Günaydın kızlar. listemin son halini atayım dedim ben de, belki fikir olur..
Astronot tulum dolap uygulamasından 2. el ama yeni etiketli buldum o sebeple o kadar uygun. puset de letgo'dan gene 2. el ama hiç kullanılmamış chicco'nun buldum, aldığımız kişi bir de telsiz hediye etti :)
Günaydın aranıza yeni katıldım şuan 29.hafta .3 günlük hamileyim bu 3.hamileliğim oğlum olcak allah izin verirse 2 tane kızım var onlarda 1 hafta önden ilerliyordu hamileliğim ve normal doğum yaptım ama bu bebeğim 3 hafta önden gidiyor ve kilomuz şuan 1.850gr biraz korkum var normal istiyorum kızlarım 4 kiloya yakın doğdular benim gibi önden giden varmı aranızda
Gunaydin hamislerr dun cok yogun bir gundu oglumun kuruyan camasirlarini babasi utuledi ben dolabina yerlestirdim sonra disaridaki islerimizi hallettik bayagi bir yurudum anca kendime gelebildim
fiyatı iyiymiş gerçekten ama aynen böyle bir çantam var, hatta iki yanında su koyma gözü de var. aynı boyutta üstelik. bunu almam çok mantıksız olur yani. sağol canım yine de ben çanta almıcam sanırım inat ettim
küçük bebişler kundaklanır çünkü kendilerini hala anne karnında hissettikleri için kundaklanmak onları güvende hissettirir. eli kolu açıkta olunca ne yapacaklarını bilemezler kendi kollarını hareket ettirdikçe kendilerinden korkar şapşallar :) o yüzden uyurken kollar içte olacak şekilde hafif bir kundak yapılmalı
Günaydınlar! Bebeğin ayakları artık göğsüme kadar geliyo, yatınca midem bi acayip oluyo, nefes de alamıyorum. Uykularım bölük pörçük, aralıklı olarak bu saate kadar uyyunca uykumu aldım. Şuan belimi kalkmaya hazırlamaya çalışıyorum. Bi daha da gece olana kadar fıldır fıldır dolaşıyorum , en iyi hissettiğim anlar ayakta olduğum anlar.
Rüyamda kanamam olmuştu, uyanınca gerçekle ayırt edemeyip baya kafa karışıklığı yaşadım. Her gece rüyamda düzenli olarak doğuruyorum
dün ikindiden sonra bebeğimin hareketlerinde bir değişiklik oldu nasıl anlatsam bilemiyorum. her zaman ayağıyla vurduğu yere hiç vurmadı. tamamen hareketsiz değildi, kasık kısmımda minik minik hareketleri oldu ama hani böyle kendini geriyor ya onu hiç yapmadı.
tatlı vs yedim uzandım, normalde çok fazla hareket ettiği için bana az geldi yani. çok tedirgin oldum korktum sonra gece yatağıma gidince başladı sert hareketlere nasıl rahat bir nefes aldım anlatamam. sabah da kalkar kalkmaz kahvaltımı edip uzandım şimdi, eskisi gibi hareket etmeye başladı şükür.
dün kendi kendime biraz ağda işlerine girdim, pozisyondan pozisyona girdim malum acaba yanlış bir şey mi yaptım diye çok korktum. bir daha tövbe evde yapmam vallahi bir de ayakta ütü yaptım çok yoruldum. karnım taş gibi oldu hareketleri azaldı. bir daha böyle şeyler yapmiycam çok korktum
Bende 3 emzirme atleti aldim ama kullanmadim daha kullanmicam ceyizlik gibi bebisten sonra :) simdilik eski atletlerimle
Gobek acik idare ediyorum belim kapnmiyor hic anca kocamin beyaz atletlerini giyinca kapaniyor adamin gozune zaten asker arkadasi gibi geliyorum karnim buyudugunden beri bebegi dusunuyor yaklasmiyor o beyaz atletleri de giymek istemiyorum ondan :) emzirme sutyeni almadim bakalm gerek olursa alirim artik.
Astronot tulum dolap uygulamasından 2. el ama yeni etiketli buldum o sebeple o kadar uygun. puset de letgo'dan gene 2. el ama hiç kullanılmamış chicco'nun buldum, aldığımız kişi bir de telsiz hediye etti :)
bizim hastane çıkışımız da bu normalde dantel falan pek tarzım değil ama bunlarım içinde bebekleri görünce bayıldık alışveriş konusunu biz hala tam tamamlamadık hoşumuza giden şeyleri alıyoruz şimdilikEki Görüntüle 2565976
bizim hastane çıkışımız da bu normalde dantel falan pek tarzım değil ama bunlarım içinde bebekleri görünce bayıldık alışveriş konusunu biz hala tam tamamlamadık hoşumuza giden şeyleri alıyoruz şimdilikEki Görüntüle 2565976
Kızımda bebeğin çamaşırlarını bebek kirli torbası alıp banyodaki peteğe bağlamıştım
Pratik olmuştu
6aya kadar öyle yaptım sonrasında hep bizimkilerle yıkadım
listeyi başta yapıp alacakları da parça parça alınca, ücretleri yazmak da sıkıntı olmadı, bi de kimse karışmadı, aileler bişeyler almak yerine para verdi biraz, bir iki ufak hediye hariç -hediyeleri de ben seçtim kargo direk bana geldi - her şeyi kendim ayarlayınca kolay oldu liste işi. merak ediyodum ne kadar harcanacak diye, 9-10 bin lira hesaplamıştım ama her şeyi indirimde yakaladım baya kârdayız