2020 Şubat Anneleri

1 hafta onceden kontrol olmus oldun.
Masallah kilosu cok iyi.
Kuş gibi olmuşsundur güzel haberlerle:)

Korkuta korkuta geliyor bu beybiler valla.

Ya nasıl dayanıyosunuz bikini bölgesine ben kaşımı aldırırken bile kadını 10 defa durduruyorum vallahı helal olsun
Çok yorma artık kendını canım parça prça böl işlerini , iş bitmiyor valla bitirince kimse madalyada takmıyor

Benimde hep aşağılarda olduğu için çok rahatsızım sürekli alta baskı az yürüsen dinlenme ihtiyacı çok zorluyo ancak yatınca rahatlıyorum bende

Bende 2 gun once hallettim cok sukur bi daha ki ay nasil yapacagim bilmiyorum umarim karnim hep boyle devam eder cok sisik olmadigi icin gorebiliyorum
Benim kv de az once tel de bosver yapma is birak daginik kalsin yarin yine bozulcak nasil olsa diyo madalya takmiyolar vallahide tutuldugumla kaliyorum

Kuzum kendını yordun dıye evham yaptın sanırım , şükürki herşey yolundaymış , kendını üzüp çocuguda üzme

Vallahı bosver canından kıymetlimi bide siz 2 kişisiniz napıyosun okadar
Ben kaç senedır lazere gıdıyodum komple , tamamen bitmesede çok az cıkıyor onuda jilet milet bişeyler yapmaya calısıyorum nekadar oluyosa artık benım karnım koskocaman çünkü

Mide bulantiliyiz canim sen nasilsin ?
Mide bulantisi yeniden mi basladi?
2 gebelikte de yasamadim ben bulanti.
Amma feci kasilmalarla baş ediyorum.
Daha once de demistim burada aralikta gelecek gibi benim beybi, hislerimde yanılmam demistim.
O kadar cok ki kasilmalar bakalim duzenli olmadigi için 1 gun 1 gundur :))

Her gun duzenli olarak supurge, makineler, tozlaninca ortam tozlar,utuler 2 kisiyiz ama 20 kisiyiz mubarek sanki kv de de artik sonlara yaklasiyorum diye esimin full calistigi gunler yanima gelmeye basladi yemek derdim yoktu onceden simdi o geliyo diye de yemek yapiyorum isim artti ay hic hamileligimin tadini cikaramadim valla su huyum yuzunden elim ayagim tutuyosa her seyi ben yapicam modundayim hep hic acimiyorum kendime cekilemiyorum kenari ben hamileyim belim tutuluyo artik agirlastim vs diye cok kiziyorum kendime sanki surekli hamile olcakmisim gibi hic tadini cikartamiyorum belim tutukken bile ayaga kalkmaya calisip gidip cayini dolduruyorum onune meyvesini getiriyorum totomda kurt var sanirim benim

Hadi ya vaktinde gelsin canim ya deme oyle cagirma benim mide bulantilarim basindan beri vardi hic gecmedi maalesef sadece siddeti azaldi o kadar

Beni anlatmissin sanki
37 yasimdayim birde ben.
Halbuki birsey olsa pismanliktan basimi duvara vurucam.
Geleni gideni olan bi tip de degilim.
Ama oyle yetistirildik diye sanirim.
Illaki ev derli toplu olacak biri gelir diye wc ler herzaman tertemiz olacak mutfak piril piril. Halbuki madalyo takan olmadigi gibi pert oluyoruz gun sonu.

Aynen oyle vallahi gercekten yetistirilme seklinden kaynaklaniyo birazda insanin icinden gelmesiyle alakali benimde burda kimsem yok bi kv gelir gelirse o da zaten cok rahattir is yapma bosver yorma kendini der cunku o da fazla is yapmayi sevmez evine gidince bile zorla ben supurge aciyorum hic hamileyim falan demiyorum valla dedigin gibi Allah korusun kotu bir sey olsa asla kendimi affetmem ama icim rahat etmiyo iste bosver diyemiyorum ben her gun rutin yapilacak islerim vardir her yer duzenli olacak temiz gozukucek

Özeleştirini yapman cok güzel şekerim ama benim hayat felsefemde önde kendim gelirim
Kızım dogduktan sonra önce kızım sonra kendım oldu ama kim ne yemiş ne içmiş boşver ilk kızımda çalışıyodum eve gelir gelmez kamyon gibi devrılıp yatıyodum hiç umrumda degıldı tabi şimdi öyle bir şansım yok, kendini çok yorma şaka maka son haftalardayız artık

Ayniyiz iste.
Ama su son haftalari sakin gecirmek gerek.
Benim kızım beni cok zorlasada artik oturma sıklığını arttiracagim.

1 hafta onceden kontrol olmus oldun.
Masallah kilosu cok iyi.
Kuş gibi olmuşsundur güzel haberlerle:)

Korkuta korkuta geliyor bu beybiler valla.
evet niyeyse ilk hamileliğime göre daha çok stresliyim, yaşadıklarımızla alakası var elbette. ama şükür her şey yolundaymış.

sen nasılsın canım, kasılmalar hala devam ediyor sanırım. ne zaman bir dahaki kontrol?

ya kendim hiç yapamıyorum canım kuaförde daha kolay. ay ayy diyene kadar o çekiyo zaten doğum ve emzirmeden sonra bende lazer düşünüyorum.

inan takmıyorum işleri ki ben takıntılıyımdır, her şey tam olacak vs bayağı takınlıydım ama hiiiiç umrumda değil artık. alerjim var diye silip süpürüyorum mecbur, e evde çocuk var bilirsin ister istemez rutin işler hep oluyor. idare etmeye çalışıyorum ama hemen yoruluyorum artık.

Kuzum kendını yordun dıye evham yaptın sanırım , şükürki herşey yolundaymış , kendını üzüp çocuguda üzme
bi azalma oldu o kesin ama sonra stres yapınca daha da azaldı hareketler. ama şükür bi sorun yok ve eskiye döndü sıpam. vallahi isterse karnımı delsin tekmeleriyle hiç şikayet etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…