valla bende kıskanıyorum, sabahın karanlığında yollardayız. 1 ayım kaldı sabır sabır ... aynaya çatlaklarım var mı diye bakıyorum canım o kadar da değilAy ben de o canı sıkılanları kıskandım şimdi
Hastayken evdeydim yazıyor okuyordum şimdi aynaya bakmaya vakti yok yine
Bende öyleyim canım, sanırım zaman yaklaştıkça sabırsızlıktan böyle oluyorNasilsiniz ne yapiyorsunuz kizlarr. Canim cok sıkılıyoo
Tv başında programlar izleyerek geçiriyorum çalışma hayatı ne güzelmiş diyorum özledimm resmen hiç beklemezdim özliceğimi kendimdenNasilsiniz ne yapiyorsunuz kizlarr. Canim cok sıkılıyoo
bende evde yat yat sıkılıyorum. Ne olur ne olmaz bebiş erken doğar diye eksiklerimi hızlandırdım tamamlamaya çalışıyorum internetten vazli sipariş verdim kargoya verildi bi kaç güne elime ulaşır hastane çantamızı hazırlayacağım. Hastane odası için küçük bir süsleme masa düşünüyorum onun eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum kendi eksiklerimde var ufak tefek şeyler kaldı öyle şeylerle oyalanıyorumNasilsiniz ne yapiyorsunuz kizlarr. Canim cok sıkılıyoo
Arkadaşının şu an psikolojisi iyi değil muhtemelen her Doğum farklıdır onun ki kötü oldu diye seninki de kötü olacak değil ya bu Arada karna bastırma işlemi artık kalktı diye biliyordum şaşırdımKizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Bu tip insanlara cok sinir oluyorum hamile ve dogum yapacak olan birini bos yere korkutup strese sokuyolar oncelikle kendini ve bebegini dusun ne olacagina sen karar ver canim herkesin vucudu,yapisi,gebeligi,bebegi ve aci esigi farklidir. 1.si epidural ise yaramadiysa bu anesteziciden kaynaklaniyo 2.si eger ikinmaya gucu kalmadiysa yapmamasi gereken bir seyi yapmis demek ki sanci sirasinda fazla ikinip bagirmistir gucunu sancida tuketmistir dogum sirasinda da ikinmaya hali kalmamistir haliyle. Sanci sirasinda uygulanacak nefes egzersizleri var o sirada bagirmak yerine nefesini kontrollu bir sekilde alip vermeye odaklanirsan zaten kasilmis olan vucudunu daha fazla zora sokmayip nefes alis verislerinle kaslarini rahatlatirsin ama yirtinip bagirip gereksiz yere ikinirsan o zaman tum gucunu dogumdan once kullanmis ve bitirmis olursun tecrubeli degilim benimde ilk dogumum olacak kurstaki ebelerin ve doktorlarin anlattiklari sagolsunKizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
öncelikle arkadaşın güzel günlerde büyütsün bebeğini inşallah.Kizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Artık seni birisi rahatlatsa bile arkadaşının anlattıkları aklından çıkmaz. O yüzden sen kimseye anlatma. Buradaki diğer arkadaşların da motivasyonu düşer. Doğum için en önemli şey de motivasyon.Kizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Canım Allah yardımcın olsun hakkınızda en sağlıklısı olsun bol bol ya Şafi de içinden herşey geçecekKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Rabbim yardımcın olsun canım..Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Galiba yaaBende öyleyim canım, sanırım zaman yaklaştıkça sabırsızlıktan böyle oluyorVakit geçmiyor gibi oluyor artk...
Valla ne yaptigimi bende bilmiyorum evde amacsizca dolasiyorum oyalancak bir seyler ariyorum kendimeTv başında programlar izleyerek geçiriyorum çalışma hayatı ne güzelmiş diyorum özledimm resmen hiç beklemezdim özliceğimi kendimdençıkmayı dört gözle bekliyodum
Bebegim biraz az hareket ediyo onada moralim bozuldu geçmiyo zaman gerçekten uyuyamıyorumda gündüz
Yinede bugünümüze şükür diyelim
Sen ne yapıyosun ☺
İnşallah her şey iyiye gider. Sadece rahim ağzı kısalmış dimi ? Serumlarla ertelenir stres yapma kendine dikkat et.Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Okudum da canım.. yani tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır ama inanılmaz abartmış. o kadar da değil yani.. bence sende çok okuma böyle seni olumsuz etkileyen şeyleri..Bir de dun dogum hikayeleri okuyim herkesin boyle mi dedim sonra. Dogum korkusu olanlar ya da etkilenecek hamisler ekledigim resme bakmasin. Bu ve benzeri yazilar iyice korkuttu beni. Ne guzel cesaretlenmistim ya
Tamam canimmmm insallah o kadar degildirOkudum da canım.. yani tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır ama inanılmaz abartmış. o kadar da değil yani.. bence sende çok okuma böyle seni olumsuz etkileyen şeyleri..
sen yürüyüşlere devam et :) Rabbim yardım eder inşallahTamam canimmmm insallah o kadar degildir
Canım benim ayy nasıl duygulandım şuan anlatamam çektiğin acıları anlattıkça içim gidiyodu ne zorluklar yaşadınKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Canimmm dualarimiz seninlee bizi bilgilendir litfen umarim biraz daha bekleyebilir bebissKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?