Geçmş olsun korkutmuş seni, neyseki her şey yolundaymış gözün aydın yebcimKızlar bebeğimin hareketleri yine azalınca içime bir korku girdi resmen, tatlı yedim uzandım yok yine yok çok derinden kasığıma minik minik vurdu. biliyorum oğlumu çünkü ayaklarıyla karnıma acıtacak tekmeler atardı.
doktorumu aradım gel dedi. geldim muayene oldum çok şükür sorun yokmuştansiyonum çıktı stresten. hastane eve yakın, eşim işten gelene kadar yarım saat geçer diye bi koşturdum, dolmuşla 15 dakikada hastanedeydim, hemen aldı beni sağolsun.
kilosu 2200 gr olmuş, bugün tam 32+2 deyim. her şey normal dedi, sıvı da normal bebek de iyi. neden böyle oldu ben mi yanlış anladım dedim, bazen olabilir her zaman aynı hareket etmezler dedi. ama tabiiki takip et ve belirgin bir azalma olursa gel dedi.
nstye de gönderdi, şimdi nst için sıra bekliyorum. nasıl korktum anlatamam ya15 gün sonra çağırdı kontrole. normalde kontrolüm bir hafta sonraydı bugün olmuş oldu.
Dun aksamdan beri benimkiside az hareket ediyo ama dun cok yurudum yoruldum ona bagladim bugunde kahvaltidan sonra oynamaya basladi biraz kontrolum p.tesi gunu insaAllah o zamana kadar eskiye doner hareketleri dusununce sanki hic oynamiyomus gibi hissediyorum az bir sey harekette etse yetmiyo banaKızlar bebeğimin hareketleri yine azalınca içime bir korku girdi resmen, tatlı yedim uzandım yok yine yok çok derinden kasığıma minik minik vurdu. biliyorum oğlumu çünkü ayaklarıyla karnıma acıtacak tekmeler atardı.
doktorumu aradım gel dedi. geldim muayene oldum çok şükür sorun yokmuştansiyonum çıktı stresten. hastane eve yakın, eşim işten gelene kadar yarım saat geçer diye bi koşturdum, dolmuşla 15 dakikada hastanedeydim, hemen aldı beni sağolsun.
kilosu 2200 gr olmuş, bugün tam 32+2 deyim. her şey normal dedi, sıvı da normal bebek de iyi. neden böyle oldu ben mi yanlış anladım dedim, bazen olabilir her zaman aynı hareket etmezler dedi. ama tabiiki takip et ve belirgin bir azalma olursa gel dedi.
nstye de gönderdi, şimdi nst için sıra bekliyorum. nasıl korktum anlatamam ya15 gün sonra çağırdı kontrole. normalde kontrolüm bir hafta sonraydı bugün olmuş oldu.
Amin canım hepimize inşallahayyyy yerimmm tipsiz :)masallah yaaa rabbım içnde gyilmıs gormeyı nasıp etsın
Teşekkür ederim canım bizde çok beğenerek aldıkYaaa bu çok güzelişte kız bebek olunca da böyle oluyor şimdi biz ne yaptıralım oğluşumuza
banada yetmıyo yaa aksam bnmde azdı sankı normlade cımnastık yapıyo ıcımdeDun aksamdan beri benimkiside az hareket ediyo ama dun cok yurudum yoruldum ona bagladim bugunde kahvaltidan sonra oynamaya basladi biraz kontrolum p.tesi gunu insaAllah o zamana kadar eskiye doner hareketleri dusununce sanki hic oynamiyomus gibi hissediyorum az bir sey harekette etse yetmiyo bana
Bende takiplerimden anladım ki benim bebişim akşamları daha çok hareket ediyoDun aksamdan beri benimkiside az hareket ediyo ama dun cok yurudum yoruldum ona bagladim bugunde kahvaltidan sonra oynamaya basladi biraz kontrolum p.tesi gunu insaAllah o zamana kadar eskiye doner hareketleri dusununce sanki hic oynamiyomus gibi hissediyorum az bir sey harekette etse yetmiyo bana
Ev taşıma sırasında yorgunluktan olmuştu dinlenince geçtiKızlar sanki benim eller ayaklar şişmeye başladı var mı başka şişen özellikle geceleri ve sabah kalkınca şişkinlik hissediyoeum
Hayranım senin bilgi hazinneBu konuda net bilgim yok ama genel olarak şöyle; tansiyon yüksek seyrettikçe protein kaybediliyo. Bu gebelik zehirlenmesine neden olacak ya da anlık idrar testinde protein tespit edilecek kadar olmasa da bebeği etkiliyo ve beslenmesini kısıtlıyo.
Yani direnç düzeldi kan akımı normal de dense bazen bebeğin kilo alımı duruyo. Bu konuda bişey yapılamıyo. Bol protein alınack ve tansiyon ilaçlarla düşürülmeye çalışılacak. Bu şekilde 34, mümkünse de 37.haftaya kadar bekleniyo.
Benim 2 alfamete rağmen büyük 13leri görmeye başladı belki sayısı arttırılır.
Ama küçük 8i geçmiyo.
Canım nerede yaptırdın ve ne kadarBuda benim kızımın hastane çıkışı
Bu bebisler dun anlasti mi ne hepsi bize oyun oynuyo sanirimbanada yetmıyo yaa aksam bnmde azdı sankı normlade cımnastık yapıyo ıcımde
Canım instagramdan tuğbakuğu diye bi sayfa,Canım nerede yaptırdın ve ne kadar
Benimkiside genelde aksamlari annesinin karnini germe hareketleri yapiyoBende takiplerimden anladım ki benim bebişim akşamları daha çok hareket ediyosabhtan akşama kadar minik minik hissediyorum akşamları tv izlerken falan coşuyo. Bende yeme bakımından akşmları coşuyorum ondan mı acaba
Ay bende şimdi orayı buldum mesajlaşıyorum oğluşuma yaptırayımCanım instagramdan tuğbakuğu diye bi sayfa,
11 li takım aslında takı yastığı ve bez çantası hediye,
205 normal fiyatıydı indirim yaptılar black friday zamanı 180 yada 170 sanırım ama memnun kaldım çok ilgilendiler ben onaylamadan baskıya vermediler internet sitesinden aldım modele göre direk gönderebilirlerdi ama msj attılar onay istediler şaşırdım hattamesela yazı tipini beğenmedik r s gibiydi beğendiğimi gönderdim değiştireiler falan ve teslim süreside çok kısa sürdü bekletmediler fazla tavsiye ederim ☺
yorgun oldugun dan hareket etmemisdir canim ya dikkat et kendine yorma artık son zamanlarimizHerkese günaydın ❤
dün ikindiden sonra bebeğimin hareketlerinde bir değişiklik oldu nasıl anlatsam bilemiyorum. her zaman ayağıyla vurduğu yere hiç vurmadı. tamamen hareketsiz değildi, kasık kısmımda minik minik hareketleri oldu ama hani böyle kendini geriyor ya onu hiç yapmadı.
tatlı vs yedim uzandım, normalde çok fazla hareket ettiği için bana az geldi yani. çok tedirgin oldum korktumsonra gece yatağıma gidince başladı sert hareketlere nasıl rahat bir nefes aldım anlatamam. sabah da kalkar kalkmaz kahvaltımı edip uzandım şimdi, eskisi gibi hareket etmeye başladı şükür.
dün kendi kendime biraz ağda işlerine girdim, pozisyondan pozisyona girdim malumacaba yanlış bir şey mi yaptım diye çok korktum. bir daha tövbe evde yapmam vallahi bir de ayakta ütü yaptım çok yoruldum. karnım taş gibi oldu hareketleri azaldı. bir daha böyle şeyler yapmiycam çok korktum
bende de varya sisme aslinda tuzlu yemem ama oglumdada son ay şişmiştim umarm çoğalmazKızlar sanki benim eller ayaklar şişmeye başladı var mı başka şişen özellikle geceleri ve sabah kalkınca şişkinlik hissediyoeum
şükür sorun yokmus canim seninki baya korkutmus seni küçücukler ama ellerinde oynatiyorlar daha gelmeden valaKızlar bebeğimin hareketleri yine azalınca içime bir korku girdi resmen, tatlı yedim uzandım yok yine yok çok derinden kasığıma minik minik vurdu. biliyorum oğlumu çünkü ayaklarıyla karnıma acıtacak tekmeler atardı.
Estafurullah. Bu bebek de bana çok şey öğretti :)Hayranım senin bilgi hazinne
teşekkür ederim, sorma ya ilk kez bu kadar az hareket edince korktum ister istemez. nst de normal çıktı. yarım saat aynı pozisyonda sol tarafım çürüdü resmen, hiç sevmiyorum şu nst’yi yaGeçmş olsun korkutmuş seni, neyseki her şey yolundaymış gözün aydın yebcim
daha fazla yorulduğum günler olmuştu, aksine daha da hareketli olurdu yatıp dinlenince akşam. bu sefer tatlı yedim yattım dinlendim duş aldım vs yine az olunca korktum canım ya.yorgun oldugun dan hareket etmemisdir canim ya dikkat et kendine yorma artık son zamanlarimiz
bende de varya sisme aslinda tuzlu yemem ama oglumdada son ay şişmiştim umarm çoğalmaz
şükür sorun yokmus canim seninki baya korkutmus seni küçücukler ama ellerinde oynatiyorlar daha gelmeden vala
stres hormonu ya çok hareketlendiriyormuş ya da bebek siniyormuş bir köşeye az hareket ediyormuş. bak şimdi rahatladım ya doktorun yanından çıkınca, nst çekilirken nasıl vurdu sıpam. şu an evdeyim yine eskisi gibi vurmaya başladı. gerçekten stres yapınca kafaya takınca da azalabiliyor. ama tabii hep takipte olmayız sakin bir şekilde.Dun aksamdan beri benimkiside az hareket ediyo ama dun cok yurudum yoruldum ona bagladim bugunde kahvaltidan sonra oynamaya basladi biraz kontrolum p.tesi gunu insaAllah o zamana kadar eskiye doner hareketleri dusununce sanki hic oynamiyomus gibi hissediyorum az bir sey harekette etse yetmiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?