inşallah ya doktora bi çıtlattım whatsaptan yazdım adet tarihim yanlış olmuş heralde diye ama dedim ben rapor alcaktım sıkıntı olurmu dedim. adet tarihini baz alcaz rapor için dedi bakalım nolcak
Bana da 3 sancı dediler ama sonuçları hiç elime vermediler cnm hastaneye yatışımı yaptırdı doktor hemen inşallah skntısız bu süreci atlatırız,31+5 iz 4 hafta bile dayansa erken doğum olmasın inşallah çok korkuyorm.
Bilmem ki canım evde tektim eşim işe başladı hiç uğramadı gelmedi dün gelir dye bekledm, bgn aradı sadece yemek yapayım getireym dedi gelmedi henüz iki gndr eşim gelene kadar tekim...snuçta hastaneden çktım merk eder yanımda olur dye düşünmştm.
Benim biraz gezmeye ihtiyacım var 2 aydır iş ve ev arasında cok sıkıldım. Işim yarim gün. Öğleden sonra hep evdeyim cok sıkıcı olmaya basladi. Bebisim gelsede yalniz kalmasam artik
bugün kızımın yerli malı haftası gösterisi vardı. her gösterisinde öyle heyecanlanıyorumki sanki üniversite mezuniyet törenine gidiyomuşuz gibi
bugün o şiir okurken aklımdan geçti doğduğu gün, bebekliği, büyüme evreleri vs. güzellikleriyle, zorluklarıyla o kadar harika bir serüven ki ❤ gerçekten zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor, aynı heyecanları kızım için de yaşamıştım burada, şimdi 5 yaşında oldu neredeyse. emin olun ilk şiirini okuduğu anı hiç unutamayacaksınız, o günleri sağlıkla görürsünüz hepiniz inşallah
Kizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
valla akşamları canım hiçbirşey istemediği halde dünyaları yiyorum. sonra şişip kalıyorum, bu akşam salata falan atıştırcam geçiştircem. ama canım neler istiyor neler.. çalıştığımdan pek fırsat bulamıyorum yemek yapmaya bakıcımız ne yaparsa artık kadere
Kizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Canım ben 4 sene önce yaptım normal doğum, inanılmaz rahattım akşam 10,30 da gittim 12,30 da doğum oldu.. Çatı durumu çok önemli, dediğin gibi bol bol yürüdüm kış demedim. Şimdilerde pek yürüyemiyorum bende korkuyorum doğurabilir miyim diye ama şartlar elveriyorsa normal iyidir diye düşünüyorum. arkadaşına suni sancı verdikleri için o kadar çok acı çekmiş olabilir. Ben hiç suni sancı almadım, 5 cm açıklıkla gittim hastaneye.. onun da elbette zorlukları var..
Arkadaşın güle güle büyütsün bebeğini, herşey unutuluyor
cnm arkadaşın pekte normal yapmamış. yani kendi sancısıyla deil suni sancıyla olması nedeniyle çok ağrılı olmuş. İçine vesvese düşürme zaten eğer ani bir durum gelişmezse nasıl doğacağını bebeğin kendi belirler. Bence arkadaşının doktoru biraz acele etmiş gibi bir başka doktora daha görünseymiş