Guzelmis cnm hic gormedim civilde yada dikkatimi cekmedi
1 hafta onceden kontrol olmus oldun.Kızlar bebeğimin hareketleri yine azalınca içime bir korku girdi resmen, tatlı yedim uzandım yok yine yok çok derinden kasığıma minik minik vurdu. biliyorum oğlumu çünkü ayaklarıyla karnıma acıtacak tekmeler atardı.
doktorumu aradım gel dedi. geldim muayene oldum çok şükür sorun yokmuştansiyonum çıktı stresten. hastane eve yakın, eşim işten gelene kadar yarım saat geçer diye bi koşturdum, dolmuşla 15 dakikada hastanedeydim, hemen aldı beni sağolsun.
kilosu 2200 gr olmuş, bugün tam 32+2 deyim. her şey normal dedi, sıvı da normal bebek de iyi. neden böyle oldu ben mi yanlış anladım dedim, bazen olabilir her zaman aynı hareket etmezler dedi. ama tabiiki takip et ve belirgin bir azalma olursa gel dedi.
nstye de gönderdi, şimdi nst için sıra bekliyorum. nasıl korktum anlatamam ya15 gün sonra çağırdı kontrole. normalde kontrolüm bir hafta sonraydı bugün olmuş oldu.
Herkese günaydın ❤
dün ikindiden sonra bebeğimin hareketlerinde bir değişiklik oldu nasıl anlatsam bilemiyorum. her zaman ayağıyla vurduğu yere hiç vurmadı. tamamen hareketsiz değildi, kasık kısmımda minik minik hareketleri oldu ama hani böyle kendini geriyor ya onu hiç yapmadı.
tatlı vs yedim uzandım, normalde çok fazla hareket ettiği için bana az geldi yani. çok tedirgin oldum korktumsonra gece yatağıma gidince başladı sert hareketlere nasıl rahat bir nefes aldım anlatamam. sabah da kalkar kalkmaz kahvaltımı edip uzandım şimdi, eskisi gibi hareket etmeye başladı şükür.
dün kendi kendime biraz ağda işlerine girdim, pozisyondan pozisyona girdim malumacaba yanlış bir şey mi yaptım diye çok korktum. bir daha tövbe evde yapmam vallahi bir de ayakta ütü yaptım çok yoruldum. karnım taş gibi oldu hareketleri azaldı. bir daha böyle şeyler yapmiycam çok korktum
Bu sabah tartilmadim en son 8 kg gosteriyordu tartiEvet kilo durumlari nasil kizlar yavasladi mi hizlandi mi ne durumdasiniz benim 20-28 haftalar arasi haftada 1 kg aliyordum duzenli. Suan 2 Haftada 1 e dustu sanirim buna da sukur. Yanlis hatirlamiyorsam +9.5 tayim 29+4 gun
Benimde hep aşağılarda olduğu için çok rahatsızım sürekli alta baskı az yürüsen dinlenme ihtiyacı çok zorluyo ancak yatınca rahatlıyorum bendeGünaydınlar! Bebeğin ayakları artık göğsüme kadar geliyo, yatınca midem bi acayip oluyo, nefes de alamıyorum. Uykularım bölük pörçük, aralıklı olarak bu saate kadar uyyunca uykumu aldım. Şuan belimi kalkmaya hazırlamaya çalışıyorum. Bi daha da gece olana kadar fıldır fıldır dolaşıyorum , en iyi hissettiğim anlar ayakta olduğum anlar.
Rüyamda kanamam olmuştu, uyanınca gerçekle ayırt edemeyip baya kafa karışıklığı yaşadım. Her gece rüyamda düzenli olarak doğuruyorum
Mide bulantiliyiz canimSelam kızlar
Nasılsınız?
Herkes iyi mi?
Aynıyız ama benim sezeryan günüm 25 ocakEstafurullah. Bu bebek de bana çok şey öğretti :)
İnşallah hepimiz korktuklarımızın hiçbirini yaşamadan sağlıkla bitiririz. Tam 1 ayım kaldı
Bende 2 gun once hallettim cok sukur bi daha ki ay nasil yapacagim bilmiyorum umarim karnim hep boyle devam eder cok sisik olmadigi icin gorebiliyorumYa nasıl dayanıyosunuz bikini bölgesine ben kaşımı aldırırken bile kadını 10 defa durduruyorumvallahı helal olsun
Çok yorma artık kendını canım parça prça böl işlerini , iş bitmiyor valla bitirince kimse madalyada takmıyor
Kızlar bebeğimin hareketleri yine azalınca içime bir korku girdi resmen, tatlı yedim uzandım yok yine yok çok derinden kasığıma minik minik vurdu. biliyorum oğlumu çünkü ayaklarıyla karnıma acıtacak tekmeler atardı.
doktorumu aradım gel dedi. geldim muayene oldum çok şükür sorun yokmuştansiyonum çıktı stresten. hastane eve yakın, eşim işten gelene kadar yarım saat geçer diye bi koşturdum, dolmuşla 15 dakikada hastanedeydim, hemen aldı beni sağolsun.
kilosu 2200 gr olmuş, bugün tam 32+2 deyim. her şey normal dedi, sıvı da normal bebek de iyi. neden böyle oldu ben mi yanlış anladım dedim, bazen olabilir her zaman aynı hareket etmezler dedi. ama tabiiki takip et ve belirgin bir azalma olursa gel dedi.
nstye de gönderdi, şimdi nst için sıra bekliyorum. nasıl korktum anlatamam ya15 gün sonra çağırdı kontrole. normalde kontrolüm bir hafta sonraydı bugün olmuş oldu.
30+3 teyim cnm 4.5 kilo aldimEvet kilo durumlari nasil kizlar yavasladi mi hizlandi mi ne durumdasiniz benim 20-28 haftalar arasi haftada 1 kg aliyordum duzenli. Suan 2 Haftada 1 e dustu sanirim buna da sukur. Yanlis hatirlamiyorsam +9.5 tayim 29+4 gun
Bende 2 gun once hallettim cok sukur bi daha ki ay nasil yapacagim bilmiyorum umarim karnim hep boyle devam eder cok sisik olmadigi icin gorebiliyorum
Benim kv de az once tel de bosver yapma is birak daginik kalsin yarin yine bozulcak nasil olsa diyomadalya takmiyolar vallahide tutuldugumla kaliyorum
Mide bulantisi yeniden mi basladi?Mide bulantiliyiz canimsen nasilsin ?
Her gun duzenli olarak supurge, makineler, tozlaninca ortam tozlar,utuler 2 kisiyiz ama 20 kisiyiz mubarek sankiVallahı bosver canından kıymetlimi bide siz 2 kişisiniz napıyosun okadar
Ben kaç senedır lazere gıdıyodum komple , tamamen bitmesede çok az cıkıyor onuda jilet milet bişeyler yapmaya calısıyorum nekadar oluyosa artık benım karnım koskocaman çünkü
Hadi yaMide bulantisi yeniden mi basladi?
2 gebelikte de yasamadim ben bulanti.
Amma feci kasilmalarla baş ediyorum.
Daha once de demistim burada aralikta gelecek gibi benim beybi, hislerimde yanılmam demistim.
O kadar cok ki kasilmalar bakalim duzenli olmadigi için 1 gun 1 gundur :))
Beni anlatmissin sankiHer gun duzenli olarak supurge, makineler, tozlaninca ortam tozlar,utuler 2 kisiyiz ama 20 kisiyiz mubarek sankikv de de artik sonlara yaklasiyorum diye esimin full calistigi gunler yanima gelmeye basladi yemek derdim yoktu onceden simdi o geliyo diye de yemek yapiyorum isim artti ay hic hamileligimin tadini cikaramadim valla su huyum yuzunden elim ayagim tutuyosa her seyi ben yapicam modundayim hep hic acimiyorum kendime cekilemiyorum kenari ben hamileyim belim tutuluyo artik agirlastim vs diye cok kiziyorum kendime sanki surekli hamile olcakmisim gibi hic tadini cikartamiyorum belim tutukken bile ayaga kalkmaya calisip gidip cayini dolduruyorum onune meyvesini getiriyorum totomda kurt var sanirim benim
Aynen oyle vallahi gercekten yetistirilme seklinden kaynaklaniyo birazda insanin icinden gelmesiyle alakali benimde burda kimsem yok bi kv gelir gelirse o da zaten cok rahattir is yapma bosver yorma kendini der cunku o da fazla is yapmayi sevmezBeni anlatmissin sanki
37 yasimdayim birde ben.
Halbuki birsey olsa pismanliktan basimi duvara vurucam.
Geleni gideni olan bi tip de degilim.
Ama oyle yetistirildik diye sanirim.
Illaki ev derli toplu olacak biri gelir diye wc ler herzaman tertemiz olacak mutfak piril piril. Halbuki madalyo takan olmadigi gibi pert oluyoruz gun sonu.
Her gun duzenli olarak supurge, makineler, tozlaninca ortam tozlar,utuler 2 kisiyiz ama 20 kisiyiz mubarek sankikv de de artik sonlara yaklasiyorum diye esimin full calistigi gunler yanima gelmeye basladi yemek derdim yoktu onceden simdi o geliyo diye de yemek yapiyorum isim artti ay hic hamileligimin tadini cikaramadim valla su huyum yuzunden elim ayagim tutuyosa her seyi ben yapicam modundayim hep hic acimiyorum kendime cekilemiyorum kenari ben hamileyim belim tutuluyo artik agirlastim vs diye cok kiziyorum kendime sanki surekli hamile olcakmisim gibi hic tadini cikartamiyorum belim tutukken bile ayaga kalkmaya calisip gidip cayini dolduruyorum onune meyvesini getiriyorum totomda kurt var sanirim benim
Ayniyiz iste.Aynen oyle vallahi gercekten yetistirilme seklinden kaynaklaniyo birazda insanin icinden gelmesiyle alakali benimde burda kimsem yok bi kv gelir gelirse o da zaten cok rahattir is yapma bosver yorma kendini der cunku o da fazla is yapmayi sevmezevine gidince bile zorla ben supurge aciyorum hic hamileyim falan demiyorum valla dedigin gibi Allah korusun kotu bir sey olsa asla kendimi affetmem ama icim rahat etmiyo iste bosver diyemiyorum ben her gun rutin yapilacak islerim vardir her yer duzenli olacak temiz gozukucek
evet niyeyse ilk hamileliğime göre daha çok stresliyim, yaşadıklarımızla alakası var elbette. ama şükür her şey yolundaymış.1 hafta onceden kontrol olmus oldun.
Masallah kilosu cok iyi.
Kuş gibi olmuşsundur güzel haberlerle:)
Korkuta korkuta geliyor bu beybiler valla.
ya kendim hiç yapamıyorum canım kuaförde daha kolay. ay ayy diyene kadar o çekiyo zatenYa nasıl dayanıyosunuz bikini bölgesine ben kaşımı aldırırken bile kadını 10 defa durduruyorumvallahı helal olsun
Çok yorma artık kendını canım parça prça böl işlerini , iş bitmiyor valla bitirince kimse madalyada takmıyor
bi azalma oldu o kesin ama sonra stres yapınca daha da azaldı hareketler. ama şükür bi sorun yok ve eskiye döndü sıpam. vallahi isterse karnımı delsin tekmeleriyle hiç şikayet etmicemKuzum kendını yordun dıye evham yaptın sanırım , şükürki herşey yolundaymış , kendını üzüp çocuguda üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?