Benim iki üç haftadır var canım, annem de bana hamileyken terlik bile giyemezmiş genetik bence o yüzden, tuza da dikkat ediyorum bol su içiyorum ama yine de şişiyo
İnşallah. İşte ben de çekiniyorum. Gebelikte normal olan şişlikler belki ama bizim için tedirginlik sebebi olabiliyo.
Sadece tansiyon bile bebeğin gelişmesine engel. Kordondan kan akışı normal gözüküp bebek hiç kilo almayabiliyo. Senin kontrollerin 2 haftada 1e düştü mü? Benim sürekli kontrol ettiresim var bu kızı
İnşallah. İşte ben de çekiniyorum. Gebelikte normal olan şişlikler belki ama bizim için tedirginlik sebebi olabiliyo.
Sadece tansiyon bile bebeğin gelişmesine engel. Kordondan kan akışı normal gözüküp bebek hiç kilo almayabiliyo. Senin kontrollerin 2 haftada 1e düştü mü? Benim sürekli kontrol ettiresim var bu kızı
Daha düşmedi canım 30 da gitmiştim 34 de gidicem aynen ben de sürekli merak ediyorum hatta hareket etmediği zaman bile Allah korusun tansiyon yükseldi de plasentaya birşey mi oldu diye kötü şeyler geliyor aklıma bir tekme bekliyorum neyseki yüzüğüm hala parmağıma oluyor çok şişmemişim demek ki .acaba diyorum uykusuzluk be yorgunluktan mı şişiyorum
Benim iki üç haftadır var canım, annem de bana hamileyken terlik bile giyemezmiş genetik bence o yüzden, tuza da dikkat ediyorum bol su içiyorum ama yine de şişiyo
Kilosu çok normal neye göre az dedin ki?
Başkalarına bakıp kıyas yapıyosan yanılırsın. Ölçümden ölçüme çok farkeder. Makinedeki kafa karın bacak ölçümü normalse kilosu da normaldir.
Arada yükseliyo derken kaç oluyo mesela?