- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Normal rapor al canım istirahatkızlar benim hamile kaldığım ay sürekli kanamalarım olmuştu pko olduğu için o yüzden adet tarihim net bilinememişti
doktor ne dediyse onu yazmıştık ama şimdi o tarihe göre bebeğimin gelişimi geriden geliyomuş gibi görünüyor baz alınan adet tarihim 9 mayıs oldu.
ilk hamile oldugumu öğrenip ultrasona girdiğimde ultrasona göre 18 mayıstı ilk iki ultrason 18 mayıs 3. ultrason 15 mayıs çıkmıştı. ultrasona göre geri gittiğimde. onuda daha yeni bütün ultrason tarihlerimi not alıp takvimden geri gidip buldum.
bide sürekli doktor değiştirdim. doktor değiştirmeseydim net belli olurdu aslında.
şimdi gittiğim doktorda aşkın evren güler
ultrason kağıtlarımı istedi. kontrol edip adet tarihim değişebilirmi sizce 18 mayısmı olcak bu durumda bilemedim
normalde yarın 32+0 oluyorum 9 mayısa göre. çalışamaz raporu alcaktım izne ayrılcaktım
böyle olursa biraz dahamı çalışcamm yanii
hiç aklıma gelmemişti ama öylede yapmam biraz zor yaNormal rapor al canım istirahat
Geriden okuyorum cevap verildi mi bilmiyorum ama döllenme zamanını net öğrenmek için 8.hafta gibi olan ultrason çıktısını bul. O zamanki ölçümler en iyi sonucu veriyo. İkili test ve bi önceki muayenelerdeki ölçümleri karşılaştır mesela. Eğer bilinmiyosa ilk zamanlardaki ölçümlere göre sat ne çıkıyosa o kabul ediliyo.kızlar benim hamile kaldığım ay sürekli kanamalarım olmuştu pko olduğu için o yüzden adet tarihim net bilinememişti
doktor ne dediyse onu yazmıştık ama şimdi o tarihe göre bebeğimin gelişimi geriden geliyomuş gibi görünüyor baz alınan adet tarihim 9 mayıs oldu.
ilk hamile oldugumu öğrenip ultrasona girdiğimde ultrasona göre 18 mayıstı ilk iki ultrason 18 mayıs 3. ultrason 15 mayıs çıkmıştı. ultrasona göre geri gittiğimde. onuda daha yeni bütün ultrason tarihlerimi not alıp takvimden geri gidip buldum.
bide sürekli doktor değiştirdim. doktor değiştirmeseydim net belli olurdu aslında.
şimdi gittiğim doktorda aşkın evren güler
ultrason kağıtlarımı istedi. kontrol edip adet tarihim değişebilirmi sizce 18 mayısmı olcak bu durumda bilemedim
normalde yarın 32+0 oluyorum 9 mayısa göre. çalışamaz raporu alcaktım izne ayrılcaktım
böyle olursa biraz dahamı çalışcamm ya
canım ilk ultrasonuma göre 4+2 yken adet günüm 18 mayısGeriden okuyorum cevap verildi mi bilmiyorum ama döllenme zamanını net öğrenmek için 8.hafta gibi olan ultrason çıktısını bul. O zamanki ölçümler en iyi sonucu veriyo. İkili test ve bi önceki muayenelerdeki ölçümleri karşılaştır mesela. Eğer bilinmiyosa ilk zamanlardaki ölçümlere göre sat ne çıkıyosa o kabul ediliyo.
Evet bikaç günün önemi yok. Ama 9 mayıs baz alamazsın tabiki küçük çıkar. Belli ki daha geç döllenmiş ilk ultrasonda öyle çıkmış. İlk üç muayeneyi göz önünde bulundurup 17 mayıs gibi düşünürsen en uyumlusu olur sanırım.canım ilk ultrasonuma göre 4+2 yken adet günüm 18 mayıs
2. ultrasonum 5+6 ya göre yine 18 mayıs
3. ultrasonum 8+0 çıktı oda 15 mayısa denk geliyor geriye doğru gittiğimde
sence hangisi oluyor sat
bana doktor adet tarihini 9 mayıs baz alcaksın demişti
sonrakilerde doktor değiştirdiğim için bana sordular bende hep 9 mayıs dedim
bebek geri çıktı hep
şimdi son ikidir gittiğim aynı doktordada yine ultrasona göre geri gittiğimde biri 15 mayıs diğeri 20 mayıs çıktı
3-5 günün bi önemi yok tabi ama ya 15 ya 18 oluyor galiba bu durumda
hangi akıl bana 9 mayıs dediyse bende hatırlamıyorum. mayısta çok kanamam oldu 29 nisanda başlayıp 9unda biten oldu 15 mayısta bi kanamam olmuştu 24 mayısta tekrar oldu. doktora gidince nolcak çok merak ediyorum yarın. normalde izne çıkcaktım 9 mayısa göre 32+0 oluyorum yarın. bu gidişle emekli olamıcam galiba benEvet bikaç günün önemi yok. Ama 9 mayıs baz alamazsın tabiki küçük çıkar. Belli ki daha geç döllenmiş ilk ultrasonda öyle çıkmış. İlk üç muayeneyi göz önünde bulundurup 17 mayıs gibi düşünürsen en uyumlusu olur sanırım.
Haftaya çıkarsan daha iyi olur çünkü doğumun 40.hafta dolunca olursa erken çıktığın için bi hafta daha kaybetmiş olursun doğum sonrasına daha da az iznin kalır. Ama sen çıkmak istiyorum diyosan baştan beri 9 mayıs kabul edildiği için istersen raporu da alabilirsin belki de orasını bilemiyorum.hangi akıl bana 9 mayıs dediyse bende hatırlamıyorum. mayısta çok kanamam oldu 29 nisanda başlayıp 9unda biten oldu 15 mayısta bi kanamam olmuştu 24 mayısta tekrar oldu. doktora gidince nolcak çok merak ediyorum yarın. normalde izne çıkcaktım 9 mayısa göre 32+0 oluyorum yarın. bu gidişle emekli olamıcam galiba ben
Canım kumaşların metre fiyatı değişiyordu benim seçtiğim kumaşın metresi 18,5 ₺ idi ama 80*80 den 2 adet kumaş toplam 14₺ ye geldiBende kumaşçıya gidince kendimi kaybediyorum ya hepsi çok güzel
Müslinin metresini ne kadara aldın ve terziye ne kadar verdin hatırlıyor musun
Benim 16 liraydı metresi, 10 liraya falan da terzi dikti birkaç parça
Hatta Pazen kumaştan lastikli çarşaf diktirdim sıcacık olsun diye aklımda bulunsun seninde
Calismicam canim dogum izni olarak isten ayrilcam ama sonrasinda devam etmicem doktor sorun cikarirmi onu merak ediyorum adet tarihimi degistirince 1 hafta daha calisman gerekiyor falan dermi bilemiyorumHaftaya çıkarsan daha iyi olur çünkü doğumun 40.hafta dolunca olursa erken çıktığın için bi hafta daha kaybetmiş olursun doğum sonrasına daha da az iznin kalır. Ama sen çıkmak istiyorum diyosan baştan beri 9 mayıs kabul edildiği için istersen raporu da alabilirsin belki de orasını bilemiyorum.
Anladım. Muhtemelen sorun çıkarmaz çünkü baştan beri 9 mayıs diye kabul edilmiş. İzne çıkmak istediğini de söylersin.Calismicam canim dogum izni olarak isten ayrilcam ama sonrasinda devam etmicem doktor sorun cikarirmi onu merak ediyorum adet tarihimi degistirince 1 hafta daha calisman gerekiyor falan dermi bilemiyorum
inşallah ya doktora bi çıtlattım whatsaptan yazdım adet tarihim yanlış olmuş heralde diye ama dedim ben rapor alcaktım sıkıntı olurmu dedim. adet tarihini baz alcaz rapor için dedi bakalım nolcakAnladım. Muhtemelen sorun çıkarmaz çünkü baştan beri 9 mayıs diye kabul edilmiş. İzne çıkmak istediğini de söylersin.
Kenarları çok güzel olmuş gerçektenCanım kumaşların metre fiyatı değişiyordu benim seçtiğim kumaşın metresi 18,5 ₺ idi ama 80*80 den 2 adet kumaş toplam 14₺ ye gelditerziye de 10₺ verdim kenarındaki biyelerine de 5₺ falan verdim ama tam istediğim gibi oldu
Ben yazın direk soğuk, kışın da yari soğuk yari oda sıcaklığındaki suyu karıştırıp icerim kendimi bildim bileli. Hamileliklerde de hep boyle ictim, hasta olmadim hic. Bunye alisiksa bisey olmaz bence.Günaydın arkadaşlar, bişey sorucam sizlere soğuk su içiyomusunuz benim hamileliğimden beri su aşkım oluştu normalde 1 bardak zor içerdim ama soğuk su normal içemiyorum içim yanıyo gece kalkıp içiyorum hasta olurum diyede korkuyorum bebeğe zararı olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyomuyum acaba
Grip geniz akıntısı falan arada yokluyo ama çok şükür şiddetlenmedi hastalık binvurucak bana tam vurucak
Normalde her sene bi ağır bronşit geçiriyorum bu sene olmadı çok şükür birazda ondan korkuyorum olursa diye ama benim içtiğim buz gibi su resmen istanbuldada havalar o kadar soğuk değil evdeyimde bütün gün hiç dikkat etmiyorumda içim yanıyo resmen o suyu içerken içim rahatlıyoo ama nasılBen yazın direk soğuk, kışın da yari soğuk yari oda sıcaklığındaki suyu karıştırıp icerim kendimi bildim bileli. Hamileliklerde de hep boyle ictim, hasta olmadim hic. Bunye alisiksa bisey olmaz bence.
Halaa birşey kararlaştıramadık canım sıkılıyor karar veremedikçeçok teşekkür ederiz teyzesi
siz ne düşünüyosunuz isim
arkadaşında birleşikmi koydu Emirali olarak :)
Bende yarı ılık yarı soğuk içiyorum canım. Ama direk buz gibi içemem midemi üşütmekten korkarım sende dikkat et benceNormalde her sene bi ağır bronşit geçiriyorum bu sene olmadı çok şükür birazda ondan korkuyorum olursa diye ama benim içtiğim buz gibi su resmen istanbuldada havalar o kadar soğuk değil evdeyimde bütün gün hiç dikkat etmiyorumda içim yanıyo resmen o suyu içerken içim rahatlıyoo ama nasıl
Lohusayken içemicem zaten nasıl dayanırım bilmiyorum
32 den önce normal rapor al 32 de de çalışamaz alırsınNormal rapor al canım istirahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?