İste bosveremeyen bir yapim var maalesef bu huyumdan bende memnun degilim amaÖzeleştirini yapman cok güzel şekerim ama benim hayat felsefemde önde kendim gelirim
Kızım dogduktan sonra önce kızım sonra kendım oldu ama kim ne yemiş ne içmiş boşver ilk kızımda çalışıyodum eve gelir gelmez kamyon gibi devrılıp yatıyodum hiç umrumda degıldıtabi şimdi öyle bir şansım yok, kendini çok yorma şaka maka son haftalardayız artık
Haklisin canimAyniyiz iste.
Ama su son haftalari sakin gecirmek gerek.
Benim kızım beni cok zorlasada artik oturma sıklığını arttiracagim.
evet niyeyse ilk hamileliğime göre daha çok stresliyim, yaşadıklarımızla alakası var elbette. ama şükür her şey yolundaymış.
sen nasılsın canım, kasılmalar hala devam ediyor sanırım. ne zaman bir dahaki kontrol?
ya kendim hiç yapamıyorum canım kuaförde daha kolay. ay ayy diyene kadar o çekiyo zatendoğum ve emzirmeden sonra bende lazer düşünüyorum.
inan takmıyorum işleri ki ben takıntılıyımdır, her şey tam olacak vs bayağı takınlıydım ama hiiiiç umrumda değil artık. alerjim var diye silip süpürüyorum mecbur, e evde çocuk var bilirsin ister istemez rutin işler hep oluyor. idare etmeye çalışıyorum ama hemen yoruluyorum artık.
bi azalma oldu o kesin ama sonra stres yapınca daha da azaldı hareketler. ama şükür bi sorun yok ve eskiye döndü sıpam. vallahi isterse karnımı delsin tekmeleriyle hiç şikayet etmicem
çalışmıyosun dımı valla çalısınca oyle olmuyo eve zor atıyorum kendımı bnde fırst buldukca dolap içlerimi çekmecelerımı temzlıyorum ortulerını yıkıyorum ama hergun maalesf makıne acmam mumkun degil aksam 6,30da geliyorum eveAynen oyle vallahi gercekten yetistirilme seklinden kaynaklaniyo birazda insanin icinden gelmesiyle alakali benimde burda kimsem yok bi kv gelir gelirse o da zaten cok rahattir is yapma bosver yorma kendini der cunku o da fazla is yapmayi sevmezevine gidince bile zorla ben supurge aciyorum hic hamileyim falan demiyorum valla dedigin gibi Allah korusun kotu bir sey olsa asla kendimi affetmem ama icim rahat etmiyo iste bosver diyemiyorum ben her gun rutin yapilacak islerim vardir her yer duzenli olacak temiz gozukucek
Kasilmalar devam ediyor ve tuhaf bi sekilde eski korkum yok. Olurda doğarsa, riskli zamanlari atlattim diye oyaliyorum kendimi.evet niyeyse ilk hamileliğime göre daha çok stresliyim, yaşadıklarımızla alakası var elbette. ama şükür her şey yolundaymış.
sen nasılsın canım, kasılmalar hala devam ediyor sanırım. ne zaman bir dahaki kontrol?
ya kendim hiç yapamıyorum canım kuaförde daha kolay. ay ayy diyene kadar o çekiyo zatendoğum ve emzirmeden sonra bende lazer düşünüyorum.
inan takmıyorum işleri ki ben takıntılıyımdır, her şey tam olacak vs bayağı takınlıydım ama hiiiiç umrumda değil artık. alerjim var diye silip süpürüyorum mecbur, e evde çocuk var bilirsin ister istemez rutin işler hep oluyor. idare etmeye çalışıyorum ama hemen yoruluyorum artık.
bi azalma oldu o kesin ama sonra stres yapınca daha da azaldı hareketler. ama şükür bi sorun yok ve eskiye döndü sıpam. vallahi isterse karnımı delsin tekmeleriyle hiç şikayet etmicem
Kasilmalar devam ediyor ve tuhaf bi sekilde eski korkum yok. Olurda doğarsa, riskli zamanlari atlattim diye oyaliyorum kendimi.
Kasilmalar duzenli olmadigi taktirde 3 hafta sonra, duzenluli olursa hemen gel dedi ama tabiki ben o kadar bekleyemem sanirim.
Ben de lazere gitmeyi dusunuyorum.
Cok tüylü biri olmadigim için umudum seanslarin cok uzun surmemesi yonunde.
Evde alip kendimiz yapsak, nasil etkili midir ev tipi lazerler atastirmak gerek. Hem esime de yapardim
ben philipsin almıştım ev tipi lazerini düzenli yapılırsa azaltıyor ama dışardaki makineler kadar değil maalesef ona okadar para vereceğime dışarda yaptırsam daha iyiydi diye düşünüyorum şu anda. doğum ve emzirmeden sonra bende epilasyona başlamayı düşünüyorumKasilmalar devam ediyor ve tuhaf bi sekilde eski korkum yok. Olurda doğarsa, riskli zamanlari atlattim diye oyaliyorum kendimi.
Kasilmalar duzenli olmadigi taktirde 3 hafta sonra, duzenluli olursa hemen gel dedi ama tabiki ben o kadar bekleyemem sanirim.
Evde alip kendimiz yapsak, nasil etkili midir ev tipi lazerler atastirmak gerek. Hem esime de yapardim
Bekarken calisiyodum o zamanda oyleydim canim eve gelince yapardim bir seyler ya da izin gunumde anneme birakmazdimçalışmıyosun dımı valla çalısınca oyle olmuyo eve zor atıyorum kendımı bnde fırst buldukca dolap içlerimi çekmecelerımı temzlıyorum ortulerını yıkıyorum ama hergun maalesf makıne acmam mumkun degil aksam 6,30da geliyorum eve
Kasilmalar devam ediyor ve tuhaf bi sekilde eski korkum yok. Olurda doğarsa, riskli zamanlari atlattim diye oyaliyorum kendimi.
Onlara bende bir ara baktım , atış sayısına göre fiyat değişiyor mesela 1000 atışlık fln , dediğin gibi iyi araştırmak lazım
Benim esim hayatta gitmez epilasyona[
ben philipsin almıştım ev tipi lazerini düzenli yapılırsa azaltıyor ama dışardaki makineler kadar değil maalesef ona okadar para vereceğime dışarda yaptırsam daha iyiydi diye düşünüyorum şu anda. doğum ve emzirmeden sonra bende epilasyona başlamayı düşünüyorum
Benim esim hayatta gitmez epilasyona
Ama evde olursa kesinlikle yaptirir kendine de
Sadece bu cezbeden tarafi yoksa ben direk gidip yaptirma taraftariyim.
Emzirme donemi sonrasi mi yaptiriliyor bilenler var mi konu hakkinda hic fikrim yok da.
valla yapabiliyosan ne guzel izin gunlerim haftasonu olunca köle gbi zatn oturmak nedir bilmiyorum hepsni yapiim doğuma kadar bişi kalmasın dıye ama haftaıcı evi hergun gelip supurmek yurek ıster hergun saat işe gdiyorum bi saat geliyorum malum ıstanbul metrobus cekerek hemde eve gelip supuremem oldugu kadar diyorum ama ev hanımı olmak hayalım :) son 5 hafta kaldı ins guzel gelir evde olmak :)Bekarken calisiyodum o zamanda oyleydim canim eve gelince yapardim bir seyler ya da izin gunumde anneme birakmazdim
Canim kasilmalarin karin bolgende mi yoksa belden rahme dogru mu oluyo ? Cok sukur su ana kadar kasilma yasamadim insaAllah zamani gelince dogum sirasinda yasarim oncesinde olunca insan stres yapiyo gercekten benim 3 gun vajinam cok tuhaf bir sekilde agriyodu ozellikle sabah yataktan kalktigimda ama bugun yoktu o bile tedirgin etmeye yetti beniKasilmalar devam ediyor ve tuhaf bi sekilde eski korkum yok. Olurda doğarsa, riskli zamanlari atlattim diye oyaliyorum kendimi.
Benim esim hayatta gitmez epilasyona
Ama evde olursa kesinlikle yaptirir kendine de
Sadece bu cezbeden tarafi yoksa ben direk gidip yaptirma taraftariyim.
Emzirme donemi sonrasi mi yaptiriliyor bilenler var mi konu hakkinda hic fikrim yok da.
Ben nts ile ogrendim diyebilirim kasilma olayini.Canim kasilmalarin karin bolgende mi yoksa belden rahme dogru mu oluyo ? Cok sukur su ana kadar kasilma yasamadim insaAllah zamani gelince dogum sirasinda yasarim oncesinde olunca insan stres yapiyo gercekten benim 3 gun vajinam cok tuhaf bir sekilde agriyodu ozellikle sabah yataktan kalktigimda ama bugun yoktu o bile tedirgin etmeye yetti beni
Zaten onemli olan duzenli olmasi kasilmada olsa yalanci kasilmalardir diyelim ve minnos zamaninda gelsinn surpriz yapmasinn :)Ben nts ile ogrendim diyebilirim kasilma olayini.
Bebek hareket ediyor diye olusan hisler silsilesi diye yoruyordum daha evvelinde.
Hemşireye sordum o acikladi.
Rahme dogru da oluyor ama cok şükür sıklığı daha az. Karin bolgemde komple oluyor ve yas gibi de oluyor kramp gibi biseye benzetiyorum ben mecazen. Tam ifade edemiyorum ama hemşire ve dr un ortak uyarisi, bu yaşadıklarımin adi kasilmaymis ve cok oluyormus, duzenli olursa da erken dogum işte.
Benim tek sansim cok olsada duzenli degil iste :)
bende bugün nst ye bağlandım, o taş gibi olma olayı oldu ama sancı artmadı, 20 de sabit kaldı senin kaçtı ?Ben nts ile ogrendim diyebilirim kasilma olayini.
Bebek hareket ediyor diye olusan hisler silsilesi diye yoruyordum daha evvelinde.
Hemşireye sordum o acikladi.
Rahme dogru da oluyor ama cok şükür sıklığı daha az. Karin bolgemde komple oluyor ve tas gibi de oluyor kramp gibi biseye benzetiyorum ben mecazen. Tam ifade edemiyorum ama hemşire ve dr un ortak uyarisi, bu yaşadıklarımin adi kasilmaymis ve cok oluyormus, duzenli olursa da erken dogum işte.
Benim tek sansim cok olsada duzenli degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?