2020 Şubat Anneleri

Ah tek ben alsaydım bu kadar şey çıkmazdı canım benden :) annem ve görümcem de çok şey aldılar sağolsunlar giyim olarak. Ee ben de aldım tabi. Ama benim aldıklarım devede kulak kalır. Haliyle bir sürü şey olmuş buradaki yorumlara göre Bana kalsa benim gözüm doymuyor. Ondan zaten buraya yazdım en sonunda dayanamayıp.
Ama iç zıbın kısmında hala kararsizim. O sanki az gibi.

Bebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
Şart mı kı acaba bebiş için kirli sepeti evim iyice kilere döndü.

Benimde icine giydircek cok seyim yok genelde disina giydircek. Ama dogunca bakcam kuzummm ya hemen esime derim gelirken sundan al diye alir mesela. Benim cogu seyi ben aldim anneler cok kiyafet almadi ondan ya da ben onlara birakmadim pek:) aldilar da az aldilar. Ama benim bunun yarisi kadardir kiyafetim.

Kızlar ben hastaneden taburcu oldum çok şükür Dr um ilaç verdi evde devam edicem cmrtsi de kontlrm var inşallah herşey yolunda olur artk sadece doğumda hastanede kalırım
çok çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın aminn

tamam canım bulursan at linkini :) bende bakayım netten belki bulurum. ama şu an çok acil değil benim için belki de doğumdan sonra alırım.

Bebe kıyafetleri için her gün çamaşır yıkanıyor mu peki ya da nasıl yıkama yapıyorsunuz genelde? Ona göre ayrı çamaşır sepeti almayı düşünüyorum ek olarak.
her gün olmasa da iki günde bir yıkıyorsun. ayrı bir sepet alınmalı bence, bizim kıyafetlerimizle karışmaması hijyen açısından iyi olur. ben kızımda almıştım hala duruyor onu kullanıcam. küçük bir sepet yetiyor :)

30-40 derecede çok uzun olmayacak bir programda yıkanabilir. bebekken çıkmayacak lekeleri olmuyor. en fazla kusmuk ya da süt. he ama tabii kaka
bulaşınca iç zıbına önden bi çitileyip atmak gerekiyor, bebek deterjanları pek çıkarmıyor kaka lekesini :)

Bilirim ya yazın bile yorganla yatıyodum
Yinede yaza kadar aşı ve doktorun dısında çok dışarı cıkarmıyız bilmıyorum ,
Evlerde sıcak oluyor zaten , lcw de ayaklı kadife esorfman altları var onlarada bakabılırsın , hm de kadıfe tulumlar var , zaten yenı dogduklarında içine uzun kollu cıtcıtlı atlet ayagına corap üstüne tulum üstünede ince bir yarım kundak yeter gündüz ,ben öyle yapmıstım yanı

Yok kuzum hergün niye yıkıcan zaten bunlar kış bebesi olucak hergün banyo yaptırmayız , ufaklıga ayrı bir kirli sepeti alman iyi olur bende hala ayrı koyarım kirlilerimizi, 40 derecede yıkıyorum ve giydirmeden ütülüyorum cocugun kıyafetlerı konusunda biraz takıntılıyım mutlaka ütülü olucak

Arkadaşlar bebek arabası daha almadım yeni yeni araştırıyorum ama aklımız prego impalada videolarını falan izledik beğendik yakından göremedik alan varmı prego soran arkadaşlar oldu sanki
Ben sormuştum ama hala bizde kararsız kaldık cumartesi ebebek e gittik satış yapan adam prego çakma falan dedi casual e baktık o da kullanışlı geldi kraft twist e baktık sanırım o da büyük ama iyiydi bilemedim en son ya prego ya da hiç almıcam

Evet canım ama e bebek ne kadar iner şüpeliyim biraz daha bi model beğenemedim istanbulda her avm de var ama beklerim tabi indirimide gidp görmek mesele gözüm yemiyo hiç alıştım tembelliğe
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Ayy bende bugün nette casual bi modele baktım bende görmedim e bebekte tam bişey diyemiyorum hiç bebek arabasına yoğunlaşmamıştım başlamam lazım tek büyük eksik o şuan bakalım alırız inşallah yaa

Cumartesi sanırım ebebek de kraft indirime giriyor tekrar bakmayı düşünüyoruz artık olmadı prego alacağım ya da almıcam

Kontrolden çıktım şimdi doktorun nöbet günlerni değerlendiriyorum resmen eşimle gitmek için
2200 gram olmuşuz biz vajinal baktı rahim ağzı uzunluğu iyi erken doğum şüphesi yok nst normal çok şükür
Ayşegül doğurursun sen dedi normal bende yapamam dedim zorlamam seni deneriz falan dedi bekleyelim dedim belki erken gelmek ister dbaşlarsa sancım normal deneriz dedim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…