2020 Şubat Anneleri

Benim de yüzüğüm oluyo. Allah korusun hepsini.

evet baskalarına bakarak az dedim ölçümleri gayet normal dedi dr sekerden etkilenmemiş dedi hatta suyuda normal dedi

evet baskalarına bakarak az dedim ölçümleri gayet normal dedi dr sekerden etkilenmemiş dedi hatta suyuda normal dedi
Aynı günde iki farklı makineye gir 300-400 grama kadar fark eder.
Hiç kimseyle kıyaslama, zaten makine ölçümlere göre ortalama bi kilo çıkarıyo.
14-9 oluyosa normal değil ama, muayeneye gittiğinde normal mi çıkıyor da önemsemedi?
Yemek sonrası filansa belki ama 14-9 u görmemen lazım.

canım kilosu çok normal banada az geldi hatta ama normal dedi az deme hiç dün tam 33+0 da 2200 çıktım çok normal benim hesabıma göre haftada 200 veya 250 gram alıyo gibi hesapladım normal yani içini ferah tut

Bu konuda net bilgim yok ama genel olarak şöyle; tansiyon yüksek seyrettikçe protein kaybediliyo. Bu gebelik zehirlenmesine neden olacak ya da anlık idrar testinde protein tespit edilecek kadar olmasa da bebeği etkiliyo ve beslenmesini kısıtlıyo.
Yani direnç düzeldi kan akımı normal de dense bazen bebeğin kilo alımı duruyo. Bu konuda bişey yapılamıyo. Bol protein alınack ve tansiyon ilaçlarla düşürülmeye çalışılacak. Bu şekilde 34, mümkünse de 37.haftaya kadar bekleniyo.
Benim 2 alfamete rağmen büyük 13leri görmeye başladı belki sayısı arttırılır.
Ama küçük 8i geçmiyo.

bnm arada yukseliyo ondanmı az acaba kilosu dr de normal dedi 32+0 da 1973 gr norml dedi
benim de 31+3 de 1980 di hemen hemen aynı sayılır ölçümlere göre, gayet normal dedi bana da. hem aynı bebeği aynı doktor aynı cihazla üst üste ölçünce bile farklı çıkabiliyomuş, 100-200 gramlar çok takılacak bişey değil ki doğunca bile eksik ya da fazla çıkacaklar hepsi üç aşağı beş yukarı bu değerler hep, kıyas yapıp sıkma canını

Ne güzel şekerden etkilenmemiş canım bir de bebeklerin kilosunun da bir karakteri oluyormuş nasıl bazılarımız iri yarı bazılarımız minik onun gibi benim ortanca minik doğdu beslenmesi de iyi maşallah ama hala zayıf

Benim de küçük 8üstü hep ilaç da başlamadı Dr ilaç alsam en azından kafam rahat olurdu ilaçla seyretmek en iyisi

Benim de küçük 8üstü hep ilaç da başlamadı Dr ilaç alsam en azından kafam rahat olurdu ilaçla seyretmek en iyisi
Benim 2 gündür büyük yükseliyo küçüğü de ilaç tutuyo diye düşünüyorum.
Ben de gerek yoktu boşa içiyorum demiştim ama ihtiyacım varmış. İlaca rağmen böyleysem kullanmasam şimdi ne durumda olurdum bilmiyorum

cok tesekkr ederm cnmm

Zaten artık yükselmesi de normal canım sona geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…