2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben hastaneden taburcu oldum çok şükür Dr um ilaç verdi evde devam edicem cmrtsi de kontlrm var inşallah herşey yolunda olur artk sadece doğumda hastanede kalırım
Gözün Aydın canım çok sevindim bundan sonra sağlıcakla bekler vaktini meleğin inşallah

Maşallah ne kadar da net
Bizimki objektifleri seviyorr. Cinsiyet icin gittigimizde doktor ultrasonu bakar bakmaz gormustu esimde hemen gordugu icin erkek sanmisti. Pipisini gordu tabi diye. Cinsiyet partisinde Balonu patlatinca sok olmustu

buarada emzirme sutyeni almamakta israrliyim. Bunu soyledim trendyolda indirimde. Askilarini cikarcam emzirirken insallah :) gelsin bedeni rahatsa beyazini ve siyahini soylerim.

Eklentiler

• D3517EE3-8044-463C-95C1-1BDD3A6C0509.webp
    8 KB · Görüntüleme: 31
Ben cok dogum hikayesi dinledim kotu gecen dogumlari. Hatta sirf bebek dogurmamak icin evlenmek istemiyordum esimi 6sene oyaladiktan sonra mecbur evlendim. sonra dogumdan korktugum icin yine hic bebek dusunmedim surpriz hamile kaldim bana kalsa 2 sene daha beklerdimmm. Ama simdi insallah normal olur normal dogururum diyorumm. Herkesin dogumu farkli. Belki seninki cok kolay olcak. Suan epidural falan eskiye gore cok daha kolay dogumlar. Yine en iyisini sen bilirsin ama sirf dogum korkusundansa normali dene bence kimler kimler doguruyor biraz aciya dayaniriz yaaa

Maşallah valla bizimkinin hep surat kaplı ellerle çok uğraşıyor doktor ama açmıyor cinsiyeti de ilk erkek demişti zaten doktor meğer kordonmuşben aldım canım 1 atlet 1 de sütyen ama şuan kullanmak için aldığım LCW dan sporcu atleti gibi var sırtı çarpraz aşırı rahat askılarını çıkarp kullanabiliyorsan süper valla ben kullanamıyorum ya düşüyor gibi hissediyorum Ah yine başladı benim bulantılar açım ama şeker çıkçak diye korkudan birşeyde yiyemiyorum zaten yoğurtla idare ediyorum

Bende 3 emzirme atleti aldim ama kullanmadim daha kullanmicam ceyizlik gibi bebisten sonra :) simdilik eski atletlerimle
Gobek acik idare ediyorum belim kapnmiyor hic anca kocamin beyaz atletlerini giyinca kapaniyor adamin gozune zaten asker arkadasi gibi geliyorum karnim buyudugunden beri bebegi dusunuyor yaklasmiyor o beyaz atletleri de giymek istemiyorum ondan :) emzirme sutyeni almadim bakalm gerek olursa alirim artik.

korku mu ne çözemedim kendimi hep sezeryana adapte ettim ama normal doğumuda düşüneceğim artık bende çok okuyorum hala etkilenmiyorum aslında ama bilemediğim korku var yenicem inşallah onuda dimi dimi ya yeneriz inşallah Rabbim sabrınıda verir bize
Benim eşimde çocukluk aşkım 2007 den beri hayatımda 1 sene 3 aylık evliyiz benimde süpriz oldu bende hep 2 sene dedim soranlara bi odam boştu bebek odası yaparsın diyolardı istemiyorum istemiyorum falan diyodum hep bebek odası yaptım oraya şimdi hayırlısı böyleymiş demekki iyiki süpriz olmuşlar bize diyelim

Benimde oyle canimmm Evet ya yapariz bence hic korkma. Epidural secenegin olursa iste asiri rahatlatiyormus hem. Uzun sure agri aci cekcegimize birkac saaat cekelim. En zor kismi son sancilarmis sadece ondan oncesi kolaymis epiduralle o sancilari hissetmiyormussun ama. Yarisini cekcez sadece annelerimizin cektiginin oyle dusunn. Bence karnindan daha zordur iyilesme sureci bakimi flnn.

Bende alicam bizim kirli kiyafetlerimizle ayni yerde olmasini istemem sahsen
Nasıl bir şey alınabilir ki acaba? Neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık ev 2+1 olunca minik sepet gibi bir şey yeterli gelir mi onun için

Sanırım totalde içine 7 zıbın var. O da yetmez gibi. 10 a tamamlasam ortalamayı tuttururum gibi geliyor. Ben de çok alan taraf olmak istedim heves ettim çünkü ama sağolsunlar onlar benden daha hevesli çıktı cinsiyet belli olduğundan beri alıp durdular. Daha orada yazmayan 3-6 6-12 grubu var bir sürü. :) sen düşün kıyafet bolluğunu

Şu an daha da ucuza buldum ve yikildim

Evim sıcak oluyor. Kalorifer açık değilken bile ılık hem yalıtım hem de alt ve üst dairelerden dolayı. Kundakla falan iyice bogulmaz mi

Evim sıcak oluyor. Kalorifer açık değilken bile ılık hem yalıtım hem de alt ve üst dairelerden dolayı. Kundakla falan iyice bogulmaz mi

İlk aylarda uyuyacagı zaman ince bir bezle yarım kundak yapmak bebekleri çok rahatlatıyor , ben 2 ay yaptım elaya , ecede de yapmayı düşünuyorum , civilden 2 tane hazır kundan almıstım onlar cok işime yaramıştı, bak modeli böyle

Eklentiler

• BB61AD01-4D32-4DA4-8817-EDA20BABAEB0.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 54
Guzelmis cnm hic gormedim civilde yada dikkatimi cekmedi

Günaydın aranıza yeni katıldım şuan 29.hafta .3 günlük hamileyim bu 3.hamileliğim oğlum olcak allah izin verirse 2 tane kızım var onlarda 1 hafta önden ilerliyordu hamileliğim ve normal doğum yaptım ama bu bebeğim 3 hafta önden gidiyor ve kilomuz şuan 1.850gr biraz korkum var normal istiyorum kızlarım 4 kiloya yakın doğdular benim gibi önden giden varmı aranızda

Benim kızımda önden gidiyor canım doktor ilk başta şeker şüphelendi ama çıkmadı bir sorun olmayacağını söyledi hatta daha iyi dedi bebek erken doğarsa( inşallah olmaz) o zaman önden gittiği için faydası olacağını söyledi

Nasıl bir şey alınabilir ki acaba? Neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık ev 2+1 olunca minik sepet gibi bir şey yeterli gelir mi onun için
Olur canim zaten kiyafetleri minicik eger yerin yoksa kapi arkasina asmali olanlarda var bezden o sekilde bir seyde alabilirsin hemde yerden tasarruf etmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…