dualarımız seninle canım benim allah sana dayanma gücü versin ve bebeğin zamanını beklesin inşallah. stres yapmamaya çalış, her şeyin yolunda gideceğine inanKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Rabbim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun canim sakin kalmaya calis olabildigince, dualarimizdasinKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Allah yardımcın olsun canım inşallahKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
cnm arkadaşın hareketli birisi mi?Suni sancı onun icin zor olmuş olabilir ama benim 2.bebeğimi normal sancim olmadan tamamen suni sanciyla dogurdum.Simdi dua ediyorum inşallah 2.doğumum gibi olur bu da.cunku 2 buçuk saatte dogurdum.Acilmam çok hızlı olmustuKizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Calisiyordu hamileligi boyunca calisti kuzum 32 de falan cikti minyon bir kiz bana gore. Cok uzuldum valla cok zorlanmis. Kaygilarim basladi. Epidurale guveniyordum guvenim azaldicnm arkadaşın hareketli birisi mi?Suni sancı onun icin zor olmuş olabilir ama benim 2.bebeğimi normal sancim olmadan tamamen suni sanciyla dogurdum.Simdi dua ediyorum inşallah 2.doğumum gibi olur bu da.cunku 2 buçuk saatte dogurdum.Acilmam çok hızlı olmustu
inşallah kuzucuk içerde bir süre daha kalır cnm iyi düşün iyi olsunKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Herkesin doğum süreci farklı cnm sen kimseye bakma senin vücut yapın ve doğum sürecin sana özel olacakCalisiyordu hamileligi boyunca calisti kuzum 32 de falan cikti minyon bir kiz bana gore. Cok uzuldum valla cok zorlanmis. Kaygilarim basladi. Epidurale guveniyordum guvenim azaldi
Herkesin doğum süreci farklı cnm sen kimseye bakma senin vücut yapın ve doğum sürecin sana özel olacak
Allah imdan hayırlısını diliyorum senin icin.Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Canım arkadaşların dediği gibi her doğum kendine özel. Bana da suni sancı verildi ve epidural yapıldı 12 saat boyunca hiçbir sancı hissetmedim sonuç olarak da sezeryan oldum. Sen olumsuzu düşünme. İnşallah hepimiz için kolay doğumlar olsunKizlar dun arkadasim dogum yapti bana dedigi sey sezeryan ol cok kotuydu dedi. 38. Haftada kontrole gitti tansiyonu yuksekmis dr dogumu baslatalim demis suni ile baslatmis. Cok sanci cekmiss saatlerce boyle birsey yok boyle bir aci dedi epidural ise yaramadi mahvoldum dedi. Ikinirken de gucu kalmamis doktor yuklenmis bastirmislar karnina. Ya gozum korktu boyle olmamasi icin dogumun napmak gerek. Bende bugun yurudum gene her zamanki gini ozel bolgemde kemikler agriyor hep yururken. Gunde 10bin adim atiyom ama mahvoluyorim kemik agrisindan. Normal dogum yapan anneler bizi avutun
Canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Dualarımız seninleKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Kars ta karna bastırma oluyorArkadaşının şu an psikolojisi iyi değil muhtemelen her Doğum farklıdır onun ki kötü oldu diye seninki de kötü olacak değil ya bu Arada karna bastırma işlemi artık kalktı diye biliyordum şaşırdım
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Kars ta karna bastırma oluyorbende yazmak istemiyorum kimse etkilenmesin diye kars ta doğuma karar verdiğimden beri herkesin dediğin tek şey sakın burada normal doğum yapma
Karna bastirma olayi annemden bildigim kadariyla bebek gucsuz olursa kendini kanala itemezse eger ebeler karna mudahale ediyolarmis anneminde karnina bastirmislar ben asagiya inmedigim icin ama cokta etkilenmemis bu durumdan sanirim bazisi kendini fazla mi kaptirip bastiriyo acabaKars ta karna bastırma oluyorbende yazmak istemiyorum kimse etkilenmesin diye kars ta doğuma karar verdiğimden beri herkesin dediğin tek şey sakın burada normal doğum yapma
Ben ozel bir hastane de yaptirmama ragmen bir ise yaramadi 1800 tl bosa gitti evlilik ustu
Ben koltuk alti, yarim kol ve bacaga gitmistim benim zaten seyrek cikar bacaklarimin mesela alt kisminda tek tuk vardir ust kismininda on kisminda vardir arkasinda cok seyrektir bi de ben beyaz tenliyim tuylerimde kumral makine gormedi sanirimAynen bende öyle o kadar acısını çektim şuan hamilelikle yeniden çıktı hele alt kisimlar sanki hi. Yapılmadı ben hamilelikte rahat edeyim diye yaptırdım hiç işe yaramadı ama arkadaşlarım demişti çıkıyor hamileyken yaptırma diye
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah zamanını bekler bebiş dualarım seninleKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Canım Allah yardımcın olsun hakkınızda en sağlıklısı olsun bol bol ya Şafi de içinden herşey geçecek
Rabbim yardımcın olsun canım..
İnşallah her şey iyiye gider. Sadece rahim ağzı kısalmış dimi ? Serumlarla ertelenir stres yapma kendine dikkat et.
Canım benim ayy nasıl duygulandım şuan anlatamam çektiğin acıları anlattıkça içim gidiyodu ne zorluklar yaşadın
inşallah zaman kazanırsınız eğer erken gelirsede bebiş çok erken bi zaman değil hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ağrıların doğumdan sonrada son bulsun inşallah Dualarım seninle
Canimmm dualarimiz seninlee bizi bilgilendir litfen umarim biraz daha bekleyebilir bebiss
dualarımız seninle canım benim allah sana dayanma gücü versin ve bebeğin zamanını beklesin inşallah. stres yapmamaya çalış, her şeyin yolunda gideceğine inan
Rabbim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun canim sakin kalmaya calis olabildigince, dualarimizdasin
Allah yardımcın olsun canım inşallahHayırlısı olsun bol şifa diliyorum inşallah atak durumun geçer.
inşallah kuzucuk içerde bir süre daha kalır cnm iyi düşün iyi olsun
Allah imdan hayırlısını diliyorum senin icin.
Dogru zaman ne zamansa o zaman gelsin yavrun inşallah.
Seni cok kayiriyorum, inşallah hersey cok guzel olur senin icin.
Stres yapmamaya gayret et ki serum ile ertelenebilsin doğum
Canım arkadaşların dediği gibi her doğum kendine özel. Bana da suni sancı verildi ve epidural yapıldı 12 saat boyunca hiçbir sancı hissetmedim sonuç olarak da sezeryan oldum. Sen olumsuzu düşünme. İnşallah hepimiz için kolay doğumlar olsun
Canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Dualarımız seninle
Rabbim yardımcın olsun canım
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah zamanını bekler bebiş dualarım seninle
Allah yardımcın olsun canm. Acil şifalar versin sana güç kuvvet versin. Bebeğini sağlıcakla zamanında kucağına al inşaAllah
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ilk bebeğimde benimde ağrı sancım çoktu erken doğum yapmak zorunda kalmıştım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah vaktinde gelir bebeğiniz.Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederim. Serum takıldı ağrı kesici. Daha sonra magnezyum bağlanacak. Ciğer geliştirme iğnesi vurulacak. Inşallah zaman kazanılır bu şekilde. Bugün tam 33 artı 0. En az 3 hafta daha dayansam keşke. Doguma kadar hastanede yatacak gibi gorunuyorum. Hepimiz vaktinde ve saglikla alalım kucaklarimiza inşallah. Allahım en hayırlı zamanı nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?