Ah tek ben alsaydım bu kadar şey çıkmazdı canım benden :) annem ve görümcem de çok şey aldılar sağolsunlar giyim olarak. Ee ben de aldım tabi. Ama benim aldıklarım devede kulak kalır. Haliyle bir sürü şey olmuş buradaki yorumlara göreBence cok sey almissin benim bundan daha az kiyafetleri. Kayinvalidem annem buna ragmen cok dediler hediye de gelir hemen buyur dediler. Bu yenidogan takimlar hemen kuculuyormus kuzum. Bence birsey alma tekstilde. Bebis dogsun kilosuna fln bak mesela benim esim 4 kg dogmus yenidogan seylerinin cogu olmamisIhtiyaca gore internetten soyler ya da esine avm den aldirirsin sen lohusayken bile. Bende sen gibi telasa dustum cok sey aldim sonra dedim bebek dogduktan sonra bakaym ihtiyaca gore. Ufak eksiklerim kaldi 7-8 parca sey onlari da toplu alcam simdi karar vermedim de daha atesolcere biberone fln.
Şart mı kı acaba bebiş için kirli sepetiBebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
Bende alicam bizim kirli kiyafetlerimizle ayni yerde olmasini istemem sahsenŞart mı kı acaba bebiş için kirli sepetievim iyice kilere döndü.
Benimde icine giydircek cok seyim yok genelde disina giydircek. Ama dogunca bakcam kuzummm ya hemen esime derim gelirken sundan al diye alir mesela. Benim cogu seyi ben aldim anneler cok kiyafet almadi ondan ya da ben onlara birakmadim pek:) aldilar da az aldilar. Ama benim bunun yarisi kadardir kiyafetim.Ah tek ben alsaydım bu kadar şey çıkmazdı canım benden :) annem ve görümcem de çok şey aldılar sağolsunlar giyim olarak. Ee ben de aldım tabi. Ama benim aldıklarım devede kulak kalır. Haliyle bir sürü şey olmuş buradaki yorumlara göreBana kalsa benim gözüm doymuyor. Ondan zaten buraya yazdım en sonunda dayanamayıp.
Ama iç zıbın kısmında hala kararsizim. O sanki az gibi.
Bende kiyafetlerimi kusmuk ya da kaka yapsin istememBende alicam bizim kirli kiyafetlerimizle ayni yerde olmasini istemem sahsen
çok çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın aminnKızlar ben hastaneden taburcu oldum çok şükürDr um ilaç verdi evde devam edicem cmrtsi de kontlrm var inşallah herşey yolunda olur artk sadece doğumda hastanede kalırım
tamam canım bulursan at linkini :) bende bakayım netten belki bulurum. ama şu an çok acil değil benim için belki de doğumdan sonra alırım.Kraftın anne bebek çantası vardı 75 tl ye düşmüştü. Indirimi görünce ben de almıştım. Görünce de iyi ki almışım dedim. Hem sırt hem omuz çantası olarak her türlü kullanabiliyorsun ve yayla gibi içi. Çok büyük. Her türlü idare edebilecek bir çanta. Bulabilirsem linkini atarım bi bakarsın :)
her gün olmasa da iki günde bir yıkıyorsun. ayrı bir sepet alınmalı bence, bizim kıyafetlerimizle karışmaması hijyen açısından iyi olur. ben kızımda almıştım hala duruyor onu kullanıcam. küçük bir sepet yetiyor :)Bebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
Bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor baskı yapıyor sanırımBenimde tahmini Doğum tarihi 25.02. Bu aralar bulantılarım başladı dün mesela çok fazlaydı
Ben de bilmiyorum canım iki hafta önce gitmiştim en son2.5 masallah ya bn cuma gunu gttim 1973 gr dedi dr cokmu az ki bnm bebisimsizinle tarihte ayni
Tabi onun çamaşırı ayrı tıkanması gerekir bunun için de ben ayrı sepet kullanıyorumBebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
Ağız bezi de var ben 10 lu almıştım annem de 20li almış yollamış. Toplamda 30 tane ağız bezimiz var
Aynen sen üniden bilirsin buranın ayazini. Insan burada ısınamıyor gerçekten. Şükür ki arabamız var. O da bir nimet.
Ama nisan mayıs burada hala kış malesefnisanda kar yağan bir memleketten bahsediyoruz
Bebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
Ben sormuştum ama hala bizde kararsız kaldık cumartesi ebebek e gittik satış yapan adam prego çakma falan dediArkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Evet canım ama e bebek ne kadar iner şüpeliyim biraz daha bi model beğenemedim istanbulda her avm de var ama beklerim tabi indirimide gidp görmek mesele gözüm yemiyo hiçSağol canım, yeter ki yaşasın sağlıklı olsun geçer acılar diye avutmuştum kendimi o zamanlar, gerçekten de bir şekilde unutulup geçiyor o kötü anlar
Canım ebebekte sanırım ayın 24ünde bebek arabalarında %24 indirim olacaktı. Bulunduğun yerde mağazası varsa bir sor istersen indirime girecek modelleri
Güncelliyorum 21 aralıkmış
Ayy bende bugün nette casual bi modele baktım bende görmedim e bebekte tam bişey diyemiyorum hiç bebek arabasına yoğunlaşmamıştım başlamam lazım tek büyük eksik o şuan bakalım alırız inşallah yaaBen sormuştum ama hala bizde kararsız kaldık cumartesi ebebek e gittik satış yapan adam prego çakma falan dedicasual e baktık o da kullanışlı geldi kraft twist e baktık sanırım o da büyük ama iyiydi bilemedim en son ya prego ya da hiç almıcam
Cumartesi sanırım ebebek de kraft indirime giriyor tekrar bakmayı düşünüyoruz artık olmadı prego alacağım ya da almıcamAyy bende bugün nette casual bi modele baktım bende görmedim e bebekte tam bişey diyemiyorum hiç bebek arabasına yoğunlaşmamıştım başlamam lazım tek büyük eksik o şuan bakalım alırız inşallah yaa
İnşallah cnm aminCanım bol bol dinlen inş bebeğin zamanında ve sağlıkla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?