2020 Şubat Anneleri

Canım müslini sormuşsun bende bugün tüm gün aşağıdaydım şahinler e gittim dehşet şeyler var bebekle ilgili 3 tane müslin aldım kenarlarına da biyeler aldım uygun renkte, hemen karşısında han gibi bir yer var hepsi terzi gittim kenarlarını diktirdim birini emzirme örtüsü yaptım, birini ince müslin yaptım, birini de ince battaniye yaptırdım
Ay şahane bir yer orası

Bende kumaşçıya gidince kendimi kaybediyorum ya hepsi çok güzel
Müslinin metresini ne kadara aldın ve terziye ne kadar verdin hatırlıyor musun
Benim 16 liraydı metresi, 10 liraya falan da terzi dikti birkaç parça
Hatta Pazen kumaştan lastikli çarşaf diktirdim sıcacık olsun diye aklımda bulunsun seninde

ay ben seni götürücektim oralara sen ara keşfettin helal olsun
şahinleri de keşfettin ya artık buralı olmuşsun bende gidicem bu aralar şahinlere dolap içlerine koruyucu kumaş alıp diktiricem. müslin bakarım yine gitmişken çok ihtiyacım yok ama.

Slm cnm kasılmaların nasıl oluyor ? Bi detaylı anlatırmısın benimde ikinci gebeliğim ama ilkinde bu kadsr olmuyordı kasılma dediğimiz hani bebek aanki kasıyo sertleşiyo gibi bişeymi

Slm cnm kasılmaların nasıl oluyor ? Bi detaylı anlatırmısın benimde ikinci gebeliğim ama ilkinde bu kadsr olmuyordı kasılma dediğimiz hani bebek aanki kasıyo sertleşiyo gibi bişeymi
Anlatmasi zor oluyor kelimelere yansitmak anlaminda ama denicem :)
Ben onceden bebek hareket ettigi için oluşuyor o hisler sanıyordum ama kasilmaymis, duzenli olursa sikintiymis erken dogum riskim varmis sebebi kasılmaların cok oluşu. Cunku ciddi anlamda gun icinde cok oluyor.
Bebek hareket ederken olan; gerginlik gibi kramp gibi acili uyuşma gibi
Bebek hareket etmezken olan; karnim taş gibi oluyor ve garip bi sızlama gibi bisey oluyor uzun süreli agri gibi ama degil aslinda kramp gibi yine. Işte bunları dilimin döndüğünce dr a anlatmıştım o da yorumlamıştı iste.
Yalancı kasilmalar, dogum oncesi bu haftalarfa olabilirmis ve normalmis. Benimkinin cok sık oluşu ve uzun surmesi sıkıntılı olan. Insallah anlatabilmisimdir canim ya
Not: suan bu mesaji yazarken bile oluyor mesela, bazen bagirtiyor istem disi bazen de ayaga kalkip yürüyorum gece olduğunda.

Kızlar bugün psikolojik olarak çok zor geçirdim hep güçlü olmaya çalıştım hiç olumsuz şeyler düşünmedim şimdiye kadar hamileliğimde şikayette etmedim hiç yüzüm hep mutluydu ama akşam bir patlama yaşadım gün boyu halsiz geçirdim dün ağrılarım çok azalmıştı ama bugün yine alt tarafta ağrı oldu hiç bişeyde yapmadım ayaktada durmadım. Haraketsiz kalabilmek istediğimi yapamamak evle hiç ilgilenememek yanımda kimsenin olmaması sürekli evin içinde hareketsiz olmak kısıtlanmak bir türlü iyileşememek sinirlerimi bozdu ağlama krizi yaşadım. Bu durum ne zaman geçecek bilmiyorum.

Az kaldı son sancılı zamanlarımız artık. Mis kokusunu kucağına alışını düşün annesi. Sakin kal

Canım sende mi benm gbi sertleşmeler yaşıyorsundr un nst ye bağladı mı sancı çktı mı canım ? Aynı benm yaşadklrımı tarf ettn taş gbi sertleşyrm resmen

Kasık ağrın mı oluyor cnm Allah şifanı versn ah inşallah kalan zamanlarımızı ağrısz szısz geçirrz dün hstaneden yeni çkmama rağmen bnm de arada ağrı ve sertleşmeler yokluyor çok korkuyrm... ve tüm gün uyudum eşim işe gtti tabi hastanede de iki gece başımda kaldı Allah razı olsun... bende gurbetteym yapayalnzm tek durdum evde kv dem gelmedi şok oldum eşim işten gelnce aradı sadece... babamda kemoterapi aldığı için annem de gelemedi gelmk istedi aslnda da ben gelme dedm gelse gelse iki gece kalablcekti Rabbim yardmcmz olsunSende mi gurbettesn yanmda kimsem yok demşsn

Az kaldı son sancılı zamanlarımız artık. Mis kokusunu kucağına alışını düşün annesi. Sakin kal❤
İnşallah cnm

Amin cnm Rabbim sanada şifa versinkarın alt kısımda rahim kısmında ve vajinada ağrı oluyor cnm. Annemler memlekette ben istanbuldayım. Doğum zamanı gelicek annem çocuk baktığı için izin alamadı. Kayınvalidemde kıbrısta kızının yanındaydı ünvstede okuyor. perşembe gelecek yanıma

Amin canım bnm de geceden beri vajinada ağrı var henüz dr a demedm ama sana dr un ne dedi cnm çatı ağrısıdr fln mı dedi. Az kalmış cnm annelern gelmesine üzme kendini :)

Canım sende mi benm gbi sertleşmeler yaşıyorsundr un nst ye bağladı mı sancı çktı mı canım ? Aynı benm yaşadklrımı tarf ettn taş gbi sertleşyrm resmen
Benim nts de 2,3 defa cikmisti o 2,3 cikan normal gun icinde gece gündüz habire oluyor araliklari cok sık ama duzensiz çok şükür.
Yanlizlik cok zor, hele boyle hassas zamanlarda. Yakininda birileri olupta yanliz kalmak daha üzücü, guzel tarafindan bak canim. Gececek, geçiyor bu günlerde.
Az yakin olsak gelir giderdik
Kv yakin mi sana?
Gelmeme sebebi ne peki?
Allah hepimizin yardımcısı olsun

canim inslalah kasilmalarin durur da zamaninda gelirler az daha sıksalar yeter bize lazere gelince ben aldim yani sen cok meşgul birisin kizin küçük o kadar oyalanabilirmisin bilmiyorum baya vakit istio ama eger duzenli yaparsan da faydasi var azalio tuyler zamanla eline gelio asilinca bende hamilelikden dolayi yapamiyorm
Rabbim sabir versin sana da canim cok zor bi durum bilirim oglum da benim de cok kanamam oldugu icin hep yattim zehir zemberek gecti desem dorudur son ay sadece tadini cikarmistim ondada artik risk kalmamisti inan bana kucagina alinca cook guzel oluyor bambaska bir sey hepsini unutturuo ben dogurdugumda asla 2.yi yapmam bulantilar kanamalar cekemem diyordum bak simdi 2.derdindeyim bulantinin alasini cekdim inan evde kopek gibi sürüne sürüne yururdum bide ogluma bakdm ailem yakın gelen yok anladim ki tekim yani zor gunumde bosver sen agrilarini unutmaya calis cok guzel gunlerin geleceğini düşün

kızlar benim hamile kaldığım ay sürekli kanamalarım olmuştu pko olduğu için o yüzden adet tarihim net bilinememişti
doktor ne dediyse onu yazmıştık ama şimdi o tarihe göre bebeğimin gelişimi geriden geliyomuş gibi görünüyor baz alınan adet tarihim 9 mayıs oldu.
ilk hamile oldugumu öğrenip ultrasona girdiğimde ultrasona göre 18 mayıstı ilk iki ultrason 18 mayıs 3. ultrason 15 mayıs çıkmıştı. ultrasona göre geri gittiğimde. onuda daha yeni bütün ultrason tarihlerimi not alıp takvimden geri gidip buldum.
bide sürekli doktor değiştirdim. doktor değiştirmeseydim net belli olurdu aslında.
şimdi gittiğim doktorda aşkın evren güler
ultrason kağıtlarımı istedi. kontrol edip adet tarihim değişebilirmi sizce 18 mayısmı olcak bu durumda bilemedim
normalde yarın 32+0 oluyorum 9 mayısa göre. çalışamaz raporu alcaktım izne ayrılcaktım
böyle olursa biraz dahamı çalışcamm yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…