen
Sanırım totalde içine 7 zıbın var. O da yetmez gibi. 10 a tamamlasam ortalamayı tuttururum gibi geliyor. Ben de çok alan taraf olmak istedim heves ettim çünkü ama sağolsunlar onlar benden daha hevesli çıktı cinsiyet belli olduğundan beri alıp durdular. Daha orada yazmayan 3-6 6-12 grubu var bir sürü. :) sen düşün kıyafet bolluğunuBenimde icine giydircek cok seyim yok genelde disina giydircek. Ama dogunca bakcam kuzummm ya hemen esime derim gelirken sundan al diye alir mesela. Benim cogu seyi ben aldim anneler cok kiyafet almadi ondan ya da ben onlara birakmadim pek:) aldilar da az aldilar. Ama benim bunun yarisi kadardir kiyafetim.
çok çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın aminn
tamam canım bulursan at linkini :) bende bakayım netten belki bulurum. ama şu an çok acil değil benim için belki de doğumdan sonra alırım.
her gün olmasa da iki günde bir yıkıyorsun. ayrı bir sepet alınmalı bence, bizim kıyafetlerimizle karışmaması hijyen açısından iyi olur. ben kızımda almıştım hala duruyor onu kullanıcam. küçük bir sepet yetiyor :)
30-40 derecede çok uzun olmayacak bir programda yıkanabilir. bebekken çıkmayacak lekeleri olmuyor. en fazla kusmuk ya da süt. he ama tabii kaka
bulaşınca iç zıbına önden bi çitileyip atmak gerekiyor, bebek deterjanları pek çıkarmıyor kaka lekesini :)
Evim sıcak oluyor. Kalorifer açık değilken bile ılık hem yalıtım hem de alt ve üst dairelerden dolayı. Kundakla falan iyice bogulmaz miBilirim ya yazın bile yorganla yatıyodum
Yinede yaza kadar aşı ve doktorun dısında çok dışarı cıkarmıyız bilmıyorum ,
Evlerde sıcak oluyor zaten , lcw de ayaklı kadife esorfman altları var onlarada bakabılırsın , hm de kadıfe tulumlar var , zaten yenı dogduklarında içine uzun kollu cıtcıtlı atlet ayagına corap üstüne tulum üstünede ince bir yarım kundak yeter gündüz ,ben öyle yapmıstım yanı
Evim sıcak oluyor. Kalorifer açık değilken bile ılık hem yalıtım hem de alt ve üst dairelerden dolayı. Kundakla falan iyice bogulmaz mi
Guzelmis cnm hic gormedim civilde yada dikkatimi cekmediİlk aylarda uyuyacagı zaman ince bir bezle yarım kundak yapmak bebekleri çok rahatlatıyor , ben 2 ay yaptım elaya , ecede de yapmayı düşünuyorum , civilden 2 tane hazır kundan almıstım onlar cok işime yaramıştı, bak modeli böyle
Benim kızımda önden gidiyor canım doktor ilk başta şeker şüphelendi ama çıkmadı bir sorun olmayacağını söyledi hatta daha iyi dedi bebek erken doğarsa( inşallah olmaz) o zaman önden gittiği için faydası olacağını söylediGünaydın aranıza yeni katıldım şuan 29.hafta .3 günlük hamileyim bu 3.hamileliğim oğlum olcak allah izin verirse 2 tane kızım var onlarda 1 hafta önden ilerliyordu hamileliğim ve normal doğum yaptım ama bu bebeğim 3 hafta önden gidiyor ve kilomuz şuan 1.850gr biraz korkum var normal istiyorum kızlarım 4 kiloya yakın doğdular benim gibi önden giden varmı aranızda
Olur canim zaten kiyafetleri minicik eger yerin yoksa kapi arkasina asmali olanlarda var bezden o sekilde bir seyde alabilirsin hemde yerden tasarruf etmis olursunNasıl bir şey alınabilir ki acaba? Neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık ev 2+1 oluncaminik sepet gibi bir şey yeterli gelir mi onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?